Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα σε όλες. Τελικα με το -50% παίρνουν και κουπόνια?

Έχει δει καμια libero up&go No 4? Mεγάλη και μικρη συσκευασία. Πουθενα δεν βρίσκω.

στελιτσα εγω πηρα νουμερο 4 στο ΑΒ του ρεντη,και δεχτηκαν και 5 ευρω κουπονακι!

Παιδια μου ξεχυθητε στους δρομους!γυρισα μολις απο αβ,την μεγαλη συσκευασια την πηρα 4 ευρω και κατι!ειμαι ικανη να παω να παρω κανα 5-6 κουτες ακομα!

σε ποια πανα ? τι νουμερο

ενημερωσε μας σε παρακαλω

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλες. Τελικα με το -50% παίρνουν και κουπόνια?

Έχει δει καμια libero up&go No 4? Mεγάλη και μικρη συσκευασία. Πουθενα δεν βρίσκω.

Ναι, δεχονται κουπόνια κανονικότατα! Εδώ είχε up & go αλλά μένω στην επαρχία. :(

σε ποια πανα ? τι νουμερο

ενημερωσε μας σε παρακαλω

4,23 :shock: βγαινει η comfort fit Νο 4 (60 πάνες). Από 18,5 ευρω με 50% εκπτωση και 5 ευρω κουπόνι.

Ρε παιδια εχω τσατιστει πολυ με την Pambers,ακομα περιμενω τα κουπονια Ιανουαριου+Φεβρουαριου τα οποια μαλλον δεν θα λαβω ποτε

Πριν λιγες μερες μου εστειλε η Libero 3 των 2,5 ευρω

Θα παω να παρω μια συσκευασια να δοκιμασω μηπως και δεν του κανουν τωρα κοκκινιλες και αν οχι Libero και παλι libero....

Μεχρι ποτε ισχυει το -50% στον ΑΒ;;

4

Διαφημίσεις

Πριν λιγο μιλουσα με Pambers για να τους πω οτι δεν εχω λαβει τα κουπονια Γεναρη-Φλεβαρη και μου ειπε οτι δεν ειναι δικια τους ευθυνη αλλα μαλλον χαθηκαν στο ταχυδρομειο

Και ο μικρος μου ειναι 22 μηνων να μην περιμενω αλλα κουπονια γιατι μεγαλωσε πια....

4

Τελικα γνωριζει καμια μεχρι ποτε ισχυει το 50%,γιατι δεν μενω Ηρακλειο και πιθανον να μην παω αυτη την εβδομαδα....:confused:

Δεν μπορω να βρω και κανενα τηλεφωνο να παρω να ρωτησω:?

4

Διαφημίσεις

μολις γυρισα απο βασιλοπουλο!

πηρα 120 τμχ πανες 11,45(ειχα 2 κουπονια,5 και 2 ευρω):D:D:D:D!και μετα πηγα my market και πηρα 32 πανες babylino(4-9 κιλα)3,5 ευρω(-30% και 2,5 κουπονι).

εν τω μεταξυ το my market ειναι ακριβο βρε παιδι μου!ο βασιλοπουλος ειχε το Νο 4 libero 18,45 και αυτοι το εχουν 20,25.σχεδον 2 ευρω διαφορα!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Μας δουλευει η Pampers !Σιγά μη την παρακαλάμε για να μας στείλει τα ψωροκουπόνια της(και εμένα χάθηκαν στο ταχυδρομείο).Πάω για libero που είναι μια χαρά και μου στέλνουν συστηματικά κουπόνια .μου στέλνουν 5 ευρα κουπόνια .

μου ειπανε απο τα αβ οτι δεν υπαρχει εξτρα προσφορα στα μωρομαντηλα...ειναι μονο στα λιμπερο

Στις δυο πολυσυσκευασίες (2+1 δώρο) κάνουν 20% επιπλέον έκπτωση.

Στη φωτογραφία έχει την μωβ συσκευασία (active fit) και την πράσινη. Δεν ισχύει δηλαδή για την άσπρη σειρά (sensitive). Δέχονται και κουπόνια.

που ειναι ρε κοριτσια η φωτογραφια αυτη?σημερα πηρα στα κεντρικα τηλεφωνο στην αθηνα και μου ειπανε δεν ισχυει για τα μωρομαντηλα..και ουτε στην τηλεοραση το ειδα και ουτε πουθενα..τελοσπαντων θα παω απο κει αυριο και θα δω!

που ειναι ρε κοριτσια η φωτογραφια αυτη?σημερα πηρα στα κεντρικα τηλεφωνο στην αθηνα και μου ειπανε δεν ισχυει για τα μωρομαντηλα..και ουτε στην τηλεοραση το ειδα και ουτε πουθενα..τελοσπαντων θα παω απο κει αυριο και θα δω!

Κι εγώ το είδα. Η φωτογραφία αυτή είναι πάνω στο ράφι για τα συγκεκριμένα μωρομάντηλα μόνο.

Καλά μιλάμε τους άδειασα το ράφι με τα libero!:-P:razz::-P

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

και εγω που πηγα στο ραφι με τα μωρομαντηλα δεν ειχε την ειδικη σημανση που ειχαν τα αλλα(libero,azax).

α ναι !!!!!!!να σας δειξω μωρομαντηλα να πεσετε στα πατωματα

12 πακετα 9 λιρες www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

http://groceries.asda.com/asda-estore/banneroffers/banneroffercontainer.jsp?listId=1214968517810

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Τελικα τι εγινε με το mothercare?Στελνουν τωρα ή ακομη τιποτα?

Κορίτσια γνωρίζει καμία αν το ariel έχει προσφορά με δώρο πιάτα και σε ποιο σούπερ? Γιατί είδε λέει η μαμά μου μια διαφήμιση για ΑΒ αλλά τώρα που κοίταξα το ηλεκτρονικό φυλλάδιο δεν είδα τίποτα :(

Ευχαριστώ

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...