Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω δεν κανω μποικοταζ.... εχουμε μασουτη και καρφουρ....δεν εχουμε σκλαβενιτη εδω πανω! κλαψ κλαψ πολυ μου άρεζε οταν ημουν αθηνα δεν πηγαινα καν στο καρφουρ

Ταλού και τις σαγιονάρες?

Αυριο ανοιγει ενας τεραστιος Σκλαβενιτης στην Καλλιθεα. Σταση Ιζολα στις Τζιτζιφιες. Θα ειναι σχεδον 20 στρεματα. Θα έχει τα πάντα!

Θα έρθω!!!!!

Χι χι ψοφαω για τέτοια!!!

Στο δικό μας σκλαβενιτη [κοντά στο Πέραμα] παίρνω τα παιδιά και κάνουμε βόλτα!!

Ο μεγάλος κάνει τσουλήθρα και παίζει με τα άλλα παιδάκια ,του παίρνω παγωτό με 60 λεπτά και αφού βγει off πάμε και παίρνουμε κανένα γαλατακι- γιαουρτάκι και τη κάνουμε για το σπίτι. Τώρα που κάνει ζέστη είναι απίστευτα ωραία βολτα!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εννοειετε....ανεβαινα πανω διαβαζω βιβλιαρακια...χε χε αυτα της προβολης, επινα χυμο.... αφου δουλευα μονο 3 ωρες την ημερα...βαριομουν αφορητα...ημουν και σε ξενη πολη...

Διαφημίσεις

Παντως να την πω την αμαρτια μου...κατεβηκαμε αθηνα πριν απο ενα μηνα περιπου...και ηθελα να παρω την μικρη με το καροτσι και να παω σκλαβενιτη χαχαχαχα για τσαρκα και οτι βρω φτηνο να το παρω και οταν το ειπα στον αντρούλη μονο που δεν με μουντζωσε!!!

Ειχα παρει βαμβακερο τραπεζομαντιλο με 5 ευρω 180χ160 σε floral αφηρημένο....το εχω πλύνε βαλε δυο χρονια τιποτα δεν εχει παθει!!

Αυριο ανοιγει ενας τεραστιος Σκλαβενιτης στην Καλλιθεα. Σταση Ιζολα στις Τζιτζιφιες. Θα ειναι σχεδον 20 στρεματα. Θα έχει τα πάντα!

ναι τελεια ειναι διπλα μας εχουμε μονο το καιμενο το λιδλ κοντα καλο ειναι δεν λεω αλλα δεν εχει ολα αυτα που χρειαζομαστε αφηστε που δεν παιρνουν κουπονια για παμπερς..τωρα θα κανουμε τα ψωνια μας στο καλυτερο σουπερ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ....αντε επιτελους

Διαφημίσεις

Μενω διπλα σχεδον στο Σκλαβενιτη στα Μελισσια!!

καλαμαρακι!! κάνω και αποστολες Σαλλονικη αμα γουσταριζεις.... :)

επισης να σε ενημερωσω οτι πια στο σκλαβενιτη στο Κερατσινι εχει και δωρεαν παιδοτοπο για την Αρτεμουλα!!!!

αααα... και ξεχασα να σου πω οτι πολυ χαιρομαι που κλαις που δεν εχετε Σκλαβενιτη!! Οταν εχει καμια καλη προσφορα ο Μασουτης ... εγω γιατι κλαιω?????

Προσφορά της ημέρας: 9? για μασάζ σώματος Thalassotherapy διάρκειας 55' λεπτών στο studio beauty by cristina, αξίας 90?. Έκπτωση 90%

http://www.tsoonami.gr/deal.aspx

Πρoσφoρά Hμέρας:?150 για Λεύκανση Δοντιών Άνω και Κάτω Γνάθου Αξίας ?500 στο Εξειδικευμένο Οδοντιατρικό Κέντρο Argident. Έκπτωση 70%!!

http://www.groupon.gr/deals/athens

Αν γνωριζετε κι αλλο site εκτος απο τα :1)goldendeals 2)tsoonami 3)groupon γραψτε τα για να τα μαθουμε κι εμεις!!

http://www.livemycity.gr/

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...