Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

ρε κοριτσια, καμια ιδεα απο που να παρω κρεβατακι για το γιο μου;;;;;;;

θα θελα κατι σε ημιδιπλο αλλα οσο γινεται οικονομικο.....

και πρεπει να το παρω συντομα.....

στην "αγγελιοπολη" (δεν θυμαμαι ακριβως τη διευθυνση του σαιτ) ειχα δει χαζευοντας τις προαλλες κρεβατια μεταχειρισμενα -ελαφρως σε πολυ καλη τιμη.αν σ ενδιαφερει μεταχειρισμενο.αλλιως,σε κανα μηνα φανταζομαι οτι διαφορες εταιριες θα κανουν προσφορες (νομιζω οτι κατι ειδα φευγαλεα στην τηλεοραση για τη modeco,δεν ειμαι σιγουρη ομως,επειδη ειμαι συνεχεια στο τρεξιμο κ δεν κοιταω με προσοχη....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

theolvas

ευχαριστω....

αλλα μιας κι ειπες για προσφορες ξερεις ποτε ξεκινανε οι εκπτωσεις φετος;;;;;

περυσι αν θυμαμαι καλα ειχαν ξεκινησει νωρις!!!

φετος;;;;;;;

περισυ ειχαν ξεκινησει περιπου 15 ιουλιου ανεπισημα,20 ιουλιου επισημα...φετος ηδη καποιες εταιριες (οπως η τομμυ χιλφιγκερ που αναφερω παραπανω,αλλα κ αλλες,) ηδη εχουν ξεκινησει δεκαημερα...φανταζομαι σε κανα μηνα θα ξεκινησουν....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

και πρεπειο να το παρω συντομα.....

στην modeco εχει πολυ καλες τιμες και η ποιοτητα πολυ καλη!διαφημιζουν 5 χρονια εγκυηση.εγω τα εχω 3 χρονια τωρα και δεν εχουν παθει τιποτα

0gbKp3.png

w1Yrp3.png

Οι επισημες εκπτωσεις ξεκινανε παντα οι Χειμερινες 15/01 και οι θερινες 15/07

Τωρα στο Ηρακλειο σχεδον ολοι εχουν παρει αδεια απο το επιμελητηριο για 10ημερα προσφορων και πιστευω οτι θα ζητησουν νωριτερα εκπτωσεις απο τους συλλογους

4

Διαφημίσεις

νεοσετ εχει παρει καμια σας επιπλα για τα παιδια σας;;;;

απο τιμες τι παιζει;;;;

μου αρεχει το στυλ τους αλλα δεν εχω μπει στο κοπο να το ψαξω, αν κι αυτες τις μερες θα παω να ριξω μια ματια....

Εγω εχω στους δυο μεγαλους και η αδελφη μου στη μια της κορη

Και οι δυο τα αγορασαμε σε περιοδο εκπτωσεων

Οι τιμες δεν ειναι ουτε ζεστη ουτε κρυο,δεν θυμαμαι να σου πω ποσο γιατι εχει περασει και μια 5ετια

Εχει ωραια σχεδια και αν ο σχεδιαστης εχει κεφια θα σου βρει καλες λυσεις:P

4

κ για να γυρισουμε στο θεμα μας...

ενημερωθηκα απο τη φιλη μου angela,οτι κοντα στην αερογεφυρα του praktiker υπαρχει καταστημα tommy hilfiger,το οποιο εχει αντρικα-γυναικεια-παιδικα ρουχα κ παπουτσια σε 65% εκπτωση για λιγες μερες...

απ οτι μου ειπε χθες που πηγε επεφτε ξυλο για μια μπλουζα(αρα αξιζει τον κοπο μια βολτα)κ οτι βρηκε υπεροχα δερματινα παπουτσια του μικρου της με 23 ευρω.....

Καλημέρα σε όλες!

Theolvas, σε ποια περιοχή λες; Στον Άλιμο; Να πάω να ρίξω μια ματιά...

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Theolvas, σε ποια περιοχή λες; Στον Άλιμο; Να πάω να ρίξω μια ματιά...

καλημερα,ναι εκει λεω,αλλα δεν εχω παει ακομα κ δεν ξερω μεχρι ποτε ειναι η προσφορα....

δε θυμαμαι κατι σχετικο????

ουτ εγω ξερω...μου το ειπαν κ το γραφω επειδη το θεωρησα καλη ευκαιρια...θα μαθω λεπτομερειες αυριο κ θα ενημερωσω...μου ειπε για πεδιλα δερματινα με 23 ευρω,κι οτι εχει καλες προσφορες σε ρουχα...

κ για να γυρισουμε στο θεμα μας...

ενημερωθηκα απο τη φιλη μου angela,οτι κοντα στην αερογεφυρα του praktiker υπαρχει καταστημα tommy hilfiger,το οποιο εχει αντρικα-γυναικεια-παιδικα ρουχα κ παπουτσια σε 65% εκπτωση για λιγες μερες...

απ οτι μου ειπε χθες που πηγε επεφτε ξυλο για μια μπλουζα(αρα αξιζει τον κοπο μια βολτα)κ οτι βρηκε υπεροχα δερματινα παπουτσια του μικρου της με 23 ευρω.....

ναι ισχύει αλλα η προσφορά του εληξε το Σαββατο!!!

Διαφημίσεις

και πρεπει να το παρω συντομα.....

Kαλησπερα bounitsa.Οικονομικα επιπλα και κρεββατια εχει στο ΣΤΟΚ καταστημα της Νεοσετ που ειναι στη θηβων 210.Οταν ειχα παει ,ειχε τα παιδικα κρεββατακια 120 ευρω περιπου (μαζι με το ορθοπεδικο στρωμα).Γενικα οι εκπτωσεις που γινονται ειναι 40 εως 70%)Ελπιζω να βοηθησα.Καλο απογευμα.

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ...."ΜΑΜΑ"!!!!!!!!!

Kαλησπερα bounitsa.Οικονομικα επιπλα και κρεββατια εχει στο ΣΤΟΚ καταστημα της Νεοσετ που ειναι στη θηβων 210.Οταν ειχα παει ,ειχε τα παιδικα κρεββατακια 120 ευρω περιπου (μαζι με το ορθοπεδικο στρωμα).Γενικα οι εκπτωσεις που γινονται ειναι 40 εως 70%)Ελπιζω να βοηθησα.Καλο απογευμα.

πλακα κανεις τωρα;;; με 120 ευρω κρεβατι και στρωμα;;;; κι ειναι καλη ποιοτητα;;;

Θηβων 210 ειναι Περιστερι;;;;

ενημερωσε με αν μπορεις γιατι εχω φυγει απο Αθηνα και μενω Σπαρτη τωρα. Αλλά αξιζει το κοπο μια επισκεψη.....

Η Νεοσετ είναι κοντά 300μ. μετά το Vilage προς Πειραιά στο αριστερό σου χέρι (έχει μεγάλη πινακίδα ΝΕΟΣΕΤ αν δεν κάνω λάθος το ωράριο είναι μετά τις 12:00-8:00 καθημερινές και το Σάββατο από 10:00). Εχω πάει και έχω πάρει πολύ καλή καρέκλα γραφείου με 25 Ευρώ! Εχει πολύ σαβούρα αλλά αν έχεις ώρα να αφιερώσεις έχει πολύ καλά πράγματα. Αν παζαρέψεις και την τιμή τους δεν λένε όχι. Δοκιμάστε το.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...