Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

μμμμμμμμ δεν σε βρίσκω λάθος....

Απλά εγώ λέω να χτυπησω μωρομάντηλα libero και να στοκάρω!

Τα συγκεκριμένα μωρομάντηλα δεν θυμάμαι να τα είχαν ποτέ με έκπτωση...:?

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις τωρα ειδα διαφημιση του βασιλοπουλου.εχει τις pampers την οικονομικη συσκευασια -35 %.στην φωτο εδειχνε τα active fit και αλλη μια συσκευασια.δεν ξερω αν ειναι για ολες η μονο γι'αυτες τις 2.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

τα ειχε ομως δωρο με τις πανες λιμπερο και τωρα λογω του προγραμματος εβγαλαν τις πανες χωρις τα μωρομαντηλα δωρο.

Εμείς από μασουτι

πήραμε 5 κουτιά νο 1

Και 5 κουτιά νο 2

και είχα πάνω από ένα κουτί μωρομάντιλα

Δηλ έγινε κ τον -50% πήρα και 10 κουτιά μωρομαντιλα δώρο ;);););)

.....

κοριτσια καλημερα στο φυλλαδιο του βεροπουλου 31/8-15/9 εχει -30% σε ολες τις συσκευασιες babylino βρακακι και -25% στα pampers new baby active fit easy up αλλα δειχνει μνο τις μεγαλες συσκευασιες!

eNortjK1UrIwN7EwUrIGXDAS5QKp30.png

Διαφημίσεις

Εμείς από μασουτι

πήραμε 5 κουτιά νο 1

Και 5 κουτιά νο 2

και είχα πάνω από ένα κουτί μωρομάντιλα

Δηλ έγινε κ τον -50% πήρα και 10 κουτιά μωρομαντιλα δώρο ;);););)

Έχω πολύ στοοοοοοοοοοοκ σε πάνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Του χρόνου και αν ξαναχρειαστώ!!!!!!!!:P:p:p

Οπότε στοκάρω και μωρομάντηλα και είμαι μια χαρά!!!!!!!!!!:P:p:p

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

καλυμερα κοριτσια μολις girisa apo to carrefour , kai thelo na sas enimeroso jia tis epistrofes 100% pu elegie proxtes mia kopela . exune ena filadio me diafora projionta ( libero nr 4 , aporypantika , makaronia , sampuan , malaktika kai polla alla ) pano sta rafia iparxune tabelakia kitrina 100% epistrofi . an ta agorasis pernis ondos epistrofi amesos apo to tameio se doroepitagi . ego pira libero nr 4 kai malaktiko cajoline aksijas 21 e kai mu dosane 2 doroepitagies apo 10,50 e . boro na agoraso oti felo omos oxi tora meta tis 27 septembri . trexte simferi.episis me enimerosane oti boro na kano agores apo afta ta projonta me epistrofi sto sinolo 200 E

http://www.carrefour.gr/media/HOME/PROSFORES/FYLLADIOY/FYLLADIA_2010/09_SEP_2010/06-180910_X24-T1T3_C_M.pdf

εδώ είναι ο καταλογος με τα προιοντα carrefour!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

μια χαρα ρε σεις ακουγετε!!!!

μονο που μετα θα πρεπει να πας με τις επιταγες και να αγορασεις ντε και καλα για να μη τα χασεις!!!

τι θελω τι θελω???? βρηκαμε δουλεια παλι!!!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

μαλλον ειναι η εβδομαδα των παμπερς γιατι και στο σκλαβενιτη εχει στις οικονομικες συσκευασιες -1ε και κουπονι -4ε και στις δυο ιδιες συσκευασιες κουπονι -12ε, δηλαδη βγαινει το καθε πακετο 12,2ε. βεβαια δε νομιζω να παιρνουν και τα κουπονια της παμπερς.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...