Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις γυρίσαμε από τα Carrefour. Πήραμε πάνες Babylino -20% για τις οποίες είχαμε και κουπονάκια, τα οποία δέχτηκαν κανονικά!

Αρχικά αφαιρέθηκε από την τιμή του ραφιού η έκπτωση του κουπονιού και στο ποσό που έμεινε αφαιρέθηκε το 20%. Αν γινόταν το αντίθετο θα είχαμε ακόμα μεγαλύτερο κέρδος, αλλά και πάλι καταφέραμε να πάρουμε μεγάλη (Economy Pack) συσκευασία από ?18,75 αρχική τιμή με -?4 -?2,95 = ?11,80!

Προσπαθώ να τους στείλω email για να δω αν δέχονται τα κουπονια που έχω αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα: Επιτρέπονται μόνο αλφαριθμητικοί χαρακτήρες και κενά.

Γιατί; Δεν εχω βάλει καθόλου νούμερα...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

Προσπαθώ να τους στείλω email για να δω αν δέχονται τα κουπονια που έχω αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα: Επιτρέπονται μόνο αλφαριθμητικοί χαρακτήρες και κενά.

Μαριλυν μου ειπαμε...οταν εχουν εκπτωση που αφορά οοολους του καταναλωτες χωρις κάρτα δεν δεχονται κουπονια! Οταν ειναι εκπτώσεις που γινονται μονο με την χρηση της καρτας τοτε δεχονται κουπονια!

που το στελνεις?????εγω την προηγουμενη φορα με την περιβοητη εκπτωση λιbero ειχα στειλει στο [email protected].

Kht7p2.png

3iVPp3.png

που το στελνεις?????εγω την προηγουμενη φορα με την περιβοητη εκπτωση λιbero ειχα στειλει στο [email protected].

Προσπάθησα μέσα από το site και την φόρμα επικοινωνίας.

Τελικά κατέληξα σε αυτό που μου είπες αλλά ακόμη μου απαντούν....:evil:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, όντως η έκπτωση για τα Babylino ισχύει. προσέξτε όμως....Συμφέρει να πάρετε 2 μικρές συσκευασίες των 27 τεμαχίων, αντί 1 μεγάλη οικονομική....Κάντε τους υπολογισμούς σας οταν πάτε στο super market...

Μια μεγάλη εχει 18,75 -50% = 9,375 ευρω

Δυο μικρες έχουν 8,60 * 2 συσκευασίες = 17,2 -50% = 8,60 ευρω....

Αρα για τον ίδιο αριθμό τεμαχίων στη δεύτερη περίπτωση έχετε κέρδος 0,77 ευρω...!!!!

Γενικά, να προσέχετε γιατί οι οικονομικές συσκευασίες δεν είναι πάντα και πιο οικονομικές. Αυτό ισχύει για όλα τα προιόντα...

Εμείς ψωνίσαμε πριν λίγο, γι αυτο το ανέφερα τώρα. Η προσφορά ισχύει μέχρι και αύριο....Καλές αγορές λοιπόν....γιατί πλέον, ότι κερδίζεις καλό είναι...

που εχουν οι μικρες8,60?εδω εχουν 9,37 βεροπουλο και 9,37 ατλαντικ..

επισης τα μεγαλα εχουν -4 ευρω στικερ!

απο αυριο αρχιζουν σουπερ προσφορες στο βεροπουλο

www.veropoulos.gr

Καλησπερα, που βλεπεις τις προσφορες σ'αυτο το site?

Σε μενα γραφει οτι δεν υπαρχουν προϊόντα σε προσφορα.:(

Διαφημίσεις

Καλησπερα, που βλεπεις τις προσφορες σ'αυτο το site?

Σε μενα γραφει οτι δεν υπαρχουν προϊόντα σε προσφορα.:(

Μάλλον εννοεί το φυλλάδιο που είναι στα αριστερά. Ξεκινούν όντως αύριο.

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!απιστευτο!πηγα Μαρινοπουλο και πηρα την μικρη συσκευασια, 8,74 ευρω.της δινω το κουπονι και ηταν μια ξινη και μου λεει δεν το περναει.μα της λεω σε αλλα καταστηματα το δεχονται!και πεταγεται ενα τσακαλακι απο διπλα και της λεει αυτο που ειχε πει μια κοπελα παραπανω!απο την αρχικη τιμη αφαιρεις το κουπονι και πας στην υποδοχη και δινεις το 50% στο χερι!τελικα μου βγεικε 8,74-2,5-4,37(50%)=1,87!!!!

ακριβως το ιδιο εγινε και με εμενα. η μια ταμιας δε το δεχοταν, ρωτησε τη διπλανη και της ειπε να δεχτει το κουπονι και να παω στην υποδοχη να παρω το 50% πισω. Ομως το 50% δε μου εγινε στην αρχικη τιμη οπως στη Lioula, αλλα στο υπολοιπο μετα την αφαιρεση του κουπονιου δηλαδη στο 6,22 (τελικη τιμη 3,11).

Εμεις πηγαμε στα Carrefour σημερα,ναι μεν πηραμε την προσφορα των 50%,αλλα δεν υπηρχε ουτε για δειγμα στικερακι με την εκπτωση των -6 ή -4 Ευρω.Ρωτησα μια υπαλληλο που τριγυρνουσε εκει και μου ειπε οτι υπηρχαν 2-3 μονο!!!!Αν ειναι δυνατον.Ασε που εψαξα ολα τα babylino και δεν υπηρχε παλι ουτε ενα που να ειχε 62 μεσα,ολα 58!!!!!

Ειναι απιστευτο το ποσα χρηματα κερδιζουν.

Εμεις πηγαμε στα Carrefour σημερα,ναι μεν πηραμε την προσφορα των 50%,αλλα δεν υπηρχε ουτε για δειγμα στικερακι με την εκπτωση των -6 ή -4 Ευρω.Ρωτησα μια υπαλληλο που τριγυρνουσε εκει και μου ειπε οτι υπηρχαν 2-3 μονο!!!!Αν ειναι δυνατον.Ασε που εψαξα ολα τα babylino και δεν υπηρχε παλι ουτε ενα που να ειχε 62 μεσα,ολα 58!!!!!

Ειναι απιστευτο το ποσα χρηματα κερδιζουν.

εγω ξερω οτι ειχαν με στικερ -4 και -2 οχι -6.επισης οσο μεγαλωνουν τα νουμερα μειωνονται και τα τεμαχια.τα libero Που εχω το ν4 εχει μεσα 60 τεμαχια και το νο 5 58 τεμαχια.και το νο 3 ειχε αν θυμαμαι καλα 68 τεμαχια.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

εγω ξερω οτι ειχαν με στικερ -4 και -2 οχι -6.επισης οσο μεγαλωνουν τα νουμερα μειωνονται και τα τεμαχια.τα libero Που εχω το ν4 εχει μεσα 60 τεμαχια και το νο 5 58 τεμαχια.και το νο 3 ειχε αν θυμαμαι καλα 68 τεμαχια.

Και μεις το 4 περνουμε,πως βαζω εικονα,οταν τις εχω αποθηκευμενες στον υπολογιστη μου???

-το εβγαλα φωτογραφια να δεις οτι το babylino 4 που ειχα παρει πριν λιγο καιρο,ειχε 62 τεμαχια και στικερακι -6.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...