Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Καλημερα σας κοριτσια σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη απο καταναλωτικης αποψης, λοιπον ακουστε..

Ψωνισα απο Μασουτη babylino αρχικη τιμη

18.38-4 ευρω στικερ=14.38

14.38 - εκπτωση 50%= 7.19

7.19 - 4 ευρω κουπονι = 3.19 το πακετο ΣΟΥΠΕΡ

και το αλλο

18.38-4 ευρω στικερ=14.38

14.38 - εκπτωση 50%= 7.19

7.19 - 2 ευρω κουπονι = 5.19 το πακετο

Πολυ καλη προσφορα!!!!

Τρεξτε ολες Μασουτη μεχρι αυριο ισχυει.

Τα κουπόνια των 2? λένε για μικρές συσκευασίες...εσύ είχες και για μεγάλη ή στο πέρασαν απλώς;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα κουπόνια των 2? λένε για μικρές συσκευασίες...εσύ είχες και για μεγάλη ή στο πέρασαν απλώς;

εγω τα κουπονια libero των 2 κ 2,5 ευρω τα δινω για τις μεγαλες συσκευασιες... δεν αναφερει πανω το κουπονι οτι ειναι για μικρη συσκευασια... γραφει οτι ειναι για οποιαδηποτε συσκευασια ανοιχτης πανας ή up & go....

μονο των 5 ευρω γραφει οτι ειναι για μεγαλη συσκευασια ανοιχτης πανας...

αυτο συμφερει περισσοτερο.....

Ειναι ανάλογα σε τι ταμεια θα πεσεις....Εμενα μου τα περνάνε οπως να ναι!

Ακριβως οπως τα λεει το καλαμαρακι ηταν μια χρυση ταμιας (μεγαλης ηλικιας γυρω στα 50) κ ταν εξυπηρετικοτατη κ μου ειπε κ μπραβο ωραια αγορα τα πηρες πολυ φθηνα.

Ακριβως οπως τα λεει το καλαμαρακι ηταν μια χρυση ταμιας (μεγαλης ηλικιας γυρω στα 50) κ ταν εξυπηρετικοτατη κ μου ειπε κ μπραβο ωραια αγορα τα πηρες πολυ φθηνα.

αμα παιδι μου ο ανθρωπος δεν ειναι ξινος ολα γινονται....

αμα ειναι στραβος κι αναποδος χεστα.....

Διαφημίσεις

Και ειδικα στον Grand Masoutis στην Καλλίδου στην Καλαμαρια , ειναι ολες οι κοπέλλες οι καλύτερες ειδικά η Ολγα μια μελαχρινη!

αμα παιδι μου ο ανθρωπος δεν ειναι ξινος ολα γινονται....

αμα ειναι στραβος κι αναποδος χεστα.....

Καλα αυτό εχει πολλες εφαρμογές που ειπες...χαχαχα :cool::cool:;)

Μερικές όντως χαίρονται που τα παίρνουμε φθηνά κι άλλες λένε "ε αφού έχει ήδη έκπτωση τι το θες το κουπόνι;" Λες και απο την τσέπη τους θα τα πληρώσουν...γιατί να μην το χρησιμοποιήσω δηλαδή; Δικό μου δεν έιναι;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

καλημερα σας...εγω προχτες πηγα βεροπουλο και πηρα μπειμπιλινο που χαριζανε μια παιδικη σκηνη..ελα ντε που ειχε τελειωσει..τα πηρα και μετα πηγα με την αποδειξη στον αλλο βεροπουλο που εχουμε ενα μικρο που δεν εχει ποτε τιποτα και την πηρα απο κει..αφου ειχανε γιατι να τη χαρισω?

Καλησπέρα!

δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει. ισως σας ενδιαφερει. ειμαι απο Θεσσαλινικη και ψωνίζω παμπερς απο ενα συγκεκριμένο μαγαζί στο καλοχωρι (μην πω καλυτερα ονομα). καθε 20 μερες περιπου περνω 2 πακετα παμπερες 46 κομματια baby dry το 5αρι 24€. νομιζω ειναι καλη τιμη αλλα δεν δεχεται κουπονια. εγω αλλαξα σπιτι και πλεον δεν μου στελνουν κουπονια γι αυτο και βρηκα αυτη τη λύση. κατα καιρους βγαζει και προσφορες και εχει τυχει να παρω 72 πανες με τα ιδια χρηματα. αν μπορω να πω μαγαζι πειτε μου. λενε οτι τα φερνει απ εξω αλλα πραγματικα δεν βρισκω καμια διαφορα.

M6bap3.png

cik1p3.png

Φυσικά και μπορείς να πεις όνομα, αλλά προφανώς λες για τον Βασίλαγα...

Έχει αναφερθεί ξανά εδώ ότι έχει καλές τιμες.

Για εσας στην Θεσ/νίκη είναι μια πολύ καλή λύση!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

Φυσικά και μπορείς να πεις όνομα, αλλά προφανώς λες για τον Βασίλαγα...

Έχει αναφερθεί ξανά εδώ ότι έχει καλές τιμες.

Για εσας στην Θεσ/νίκη είναι μια πολύ καλή λύση!!!

gata-eisai:)pantws-ematha-pws-tou-tin-epese-i-eforia-k-ton-ksetinakse.elpijw-na-min-ton-kleisoun...piga-k-gw-masouti-k-pira-2-syskeyasies-babylino-31-kommatia-synolo-k-oi-2-9misi-eyrw-peripou.exei-k-stis-allways-40%.sorry-gia-tis-pavles-provlima-sto-pc

M6bap3.png

cik1p3.png

Καλά γιατί να το ξετινάξει η εφορία βρε συ; Αυτοί δεν μπορούν να μην κόβουν αποδείξεις...

Ποιός ξερει τι παίζει με τις εισαγωγές..από Βουλγαρία λένε ότι τα φέρνει...

Πώς να είμαι γάτα, δεν βλέπεις την γατούλα στο τικεράκι μου; χαχαχα

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Κ γω πήγα σήμερα Μασούτη κ πήρα πρώτη babylino 7,90 τελίκη τίμη (δυστύχως δεν έιχα κουπονάκι άλλα κ πάλι δεν με χάλασε κάθολου!)κ θα δω τις φόρεσα σήμερα κ το σκέφτομαι να πάρω άκομα μια συσκεύασια αυρίο!

Εχω άκομα στοκ απο παμπερς(3 συσκέυάσιες άπο 88 τεμ κ μία απο λίντ 62 τεμ) άλλα δεν ξέρω νίωθω μια άσφάλεια όταν έχω μπολίκο άποθεμα!!!!

Θα τα γραψω αναλυτικα

Στον Μασουτη με την κάρτα

-Αγοράζοντας μια οικονομική συσκευασια ανοιχτή πανα ή βρακάκι Liberο ΚΑΙ ενα πακέτο μωρομάντιλα libero έκπτωση -30%

-Τα Libero Swim pants -20% με την κάρτα μασούτη

-Τα Babylino οικονομική συσκευασία -20% με την κάρτα μασούτη

-Και στα Pampers αγοράζοντας δυο συσκευασίες Active Fit, Baby Dry Oικονομικό μέγεθος ή Jumbo κουτια , σας κανει εκπτωση στο δευτερο κουτί -40% με την κάρτα μασούτη

Διαφημίσεις

Ξέρει κάποια να μου πει που θα βρω έκπτωση στα παιδικά αντηλιακά proderm;

Μέχρι τις 16 του μήνα είχε στο Βασιλόπουλο 30%, όμως, κανένα από τα 4 καταστήματα που πήγα δεν είχαν proderm, παρόλο που τα είχαν στο διαφημιστικό φυλλάδιο!

Θέλω να πάρω τουλάχιστον 2 με 50 δείκτη προστασίας, αφού εκτός από τον γιο μου θέλω να παστώνομαι κι εγώ που είμαι έγκυος, καθώς έχω ακούσει πως τώρα το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο για πανάδες.

Θα τα γραψω αναλυτικα

Στον Μασουτη με την κάρτα

-Αγοράζοντας μια οικονομική συσκευασια ανοιχτή πανα ή βρακάκι Liberο ΚΑΙ ενα πακέτο μωρομάντιλα libero έκπτωση -30%

-Τα Libero Swim pants -20% με την κάρτα μασούτη

-Τα Babylino οικονομική συσκευασία -20% με την κάρτα μασούτη

-Και στα Pampers αγοράζοντας δυο συσκευασίες Active Fit, Baby Dry Oικονομικό μέγεθος ή Jumbo κουτια , σας κανει εκπτωση στο δευτερο κουτί -40% με την κάρτα μασούτη

Εγώ πήρα από το Μασούτη τα Pampers Easy up με έκπτωση 40% στη δεύτερη συσκευασία. Δέχτηκαν και τα κουπόνια ένα για κάθε συσκευασία. Επίσης μου έκανε έκπτωση και στη μικρή συσκευασία baby dry στο νο 2 και πήρε και σ' αυτά τα κουπόνια. Μόνο στα new born δεν μου έβγαζε την έκπτωση.

yQPJp2.png N5FJp2.png

Ξέρει κάποια να μου πει που θα βρω έκπτωση στα παιδικά αντηλιακά proderm;

Μέχρι τις 16 του μήνα είχε στο Βασιλόπουλο 30%, όμως, κανένα από τα 4 καταστήματα που πήγα δεν είχαν proderm, παρόλο που τα είχαν στο διαφημιστικό φυλλάδιο!

Θέλω να πάρω τουλάχιστον 2 με 50 δείκτη προστασίας, αφού εκτός από τον γιο μου θέλω να παστώνομαι κι εγώ που είμαι έγκυος, καθώς έχω ακούσει πως τώρα το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο για πανάδες.

στον σκλαβενιτη ειχε προδερμ με εκπτωτικο κουπονι - 1 ευρω.να παρω ομως το θαρρος να σου πω οτι δεν κανει τοσος μεγαλος δεικτης προστασιας,μεχρι 25 βαρια 30...οχι παραπανω.οσο ανεβαινει ο δεικτης προστασιας τοσο πιο πολλα χημικα εχουν.

φιλικα,σοφια.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

στον σκλαβενιτη ειχε προδερμ με εκπτωτικο κουπονι - 1 ευρω.να παρω ομως το θαρρος να σου πω οτι δεν κανει τοσος μεγαλος δεικτης προστασιας,μεχρι 25 βαρια 30...οχι παραπανω.οσο ανεβαινει ο δεικτης προστασιας τοσο πιο πολλα χημικα εχουν.

φιλικα,σοφια.

και γω ξερω οτι πανω απο 20-25 δεν προσφερει παραπανω προστασια

φιλικα,σοφια.

Ευχαριστώ πολύ! Δεν το γνώριζα αυτό για τον δείκτη προστασίας! Θα πάρω ένα με χαμηλότερο δείκτη και θα βάζω πιο συχνά!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...