Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

της αδελφης μου η μικρη παρακολουθηθηκε για 5 χρ απο καρδιολογο αλλα ειχε καποιες μικρες διατασεις στις αρτηριες της καρδιας απο την αρχη...την ασπιρινουλα επισης την επαιρνε για 1 χρ!

Πόσων ετών ήταν όταν το έπαθε; Πόσο είναι σήμερα; Μόνο ασπιρίνη της είχαν δώσει; Εμένα ο μικρός παίρνει και Plavix (αντιθρωμβωτικό). Της έχουν πει να προσέχει κάτι;

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Διαφημίσεις

Χαίρομαι που είσαι καλά. Και που έχεις κάνει ήδη οικογένεια. Με το καλό και το νέο σας μωράκι!

Θα μπορούσες να μου πεις εσύ πόσο καιρό ασχολήθηκες με καρδιολογικούς ελέγχους; Πόσο καιρό πήρες φάρμακα; Και γενικά πληροφορίες για την περίπτωσή σου.

Ο γιος μου έπαθε Kawasaki πριν από 6 μήνες που ήταν 2μιση. Και προς το παρόν κάνουμε τακτικούς ελέγχους και παίρνει θεραπεία. Οπότε ενδιαφέρομαι να μάθω για περιπτώσεις άλλων ανθρώπων που το πέρασαν και να δω πώς τα πάνε σήμερα.

Kαλησπέρα και σου ζηταω συγγνωμη που καθυστερησα τόσο πολύ να απαντησω. Μίλησα με την μητερα μου, γιατι εγω δεν θυμαμαι και πολλά απο όλη αυτη τη διαδικασια. Έπερν ασπιρινες για ΄μεγαλο χρονικό διαστημα,εκανα καρδιολογικούς ελεγχους για όσο καιρό έπερνα και τις ασπιρινες, και μετα από ενα χρονο ξαναεκανα. Στο μεταξυ, τοτε ο πατερας μου εκανε ταξιδια στο εξωτερικο λογω δουλειας, οπότε σε καποιο απο τα ταξιδια του μας είχε πάρει μαζι, και επισκεφθηκαμε καποιο γιατρο που ειδικευοταν στη νοσο και με εξετασε, οπου και τους διαβεβαιωσε οτι δεν εχω καποιο προβλημα. Γενικά, απο οτι καταλαβα από την κουβεντα που ειχα με την μητερα μου, η νοσος αυτη, οτι ζημια σου κάνει, στην κανει στην κανει πριν γινει η διαγνωση,οπυ δε ξερεις οτι νοσεις κ οσο δεν λαμβανεις τη θεραπεια για να γινεις καλά, δηλαδη δε γινεται ξαφνικά 10, 20, 30 χρονια μετα να εμφανισεις κατι για το οποιο θα ευθυνεται το Kawasaki που ειχες περασει στην παιδικη ηλικία. Εγω ας πούμε δεν εχω κανενα απολυτως καρδιολογικο προβλημα, ελεγχο πλέον ια στο τοσο, οπτε το θυμαμαι για να μαι ειλικρινης και κυριως αν τυχει να γραφτω σε καποιο γυμνστηριο οπουσυνηθως ζητανε χαρτι γιατρού οτι εισαι υγιής,τοτε το βρισκω σαν ευκαιρια και για ελεγχο :wink: Όλα αυτα στα μεταφερω με καθε επιφυλαξη,όπως μου τα ειπε η μητεα μου και οπως τα βιωσαμε εμεις, γιατρός δεν ειμαι και καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη. Σιγουρα το καλο ειναι οτι ο γιος σου λαβανει τη θεραπεια του, οποτε και εύχομαι ολα μα όλα να πάνε καλα και να το αφησετε πίσω σας όλο αυτο συντομα!

Πόσων ετών ήταν όταν το έπαθε; Πόσο είναι σήμερα; Μόνο ασπιρίνη της είχαν δώσει; Εμένα ο μικρός παίρνει και Plavix (αντιθρωμβωτικό). Της έχουν πει να προσέχει κάτι;

ναι μονο ασπιρινουλα. Οταν διαγνωσθηκε ηταν 3 χρ...σημερα ειναι 8 χρ...την παρακολουθουσε ο καρδιολογος για 5 χρ στην αρχη ανα 6 μηνο...αλλα οπως ειπα ειχε καποια ευρηματα αρχικα τα οποια στην πορεια βεβαια υποχωρησαν πληρως και το παιδι τωρα ειναι μια χαρα..να μην ανησυχεις.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...