Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Γνωρίζετε άν η Νουνού στέλνει κουπόνια ?

εμενα μου στελνουν καθε 4-5 μηνες,αλλα δεν ξερω αν υπαρχει καποιο τηλ...λογικα πανω στις συσκευασιες θα εχουν τηλ καταναλωτων.παρε κ ρωτα (κ πες μας κι εμας...)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ εμενα μου ειχαν στειλει καποια για γαλα χωρις να τους παρω καποιο τηλ!εσυ παρε τηλ. και ζητησε τους οπως σου λεει και η theolvas!

Εμενα μου εστειλαν προχθες χωρις να αγοραζω τα παιδικα Νουνου και τα χαρισα κιολας..... Αγοράζω μονο το εβαπορε 3κουτια το μηνα...Αν θες να σε εχω στα υποψη να στα στειλω την επομενη φορα.

κορίτσια από πού θα προμηθευτούμε ρουχαλάκια γιατί το καλοκαιράκι είναι εδώ κ δεν έχουμε ρούχα(παιδικα);;;; εννοείται ότι μιλαώ για προσφορες!!!

επίσης, πανοπροσφορες;;;;;;;

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τα καταστήματα orchestra συνεχίζουν το -20% και τον Ιούνιο και επίσης μου έστειλαν μήνυμα από την expert για προσφορές σε κλιματιστικά (panasonic inverter 9000BTU 449E, panasonic inverter 12000BTU 499E, LG inverter 9000BTU 389E).

Το μήνυμα το έλαβα 31 Μαΐου και δεν ξέρω μέχρι πότε ισχύει...

5054526de0.png[/url]

καλημερα: Σημερα το lidl εχει βγαλει πολυ ωραια παιδικα πεδιλακια για αγορακια και κοριτσακια με 10 ευρω νομιζω.Νομιζω οτι αξιζουν τον κοπο!Τουλαχιστον για καθε μερα για το σχολειο κτλ σαν δευτερα ειναι ο,τι πρεπει...Δεν ξερω ομως αν θα τα προλαβω μεχρι να γυρισω απο τη δουλεια μετα το μεσημερι....Φερνουν και λιγα κομματια οποτε...οποιος προλαβει!!!!

Και εγώ πήρα!! Τα πεδιλάκια είναι πολύ όμορφα. Αν και ήμουν διστακτική, είναι τόσο μαλακά που πιστεύω άξιζε τον κόπο. Ασε τα μπλουζάκια! Και είναι μια χαρά ποιότητα. Γέμισα για τα παιδιά μου και πήρα και παραγγελίες.

Άντε καλοφόρετα....

ευχαριστω..πεδιλακια ειχα παρει και πριν λιγο καιρο που ειχε...ειναι φοβερα...και γωπηρα σχεδον ολα τα ρουχα...τελεια ειναι.

ασε δε τι μαχη εγινε με τις ομπρελες..κοντεψανε να δαρθουνε..ευτυχως εγω πηγα μονο για τα παιδικα!

Διαφημίσεις

Τις ομπρέλες δεν της πήρα χαμπάρι....

Πάντως στα παιδικά στο ένα lidl κοντά στο σπίτι μου έγινε χαμός.

Π'ηγα 8:10 και δεν βρήκα τίποτα. Αναγκάστικα να π'αω σε ένα άλλο πάλι κοντά και βρήκα εκεί.

Έχουν ωραίο βαμβάκι πάντως και είναι γερμανικά. Πολή καλή ποιότητα

ναι ναι ειναι...και εδω καθε φορα γινεται πανικος..ειμαστε και επαρχεια και δεν φερνουνε πολλα...μερικες φορες μονο ξυλο που δεν πεφτει..βασικα ντροπη μου αλλα καθομαι σε μια γωνια και πεθαινω στο γελιο..ε μα ειναι σωστο να τρωγονται σαν τα κοκορια?ασε δε τα μαργαριταρια που πετανε..χαχα

Πηγα και εγω ΛΙΝΤΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ χε χε τα προλαβα ολα εκτος απο το τραπεζάκι και τις καρέκλες που μου ειπαν οτι τα ειχαν βγαλει απο χτες το απογευμα και εξαφανιστηκαν!!

Της πηρα τα μπλουζακια ολα εκτος απο εκεινα με τα ζωάκια...δεν μου πολυάρεσαν, εσωρουχακια και το πανταλονι το ασπρο!! Πεδιλα εχουμε....! Παντως κοριτσια εφτασα εκει 9+10 και ειχε ηδη πεσει ακριδα...στο τσακ τα προλαβα!!

ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΧΤΕς..ΝΑ ΠΑΡΕΙΤ ΗΛ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙς ΕΦΟΣΩΝ ΕΓΡΑΦΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ

ΑΚΡΙΔΑ ΔΕΝ ΛΕς ΤΙΠΟΤΑ .ΚΑΙ ΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΣΠΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕΤ ΦΟΥΣΤΕς ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Διαφημίσεις

και εγω αυτα ειχα παρει του προηγουμενου μηνα! Της τα φοραω καθε μερα και το μονο...χε χε την ενοχλει που μπαινει η αμμος στο παρκο χαχαχαχα και μου λεει μαμαααα τουτοοοο!!!

βρε κοριτσακια ψαχνω απεγνωσμενα να βρω θηκες για γρανιτα αλλα δεν υπαρχουν πουθενα στο νησι μηπως υπαρχει καμμια να μου παρει και να τις βαλω τα χρηματα στην τραπεζα?Και να μου τα στειλει με τα εξοδα δικα μου ενοητε!!!

Ζηταω πολλα εεεε!!!:oops:

9newp3.png8dIOp3.png

βρε κοριτσακια ψαχνω απεγνωσμενα να βρω θηκες για γρανιτα αλλα δεν υπαρχουν πουθενα στο νησι μηπως υπαρχει καμμια να μου παρει και να τις βαλω τα χρηματα στην τραπεζα?Και να μου τα στειλει με τα εξοδα δικα μου ενοητε!!!

Ζηταω πολλα εεεε!!!:oops:

Κι εγώ ψάχνω και μένω Αθήνα. Αν βρω θα πάρω και για σένα :-)

ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΧΤΕς..ΝΑ ΠΑΡΕΙΤ ΗΛ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙς ΕΦΟΣΩΝ ΕΓΡΑΦΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ

ΑΚΡΙΔΑ ΔΕΝ ΛΕς ΤΙΠΟΤΑ .ΚΑΙ ΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΣΠΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕΤ ΦΟΥΣΤΕς ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Σε εμάς εδώ στο Lidl δίπλα στον ΗΣΑΠ Καλιθέας δεν έπεσε ακρίδα, τα βρήκα όλα και πήγα 12 το μεσημέρι, πήρα πεδιλάκια ροζ 20 νούμερο , φουστίτσες και σορτσάκια :-)

GJMap2.png

Κι εγώ ψάχνω και μένω Αθήνα. Αν βρω θα πάρω και για σένα :-)

Σε εμάς εδώ στο Lidl δίπλα στον ΗΣΑΠ Καλιθέας δεν έπεσε ακρίδα, τα βρήκα όλα και πήγα 12 το μεσημέρι, πήρα πεδιλάκια ροζ 20 νούμερο , φουστίτσες και σορτσάκια :-)

Νομιζω οτι εχει στο jumbo!!!

Ax σε παρακαλω αν βρεις παρε μου και οτι ειναι στα βαζω σε καποιο λογαριασμο σου!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Νομιζω οτι εχει στο jumbo!!!

Ax σε παρακαλω αν βρεις παρε μου και οτι ειναι στα βαζω σε καποιο λογαριασμο σου!!!

Πήγα στο jumbo αλλά δεν βρήκα, ίσως να μην τα είδα...αν ξαναπάω θα σου πω

(Τα πήρα όμως στο jumbo που μου ψάξανε την τσάντα τις προάλλες μήπως τους έιχα κλέψει :twisted:)

GJMap2.png

(Τα ήρα όμως στο jumbo που μου ψάξανε την τσάντα τις προάλλες μήπως τους έιχα κλέψει :twisted:)

Α καλα εχουνε ξεφυγει κι αυτοι με την κριση μου φαινεται.....:confused:

Σ ευχαριστω πολυ παντως!:lol:

9newp3.png8dIOp3.png

(Τα ήρα όμως στο jumbo που μου ψάξανε την τσάντα τις προάλλες μήπως τους έιχα κλέψει :twisted:)

ΟΡΙΣΤΕ;;; :shock:

Έχουν καν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό; Αν έχουν υποψίες για κάποιον δεν πρέπει να τον κρατήσουν απλώς και να καλέσουν αστυνομία;

Απαπαπαπα!

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...