Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποιο υποκοριστικό σας αρέσει για το Αικατερίνη?

Zaira

Ποιο υποκοριστικό σας αρέσει για το όνομα Αικατερίνη;  

524

1. 1. Ποιο υποκοριστικό σας αρέσει για το όνομα Αικατερίνη;

• α. Κατερίνα
    • β. Κάτια
    • γ. Καίτη
    • δ. Κρήνη
    • ε. Κατίνα (χαχα)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

Skybeam 3 δημοσιεύσεις

• Zaira

Zaira 3 δημοσιεύσεις

• elenik

elenik 2 δημοσιεύσεις

• vana

vana 1 δημοσίευση

Διαφημίσεις

Απάντηση από μία Κατερίνα, που της αρέσει πολύ το όνομά της και γι' αυτό το ψήφισα.

Πολλοί, συγγενείς κυρίως, με φωνάζουν με ολόκληρο το βαφτιστικό, δηλαδή Αικατερίνη και μου αρέσει.

Και να πω ότι υπάρχει και το υποκοριστικό "Κάκια".

Ίνα με φώναζε παντα. η αγαπημένη μου γιαγιά. που είχα και το όνομα της. Ο άντρας μου πάλι με φώναζει Νινινα. Καλά για το Νινινα. εννοείται. δεν το συζητώ αλλά το Ίνα το λατρεύω. Το Κορινα. πάλι νομίζω. ότι είναι το όνομα από μόνο του και δεν βγαίνει. από κάπου.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Κατερίνα!

Πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα και μάλιστα δεν ξέρω γιατί αλλά παρόλο που δεν με λένε κατερίνα απο μικρή μέχρι σήμερα όσοι μπερδεύουν το όνομα μου με λένε σχεδόν όλοι Κατερίνα. Κουλό;

• 2 εβδομάδες μετά...

Με λενε Κατερινα κ το λατρευω το ονομα μου! Εχω γιο αλλα αν το επομενο γεροι να μαστε οταν ερθει ειναι κοριτσι δε μπορω να το βαλω κατερινα αν κ θα ηθελα πολυ...κ να φανταστειτε την πεθερα μου την λενε κατερινα...αλλα ειπαμε μαμα κ κορη το ιδιο ονομα δεν θελω!!

Το σιγουρο ειναι οταν μεγαλωσω να μην με φωναζουν τα παιδια μου Κατινα,το σιχαινομαι!!

Φιλια πολλα η Αικατερινη απο Σερρες!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...