Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ ψωνίζω συνέχεια από Μασούτη. Αυτό που έχει από την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι και 10/6 (νομίζω) είναι: με τη μεγάλη συσκευασία pampers δώρο 2+1 μωρομάντηλα pampers. Δεν ξέρω για έκπτωση που ανέφερε κάποια κοπέλα. θα πάω και σήμερα και θα δω.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Mpempoulini πολύ μου άρεσε η ιδέα σου. Μακάρι να συμμετέχουν και άλλα κορίτσια.

Λοιπόν εγώ πήγα το Σάββατο στα Λητώ. Για μεγάλες αγορές σου δίνουν δωροεπιταγή το 25% της αξίας της αγοράς. ΠΧ ψωνίζεις κάτι 500€ σου δίνου δωροεπιταγή 125€.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι θεωρώ τα Λητώ πανάκριβα και δεν νομίζω να πάρω κάτι από εκεί αλλά ποτέ δεν ξέρεις....

Διαφημίσεις

http://www.e-prices.gr/el/default.aspx

δεν ξερω αν το ξερετε αλλα μπορειτε να το χρησιμοποιειται σαν εργαλειο αναζητησης για ολα τα προιοντα .....

Καλια στα ορη αρχοντας παρα στον καμπο δουλος .

Νατονε θωρεις απο ψηλα ειναι δικος σου ουλος .

εγω πηρα απο my market proderm 1 κιλο με 6 ευρω και 1 δωρο ειχα και κουπονι 1.5 ευρω αν δεν κανω λαθος και μου βγηκε 4.5 ευρω τα δυο δηλ 2.25 τι κιλο καλο....

εχει και στο γαλαξια αν δεν κανω λαθος...την ιδια προσφορα 1+1δωρο

Διαφημίσεις

Ψάχνοντας για να ανοίξω αποταμιευτικό λογ/σμό για την μικρή μου είδα στο σάιτ της εθνικής τον λογ/σμό εθνική παίδων με τον οποίο γράφεσαι στο κλάμπ όπου συμμετέχουν κάποια καταστήματα με προσφορές για τα μέλη του κλάμπ.

Δεν έχω πάει ακόμη στην τράπεζα για να δω πως λειτουργεί, αλλά μόλις μάθω θα επανέλθω.

Εαν γνωρίζει κάποια κοπέλα περισσότερα ας μας πει.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

koyponia gia proderm poy vriskete re koritsia?

o galaxias exei proderm 1 kilo 1+1 5,69

kai o veropoylos exei alla to exei 6,93 alla exei kai to malaktiko 1 litro 1+1 3,12 epishs deixnei sto fylladio toy oti exei to malaktiko twn 2 litrwn 1+1 5,02 alla isws na einai typografiko giati alliws einai fovera kalh timh.

Είδα διαφήμιση στα Carrefour έχουν στα 3 προϊόντα το 1 δώρο από συγκεκριμένες κατηγορίες...

Όποια πάει ας μας ενημερώσει τι γίνεται...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

kai o veropoylos exei alla to exei 6,93 alla exei kai to malaktiko 1 litro 1+1 3,12 epishs deixnei sto fylladio toy oti exei to malaktiko twn 2 litrwn 1+1 5,02 alla isws na einai typografiko giati alliws einai fovera kalh timh.

εμενα μου τα στελνουν......

Διαφημίσεις

SaraLee ειναι η εταιρια που μου στελνει κουπονια proderm, αλλα τα στοιχεια μου τα εχουν απο το μιευτηριο (περασαν και μου τα ζητησαν)!

Μπορεις να βρεις ισως την εταιρια απο internet και να τους ζητησεις να σου στειλουν κουπονια!

Καλη επιτυχια!

Αααα και στον δικο μας ΑΒ εχει το μεγαλο proderm σκονη -3,5Ε και το persil υγρο 2,5 λιτρα 1+1 δωρο..:wink:

7ytop2.png

Είδα διαφήμιση στα Carrefour έχουν στα 3 προϊόντα το 1 δώρο από συγκεκριμένες κατηγορίες...

Όποια πάει ας μας ενημερώσει τι γίνεται...

στην ιστοσελιδα τους εχει ενα ενδεικτικο παραδειγμα,οχι ομως τις ομαδες προϊοντων και τι περιλαμβανουν αναλυτικα αυτες: http://www.carrefour.gr/inside.aspx?a_id=319

Καλημερα κοριτσια!!!!

Στο καταστημα Δημας στο Κορωπι με αγορες 1600 ? σου δινει δωροεπιταγη 300? για να ψωνισεις οποτε θελεις.

Τα 1600 δεν εχεις περιορισμο μπορειτε θα μαζεψετε αποδειξεις απλα δεν πρεπει να εχουν εκπτωση για να υσχιουν.

Εγω ψωνισα σε ενα χρονο μαζεψα τις αποδειξεις και πηρα την επιταγη και μπορω να ψωνιζω οποτε θελω οχι ολο το ποσο υποχρεωτικα!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

στην ιστοσελιδα τους εχει ενα ενδεικτικο παραδειγμα,οχι ομως τις ομαδες προϊοντων και τι περιλαμβανουν αναλυτικα αυτες: http://www.carrefour.gr/inside.aspx?a_id=319

καλα τοσα λιγα κανουν εκπτωση στους πολυτεκνους και του ανεργους,λιγα δεν ειναι 5% και 10% θα τους σωσουν..........

Στα carrefour εχει την κρεμα nestle απο 4ο μηνα (ρυζαλευρο) με μια κουπα δωρο στις 2+1 δωρο.

πηρα στη δελτα σημερα για κουπονια για γαλα κ γιαουρτια επειδη χθες ημουν στο τρεξιμο κ δεν προλαβα.μου ειπαν οτι κουπονια στελνουν οποιαδηποτε μερα του μηνα,κι οχι μονο την πρωτη οπως νομιζα,αρκει απο αποστολη σε αποστολη να μεσολαβει ενας μηνας...

γατουλα κ οποια αλλη ενδιαφερεται για το στοκ της mothercare,αξιζει τον κοπο να κανετε μια βολτουλα απο κει.εχει μεγαλυτερη ποικιλια απο το φακτορυ στο αεροδρομιο κ πολυ καλες τιμες.μονο που εχει μονο ρουχα κι οχι εσωρουχα,φορμακια κλπ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

πηρα στη δελτα σημερα για κουπονια για γαλα κ γιαουρτια επειδη χθες ημουν στο τρεξιμο κ δεν προλαβα.μου ειπαν οτι κουπονια στελνουν οποιαδηποτε μερα του μηνα,κι οχι μονο την πρωτη οπως νομιζα,αρκει απο αποστολη σε αποστολη να μεσολαβει ενας μηνας..

Θεολογια σε ποιο νουμερο πηρες τηλεφωνο;;

4

Θεολογια σε ποιο νουμερο πηρες τηλεφωνο;;

αυτο που εχει πανω στο κουτι,800-1199-800.να τους πεις οτι εχεις 4 παιδια,να σου στειλουν περισσοτερα κουπονια...κ μετα μια φορα καθε μηνα πρεπει να παιρνεις,αλλα οχι απαραιτητα την πρωτη μερα...ειναι εξυπηρετηκοτατες κ ευγενεστατες παντα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...