Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικα πηγα σκλαβενιτη,τις ειχε -9 ευρω που ειναι 50%.

απολογισμος

7 πακετα πανες Νο 4 39,67 ευρω!!!!!!!(420 πανες,0,09 λεπτα η πανα)

με την εκπτωση και κουπονια για καθε πακετο πανας.μια χαρα το βρισκω!!!!!!!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Κοριτσια τα φωτα σας

Ο μικρος ειναι 11,5-12 κιλα και νορμαλ υψος(εχω καιρο να τον μετρησω:oops: αλλα τον συγκρινω με τα παιδακια στον βρεφικο)του πηρα το Νο5Libero συμφωνα με τo link http://www.liberoclub.gr/Pages/Products/ProductCategory.aspx?id=40534

Μεχρι τωρα φορουσε Pambers No5

Αυτα βαζοντας τα διπλα διπλα το Libero δειχνει μικροτερο και στο σωμα του πανω δεν ειναι τοσο ανετο οσο το Pambers

Λετε να εκανα βλακεια;;Και πηρα 4 πακετα Νο5 και 2 Νο6

4

Διαφημίσεις

Να ειστε καλά κορίτσια για την ενημέρωση, πηγα και εγω στον σκλαβενιτη και πήρα libero. 18,45-9 Ε=9,45. Πήρα 3 πακετα, είχα και ένα κουπόνι των 2,5 μια χαρά μου βγήκε! Μακαρι να ειχα και άλλα κουπόνια!

Πάντως δεν ξέρω αν εχει αναφερθει, τώρα σχεδον ταυτόχρονα σκλαβενιτης και βασιλόπουλος είχαν πρόσφορα στα libero, όπως και πριν λίγο καιρό είχαν -40% ο βασιλόπουλος και -7Ε ο σκλαβενίτης. Συνεννοούνται άραγε??

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Δεν ξέρουν τί τους γίνεται!

Λες και θα τα βάλουν απ'την τσεπη τους. Πάντως να διαμαρτυθείς και να τους αναφερεις οτι σε όλα τα υπόλοιπα καταστηματα τα δεχονται.

Ο κάθε υπάλληλος κάνει ότι του καπνίσει! Μου έτυχε μια φορα να πάω στο super market να κανω τα ψωνια της εβδομαδας. Στο τελος ειχα πάρει καποιο ειδος που ειχαν σε προσφορα και δίνω στο ταμείο και ενα εκπτωτικό κουπόνι. Η ταμίας μου λέει: "α, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ"

Αφού την αγριοκοίταξα και χωρίς να ανοίξω το πορτοφόλι μου της λέω: "Συγνώμη αλλά πρέπει να τα ακυρώσετε όλα γιατι ξέχασα τα λεφτά μου"

Περιττό να σου πω ότι πήρε το κουπόνι στο επόμενο δευτερόλεπτο! Κατάλαβες τι κάφροι κυκλοφορούν;

Καλά ξεμπερδέματα και συγνώμη για τη φλυαρία.:oops:

Τελικά όλα καλά σήμερα!και βρήκα,και μου πέρασαν τα κουπόνια.Στην αρχή δεν ήθελαν να τα περάσουν,και τους είπα οτι η αδερφή μου σε κάποιο ΑΒ της Αθήνας τα πέρασε,και χωρίς δευτερη κουβέντα τα δέχτηκαν!!!Αμάν,λες και τα βαζουν απο την τσέπη τους όντως!:evil:

ηλιανα και η δικια μου φοραει 5 στα παμπερς!ειναι 15,500 κιλα και υψος 1,05

αρα πρεπει να παρω το 6?καλα που το ειπες

Ναι λογικα το 6 θα πρεπει να παρεις...εγω λες να την πατησα με το 5αρι;;και ειναι και 200+ πανες,ελπιζω οτι ειναι μονο η ιδεα μου:confused:

4

Κοριτσια η δικια μου ειναι 10.800 με υψος 90 εκατ φοραει 5αρι στα pampers αλλα το 6αρι στα libero της ειναι πολυ πιο ανετο

σημερα σηκωσα απο τα αβ 7 οικονομικες συσκευασιες που με την εκπτωση και το κουπονι μου βγηκε 7.20 η καθεμια και μια babylino με κουπονι 4 ευρω 12 ολα εκτος της τελευταιας συσκευασιας τα πηρα νο6

Ναι λογικα το 6 θα πρεπει να παρεις...εγω λες να την πατησα με το 5αρι;;και ειναι και 200+ πανες,ελπιζω οτι ειναι μονο η ιδεα μου:confused:

Διαφημίσεις

το 6 λιμπερο ειναι σαν 5 παμπερς οντως!

τρωμε γρηγορα τα 5 και τα 6 γιατο βραδυ!

κοριτσια ειστε σιγουρες?γτ το 4 της παμπερς στη μικρη ειναι μικρο ενω το 4 της Λιμπερο ειναι φαρδυ....στα παμπερς πλεον περνουμε 4+

NJMAp3.png

καλημέρα στο ΑΒ στο Παγκράτι έχει ακόμα λίγες πάνες... καλά σήμερα του πήρα και πανα βρακάκι για θάλασσα 8 κομμάτια από 3,23 ( 2,50 ) το κουπόνι - το πήραν με τα πολλά μια και είναι πάνα βρακάκι ... η ταμίας μου λέει αφου έχουμε 50 % και πήραμε το ένα κουπόνι .. και εγώ απλά της απάντησα γιατί χάνετε τα λεφτά ... Λες και είναι δικό της το μαγαζάκι, χι,χι

1gGKp3.png

κοριτσια ειστε σιγουρες?γτ το 4 της παμπερς στη μικρη ειναι μικρο ενω το 4 της Λιμπερο ειναι φαρδυ....στα παμπερς πλεον περνουμε 4+

στον Β που ειναι γεματουλης παει 5 -παμπερς 6-λιμπερο

στην Α που ειναι αδυνατουλα παει 5-λιμπερο 4-παμπερς

και για βραδυ 4+ παμπερς

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ τώρα το λέτε αυτό? Πήγα χθες σκλαβενίτη και είπα να δοκιμάσω libero. Πήρα μια μόνο οικονομική αφού είναι για δοκιμή. Αλλά πήρα το 4. Η μικρή 4 φοράει στα pampers και είναι άνετο ακόμα...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

και εμεις βρε πως ξερουμε οτι δε ξερετε?????

και τα 5αρια θα κανουν αλλα σιγουρα οχι για το βραδυ που εχουμε πιο πολλα τσισακια

πχ στην Α πλεον της τελειωνω τα 4αρια μπαμπερς που εχω αλλα το βραδυ της βαζω 1 5αρι παμπερ

ο Β ειναι ο λιμπερακιας

kKZUp2.png

Καλημέρα. Χθες πήγα στον Βασιλόπουλο στο Ηράκλειο Κρήτης και μου είπαν ό,τι η προσφορά ισχύει μέχρι 30/05. Εντομεταξύ δεν έχω δει πουθενά γραμμένη την προσφορά για να το τσεκάρω. Την έχει πάρει πουθενά το μάτι σας?

Βρήκα μόνο το μια συσκευασία νούμερο 6 (τώρα φοράμε το 5άρι, οπότε οκ) και δέχτηκαν και το κουπόνι -5 Ευρώ.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

εχτες που πηγα, το ραφι με τις προσφορες ειχε ενα χαρτακι που ελεγε για 30/5

αλλα επειδη δεν ηταν κολλημενο στις πανες δεν ημουνα σιγουρη και αυτο δεν εγραψα και τιποτα

kKZUp2.png

Καλημέρα. Χθες πήγα στον Βασιλόπουλο στο Ηράκλειο Κρήτης και μου είπαν ό,τι η προσφορά ισχύει μέχρι 30/05. Εντομεταξύ δεν έχω δει πουθενά γραμμένη την προσφορά για να το τσεκάρω. Την έχει πάρει πουθενά το μάτι σας?

Βρήκα μόνο το μια συσκευασία νούμερο 6 (τώρα φοράμε το 5άρι, οπότε οκ) και δέχτηκαν και το κουπόνι -5 Ευρώ.

Βρε μήπως εννοούσαν 30/04; Γιατί έτσι έλεγαν οι κοπέλες εδώ...:confused:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Όχι δεν εννούσαν 30/04 γιατί τους είπα ό,τι είχα καταλάβει μέχρι 30/04 και μου είπε όχι μέχρι 30/05.

Βασικά ρώτησα την κοπέλα που ήταν υπεύθυνη στον κισέ και μου αν θα φέρουν άλλα νούμερα γιατί είχε μόνο το 7άρι σε οικονομικη συσκευασία. Και μου λέει 'ναι θα φέρουμε σίγουρα. Εξάλλου μέχρι 30/05 θα κάνουμε πολλές παραλαβές'.

Και της λέω 'μέχρι 30/05 ισχύει η προσφορά? Όχι 30/04?'

Όχι όχι μου λέει μέχρι 30/05!

Αυτά...Θα δείξει!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Όχι δεν εννούσαν 30/04 γιατί τους είπα ό,τι είχα καταλάβει μέχρι 30/04 και μου είπε όχι μέχρι 30/05.

Βασικά ρώτησα την κοπέλα που ήταν υπεύθυνη στον κισέ και μου αν θα φέρουν άλλα νούμερα γιατί είχε μόνο το 7άρι σε οικονομικη συσκευασία. Και μου λέει 'ναι θα φέρουμε σίγουρα. Εξάλλου μέχρι 30/05 θα κάνουμε πολλές παραλαβές'.

Και της λέω 'μέχρι 30/05 ισχύει η προσφορά? Όχι 30/04?'

Όχι όχι μου λέει μέχρι 30/05!

Αυτά...Θα δείξει!

:roll::roll::roll::roll::roll:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...