Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

την αλλη εβδομάδα θα παμε σε ενα ξενοδοχείο που εχει και πισίνα. θα θελα να φορέχω στην κόρη μου τα swimpants της Libero. bazaar, βερόπουλος, σκλαβενίτης της γειτονιάς μου δεν τα εχεουν.

υπάρχει κάποια που τα εχει βρει σε κάποιο αλλο ΣΜ, να μου πει κι εμένα;

στον μαρινοπουλο το σαββατο τα ειχαν σε ενα σταντ μονα τους,οχι εκει που ειναι ολες οι πανες.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

την αλλη εβδομάδα θα παμε σε ενα ξενοδοχείο που εχει και πισίνα. θα θελα να φορέχω στην κόρη μου τα swimpants της Libero. bazaar, βερόπουλος, σκλαβενίτης της γειτονιάς μου δεν τα εχεουν.

υπάρχει κάποια που τα εχει βρει σε κάποιο αλλο ΣΜ, να μου πει κι εμένα;

swimpants εχει Κωκωσης - Ηλιουπολη.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

νομιζω οτι απλα δεν ειναι τοσο βαρια οπως θα γινονταν οι πανες

πηρατε σωστο νουμερο?

ναι, αφου και αυτες πανε βασει κιλων, και κατι αλλο καποια στιγμη επειδη δεν ειχα μαζι μου πανα της φορεσα μια τετοια, και εκει που καθομασταν και τρωγαμε η μικρη εκανε τσισα και εγινε μουσκεμα!!!εμενα δεν μου αρεσουν καθολου!!!

οι πανες βρακακι μαγιω δεν ειναι αδιαβροχες...

εγω εχω απο περισυ που τις χρησιμοποιω..

Δεν συγκαρτουν και ουτε αποροφουν νερό. Απλα συγκρατουν τα κακά..

εγω τη δικη μου τη βαζω για μπανιο με το μαγιω και μετα οσο παιζει με τα κουβαδακια της βαζω αυτες..

ισα δλδ για να μην κανει κακα μεσα στο μαγιω της....

Ακουστε και μας τις παλιες.....

Βρεχονται οι πανες δεν μενουν στεγνές απλα η μονη τους διαφορα με τις κανονικες πάνες ειναι οτι δεν διογκώνται με το νερο! Ειναι οντως σαν πανα βρακάκι.

Και εγω επειδη της χρησιμοποιήσα περυσι κατέληξα στον τροπο της Βικης δηλαδη μπανάκι με μαγιο μονο, και μολις βγουμε παραλια καθάρισμα και της φοράω μια πανα βρακάκι swimpant της libero για να παιζει και να μη φοβαμαι αν βραχει κτλπ

Και ετσι γλυτώνεις να χρησιμοποιήσεις πολλές πάνες.

Τουτεστιν αν καθε φορα που βουτας βαζεις απο μια πανα μαγιο, πες θα βουτήξετε 2 φορες , και μετα αλλες δυο πάνες για οταν βγειτε απο το νερο δεν συμφερει...4-5 πάνες για διάστημα δυο ωρων μπάνιο!

Ενω ετσι ζητημα να ξοδέψεις δυο πανες...!

Διαφημίσεις

Κοιτα χρειαζονται αν θελεις να μην βραχει το παμπερς του...

Δηλαδη δεν ειναι αδιάβροχα αυτα. Βρεχονται αλλα δεν διογκώνονται οπως τα κοινα παμπερς. Τωρα σου λεω...εγω της την βαζω οσο ειναι εξω και παιζει με την αμμο τα κουβαδάκια και πηγαινοερχεται στο νερο..ποτε καθεται κατω στο νερο ποτε χαζοβουτάει. Για να μη φοβαμαι για κακα ποιο πολυ στο μαγιο. Αλλα στο μπανιο την εχω μονο με το μαγιο γιατι τι να μου προσφέρει η πανα αφου δεν μενει στεγνη, και σιγα ποση ωρα καθομαστε μεσα που θα φοβηθω μη κανει κακα. Ποιο πολυ φοβαμαι οταν μενει ωρα εξω και παιζει μη το παθουμε το ατυχημα!

χαχαχα α καλα....εγω ειχα παρει τρομαρα μου περυσι δυο κουτάκια κιολας...! (πρωταρα μανουλα ντε!) Και την τελευταια μερα στην παραλια τις χαρισα το ενα κουτακι σε μια μανουλα που καθοταν διπλα μας!

Σωστό το καλαμαράκι και συμπληρώνω ότι υπάρχουν οι ίδιες και από τη μάρκα Πάμπερς και από Huggies. Η αποτελεσματικότητα είναι σε όλες η ίδια και μόνο 3 νούμερα υπάρχουν: Μικρό, μεσαίο και μεγάλο. Και γω στο νερό με μαγιό και έξω στην άμμο με αυτό το πανάκι. Εμποδίζει κιόλας την απευθείας επαφή του πωπού του μωρού με την άμμο.

Σωστό το καλαμαράκι και συμπληρώνω ότι υπάρχουν οι ίδιες και από τη μάρκα Πάμπερς και από Huggies. Η αποτελεσματικότητα είναι σε όλες η ίδια και μόνο 3 νούμερα υπάρχουν: Μικρό, μεσαίο και μεγάλο. Και γω στο νερό με μαγιό και έξω στην άμμο με αυτό το πανάκι. Εμποδίζει κιόλας την απευθείας επαφή του πωπού του μωρού με την άμμο.

Εδω δεν τις εχω δει...εκτος αν ειμαι εντελώς γκαβή! Θα τις ψάξω ομως γιατι παμε διακοπες σε δυο βδομάδες και θα αρχισω να μαζευω πράγματα γιατι στην χαλκιδική τα πληρώνεις χρυσάφι!

εγω πηρα 3 πακετα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:,πρωτη φορα μανουλα και εγω ντε!!!

αλλα της πηρα 1,70 το πακετο οποτε δεν ποναει και τοσο!

Ετσι ετσι....του χρονου θα εισαι ποιο κουλ χε χε 8-):cool:

χαχαχα α καλα....εγω ειχα παρει τρομαρα μου περυσι δυο κουτάκια κιολας...! (πρωταρα μανουλα ντε!) Και την τελευταια μερα στην παραλια τις χαρισα το ενα κουτακι σε μια μανουλα που καθοταν διπλα μας!

Ασχετο, αλλά καλαμαρακι μου γιατί δεν προσπαθείς να κόψεις την πάνα σιγά σιγά μιας που είναι καλοκαίρι?

Την Δανάη που είναι στην ίδια ηλικία με το Αρτεμάκι σου, την πάω για μπάνιο χωρίς πάνα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...