Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

πηγα μαρινοπουλο...2 μικρες συσκευασιες και τις πληρωσα...10 λεπτα...ειχα 2 πενταευρα κουπονια...καθολου ασχημα!

A,καταλαβα...

Εδωσες τα κουπονια που ηταν για τις οικονομικες συσκευασιες και στα περασαν στις μικρες που πηρες,οποτε...μια χαρα!!!

Καλα τους εκανες,παντα τετοια!!!:D:D:D

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

καναμε στοκ!!!!

εχουμε και λεμε!!!!

2 πακετα libero νο2+δωρο μωρομαντηλα!! αρχικη 8,82-50%=4,41-κουπονι 2=2,41

3 πακετα libero νο3-οικονομικη αρχικη18,70-50%=9,35-κουπονι 5=4,35

2 πακετα libero νο4-οικονομικη αρχικη 18,7-50%=9,35-κουπονι 2=7,35

συνοψίζοντας- Αρχικες τιμες συνολο 17,64+56,61+37,4=111,65

-50%=55,83

-3 κουπονια 5ευρα =40,83

-4 κουπονια 2ευρα =32,83

και αναρωτιεμαι τωρα ποσα πολλα κερδιζουν οι @%$@#$ που εχουν περιθωριο να κανουν τοσο μεγαλη εκπτωση εμειναν στη τσεπη μου συνολικα 78,83 χωρίς να υπολογισω και την αξια απο τα 2 πακετα μωρομαντηλα, εχω κι αλλα 3 2ευρα, επρεπε κι αυτα να τα ψωνισω, δεν πειραζει αυριο!!!!!!

μπραβο αυτο θα πει χτυπημα στο ψαχνο της ακριβειας.εχω 5 οικονομικα πακετα και ψηνομαι να παω να παρω κι αλλα.χαχα.στο τελος θα βγουμε εξω απο το μικρο μας σπιτι για να το κανουμε αποθηκη πανας.

εμεις ευτυχως εχουμε το 4 νουμερο 7 με 14 κιλα οποτε μπορω να στοκαρω ως το ταβανι

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

νομιζω οτι στην αναστασια πρπει να δωθεο το ΟΣΚΑΡ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ!!!!!

ειπα και εγω σημερα να πλησιασω ενα Μαρινοπουλο και επεσα σε Λαικη!

αν θα εχει μεινει τιποτα το απογευμα παιζεται!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Οι Babylino βγαζουν ανοιχτη και βρακάκι

Ραβ μου παρτες και θα με θυμηθεις! Ειναι πολυ καλες. εγω αυτες χρησιμοποιώ κατα κόρον πια για ενα μονο λογο...... Πρωτον δεν συγκαιγεται η μικρη μου οπως με τις πάμπερς

και δευτερον στελνω δευτερα εμειλ οτι χρειαζομαι κουπονια και ζητάω συγκεκριμένα για ποιες πα΄νες θελω ζηταώ παντα για το βρακακι και το αργοτερο την επόμενη δευτερα εχω το γραμματακι με τα κουπονια στο γραμματοκιβωτιο μου!!!

Καλημέρα σε όλες....Εγώ πήρα τα Libero -50% αλλά δεν μου δέχτηκαν τα κουπόνια!!!!!ή το ένα ή το άλλο μου είπε η κοπέλα στο ταμείο!!!!γκρρρρρρρρ

Εμένα μου τα πήραν τα κουπονάκια κανονικότατα. Πήρα 2 μικρες συσκευασίες είχα και 2 κουπόνια των 2,50 ευρώ και τα έδωσα. Στην αρχή δεν μου τα πέρασε το σύστημα αλλά μετα τα πέρασε ευτυχώς!

τα κουπονια τα δεχονται επειδη η εκπτωση ειναι ηδη στο ραφι δεν γινεται στο ταμειο.τα babylino δεν εχουν εκπτωση απο οτι ειδα ουτε στα carrefour αλιμου ουτε στο μαρινοπουλο της αργυρουπολης.

eQMGp2.png

στον μαρινόπουλο στα πρασινα φανάρια στην θεσσαλονίκη ξέρεις κανείς εαν ισχύει η εκπτωση και εαν δέχονται κουπόνια???

α και κάτι ακόμα!χρειάζεται η καρτα carefour για τις πάνες????δεν την έχω μαζί μου!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

στον μαρινόπουλο στα πρασινα φανάρια στην θεσσαλονίκη ξέρεις κανείς εαν ισχύει η εκπτωση και εαν δέχονται κουπόνια???

α και κάτι ακόμα!χρειάζεται η καρτα carefour για τις πάνες????δεν την έχω μαζί μου!

ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ!ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΝΟΥΜΕΡΟ!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...