Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS SOS SOS ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

Vann

Recommended Posts

Στέλλα μου καλημέρα! Ένιωσα κι εγώ την ανάγκη να σας ευχηθώ περαστικά μέσα από την καρδιά μου και να σε ευχαριστήσω που παρά το προσωπικό σου πρόβλημα έσπευσες να μας ενημερώσεις για τους κινδύνους των ξηρών καρπών και για όσα αντιμετωπίσατε. Διάβασα πράγματα που ποτέ δεν είχα ξανακούσει ούτε καν είχα φανταστεί. Να είστε πάντα καλά κι εσύ και η οικογένειά σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπητή boo το πρόβλημα ήταν ότι δεν του τα έδωσα αλεσμένα...:oops:

elemaxi ευχαριστώ πολύ για τα ευγενικά σου λόγια, για άλλη μια φορά.

Περαστικά σας και γρήγορη ανάρρωση. Τι να πω είναι μη σου τύχει. Δεν ξέρεις από τι να τα προφυλάξεις.

Ο μικρούλης μου την Τετάρτη έκανε τη δεύτερη βρογχοσκόπησή του όπου του αφαιρέθηκαν επιπλέον κομμάτια ξηρού καρπού. Φαίνεται ότι είναι πλέον καθαρός, η γενική κατάστασή του πάντως είναι εξαιρετική. Όταν διακόψει μεθαύριο την αντιβίωσή του και δε νοσήσει, θα είμαστε πλέον απόλυτα σίγουροι ότι ο εφιάλτης πέρασε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ωριλά και στο προσωπικό του Παίδων Αγλαϊα Κυριακού και σε εσάς για τα λόγια συμπαράστασης.

Στο νοσοκομείο είχα την ευκαιρία να μάθω για άλλα πράγματα που εισροφούν τα νήπια που φαίνονται τόσο αθώα...προσοχή μη βάλουν αφρολεξ στο στόμα τους και κόψουν κομμάτι. Επίσης τεράστια προσοχή στα πλαστικά σακουλάκια με τις σκληρές άκρες (σαν αυτά που βάζουν τα ζελεδάκια ή τα δαμάσκηνα sunsweet) που τα παιδιά προσπαθούν να ανοίξουν με το στόμα. Αν εισροφήσουν τέτοια άκρη δε γίνεται καν βρογχοσκόπηση, αλλά κανονικό χειρουργείο...

Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να τρομοκρατώ και νιώθω άβολα με τις συστάσεις, αλλά δυστυχώς πήρα ένα δύσκολο μάθημα...

Ελπίζω να τελείωσαν τα βάσανά σας, καλά κάνεις και λες και ότι καινούργιο έμαθες.... δυστυχώς εγώ έτυχα σε έναν παιδότοπο με μαμά που έδινε φουντούκια ολόκληρα στο 2,5 ετών παιδί της... έχει και ένα άλλο αγοράκι 6 ετών.. όταν της ρώτησα αν αγχώνεται με το να του δίνει φουντούκια μήπως πνιγεί μου απάντησε ότι στο πρώτο της παιδί είχε το άγχος, στο δεύτερο έχει ξεπεράσει πολλά τέτοια.. όχι ρε μου λέει τι να πνιγεί? μια χαρά τα τρώει.. με την συγκεκριμένη μαμά δεν το συνέχισα γιατί νομίζω ότι δεν θα έβγαζα άκρη...

οπότε όσες νέες μαμάδες διαβάζετε το συγκεκριμένο θέμα να πω μόνο ότι μην υπερεκτιμάται τις δυνατότητές σας γιατί δεν φταίνε σε κάτι να παιδεύονται έτσι τα παιδιά... δυστυχώς, πρόσφατα διάβασα αυτό:

http://taxalia.blogspot.gr/2016/01/3-kinder.html

οπότε μαμάδες, το νου σας σε όλα...

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Συγνώμη που μπαίνω έτσι άσχετα στην κουβέντα σας αλλά ο αλλεργιολογος μου είπε πως ξηρούς καρπούς πρέπει να δίνουμε οπωσδηποτε πριν τον χρόνο.Βέβαια αλεσμενα στο μπλέντερ.Στην Αμερική λέει τα δίνουν από 4 μηνών. Έτσι ο οργανισμός αντιμετωπίζει τυχόν αλλεργίες.Βέβαια μας έκανε πρώτα τεστ και μου έδωσε οδηγίες για ποσότητα .Και εμένα ή παιδίατρος μου έλεγε μετά τα 2 και μου είπε πως δεν ισχύει αυτό.

Καλα, το οτι δινουν απο 4 μηνων το ειπε για να επιβεβαιωσει τα λεγομενα του;; ελεος!

Οι οδηγιες για εισαγωγη στερεων τροφων ειναι μετα τους 5 με 6 μηνες. Ο,τι ειδους παραπληροφορηση μας την δινουν στο πιατο. Δεν λεω βεβαια για εσενα boo :roll:

Της μαμας το γαλατακι, καθε σταλα και φλουρακι! :wink:

Καλα, το οτι δινουν απο 4 μηνων το ειπε για να επιβεβαιωσει τα λεγομενα του;; ελεος!

Οι οδηγιες για εισαγωγη στερεων τροφων ειναι μετα τους 5 με 6 μηνες. Ο,τι ειδους παραπληροφορηση μας την δινουν στο πιατο. Δεν λεω βεβαια για εσενα boo :roll:

Ο άνθρωπος δεν μου το είπε για να του έδινα όταν ήταν 4 μηνών αλλά τώρα που είναι 10 μηνών.Απλά μου τόνισε πως πρέπει να δοκιμάσει τα πάντα μέχρι τον χρόνο. (Εκτός από μέλι).

Διαφημίσεις

Ο άνθρωπος δεν μου το είπε για να του έδινα όταν ήταν 4 μηνών αλλά τώρα που είναι 10 μηνών.Απλά μου τόνισε πως πρέπει να δοκιμάσει τα πάντα μέχρι τον χρόνο. (Εκτός από μέλι).

Καλε, ναι δεν ειπα για την περιπτωση σας. Και γενικα σωστα σου ειπε οτι πρεπει να δοκιμασει τα παντα μεχρι ενος. Αυτο που με ενοχλει ειναι να ακουω πραγματα απο γιατρους, τα οποια δεν ισχυουν και δεν πρεπει να εφαρμοζονται. Οπως το οτι στην Αμερικη δινουν απο 4 μηνων (ειμαι σιγουρη, βεβαια, πως οχι ολοι). Αυτο θα επρεπε να το συμπληρωσει λεγοντας π.χ οτι δεν ειναι σωστο να δινονται τοσο νωρις, παρολο πιυ το κανουν. Γιατι μπορει εσυ, εγω και οποιοσδηποτε αλλος να το αναφερουμε σε αλλους ως κατι σωστο, επειδη το ειπε ο γιατρος ενω δεν ειναι. Τελοσπαντων, κολλησα λιγο ,sorry :rolleyes:

Παντως και εγω χαρηκα για την ενημερωση που μας εκανε η Στελλα και πολυ περισσοτερο που ολα πηγαν καλα με το παιδακι της!!!:-D

Δινω και εγω αμυγδαλα στην μικρη μου και απο εδω και περα τελος, μονο αλεσμενα!

Της μαμας το γαλατακι, καθε σταλα και φλουρακι! :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...