Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποια θελει παγωτο????

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ναι εχω τρελαθει και θελω παγωτο αφου σκεφτομαι καμμια φορα να παω στη Δωδωνη και να παω πισω απο το παγκο και με ενα κουταλακι (της σουπας) να δοκιμασω ολες τις γευσεις ωστε μετα να καταληξω ποια μου αρεσει πιο πολυ να παρω ή εναλλακτικα θελω Hagen Das βαβλα με παγωτο καραμελα και παγωμενη σοκολατα γαλακτος απο πανω και φυσικα και λιγο σκετο σιροπακι σοκολακτας ...πολλα ειναι? :)

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Κι εγώ που νόμιζα ότι είναι της εγκυμοσύνης και πλάκωνα τα παγωτά, και μετά βγήκε το μωρό και μου έμεινε η όρεξη για παγωγό. Μέχρι και παγωτιέρα πήγα και αγόρασα, για να κάνω σπιτικό παγωτό να μην τρώει το μωρό βλακείες.

Διαφημίσεις

Κορίτσια με παίζετε και εμένα?? :lol::lol::lol: Μπορεί να μην είμαι έγκυος αλλά όταν ήμουν στην κόρη μου, ήθελα συνέχεια παγωτό από ΙΚΕΑ και από παγωτομανία έτρωγα συνέχεια lila pause και sneakers. Παντως τους τελευταίους μήνες ήταν ανακουφιστικό το παγωτό. Μου καταπράυνε τις καούρες. Ελπίζω να μη σας δίνω ιδέες!

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης σας εύχομαι!

Παγωτο ε???? ΜΜΜΜ ετσι οπως τα περιγραφεται ναι θελω κι εγω!!!!

:roll: Να τον σειλω να μου παρει....Να μην τον στειλω,,,,Να τον στειλω... Να μην τον στειλω!!!!

ωραια τον ρωτησα και με κοιταξε με υφος αγελαδας!!!! Μαλλον δε θα παει να μου παρει :D

....Μιαμ....!!!!

Μέχρι τον προηγούμενο μήνα τα είχα ταράξει τα παγωτά (και δεν είχα βάλει παρά μόνο ένα κιλό)...!

Τώρα, που τα σταμάτησα, γιατί πάχυνα....??????

Μήπως να ξαναρχίσω τις ατασθαλίες.....????? :D:D:D

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν ξερω τι μου ηρθε αλλα θελω παγωτο............... εσας σας ερχονται επιθυμιες????

Τι μου θύμησες τώρααααα. Όταν ήμουν έγκυος στον 8ο μήνα ο άντρας μου δεν με προλάβαινε, κάθε μέρα κατέβαζα ένα οικογενειακό παγωτό στην καθησιά μου και αυτό μέχρι να γεννήσω βλέπεις ήταν και άνοιξη και το τράβαγε η ψυχούλα μου.

Αχ κι εγώ θελω παγωτά. Για την ακρίβεια θαμπορούσα να περάσω το υπόλοιπο τησ εγκυμοσύνης (και της ζωης μου) με παγωτά και σοκοφρέτες! Έχω λυσσάξει. Αφού θέλω να φάω και για να μην το παρακάνω βάζω όριο καθημερινά και πολύ με στεναχωρεί.

Gxp7p3.png yBZjp3.png

....Μιαμ....!!!!

Μέχρι τον προηγούμενο μήνα τα είχα ταράξει τα παγωτά (και δεν είχα βάλει παρά μόνο ένα κιλό)...!

Τώρα, που τα σταμάτησα, γιατί πάχυνα....??????

Μήπως να ξαναρχίσω τις ατασθαλίες.....????? :D:D:D

κι εγώ ένα περίεργο πράγμα, μήπως τελικά το παγωτό δεν παχαίνει? εμένα τελευταία μ'αρέσουν οι απλές γεύσεις, κλασσική βανίλια (γαλακτερή) από παγωτομανία ή άλλο τύπου ιταλικού, με σιροπάκι σοκολάτα ή καραμέλα (ένα παιδικό δηλαδή)

1FdQp2.png

καλά δηλ. στους τελευταίους μήνες που θα είναι ντάλα η ζέστη τι θα κάνουμε? εγώ ήμουνα που ήμουνα παγωτατζού, τώρα με βλέπω με ένα παγωτό στο χέρι να πλατσουρίζω στην παραλία

1FdQp2.png

Διαφημίσεις

Αχχχχχ!!! ρε κορίτσια...

Εγώ τι να πω που είμαι διαβητική και δεν μπορώ να φάω τίποτα!

Και του λέω, πήγαινε Σκλαβενίτη να μου πάρεις παγωτό Dolce Vita καιμάκι με σιρόπι φράουλα που είναι για διαβητικούς και δεν πάει ρε παιδιά, δεν πάει!

Εν τω μεταξύ, όλο λέω όταν πάω σούπερ μάρκετ, μην ξεχάσω το παγωτό και όλο το ξεχνάω. Αντε τώρα να του πεις πήγαινε πάρε. Θα με χ.... και θα έχει δίκιο.

squsqusbu20090629_-8_George.png

Αχ....βρε κορίτσι...κανένα delivery για παγωτά δεν έχετε; :lol::lol:

Εγώ πάντως στην πρώτη εγκυμοσύνη, ήθελα τουλουμπάκια και όλο ξεχνούσε να μου φέρει ο σύζυξ! :?:? Και τελικά μου τα είχε φέρει ο συγχωρεμένος ο πεθερούλης μου, που ήταν μάλαμα!

Ε....σάυτή την εγκυμοσύνη, μου έφερε από την αρχή τουλουμπάκια, πρίν προλάβω να τα ζητήσω!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Είπε να προλάβει το μπίρι μπίρι!!! :lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ? :?:shock::cry: ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΓΩΤΟ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΩ :?: ΕΧΕΙ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΧΙΟΝΙΖΕ? :? Ε? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

ααααααχχχχχχχχχ παγωτόοοοο....και σοκολάτα δωδώνης πωπωπωπωππω!!!μμμμμμμμμμμμμμμμ!!!

θέεελω πααα- γωωωω- τοοοοο!!!! :):shock::):):):)

γιατί βάζετε τέτοιες σατανικές ιδέες!!!???!! :roll::shock::shock::D

Αχχχχχ!!! ρε κορίτσια...

Εγώ τι να πω που είμαι διαβητική και δεν μπορώ να φάω τίποτα!

Και του λέω, πήγαινε Σκλαβενίτη να μου πάρεις παγωτό Dolce Vita καιμάκι με σιρόπι φράουλα που είναι για διαβητικούς και δεν πάει ρε παιδιά, δεν πάει!

Εν τω μεταξύ, όλο λέω όταν πάω σούπερ μάρκετ, μην ξεχάσω το παγωτό και όλο το ξεχνάω. Αντε τώρα να του πεις πήγαινε πάρε. Θα με χ.... και θα έχει δίκιο.

Κουράγιο Μαίρη!΄Ησουν από πριν διαβητική ή συνέβη τώρα στην εγκυμοσύνη? Να υποθέσω πως τα γλυκά για τους διαβητικούς περιέχουν φρουκτόζη ή είπα βλακεία? :roll:

Όχι να κάνω διαφήμιση πελαγία αλλά αν ήμουν κι εγώ στην Ρόδο τώρα θα τσάκιζα 1 κιλό mikes στρατσιατέλα, φράουλα, σοκολάτα!!!

Δεν φαντάζομαι να μην έχεις φάει? Δεν είναι τυχαίο που στην πρώτη εγκυμοσύνη στην Ρόδο πήρα 26 κιλά ενώ τώρα πήρα 14 μέχρι τώρα!

Η απόλυτη ευχαρίστηση και γλυκιά καταστροφή!

Όχι να κάνω διαφήμιση πελαγία αλλά αν ήμουν κι εγώ στην Ρόδο τώρα θα τσάκιζα 1 κιλό mikes στρατσιατέλα, φράουλα, σοκολάτα!!!

Δεν φαντάζομαι να μην έχεις φάει? Δεν είναι τυχαίο που στην πρώτη εγκυμοσύνη στην Ρόδο πήρα 26 κιλά ενώ τώρα πήρα 14 μέχρι τώρα!

Η απόλυτη ευχαρίστηση και γλυκιά καταστροφή!

Αχ με αυτο που θα σου πω θα σε στεναχωρησω πολυ δυστυχως.... Η μητερα μου δουλευει δτα Μikes εδω και κατι χρονια αλλα δυστηχως ο ιδιωκτητης του ζαχαροπλαστειου τα εχει χαλασει πολυ τα γλυκα του και δεν ειναι πια ωραια οποτε δεν περνουμε συνεχεια μονο οτι ειναι πραγματικα καλο , εγω και ο αντρουλης μου προτιμαμε την Στανη αφου να φανταστεις το καλοκαιρι καθε βραδυ ειμασταν εκει...

Γειά σας,

αντίστοιχα θέματα υπάρχουν εδώ

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=4821&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=16542&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1499&highlight=%EB%E9%E3%EF%FD%F1%E5%F2

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο απο τα υπάρχοντα θέματα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων

αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες

σελίδες της κατηγορίας

ή κάντε χρήση της υπηρεσίας "Αναζήτηση" περισσοτερες πληροφορίες για την καλύτερη χρήση της εδώ :

http://parents.org.gr/news/a309

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας

θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες

τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...