Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς είναι ο σύζυγός σας με τους γονείς σας?

Μαράκι

Recommended Posts

καλημέρα σας κορίτσια!!

αλήθεια πώς είναι ο άντρας σας με τους γονείς σας? και δεν εννοώ αν είναι ευγενικός, τυπικός κλπ..εννοώ τους παίρνει τηλέφωνο πχ με τδική του πρωτοβουλία να τους ρωτήσει τί κάνουνε??περνάει μόνος του από το πατρικό σας έτσι για να τους δει 5 λεπτά?εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα που είναι μεν ευγενικός και όταν πηγαίνουμε πάντα μαζί βέβαια είναι μια χαρα, αλλά από μόνος του δεν κάνει τίποτα..ενώ εγώ αντίθετα είναι πχ άρωστη η πεθερά αντε να πάρω έαν τηλέφωνο να δω πως είναι..σε αντίστοιχη περίπτωση αυτός θα με ρωτήσει τί κάνει η μαμά σου πχ και αυτό..πολλές φορές επίσης που τυχαίνει να με πάει με το μωρό εκεί, με ανεβάζει στο ασανσερ και προτιμάει να φύγει κατευθείαν στη δουλειά του..σε συζητήσεις μας μου λέει ότι αυτός είναι άντρας και εύλογα ούτε τηλεφωνα πολλά παίρνει ούτε κάνει ο,τι κάνει μια νύφη...βεβαια τους δικούς του γονείς τους τηλεφωνεί ανελλιπώς...τελοσπάντων..εμένα με στενοχωρεί και με προβληματίζει αυτό, γιατί φοβάμαι ότι στενοχωρεί και τους γονείς μου η ΄΄τυπική ΄΄αυτή στάση...πιστεύω ότι θα περίμεναν μια αρκετά πιο ζεστή συμπεριφορά, γι αυτό και θα ήθελα να δω πως συμπεριφέρονται γενικά και άλλοι σύγχρονοι σύζυγοι...

Διαφημίσεις

Μην στεναχωριεσαι καθολου αντρες ειναι μωρε.. Και εμενα ο δικος μου ειναι μια χαρα ευγενικοτατος με τους δικους μου τους συμπαθει μαλιστα πολυ αλλα σιγα μην περασει απο μονος του να τους δει κιολας δεν υπαρχει τετοια περιπτωση βεβαια ειναι ο ανθρωπος που και τους δικους του μια στο τοσο τους παιρνει , εγω μιλαω συχνοτερα με τα πεθερικα :D Τελος παντων νομιζω οτι οι αντρες βαριουνται λιγο δεν ειναι σαν κι εμας που καθομαστε ωρες με τους γονεις, εμενα παντως δεν με πειραζει τοσο ξερω οτι δεν εχει πολλα πραγματα να πει με την μαμα μου.. Οταν ηταν ο μπαμπας μου βεβαια στο νοσοκομειο και εγω ειχα το μωρο 20 ημερων πηγε να τον δει και επαιρνε τηλεφωνο αλλα μονο για κατι τετοια σοβαρα θα παρει

Μην στεναχωριεσαι καθολου αντρες ειναι μωρε.. Και εμενα ο δικος μου ειναι μια χαρα ευγενικοτατος με τους δικους μου τους συμπαθει μαλιστα πολυ αλλα σιγα μην περασει απο μονος του να τους δει κιολας δεν υπαρχει τετοια περιπτωση βεβαια ειναι ο ανθρωπος που και τους δικους του μια στο τοσο τους παιρνει , εγω μιλαω συχνοτερα με τα πεθερικα :D Τελος παντων νομιζω οτι οι αντρες βαριουνται λιγο δεν ειναι σαν κι εμας που καθομαστε ωρες με τους γονεις, εμενα παντως δεν με πειραζει τοσο ξερω οτι δεν εχει πολλα πραγματα να πει με την μαμα μου.. Οταν ηταν ο μπαμπας μου βεβαια στο νοσοκομειο και εγω ειχα το μωρο 20 ημερων πηγε να τον δει και επαιρνε τηλεφωνο αλλα μονο για κατι τετοια σοβαρα θα παρει

Ακριβως ετσι και εμενα.Μη στεναχωριεσαι καθολου.Και εγω στην αρχη προβληματιζομουν λιγο αλλα μετα ειδα οτι δεν σηκωνει το χερι να παρει τηλ ουτε στους γονεις του οποτε......δεν πειραζει.Ξερω ομως οτι και τους συμπαθει πολυ και οταν υπαρξει αναγκη ειναι εκει και τρεχει.

QJZup3.png

bxuCp3.png

σε εμένα θα πάρει τους γονείς τους, και εννοειται σε ανάγκη θα συμπαρασταθεί καισ τους δικούς μου, απλά στενοχωριέμαι γιατί φαντάζομαι ότι επειδή δεν είχαμε και αγόρι στην οικογένεια, 3 κορίτσια είμαστε, θα περίμεναν μια πιο ζεστή συμεπριφορά..βεβαια τώρα που θυμάμαι ούτε ο πατέρας μου πήρε τηλ ποτέ τον παππού μου, αλλά ξέρετε αυτό είναι αλλιώς...τα δικά μας τα ξεχναμε...

Διαφημίσεις

πες Σωτηρία μου, μήπως νιώσουμε και καλύτερα...γιατί ώρες ώρες έχω την εγκυμοσύνη, έχω το αλλο το μωρό, έχω τη δουλειά. έχω να στηρίζω τον σύζυγο που γενικά οι δουλειές δεν πάνε καλά τελευταία, έχω να σκέφτομαι και όλα αυτά, μή και στενοχωριούνται οι γονείς μου, μήπως θα έπρεπε να είναι πιο διαχυτικός, αντε βρες τρόπους να βρεθούνε, διακιολόγησε κάποιες φορές συμπεριφορές του, και καλά είναι αγχωμένος με τη δουλειά του (η αλήθεια είναι βέβαια), θα σκάσω φιλενάδες....και ακούς και μερικές καλοθελήτριες που σου λένε: α!!! εμένα είναι όλο πεθερούλη και πεθερούλα...που πολυ αμφιβάλω αλλα όσο ναναι οταν στο λένε σε επηρεάζουν...και άντε μετά κουβέντα στην κουβέντα μαλώνεις στο σπιτάκι σου με τον αντρα σου...

Τηλέφωνο να πάρει για να ρωτήσει τη μαμά μου τι κάνει ... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Παρόλαυτα όμως, έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις μαζί της σε σημείο που μερικές φορές κάνουνε κόμμα εναντίον μου!

Εσύ πάλι για να μην στεναχωριέσαι στην κατάσταση που είσαι, καλά θα κάνεις να μην ακούς, και περισσότερο να μην ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ τι λέει ο ένας και ο άλλος. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός άλλος πιο ανοιχτος, άλλος λιγότερο εκδηλωτικος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σκέφτονται και δεν υπολογίζουν τους συγγενείς τους. Γιατί λοιπόν να χαλάς τη ζαχαρένια σου και να μαλώνεις με τον αντρούλη σου για τόσο ανούσια πράγματα?

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Εγώ πάλι κορίτσια προτιμώ να είναι τυπικός και κλειστός (γιατί έτσι είναι ο αντρούλης μου με τους δικούς μου) αλλά τους σέβεται και αυτό έχει σημασία! Γιατί έχω δει και την άλλη περίπτωση ο γαμπρός να είναι τόσο διαχυτικός που στο τέλος να μιλάει σαν να είναι οι κολλητοί του..

line_m121_beg_boy_time_1223956800_text_cf20ecf0efecf0e9f1dceaeff220ece1f220e5dfede1e920.gif

panoz μου αρεσει παρα πολυ που οταν ανοιγει ενα καινουργιο θεμα πεφτει ολο το γυναικομανι λενε (μαλλον) λεμε λεμε λεμε και ερχεται στο τελος μια φωνη και μας επανφερει παλι στην ταξη :lol:

Ειναι σαν να μιλαει ο Διας οταν τσακωνονται οι θεες του :lol:

W7hT.jpg

Διαφημίσεις

Ενα πράγμα που ποτέ δεν προσπάθησα να "επιβάλλω" στον άντρα μου είναι οι συγγενείς μου.

Δεν περιμένω φυσικά να πάρει πρωτοβουλίες για να επικοινωνήσει με τους γονείς μου. Ακόμα και σε γιορτές μεταφέρω τα χαιρετίσματα χωρίς να τον αναμίξω.

Οπως, αντίστοιχα, κι εγώ δεν επικοινωνώ με τους δικούς του συγγενείς σε τυπική βάση.

panoz μου αρεσει παρα πολυ που οταν ανοιγει ενα καινουργιο θεμα πεφτει ολο το γυναικομανι λενε (μαλλον) λεμε λεμε λεμε και ερχεται στο τελος μια φωνη και μας επανφερει παλι στην ταξη :lol:

Ειναι σαν να μιλαει ο Διας οταν τσακωνονται οι θεες του :lol:smiley-confused002.gif

Εμένα πάλι ίσως να αποτελεί εξαίρεση είναι τυπικότατος και ευγενικός, θα ανέβει στον επάνω όροφο να δει την μαμά μου, θα την πάρει τηλ να την ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι απο ψώνια και κάθε μέρα πηγαίνει στον πατέρα μου που βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν το κάνει από υποχρέωση απλά τους αγαπά πολύ και τους νιώθει πιο πολύ κοντά του απο τους ίδιους τους γονείς του!!!

χαχαχα μα τον Δία ίδιος είμαι :P

Πάντως τώρα επί του θέματος, όντως ναι τους έχω πάρει τηλέφωνο... το ομολογώ... όταν μας κρατάνε το παιδί, για να δω το παιδί τι κάνει. :) Και αυτό όχι συχνά, γιατί ρωτάω την γυναίκα που ξέρω ότι θα έχει πάρει 1314134 φορές τηλέφωνο. Α και όταν γιορτάζουν μου το πασάρει η γυναίκα να πω και εγώ χρόνια πολλά... αυτό πιάνεται; Σκέτη κούραση δηλαδή πω πω! :)

Λοιπόν εγώ πάλι είμαι λίγο σαν τον άντρα σου. Δεν μπορώ να σχοληθώ με τηλέφωνα, ούτε με τους γονείς μου μιλάω πολύ στο ρημάδι (το τηλέφωνο) και όταν με παίρνει η μάνα μου είμαι μες την ανυπομονησία να κλείσουμε γιατί μου ζαλίζει τον έρωτα με το πολύ μπίρι μπίρι. Οπότε ούτε την πεθερά παίρνω, μόνο αν είναι άρρωστη πχ να δω τι κάνει κι αυτό για να μην το χesw εντελώς και με πούνε αντικοινωνική και αναίσθητη και νομίσει ο άντρας μου ότι δεν τους γουστάρω. Αντιθέτως ο άντρας μου είναι πιο "κοινωνικός" απο μένα. Θα ψήσει μπριζόλες με τον πατέρα μου και θα πιούνε τα ουζάκια τους όταν πάμε στο εξοχικό, θα ρωτήσει τη μάνα μου αν χρειάζεται τίποτα απ' έξω, θα κάτσει να ακούσει το μπίρι μπίρι της, ε τώρα εντάξει, δεν έχω και την απαίτηση να πάρει στο άσχετο τηλέφωνο να δει τι κάνει, λίγο υπερβολικό θα μου φαινόταν αυτό και άμα το έκανε ίσως σκεφτόμουνα ότι το κάνει επίτιδες για να δείξει τι καλός γαμπρός είναι.

Μην κάθεσαι και σκας με ανούσια πράγματα, το αν ενδιαφερόμαστε για κάποιον ή αν τον εκτιμούμε πραγματικά δεν φαίνεται με το πόσα τηλέφωνα τον παίρνουμε ή αν περνάμε κάθε 3 και λίγο να τον δούμε, μην κολλάς στο "φαίνεσθαι" :wink:

Διαφημίσεις

Θεωρώ οτι οι αντρες ειναι δύσκολοι στα κοινωνικά είτε αφορουν φιλους ειτε συγγενεις.

Εμένα μιλάει στο τηλεφωνο μαζι τους αν πάρουν αυτοί ή αν μιλάω εγώ και του το δώσω. Να πάρει μονος του δεν παιζει, εκτός και αν ειναι αρρωστοι.

Να πάει δύσκολο γιατι μένουν Θεσσαλονικη.

Αλλά και ο γαμπρος μου που ειναι στην ιδια πολη με τους δικους μου, τηλεφωνο δεν παίρνει, την αδελφη μου την παει και τις πιο πολλες φορες φευγει χωρις να μπει και θα παει για 5 λεπτα στις 15-20 μέρες να τους δει.

Τι να πεις αντρες!

εμενα δεν μιλιουνται καθολου.ουτε καλημερα.μηπως γλιτωνω κατι?εγω το βλεπω αλλιως.με ποναει πολυ που δεν υπαρχουν σχεσεις και θα περασει η ζωη μου ετσι.δυστυχως.δεν υπαρχουν λογια να περιγραφει αυτο που νιωθω

εμενα δεν μιλιουνται καθολου.ουτε καλημερα.μηπως γλιτωνω κατι?εγω το βλεπω αλλιως.με ποναει πολυ που δεν υπαρχουν σχεσεις και θα περασει η ζωη μου ετσι.δυστυχως.δεν υπαρχουν λογια να περιγραφει αυτο που νιωθω

εγώ δεν θα μπορούσα να το αντέξω αυτό!! σε καταλαβαίνω...εδώ με στενοχωρεί πολύ που δεν έχει σχέσεις κολλητές, όχι να μην μιλούνται καθόλου...βέβαια δεν ξέρω την περίπτωσή σου και αν υπάρχει λόγος ή απλά είναι ο χαρακτήρας του άντρα σου που δεν θέλει καμιά σχεση..

εμένα παίρνει ο μπάμπας μου τηλέφωνο τον άντρα μου και αλλά οχι συχνά και ο αντρουλης μου θα παρει την μαμά μου αν θέλει κάτι.

οταν όμως παμε στους δικούς μου (μένουν επαρχία) τα πανε παρα πολύ καλά και μάλιστα πεθερός και γαμπρός κάνουν και πράγματα μαζί.....πανε βόλτες.....(για τις δουλειές του πατερα μου συνήθως!!!!!) και τα βράδια κάθονται και μιλάνε . Αν τύχη και εχουν παει και τα αδέρφια μου εκεί κάθονται ολοι οι άντρες μας μαζί και μιλάνε τα βράδια. και είμαστε γενικά μια ωραία ατμόσφαιρα :lol::lol::lol::lol:

Μόνο να μην τολμήσω να πω κάτι που δεν θα τους αρέσει .....τότε εχω 4 εναντίον μου και καλά τον αντρα μου με λιγες ζουζουνίες κατι μπορεί να κάνω του άλλους?????

ή μην τύχη και γκρινιάζω για κάτι (τι σπάνιο για μένα :oops::oops: ) παει με φάγανε ολοι.

Τελικά το διαίρει και βασίλευε ....μεγάλη κουβέντα!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...