Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απαγορεύεται η είσοδος σε Παιδιά

Recommended Posts

Αιολίδες" λίμνη Πλαστήρα

Θέλω να καταγγείλω το συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ (αλήθεια, νομιμοποιούμαι να το καταγγείλω επίσημα και κάπου αλλού?) γιατί όταν πήραμε να τους ρωτήσουμε για διαθεσιμότητα κατά τα Χριστούγεννα και τους αναφέραμε ότι έχουμε ένα μωρό ενός έτους μας είπαν ότι "Δεν Δεχονται Παιδιά τα Χριστούγεννα..."

:shock::shock::shock::evil::evil::evil:

Ξαναπήραμε τηλέφωνο την επομένη, γιατί ό άντρας μου νόμιζε ότι δεν άκουσα καλά, αλλά είπαν το ίδο πράγμα και σε αυτόν.

:evil:

Το ποιον τους βέβαια φαίνεται και από το εξής: Ενώ έχουν καλοριφέρ (στις υπέροχες φωτογραφίες στο site τους φαίνεται παντου) όταν τους ρωτήσαμε, μας είπαν ότι ενω έχουν καλοριφέρ, δεν τα ανάβουν και χρησιμοποιούν το air condition ως θέρμανση....

Τι αλλο να πω :evil::evil::evil:

[/b]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δυστυχως νομιμοποιούνται να το κανουν και μαλιστα ειναι πολιτική και αρκετων εστιατορίων να μην δεχονται παιδια (οπως ειναι η "Ρενα της φτελιας") Ξερω οτι σου ερχεται καπως ακουγοντας το στο τηλεφωνο (σκεφτεσαι, δεν θελουν το αγγελουδι μου!! ) αλλα ειναι νομιμο εφοσον το εχουν δηλωσει επισημα γιατι πολλοι πελατες σ' αυτα τα ξενοδοχεια-εστιατορια τα "σκανε" χοντρα και θελουν ησυχια. Τωρα εγω δεν ξερω πως να το κρινω αυτο. Δεν με αφορα και απλα δεν θα τα προτιμησω. Υπαρχουν ενα σωρο μερη που οχι απλα ειναι καλοδεχουμενα τα παιδια αλλα τα εχουν συνεχεια στο "γουτσου γουτσου" και στο "τι θελει το μωρο να το φερουμε αμεσως".

Πρώτη φορά το ακούω! Βέβαια μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να το ακούσω γιατί δεν είχα παιδί αλλά μου φάινεται παράλογο! Θυμίζει το "δεν δεχόμαστε κατοικίδια"!! :roll::shock::shock:

Εντάξει, κι εγώ στο παρελθόν, όταν δεν είχα παιδί (τώρα έχω άλλες αντοχές) πολλες φορές ενοχλήθηκα από την φασαρία που έκαναν τα παιδιά αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα απαιτούσα να μην τα φέρνουν στα μαγαζιά...

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Και εγώ πρώτη φορά το ακούω... και είναι και νόμιμο ε? Δεν πειράζει... Έχει κι αλλού πορτοκαλιές!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ??? Ειστε σιγουροι οτι ειναι νομιμο αυτο ?

Δεν το πιστευω !!! Και τι ειναι τα παιδια να μην τα δεχονται ? Επιταγη ή πιστωτικη καρτα ???

Τωρα..... τα χω παρει χοντρα λεμε !!! :evil::twisted::evil::twisted::evil::twisted:

Διαφημίσεις

Ναι, ναι συμβαίνουν και αυτά!!!

Εμείς έτσι φάγαμε πόρτα στο Ιμαρέτ της Καβάλας που πήγαμε για καφέ, άκουσον άκουσον, γιατί είχαμε ένα πεντάχρονο κοριτσάκι στην παρέα :shock::shock::shock: !!!

Εκ των υστέρων διάβασα σε ένα περιοδικό ότι δεν δέχονται παιδιά :twisted::twisted::twisted: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Εμείς έτσι φάγαμε πόρτα στο Ιμαρέτ της Καβάλας που πήγαμε για καφέ, άκουσον άκουσον, γιατί είχαμε ένα πεντάχρονο κοριτσάκι στην παρέα :shock::shock::shock: !!!

Εκ των υστέρων διάβασα σε ένα περιοδικό ότι δεν δέχονται παιδιά :twisted::twisted::twisted: !!!

Στο Ιμαρετ?Δεν νομίζω Ολγάκι μου! :?:<Πότε πήγατε,γιατί έχω νά πάω και 2-3 χρονακια...

Έτσι ε?? Τους είπατε να πάνε να.... κουρεύονται???!! :x:x

Η αλήθεια είναι οτι σε σοκάρει την πρώτη φορά που το ακούς.

Εγω το ακουσα πρώτη φορά πρίν 4-5 μέρες όταν πήγαμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο ΜΑΚΡΟ στη Π. Ράλλη. Την ώρα που ετοιμαζόμουν να περάσω τη μπάρα της εισόδου ακούω μια φωνή να μου λέει "Απαγορεύονται τα παιδιά κάτω των 12 ετών" :shock:

Και γιατί? Γιατί δεν τους καλύπτει η ασφαλιστική με την οποία συνεργάζονται.

Ηταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα το παιδί μου ανεπιθύμητο :cry:

920035f02d.png

Στο makro είναι θέμα ασφαλείας, αλλά σε ένα ξενοδοχείο!????!

Τι είναι ξενοδοχείο ΧΧΧ ???? Αν είναι τέτοιο να το λένε...

Στην τελική τα ευρουδάκια μου θα τα πάρουν άλλοι αφού δε μας δέχονται εμάς, αλλά είναι πολύ .... ας μην εκφραστώ....

Δεν είναι καφέ, δεν είναι κλαμπ, δεν είναι μπαρ, είναι ξενοδοχείο και απαγορεύουν τα παιδιά!???!

Αν δηλαδή είχα πάει χωρίς να τους πω ότι έχω μωρό (δεν είμαι υποχρεωμένη αφού είναι τόσο μικρό - κοιμάται μαζί μας) θα μας διώχνανε!?!?!?

Ντροπή τους....

Μέχρι και σε spa της περιοχής ρωτήσαμε και είμασταν καλοδεχούμενοι με το μωρό (που εκεί θα το καταλάβαινα να είχαν πρόβλημα) .... Τι να πω!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Στην ουσία αν πηγαίνατε θα λέγατε χειρότερα δεδομένου ότι η προθυμία για εξυπηρέτηση των υπαλλήλων του εν λόγω ¨πολυτελούς¨ ξενοδοχείου σταματάει στο επίπεδο της κράτησης.

Αν έχεις την ατυχία και φτάσεις νωρίτερα από τις 14:00, κάνε καλύτερα μια βόλτα γιατί η καφετέρια του ξενοδοχείου ανοίγει μετά τις τρεις, και βέβαια ούτε λόγος για δωμάτιο νωρίτερα.

Όταν με το καλό πάρεις δωμάτιο, ανακαλύπτεις ότι το room service λειτουργεί από τις τρεις έως τις οκτώ, οπότε αν θελήσεις καφέ, τσάι ή οτιδήποτε άλλη ώρα, ντύνεσαι και πας βόλτα να γνωρίσεις και τα άλλα μαγαζιά της περιοχής!

Εννοείται δε ότι αν χάσεις το (απαράδεκτα φτωχό για την κατηγορία του) πρωινό έως τις 10, δεν μπορείς να πιεις ούτε καφέ (αφού είπαμε η καφετέρια ανοίγει μετά τις τρεις -α, για να μην ξεχνιόμαστε:η κατασκευή της έχει επιδοτηθεί κατά το ήμιση από την ΕΕ).

Το μόνο καλό στην όλη ισταορία είναι το δωμάτιο που πραγματικά είναι πολύ ωραία διακοσμημένο, που όμως χάνει πολύ λόγω του απαράδεκτα μικρού μπάνιου του.

Γι'αυτό σου λέω, κατα βάθος τυχερός είσαι που δεν σε δέχτηκαν!

΄Καλά αυτοί δεν δέχονται ούτε να πάρεις μια καρέκλα από ένα τραπέζι και να την προσθέσεις στο δικό σου τραπέζι, αν δεν χωράνε να κάτσουν όλοι. Οπότε ή καθεσαι όρθιος, (πράγμα που δεν γίνεται)ή φεύγεις. Επίσης δεν σ'αφήνουν να μιλάς δυνατά στην παρέα. Έρχονται και σου λένε να μιλάς πιο χαμηλόφωνα!!!!Νομίζω ότι αυτό με τα παιδιά είναι συνδεδεμένο και με τα παραπάνω. Οι άνθρωποι το έχουν κανει κοιμητήριο. Ε, βέβαια φοβούνται μην ενοχληθούν οι διασημότητες που έρχονται(π.χ.διάσημος σχεδιαστής Gaultier)!!!Νομίζω την πολιτική τους, ούτε το Μεγάλη Βρετανία δεν την ακολουθεί.Να μην σου πώ οτι έχουν κλείσει και νυχτερινά μαγαζιά επειδή ακουγόταν ο θόρυβος στο ξενοδοχείο, ο οποίος διαπερνούσε τη θάλασσα!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Εχω τυχει σε εστιατοριο στο Λονδινο ο μετρ να χτυπαει ενα καμπανακι όποτε ο θορυβος από τις συζητησεις ξεπερνουσε τα επιθυμητα ντεσιμπελ...Εννοειται οτι δεν ξαναπατησα... δεν ηξερα να βαλω θορυβομετρητη στο γελιο μου... :shock:

Διαφημίσεις

Εχω τυχει σε εστιατοριο στο Λονδινο ο μετρ να χτυπαει ενα καμπανακι όποτε ο θορυβος από τις συζητησεις ξεπερνουσε τα επιθυμητα ντεσιμπελ...Εννοειται οτι δεν ξαναπατησα... δεν ηξερα να βαλω θορυβομετρητη στο γελιο μου... :shock:

Τότε σίγουρα θα πετάγανε την Ανθούλα από το Λαζόπουλο μονίμως έξω!!!

Πειτε μου που ειναι αυτα που λετε να τους παω το χαρουλη..

θα τους τον αφησω κιολας και θα τους πω.. κρατηστε τον λιγο γιατι θελω να ξερασω αλλιως ξερναω εδω περα..

Ειχαμε παει σε μια καφετερια πριν λιγες μερες και πηγαινε σε ολους τους πελατες και τους τραβουσε τη μυτη και κουνουσε τα τραπεζια..Εννοειτε οτι κανεις δεν το μαλωσε.. εγω ετρεχα σαν την τρελη να τον προλαβω και μου λεγανε αφηστε το το παιδακι..μην το μαλωνετε.. λεω και γω οκ.. κατσε να πιω τον καφε μου.. εγω τον ηπια.. οι υπολοιποι δεν ξερω..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τον καφέ μπορεί να μην τον ήπιαν, αλλά χάρηκαν τον Χαρούλη!!!!Δεν πειράζει θα πιούν κι άλλους καφέδες ήσυχα, αλλά αυτός ήταν αλλιώς γιατί είχε και περιπέτεια!!!!!!!Αυτό με τη μύτη γέλασα πολύ!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

• 1 χρόνο μετά...
Συμφωνώ απόλυτα, είναι ντροπή και απανθρωπιά. Επίσης, θυμάμαι πολύ καλά πριν λίγα χρόνια (δεν ξέρω αν τις βάζει ακόμα) τις διαφημιστικές καταχωρήσεις γνωστού εστιατορίου της Αθήνας, το οποίο όπως έγραψε και η κοπέλα πιο πάνω, απαγόρευε την είσοδο σε παιδιά! Συγκεκριμένα έγραφε :'' Ευγενική παράκληση της '' τάδε '' (το όνομα της ιδιοκτήτριας που ήταν και το όνομα της σικ ταβέρνας), όχι μικρά παιδιά''...

Όταν το είχα δει, μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι...

Η εν λογω "κυρια" ηρθε απο το πουθενα,εγινε φιρμα απο την τηλεοραση(εμεις φταιμε,αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση...),και πηραν τα μυαλα της αερα...Ειχε παει λεει και η Madonna να φαει στο αλλο μαγαζι της που εχει στο νησι...(καταλαβατε για ποια λεμε;:wink:),ετσι ψωνιζεται ο ανθρωπος.......

,

Αναρωτιεμαι.........ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ MADONNA "PLEAAAASE,NO CHILDREN ALLOWED????":roll:

Ε,ρε χαστουκια που θελουν μερικοι.............

Λοιπόν παιδιά το κοίταξα και ισχύει ακόμα η απαγόρευση για τα παιδιά στην ταβέρνα που ανέφερα πιο πριν.

Η διαφήμηση λεει : ''Καθημερινό μενού με δέκα-δώδεκα πιάτα, με το τρυφερότατο λεμονάτο κατσικάκι να είναι πάντα must. Παράκληση: όχι μικρά παιδιά. Μενού: ? 38,00 χωρίς κρασί. Έως 1.30 π.μ. Κλειστά Κυρ. Κήπος.''

Είναι στο Ν. Ψυχικό το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά δεν ξέρω αν έχει ανοίξει και αλλού, νομίζω πως ναι...

Εχει και το μαγαζι της στο νησι......απο εκει που ξεκινησε......

Στο Αθηνοραμα το ειδες;Μου κανει εντυπωση γμτ που τοσα χρονια ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!!!:evil:

Εχει και το μαγαζι της στο νησι......απο εκει που ξεκινησε......

Στο Αθηνοραμα το ειδες;Μου κανει εντυπωση γμτ που τοσα χρονια ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!!!:evil:

Έλα ντε...και εμένα μου έχει κάνει εντύπωση αυτό, ότι κανένας ποτέ δεν της είπε τίποτα παρόλο που ήταν συχνά πυκνά στην τηλεόραση!

Παλιά το είχα δει στο Αθηνόραμα, σήμερα το βρήκα σε ηλεκτρονική σελίδα με εστιατόρια.

Λοιπόν, εγώ θα το γράψω το όνομα και αν θεωρηθεί άτοπη ενέργεια ας το σβήσουν οι διαχειριστές. Μιλάω για την ταβέρνα ''η Ρένα της Φτελιας''.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...