Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φτουυυυυυυ και απο μενα!!!!!!!!!!! Τα νευρα μου!!!! Τουλαχιστον σημερα πηγα στον ΑΒ που ειναι κοντα μου και ειχε τα Babylino με sticker -4Ε και μου πηρανε φυσικα και το κουπονι 4Ε και τα πηρα τσαμπα!

Δεν θα μεινει στο Carrefur τιποτα!!!!!!:):):)

7ytop2.png

Φτουυυυυυυ και απο μενα!!!!!!!!!!! Τα νευρα μου!!!! Τουλαχιστον σημερα πηγα στον ΑΒ που ειναι κοντα μου και ειχε τα Babylino με sticker -4Ε και μου πηρανε φυσικα και το κουπονι 4Ε και τα πηρα τσαμπα!

Δεν θα μεινει στο Carrefur τιποτα!!!!!!:):):)

Ειδες αν ειχαν σε ολα τα νουμερα στικερ?

Θα παω κι εγω αυριο

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω να παίρνουν κουπόνια γιατί την άλλη φορά που είχαν -40% δεν δέχονταν κουπόνια και μου είχαν πει ότι θα δέχονται μόνο με -20% ή -30%...

Αλλά λόγω κρίσης δεν ξέρουμε μακάρι να το άλλαξαν!!!

Όποια κοπέλα πάει αύριο το πρωί ας μας πει!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Ηθελα και εγω να της τα παρω...αλλα με εκοψαν καποια κοριτσια εδω μεσα που ειπαν οτι τα μη γνησια , βρωμανε με τον ιδρώτα....και επειδη η μικρη μου ηδη βρωμαει...χμ ιδρώνει ηθελα να πω χε χε κολλησα και δεν της τα πηρα....

Για πες εντυπωσεις αργοτερα αμα ειναι να της τα παρω!!

Κορίτσι καθόλου δεν μυρίζουνε. Προς το παρόν βέβαια μόνο στο μπαλκόνι, δεν έχουμε πάει θάλασσα, κλπ.

Αλλά καταβρέχουμε κιόλας με το λάστιχο και ούτε γλυστράει με τα παντοφλάκια, ούτε βγαίνουν ευκολα (που το φοβόμουν), γενικά περπατάει πιο άνετα.

Και -ας μην ξεχνάμε ότι- τ' αυθεντικά έχουν 24? τουλάχιστον! :shock:

Στα προτείνω.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

νομιζω το καλαμαρακι ειχε πει οτι οταν εχουν την εκπτωση με την καρτα club τοτε δεχονται κουπονια.αλλα σιγουρη δεν ειμαι...........

που εισαι kalamaraki???????????????

Πακέταρα βαλίτσες, σιδέρωσα

Εδω ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ναι ετσι ειναι , δεχονται κουπονια οταν αφορά εκπτώσεις που γινονται με την κάρτα καρφουρ, οταν οι προσφορές εκπτώσεις αφορουν ειδη χωρις κάρτα καρφουρ δεν δεχονται επιπλέον κουπονια!

Ειστε σιγουρες βρε,,,,,,,,,,,,? -50%????????????????

Κορίτσι καθόλου δεν μυρίζουνε. Προς το παρόν βέβαια μόνο στο μπαλκόνι, δεν έχουμε πάει θάλασσα, κλπ.

Αλλά καταβρέχουμε κιόλας με το λάστιχο και ούτε γλυστράει με τα παντοφλάκια, ούτε βγαίνουν ευκολα (που το φοβόμουν), γενικά περπατάει πιο άνετα.

Και -ας μην ξεχνάμε ότι- τ' αυθεντικά έχουν 24? τουλάχιστον! :shock:

Στα προτείνω.

Α ωραια τοτε! Θα παω αυριο να τα δω αν προλάβω ευχαριστωωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

Ναι ρε Σοφάκι -σορυ για το ρε ε? -

αλλα αν το σκεφτεις λιγο, τα κουπονια που εχουμε συνήθως ειναι των 2 και των 3ευρώ σωστα. Ε τα κουπονια αναλογουν σε ενα 20% της τιμης αρα οταν εχουν -20% και δινω και κουπονάκι ειναι στο συνολο -40%

Εχω παρατηρήσει το ποσο της εκπτωσης των 20% με τα κουπονια και ειναι περιπου το ιδιο ποσο σε πακέτο των 18 -19ευρώ

Αρα και παλι με το -50% εισαι κερδισμένη!

βασιλοπουλος-βεροπουλος-σκλαβενιτης-γαλαξιας.αυτοι παιρνουν και κουπονια......

Εμείς εδώ έχουμε μόνο έναν Βασιλόπουλο κιαυτός με το σταγονόμετρο φέρνει τα μικρά νούμερα στις προσφορές...δυστυχώς...

Οποτε με τα Carrefour μάλλον με συμφέρει...κιας μου μείνουν τα κουπόνια, τι να γίνει...ας ελπίσουμε ότι μέχρι τέλους του μήνα θα βγάλει κανένας Μασούτης ή Βασιλόπουλος...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Ναι ρε Σοφάκι -σορυ για το ρε ε? -

αλλα αν το σκεφτεις λιγο, τα κουπονια που εχουμε συνήθως ειναι των 2 και των 3ευρώ σωστα. Ε τα κουπονια αναλογουν σε ενα 20% της τιμης αρα οταν εχουν -20% και δινω και κουπονάκι ειναι στο συνολο -40%

Εχω παρατηρήσει το ποσο της εκπτωσης των 20% με τα κουπονια και ειναι περιπου το ιδιο ποσο σε πακέτο των 18 -19ευρώ

Αρα και παλι με το -50% εισαι κερδισμένη!

ναι βρε το ξερω αλλα ειναι ψυχολογικο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:!εχω και εγω τα ψυχολογικα μου:twisted:!επιπλεον ειναι το γαμωτο και το γεγονος οτι ληγουν τελος ιουνιου τα κουπονια που εχω.

το "ρε" ελευθερα :-D:-D:-D:-D

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Noμίζω οτι καπου το ξαναναφεραμε. Σε καθε υποκαταστημα κανουν ότι

τους καπνισει. Εδω παιρνουν ΠΑΝΤΑ κουπόνια ότι προσφορα και να'χουν. :?

ποιο καταστημα?ποιας περιοχης?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...