Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ! συμβουλές, tips & μικρά μυστικά!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Tα παπουτσάκια της μικρής, μπροστά γίνονται απο ασπρα - μαύρα. Αλλα δεν καθαρίζουν γιατι γκρατζουνιούνται απο το περπάτημα της και είναι σαν να μπαινει μεσα εκεί η βρωμιά. Υπάρχει κανένας φυσικός τρόπος να τα καθαρίσω???

Tα παπουτσάκια της μικρής, μπροστά γίνονται απο ασπρα - μαύρα. Αλλα δεν καθαρίζουν γιατι γκρατζουνιούνται απο το περπάτημα της και είναι σαν να μπαινει μεσα εκεί η βρωμιά. Υπάρχει κανένας φυσικός τρόπος να τα καθαρίσω???

Με το σφουγγαρακι-γομα που ειναι για τους τοιχους! θα γινουν καινουργια!

κοριτσια καμια ιδεα για το πως να βγαλω κολλες απο αυτοκολλητα που εχουν μεινει στα πορτακια της ντουλαπας;τα πορτακια ειναι απο βακελιτη

κολλες βγάζω με την καθαρή βενζίνη σε λίγο βαμβακάκι. Σε βακελίτη δε το έχω δοκιμάσει.

άλλα κορίτσια διάβασα ότι χρησιμοποιούν baby oil.

Δοκίμασε σε ενα μικρό σημείο αν θες.

Διαφημίσεις

βρήκα αυτά και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας .αν καποια εχουν ξαναμπεί με συγχωρείτε

1. Ξεχωρίστε εύκολα τα ξηρά φρούτα.
    Πριν χρησιμοποιήσετε τα ξηρά φρούτα τα οποία κολλάνε (χουρμάδες, σταφίδες, κ.λπ.), βάζετέ τα για λίγα λεπτά σε ζεστό φούρνο. Θα ξεχωρίζουν πολύ πιο εύκολα.
  2. Χαλαρώστε από την ένταση.
    Για να χαλαρώσετε, ακουμπήστε τα δύο σας δάκτυλα στον αστράγαλο, ακριβώς πάνω από το οστό. Αυτό το σημείο πιέσεως, ανακουφίζει όλα τα σημεία του σώματος, τα οποία υποφέρουν από ένταση.
  3. Χαλαρώστε τα χέρια σας από την χρήση του υπολογιστή.
    Για να χαλαρώσουν τα χέρια σας μετά από μία ολόκληρη μέρα στο πληκτρολόγιο ενός υπολογιστή, δοκιμάστε την ακόλουθη άσκηση: Ανοίξτε τα δάκτυλά σας και τεντώστε τα όσο περισσότερο μπορείτε, ώστε να νοιώσετε την ένταση. Μείνετε σε αυτήν την θέση, δέκα δευτερόλεπτα. Κατόπιν, λυγίστε τα δάκτυλά σας και μείνετε έτσι μερικά λεπτά. Επαναλάβετε την άσκηση, χωρίς να ξεχνάτε να αναπνέετε αργά και βαθιά, την ώρα κατά την οποία τεντώνετε τα δάκτυλα.
  4. Σταματήστε έναν πονοκέφαλο από ένταση ή άγχος.
    Για να σταματήσετε έναν πονοκέφαλο, ο οποίος οφείλεται σε ένταση, ή άγχος, πιέστε, απαλά, δύο δάκτυλα κατά μήκος του αυχένα και του λαιμού σας και μετά χαλαρώστε. Αυτό ανακουφίζει τους μύες, οι οποίοι σκληραίνουν γρήγορα, με την επίδραση των εντάσεων της ημέρας.
  5. Εάν αισθάνεσθε ένταση πριν τον ύπνο.
    Εάν έχετε τέτοια ένταση, ώστε να μην μπορείτε να κοιμηθείτε, επί δέκα δευτερόλεπτα, σφίγγετε κάθε ομάδα μυών του σώματός σας, αρχίζοντας από τα πόδια και μετά χαλαρώνετε επί δέκα δευτερόλεπτα. Η άσκηση αυτή είναι καλή για την χαλάρωση και ετοιμάζει το σώμα για τον ύπνο.
  6. Αρωματίστε ελαφρά το σπίτι.
    Για να αρωματίζετε ελαφρά το σπίτι σας, εμποτίζετε κομμάτια βαμβάκι και αιθέρια έλαια και βάζετέ τα πίσω από τα καλοριφέρ. Όταν ανάβουν, το δωμάτιο θα μυρίζει όμορφα.
  7. Ακονίστε το ψαλίδι.
    Για να ακονίσετε το ψαλίδι σας, κόβετε επί ένα λεπτό, ένα φύλλο αλουμινόχαρτο, διπλωμένο στα τέσσερα.
  8. Απαλό αρωματικό χώρου.
    Ένα αρωματικό χώρου, λεπτό και απαλό: Αφήστε να σιγοβράσουν σε μία κατσαρόλα, ένα ποτήρι χυμό λεμονιού, ένα ποτήρι νερό, τρία μοσχοκάρφια και ένα μπαστουνάκι κανέλλα.
  9. Αφαιρέστε τις ετικέττες με τις τιμές.
    Οι ετικέττες με τις τιμές θα βγαίνουν ευκολότερα, εάν τρις τρίβετε απαλά, με ένα φυτικό έλαιο.
  10. Βγάλτε την κόλλα από τα δάκτυλά σας.
    Για να βγάλετε την κόλλα από τα δάκτυλά σας, εμποτίστε ένα βαμβάκι με ξεβαφτικό νυχιών και τρίψτε τα ελαφρά.
  11. Διατηρήστε την φόρμα στις μπλούζες σας κατά το πλύσιμο.
    Κουμπώνετε το πόλο και άλλες μπλούζες, πριν τις βάλετε στο πλυντήριο. Έτσι θα κρατάνε την φόρμα τους.
  12. Γιορτινός αέρας στις γόβες σας.
    Για να δώσετε έναν γιορτινό αέρα στις γόβες σας, στερεώστε επάνω τους ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.
  13. Γαριασμένα εσώρουχα.
    Μην πετάτε τα εσώρουχα τα οποία έχουν γαριάσει. Αφήστε τα μία ολόκληρη νύκτα σε αραιωμένο τσάϊ και θα έχετε εσώρουχα σε χρώμα εκρού.
  14. Για να μην ξεφεύγουν οι βελόνες ή οι καρφίτσες.
    Έχετε έναν μικρό μαγνήτη στο κουτί με τα ραπτικά σας, για να μαζεύετε τις βελόνες και τις καρφίτσες.
  15. Δροσερό άρωμα στο σπίτι.
    Για να δίνετε στο σπίτι σας δροσερό άρωμα, βρέχετε μία βαμβακερή πετσέτα με λίγο μαλακτικό πλυντηρίου και βάζετέ την επάνω σε ένα αναμμένο σώμα καλοριφέρ.
  16. Αποφύγετε τις δυσάρεστες οσμές.
    Για να αποφεύγετε τις δυσάρεστες οσμές, βάζετε μερικά κλαράκια δενδρολίβανο, ή λεβάντα, στον πάτο του σκουπιδοτενεκέ σας.
  17. Διπλώστε μόνη σας τα σεντόνια.
    Εάν είσθε μόνη και θέλετε να διπλώσετε σεντόνια, χρησιμοποιήστε ένα συρτάρι. Βάλτε την μία άκρη τού σεντονιού, διπλωμένη, στο συρτάρι, κλείστε το και μετά θα μπορείτε να διπλώσετε και την άλλη άκρη, πιο εύκολα.
  18. Ρούχα χωρίς τσακίσεις μετά το σιδέρωμα.
    Αφού τα σιδερώσετε, αφήνετε τα ρούχα σας να κρυώσουν και μετά διπλώνετέ τα για να τα βάλετε στην ντουλάπα. Έτσι δεν θα κάνουν τσακίσεις.
  19. Ρούχα με υπέροχο άρωμα μετά το σιδέρωμα.
    Ρίξτε δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας στο νερό του ατμοσίδερού σας και τα ρούχα σας θα έχουν ένα υπέροχο άρωμα.
  20. Ελέγξτε τα κουμπιά των ρούχων.
    Όταν αγοράζετε ένα καινούργιο ρούχο, βεβαιωθείτε ότι τα κουμπιά είναι καλά ραμμένα. Έτσι δεν θα κινδυνεύετε να χάσετε κάποιο και να χρειασθεί να τα αντικαταστήσετε όλα.
  21. Γρήγορο στέγνωμα.
    Για να στεγνώσει ένα βρεγμένο παλτό, ή σακκάκι, πιο γρήγορα, κρεμάστε το από ένα κουρτινόξυλο, βάζοντας μέσα μία θερμοφόρα γεμάτη ζεστό νερό. Η ζέστη θα επιταχύνει την εξάτμιση της υγρασίας.
  22. Για να μην κολλά το σαπούνι στον νιπτήρα.
    Πιέστε το καπάκι από ένα μπουκάλι μπύρας, στο κέντρο μίας πλευράς του σαπουνιού. Έτσι, θα στέκεται στον νιπτήρα χωρίς να γλυστρά.
  23. Για να μην τρέχει η μπογιά στην λαβή του πινέλλου.
    Για να μην τρέχει η μπογιά στην λαβή του πινέλλου, βάλτε μερικά λάστιχα ανάμεσα στην βούρτσα και στο μεταλλικό μέρος του πινέλλου.
  24. Για να μην μείνουν σημάδια στους τοίχους.
    Για να μην μείνουν σημάδια στους τοίχους τους οποίους θα βάψετε, ή στους οποίους θα περάσετε ταπετσαρία, τυλίξτε τις άκρες της σκάλας με παλιές κάλτσες.
  25. Θρεπτικό πότισμα.
    Τα φυτά λατρεύουν το άμυλο. Φυλάτε τό νερό στο οποίο βράσατε πατάτες, ή ζυμαρικά. Αφήνετέ το να κρυώσει, για να το χρησιμοποιήσετε για πότισμα.

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπερα

πολυ ωραιες ολες οι συμβουλες σας. Εχετε γραψει τοοοοοοοοοοοσα πολλα. Εγω εχω ενα θεματακι με το παγκο στο νεροχυτη μου.Εχει σε καποια σημεια κιτρινιλες που επειμενουν. Δωστε μου τα φωτα σας οοι εμπειρες :-)

• 1 month later...
βρήκα αυτά και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας .αν καποια εχουν ξαναμπεί με συγχωρείτε

1. Ξεχωρίστε εύκολα τα ξηρά φρούτα.
    Πριν χρησιμοποιήσετε τα ξηρά φρούτα τα οποία κολλάνε (χουρμάδες, σταφίδες, κ.λπ.), βάζετέ τα για λίγα λεπτά σε ζεστό φούρνο. Θα ξεχωρίζουν πολύ πιο εύκολα.
  2. Χαλαρώστε από την ένταση.
    Για να χαλαρώσετε, ακουμπήστε τα δύο σας δάκτυλα στον αστράγαλο, ακριβώς πάνω από το οστό. Αυτό το σημείο πιέσεως, ανακουφίζει όλα τα σημεία του σώματος, τα οποία υποφέρουν από ένταση.
  3. Χαλαρώστε τα χέρια σας από την χρήση του υπολογιστή.
    Για να χαλαρώσουν τα χέρια σας μετά από μία ολόκληρη μέρα στο πληκτρολόγιο ενός υπολογιστή, δοκιμάστε την ακόλουθη άσκηση: Ανοίξτε τα δάκτυλά σας και τεντώστε τα όσο περισσότερο μπορείτε, ώστε να νοιώσετε την ένταση. Μείνετε σε αυτήν την θέση, δέκα δευτερόλεπτα. Κατόπιν, λυγίστε τα δάκτυλά σας και μείνετε έτσι μερικά λεπτά. Επαναλάβετε την άσκηση, χωρίς να ξεχνάτε να αναπνέετε αργά και βαθιά, την ώρα κατά την οποία τεντώνετε τα δάκτυλα.
  4. Σταματήστε έναν πονοκέφαλο από ένταση ή άγχος.
    Για να σταματήσετε έναν πονοκέφαλο, ο οποίος οφείλεται σε ένταση, ή άγχος, πιέστε, απαλά, δύο δάκτυλα κατά μήκος του αυχένα και του λαιμού σας και μετά χαλαρώστε. Αυτό ανακουφίζει τους μύες, οι οποίοι σκληραίνουν γρήγορα, με την επίδραση των εντάσεων της ημέρας.
  5. Εάν αισθάνεσθε ένταση πριν τον ύπνο.
    Εάν έχετε τέτοια ένταση, ώστε να μην μπορείτε να κοιμηθείτε, επί δέκα δευτερόλεπτα, σφίγγετε κάθε ομάδα μυών του σώματός σας, αρχίζοντας από τα πόδια και μετά χαλαρώνετε επί δέκα δευτερόλεπτα. Η άσκηση αυτή είναι καλή για την χαλάρωση και ετοιμάζει το σώμα για τον ύπνο.
  6. Αρωματίστε ελαφρά το σπίτι.
    Για να αρωματίζετε ελαφρά το σπίτι σας, εμποτίζετε κομμάτια βαμβάκι και αιθέρια έλαια και βάζετέ τα πίσω από τα καλοριφέρ. Όταν ανάβουν, το δωμάτιο θα μυρίζει όμορφα.
  7. Ακονίστε το ψαλίδι.
    Για να ακονίσετε το ψαλίδι σας, κόβετε επί ένα λεπτό, ένα φύλλο αλουμινόχαρτο, διπλωμένο στα τέσσερα.
  8. Απαλό αρωματικό χώρου.
    Ένα αρωματικό χώρου, λεπτό και απαλό: Αφήστε να σιγοβράσουν σε μία κατσαρόλα, ένα ποτήρι χυμό λεμονιού, ένα ποτήρι νερό, τρία μοσχοκάρφια και ένα μπαστουνάκι κανέλλα.
  9. Αφαιρέστε τις ετικέττες με τις τιμές.
    Οι ετικέττες με τις τιμές θα βγαίνουν ευκολότερα, εάν τρις τρίβετε απαλά, με ένα φυτικό έλαιο.
  10. Βγάλτε την κόλλα από τα δάκτυλά σας.
    Για να βγάλετε την κόλλα από τα δάκτυλά σας, εμποτίστε ένα βαμβάκι με ξεβαφτικό νυχιών και τρίψτε τα ελαφρά.
  11. Διατηρήστε την φόρμα στις μπλούζες σας κατά το πλύσιμο.
    Κουμπώνετε το πόλο και άλλες μπλούζες, πριν τις βάλετε στο πλυντήριο. Έτσι θα κρατάνε την φόρμα τους.
  12. Γιορτινός αέρας στις γόβες σας.
    Για να δώσετε έναν γιορτινό αέρα στις γόβες σας, στερεώστε επάνω τους ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.
  13. Γαριασμένα εσώρουχα.
    Μην πετάτε τα εσώρουχα τα οποία έχουν γαριάσει. Αφήστε τα μία ολόκληρη νύκτα σε αραιωμένο τσάϊ και θα έχετε εσώρουχα σε χρώμα εκρού.
  14. Για να μην ξεφεύγουν οι βελόνες ή οι καρφίτσες.
    Έχετε έναν μικρό μαγνήτη στο κουτί με τα ραπτικά σας, για να μαζεύετε τις βελόνες και τις καρφίτσες.
  15. Δροσερό άρωμα στο σπίτι.
    Για να δίνετε στο σπίτι σας δροσερό άρωμα, βρέχετε μία βαμβακερή πετσέτα με λίγο μαλακτικό πλυντηρίου και βάζετέ την επάνω σε ένα αναμμένο σώμα καλοριφέρ.
  16. Αποφύγετε τις δυσάρεστες οσμές.
    Για να αποφεύγετε τις δυσάρεστες οσμές, βάζετε μερικά κλαράκια δενδρολίβανο, ή λεβάντα, στον πάτο του σκουπιδοτενεκέ σας.
  17. Διπλώστε μόνη σας τα σεντόνια.
    Εάν είσθε μόνη και θέλετε να διπλώσετε σεντόνια, χρησιμοποιήστε ένα συρτάρι. Βάλτε την μία άκρη τού σεντονιού, διπλωμένη, στο συρτάρι, κλείστε το και μετά θα μπορείτε να διπλώσετε και την άλλη άκρη, πιο εύκολα.
  18. Ρούχα χωρίς τσακίσεις μετά το σιδέρωμα.
    Αφού τα σιδερώσετε, αφήνετε τα ρούχα σας να κρυώσουν και μετά διπλώνετέ τα για να τα βάλετε στην ντουλάπα. Έτσι δεν θα κάνουν τσακίσεις.
  19. Ρούχα με υπέροχο άρωμα μετά το σιδέρωμα.
    Ρίξτε δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας στο νερό του ατμοσίδερού σας και τα ρούχα σας θα έχουν ένα υπέροχο άρωμα.
  20. Ελέγξτε τα κουμπιά των ρούχων.
    Όταν αγοράζετε ένα καινούργιο ρούχο, βεβαιωθείτε ότι τα κουμπιά είναι καλά ραμμένα. Έτσι δεν θα κινδυνεύετε να χάσετε κάποιο και να χρειασθεί να τα αντικαταστήσετε όλα.
  21. Γρήγορο στέγνωμα.
    Για να στεγνώσει ένα βρεγμένο παλτό, ή σακκάκι, πιο γρήγορα, κρεμάστε το από ένα κουρτινόξυλο, βάζοντας μέσα μία θερμοφόρα γεμάτη ζεστό νερό. Η ζέστη θα επιταχύνει την εξάτμιση της υγρασίας.
  22. Για να μην κολλά το σαπούνι στον νιπτήρα.
    Πιέστε το καπάκι από ένα μπουκάλι μπύρας, στο κέντρο μίας πλευράς του σαπουνιού. Έτσι, θα στέκεται στον νιπτήρα χωρίς να γλυστρά.
  23. Για να μην τρέχει η μπογιά στην λαβή του πινέλλου.
    Για να μην τρέχει η μπογιά στην λαβή του πινέλλου, βάλτε μερικά λάστιχα ανάμεσα στην βούρτσα και στο μεταλλικό μέρος του πινέλλου.
  24. Για να μην μείνουν σημάδια στους τοίχους.
    Για να μην μείνουν σημάδια στους τοίχους τους οποίους θα βάψετε, ή στους οποίους θα περάσετε ταπετσαρία, τυλίξτε τις άκρες της σκάλας με παλιές κάλτσες.
  25. Θρεπτικό πότισμα.
    Τα φυτά λατρεύουν το άμυλο. Φυλάτε τό νερό στο οποίο βράσατε πατάτες, ή ζυμαρικά. Αφήνετέ το να κρυώσει, για να το χρησιμοποιήσετε για πότισμα.

Σ'ευχαριστούμε!!ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ!!:P

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

καλησπερα

πολυ ωραιες ολες οι συμβουλες σας. Εχετε γραψει τοοοοοοοοοοοσα πολλα. Εγω εχω ενα θεματακι με το παγκο στο νεροχυτη μου.Εχει σε καποια σημεια κιτρινιλες που επειμενουν. Δωστε μου τα φωτα σας οοι εμπειρες :-)

Τον ψεκάζω με ξύδι και τον αφήνω όλη την νύχτα να σταθεί!Την άλλη μέρα είναι σαν καινούργιος όπως και ο νεροχύτης!;)

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΟ, ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ- ΕΣΕΙΣ ΣΙΔΕΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ??? ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 90 ΒΑΘΜΟΥΣ- ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40- ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ. ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΤΣΕΣ, ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΛΠ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ??? ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ..!!!! :)

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΟ, ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ- ΕΣΕΙΣ ΣΙΔΕΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ??? ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 90 ΒΑΘΜΟΥΣ- ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40- ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ. ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΤΣΕΣ, ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΛΠ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ??? ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ..!!!! :)

Τα σιδερώνω τα εσώρουχα και τα πλένω ξεχωριστά από τις κάλτσες όπως και τα ξεσκονόπανα μόνα τους. Τα 2 τελευταία δε τα σιδερώνω.

Εγώ επειδή τα βάζω στο στεγνωτήριο δεν τα σιδερώνω μιας και βγαίνουν αποστειρωμένα.

Να ρωτήσω κάτι; Τους λεκέδες από τα φρούτα πώς τους βγάζετε;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

εγώ τα δικά μου τα σιδερώνω.κατά τη διάρκεια του απλώματος ,πέφτουν πάνω σκόνες ,διάφορα.και τα σιδερώνω 3-4 μέρες μετά το στέγνωμα οπότε δεν είναι φρέσκα από το πλυντήριο.. ειδικά αν τα απλώνεις στο μπαλκόνι νομίζω πρέπει να τα σιδερώνεις. αν χρησιμοποιείς στεγνωτήριο,δε χρειάζεται φυσικά.

Εγώ πάλι τα σιδερώνω για να διπλώνουν όμορφα... Βέβαια δεν σιδερώνονται όλα... το έμαθα αυτό έχοντας ήδη καταστρέψει μερικά....

ΣΟΣ κορίτσια, έριξα κόλλα Logo, πάνω στο τραπέζι μας από ξύλο τικ. Είναι μία κηλίδα σε μέγεθος νομίσματος των 20 λεπτών. Καμιά ιδέα για να το καθαρίσω???

Χάλασα και το τραπεζομάντηλο, αλλά αυτό δεν με πειράζει

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι τα σιδερώνω για να διπλώνουν όμορφα... Βέβαια δεν σιδερώνονται όλα... το έμαθα αυτό έχοντας ήδη καταστρέψει μερικά....

ΣΟΣ κορίτσια, έριξα κόλλα Logo, πάνω στο τραπέζι μας από ξύλο τικ. Είναι μία κηλίδα σε μέγεθος νομίσματος των 20 λεπτών. Καμιά ιδέα για να το καθαρίσω???

Χάλασα και το τραπεζομάντηλο, αλλά αυτό δεν με πειράζει

αχ το ειχα παθει και εγω....και με οτι προσπαθησα να το βγαλω το εκανα πολυ πιο χαλια...δεν ειχε βγει:(:( και ολο το καλυπτα με τραπεζομαντηλα...ελπιζω να σου πουν καμμια ιδεα να τα καταφερεις

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Κορίτσια, την βοήθεια σας σε δύο θέματα:

1) Πως μπορώ να καθαρίσω λευκό μάρμαρο από λεκέδες (συγκεκριμένα, μαρμάρινο πάγκο κουζίνας ο οποίος με τον καιρό έχει "λεκιαστεί" σε ορισμένες περιοχές)

2)Πως καθαρίζουμε ελεφαντόδοντο? (είχα ακόυσει για γάλα?...δεν ειμαι σίγουρη...)

QqmLp3.png

Να ρωτήσω κάτι; Τους λεκέδες από τα φρούτα πώς τους βγάζετε;

μετά από λεκέδες φρούτων που έμεναν στα ρουχα του μωρού, παρατήρησα ότι όταν τα ρούχα τα πλύνεις εκείνη την ώρα που είναι φρέσκος ο λεκές, δε μένει μετά. Δεν πρέπει να στεγνώσει δηλαδή. Ορισμένες φορές που το έκανα αυτό μετά από λίγες ώρες αλλά την ίδια μέρα, έβαζα πάνω ace gentile υγρό και κατευθείαν πλυντήριο. Εξαφανιζόταν.

ως νεαρα κ εγω θελωντας να κανω το καλυτερο για τον εαυτο μου σιδερωνα τα εσωρουχα ολα..ετσι λοιπον ειχα συνεχως μυκιτες.. την 3 φορα που πηγα στον γιατρο μου προσπαθωντας να καταλαβω γιατι εχω συνεχως του ανεφερα κ αυτο..μου ειπε λοιπον οτι καλο ειναι να μην τα σιδερωνω οτι ειμαι πλεον μεγαλη σε ηλικια αυτο το κανουμε μονο στα μωρα.. γιατι???? γιατι ετσι λοιπον αποστηρωνουμε πληρως την περιοχη εκει κατω .(.πρεπει να υπαρχουν κ βακτηριδια τα λεγομενα καλα) με αποτελεσμα να κολαμε με το παραμικρο μικροβια..ετσι λοιπον εκοψα το σιδερο, κ απλα ως δια μαγειας εφυγαν κ οι μυκιτες..

mgeorgan σ'ευχαριστώ.

margyt αν είναι με βάση το νερό, τα ρούχα καθαρίζουν στο πλυντήριο. Αν είναι ανεξίτηλοι μάλλον θα υπάρχει διαβολάκος που θα το καθαρίσει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...