Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ! συμβουλές, tips & μικρά μυστικά!

Recommended Posts

Φασολάκι εδω καλαμαράκι

Η AGE εννοει το λευκο ξύδι που βαζει κατα κόρον και αυτο μυριζει λιγο λιγοτερο απο το κοκκινο

αυτό ακριβώς εννοώ :-D:grin: το φθηνότερο λευκό ξύδι το έχω βρει στα λιντλ με 0,69 το λίτρο :wink: και ύστερα την μυρουδιά την συνηθίζεις :lol::lol:

:-D:grin:για μελέτη :

http://grizosgatos.blogspot.com/2010/06/blog-post_7296.html

http://www.noikokyra.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=311

Διαφημίσεις

Eπειδη δεν μπορω να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες :oops::oops: θα ηθελα αν ξερει καποια κοπελα πως μπορουν οι πετσετες μας οταν μπαινουν στο πληντυριο να βγαινουν οπως ηταν χνουδωτες και αφρατατες και οχι αγριες οπως μου ειναι τωρα. Σας ευχαριστω πολυ

να δωσεις τα χαλια να στα πλυνουν οι ιδιοκτητες του 4ποδου, ή για ακομη καλητερα αποτελεσματα να τα στειλεις στο καλητερο ταπητοκαθαριστηριο και να τα χρεωσεις σ εκεινους!! :evil:Δεν ειμαστε καλα.:twisted::twisted::twisted: Ηρθαν επισκεψη σε κατουρισαν κιολας?:twisted::twisted:

Τώωωωωωρα, σώθηκα!

Μιλάμε για πλήρη αναισθησία. Και επειδή ξέρουν ότι είμαστε φιλόζωοι, νομίζουν ότι δεν τρέχει και τίποτα, εδώ είναι το αστείο.

Τέλος πάντων, επειδή είναι οι νονοί του παιδιού δεν θέλω να γίνει παρεξήγηση, αλλά τους διευκρίνησα ότι το σκυλί αν δε φοράει πάνα βρακάκι δεν ξαναμπαίνει σπίτι. :lol:

5k3tp2.png

Eπειδη δεν μπορω να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες :oops::oops: θα ηθελα αν ξερει καποια κοπελα πως μπορουν οι πετσετες μας οταν μπαινουν στο πληντυριο να βγαινουν οπως ηταν χνουδωτες και αφρατατες και οχι αγριες οπως μου ειναι τωρα. Σας ευχαριστω πολυ

Είχα δοκιμάσει τα πάντα και ετοιμαζόμουν να πετάξω τις πετσέτες και να πάρω άλλες...

Τελικά πήρα στεγνωτήριο και σώθηκα!!! Σαν καινούριες βγαίνουν! Αφράτες και μυρωδάτες!:D

εχω δυο μπουμπουκακια

Kalimera~

Εχω που λετε καναπε στο σπιτι και ειναι τοσο βρωμικος που δεν αντεχω αλλο να τον βλεπω

Ειναι βρωμια απο καιρο τωρα , ολα απο το παιδι.

Τα περισσοτερα ειναι γαλατα , λαδια ισως , σοκολατες κτλ....

Ο καναπες ειναι σκουρος καφες κ οι λεκεδες ειναι ολοι ασπροι....πως να τους βγαλω?

Τα καλυματα βγαινουν αλλα με ποαραπ ολυ δυσκολια , τα ειχα βγαλει περσυ τα ειχα βαλει στο πλυντηριο αλλα οταν τα εβαλα σκιστηκαν σε καποια σημεια και δεν γινετε να το ξανακανω γιατι θα γινει αχρηστο τελειως

Τα ετριψα με ειδικο σαμπουν για καναπεδες αλλα τιποτ.α..

Ξερετε κανενα μυστικο?????θα με σωσετε!!!

Διαφημίσεις

Είχα δοκιμάσει τα πάντα και ετοιμαζόμουν να πετάξω τις πετσέτες και να πάρω άλλες...

Τελικά πήρα στεγνωτήριο και σώθηκα!!! Σαν καινούριες βγαίνουν! Αφράτες και μυρωδάτες!:D

μονο με το στεγνωτηριο ουτε χωρος υπαρχει και τωρα ουτε περιττα εξοδα :confused:

Καλησπέρα. Για τις πετσέτες ο αντρας μου που δουλευει στο χωρο των λευκών ειδών μου εχει πει οτι για να παραμεινουν απορροφητικές και μαλακές θα πρεπει πριν τις πρωτοπλυνουμε (αχρησιμοποιητες) να τις αφησουμε ενα βραδυ σε σκετο νερο επειδη το βαμβάκι ειναι υδροφιλο. Μετά τις πλενουμε κανονικά.

Kalimera~

Εχω που λετε καναπε στο σπιτι και ειναι τοσο βρωμικος που δεν αντεχω αλλο να τον βλεπω

Ειναι βρωμια απο καιρο τωρα , ολα απο το παιδι.

Τα περισσοτερα ειναι γαλατα , λαδια ισως , σοκολατες κτλ....

Ο καναπες ειναι σκουρος καφες κ οι λεκεδες ειναι ολοι ασπροι....πως να τους βγαλω?

Τα καλυματα βγαινουν αλλα με ποαραπ ολυ δυσκολια , τα ειχα βγαλει περσυ τα ειχα βαλει στο πλυντηριο αλλα οταν τα εβαλα σκιστηκαν σε καποια σημεια και δεν γινετε να το ξανακανω γιατι θα γινει αχρηστο τελειως

Τα ετριψα με ειδικο σαμπουν για καναπεδες αλλα τιποτ.α..

Ξερετε κανενα μυστικο?????θα με σωσετε!!!

Υπάρχουν υπηρεσίες καθαρισμού που έρχονται στο σπίτι σου και καθαρίζουν τους καναπέδες.

Μυστικό δυστυχώς δεν ξέρω...

μονο με το στεγνωτηριο ουτε χωρος υπαρχει και τωρα ουτε περιττα εξοδα :confused:

Δυστυχώς δεν ξέρω άλλο κόλπο. Είχα δοκιμάσει και εγώ τα πάντα αλλά οι πετσέτες γίνονταν σαν από αλουμινόχαρτο (ακόμα και οι πιο καλές-ακριβές).

Για το θέμα του χώρου, μπορείς να το τοποθετήσεις πάνω από το πλυντήριό σου.

Καλησπέρα. Για τις πετσέτες ο αντρας μου που δουλευει στο χωρο των λευκών ειδών μου εχει πει οτι για να παραμεινουν απορροφητικές και μαλακές θα πρεπει πριν τις πρωτοπλυνουμε (αχρησιμοποιητες) να τις αφησουμε ενα βραδυ σε σκετο νερο επειδη το βαμβάκι ειναι υδροφιλο. Μετά τις πλενουμε κανονικά.

Το είχα δοκιμάσει και αυτό, αλλά μακροπρόθεσμα πάλι γίνονταν χάλια οι πετσέτες...

εχω δυο μπουμπουκακια

• 2 εβδομάδες μετά...
αγόρασα το σφουγγαράκι της vileda που είναι ειδικό για τις κεραμικές εστίες και τις καθάρισε μόνο με νερό όπως γράφει! Είναι απλά τέλειο!!!

τα σημαδια γυρω απο τις εστιες τα εξαφανιζει;

Διαφημίσεις

αγόρασα το σφουγγαράκι της vileda που είναι ειδικό για τις κεραμικές εστίες και τις καθάρισε μόνο με νερό όπως γράφει! Είναι απλά τέλειο!!!

πως λεγεται?αν θελεις μπορεις να γραψεις την ακριβη ονομασια του?

γιατι εχω ενα θεματακι τωρα τελευταια με μια μονο εστια,μου εβγαλε λευκους κυκλους,και ψυλλιαζομαι πως ειναι απο καποιο μπρικι:?δεν βγαινει με τιποτα:mad::(εχω χρησιμοποιησει την ειδικη ξυστρα,αλλα τιποτα..

τα σημαδια γυρω απο τις εστιες τα εξαφανιζει;

δοκιμασες την ειδικη ξυστρα για κεραμικες εστιες?

είναι το "vileda active wave", σφουγγαράκι για κεραμικές εστίες - Δε χαράζει. Έχει 2 μέσα.

Εμένα τα σημάδια από φαγητό δεν έφευγαν ούτε με τη ξύστρα ούτε με τρίψιμο με το απλό σφουγγαράκι και υγρό πιάτων που ήξερα. Με αυτό έφυγαν κατευθείαν μόνο με νερό και χωρίς πολύ τρίψιμο. Έχει 2 πλευρές, καθαρίζει αυτή που είναι σκληρή. Τώρα η κουζίνα είναι όπως την αγόρασα. Έπαθα πλάκα!!!

Gold για λευκούς κύκλους δε ξέρω αλλά δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Κοριτσια αυτος ο γιος μου δεν υπαρχει. Πηρε στυλο κ εγραψε την οθονη του υπολογιστη αντε πειτε μου τωρα πως βγαινει αυτο το πραγμα, θα τρελαθω...

Κοριτσια βρηκα μονη μου την απαντηση μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ

ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ εκανε θαυματα εφυγε αμεσως το βρηκα σε ενα ξενο site ευτυχως εφυγε γιατι ποιος ακουγε τον αντρα μου....

Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας. Εχει δοκιμάσει καμια τα Ariel Baby? Εγώ χρησιμοποιώ φανατικά τα Baby Planet αλλά θέλω να ξέρω και για το Ariel. Δεν τα έχω δει στο σουπερ μαρκετ αλλά το είδα σε ένα περιοδικό.Αν τα έχει δοκιμάσει κάποια ας μας πει.

Κοριτσια βρηκα μονη μου την απαντηση μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ

ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ εκανε θαυματα εφυγε αμεσως το βρηκα σε ενα ξενο site ευτυχως εφυγε γιατι ποιος ακουγε τον αντρα μου....

Θα το έχω υπόψη μου... Εμάς είχε γράψει με κηρομπογιές την οθόνη της τηλεόρασης... Έφυγε σιγά σιγά με πολύ τρίψιμο με αυτό το ειδικό υγρό για τις οθόνες...

εχω δυο μπουμπουκακια

είναι το "vileda active wave", σφουγγαράκι για κεραμικές εστίες - Δε χαράζει. Έχει 2 μέσα.

Εμένα τα σημάδια από φαγητό δεν έφευγαν ούτε με τη ξύστρα ούτε με τρίψιμο με το απλό σφουγγαράκι και υγρό πιάτων που ήξερα. Με αυτό έφυγαν κατευθείαν μόνο με νερό και χωρίς πολύ τρίψιμο. Έχει 2 πλευρές, καθαρίζει αυτή που είναι σκληρή. Τώρα η κουζίνα είναι όπως την αγόρασα. Έπαθα πλάκα!!!

Gold για λευκούς κύκλους δε ξέρω αλλά δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

oikat σ ευχαριστω για την απαντηση σου:D

το πηρα το vilenda active wave την κεραμικη μια χαρα την καθαρισε,και χωρις ξυστρα:wink: αλλα δυστυχως οι λευκοι κυκλοι δεν φευγουν με τιποτα:-(

ατιμο μπρικι,μαλλον αυτο τους δημιουργησε:confused::?

oikat σ ευχαριστω για την απαντηση σου:D

το πηρα το vilenda active wave την κεραμικη μια χαρα την καθαρισε,και χωρις ξυστρα:wink: αλλα δυστυχως οι λευκοι κυκλοι δεν φευγουν με τιποτα:-(

ατιμο μπρικι,μαλλον αυτο τους δημιουργησε:confused::?

χαίρομαι που σου άρεσε γιατί και συ μ'έχεις βοηθήσει! :D

Όσον αφορά το μπρίκι φαντάζομαι ότι εννοείς το περιεχόμενο του; Τι είχε μέσα; Μήπως ζάχαρη;

χαίρομαι που σου άρεσε γιατί και συ μ'έχεις βοηθήσει! :D

Όσον αφορά το μπρίκι φαντάζομαι ότι εννοείς το περιεχόμενο του; Τι είχε μέσα; Μήπως ζάχαρη;

oikat μου το μπρικι δεν ειχε ζαχαρη,δεν ειναι ανοξειδωτο ατσαλι 18/10 και προφανως το ¨μειγμα¨απο το οποιο ειναι κατασκευασμενο δεν ειναι οτι καλυτερο,και δημιουργησε τους κυκλους..

μετα το Πασχα θα το ψαξω λιγο πιο διεξοδικα γιατι μου την δινει να το βλεπω ετσι.

Σ ευχαριστω και παλι!

• 4 εβδομάδες μετά...

Η κρεβατοκάμαρά μου έχει στο μεγαλύτερο μέρο απ' το κεφαλάρι της ύφασμα μπεζ που απ' ότι μου είχαν πει είναι πλενόμενο. Μέχρι να πάρω ατμοκαθαριστή πώς μπορώ να το φρεσκάρω? δεν έχει λεκέδες...

cN3ep3.png

καμιά ιδέα για το πώς μπορώ να καθαρίσω τις τέντες απο την εξωτερική πλευρά. έχει γεμίσει κάτι σα μούχλα:?

και εμενα ετσι εγιναν και μαλλον θα βαλω σε μια λεκανη χλωρινη με νερο και με την σκουπα θα το τριψω ...μετα ξεβγαλμα με λαστιχο

το θεμα ειναι απο την εξω μερια πως φτανετε?

ισως αν παω στον επανω οροφο που μενει ο αδερφος μου αλλα και παλι δεν ξερω αν φτανω....

ακροβατης:lol::lol::lol::lol::lol:

• 3 εβδομάδες μετά...

Υπάρχει τέτοιο πράγμα;...Α θα πάω να πάρω κι εγώ.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

εγώ τις κεραμικές εστίες τις καθαρίζω με ζιφ , ζεστό νερό και την ξύστρα... καθώς και με το σφουγγαράκι της σκοτς μπραίτ που δεν χαράζει... θα δοκιμάσω κι αυτο της βιλέντα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...