Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 96
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ομως οταν κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης κοντεψα να παθω εκλαμψια την παρακαλεσα μεσα απο το Νοσοκομειο να σωσει το μωρο μου και υποσχεθηκα οτι θα παω να το βαπτισω στην Τηνο.

αφου εκανες τετοιο ταμα τοτε (κατα την γνωμη μου) καλυτερα να το εκπληρωσεις... ευχομαι ολα να πανε καλα!!! :D

Φρίντα μου γεια σου και από εδώ,

το καταλαβαίνω το τάμα αλλά έτσι όπως έχει η κατάσταση..

μήπως να το βάφτιζες αλλού το μωρό και μετά να πήγαινες να προσκηνύσεις με το μωράκι ?

τέτοια ταλαιπωρία δηλαδή... τι να πω..

αυτό το 3 βαφτίσεις συγχρόνως.... δεν έχω λόγια. Κανείς δεν έπρεπε να βαφτίζει το μωράκι του έτσι..

Τεση και Κασπερινα σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, το λεω μεσα απο την ψυχη μου! Θα σας πω ποια ειναι τα νεωτερα. Εχθες επικοινωνησα ξανα με τον Νομικο Συμβουλο της Αρχιεπισκοπης ο οποιος μου ειπε. '' Εχει ληξει το θεμα μας, νομιμοποιειστε να κανετε τη βαπτιση, μιλησα εγω ο ιδιος με τον ιερεα της Τηνου πειτε μου ποια ημερομηνια σας εδωσε. ''

Δεν του ειπα οτι ο ιερεας της Τηνου με εχει στο'' μα μου σου του περιμενε'' για να μην δημιουργησω εντυπωσεις, του ειπα οτι απλως του εστειλα τα χαρτια που μου ζητησε και περιμενω. Οντως επειδη ο ιερευς ελειπε τρεις μερες απο την Τηνο και πηρε το φακελο μου την Κυριακη το πρωι ειπα να του αφησω ενα περιθωριο μεχρι την Τεταρτη και θα τον ξαναπαρω αυριο.

Αναλογως τι θα μου πει θα πραξω. Θα ενημερωσω δηλαδη παλι τον συμβουλο της Αρχιεπισκοπης κι αν επιμεινει θα αποτανθω πλεον στον Μητροπολιτη Συρου που φανταζομαι οτι θα με παραπεμψει στη Νομικη Υπηρεσια της Μητροπολης Συρου. Αυριο το πρωι μολις μιλησω μαζι του θα σας γραψω τι μου ειπε. Τεση μου εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που μου γραφεις αλλα ο πνευματικος μου που το συζητησα μου ειπε οτι μιας και εκανα αυτο το ταμα καλο ειναι να επιμεινω μεχρι τελους γιατι πολλες φορες οπως μου ειπε η πιστη μας χρειαζεται να δοκιμαστει.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

Διαφημίσεις

και εγω ετσι πιστευω οτι ολα θα πανε καλα και αν χρειαστεις τιποτα απο εκει (ζαχαροπλαστεια, ταβερνες, στολισμο ) εχω κρατησει τα τηλεφωνα τους γιατι εμεινα ευχαριστημενη

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Καλησπερα κοριτσια οπως σας ειχα πει σημερα θα σας ενημερωνα για τα νεωτερα. Πρωι πρωι με την αυγουλα πηρα τον ιερεα της Τηνου και μου ειπε το εξης. '' Ναι πηρα το φακελο σας αλλα δεν προλαβα να τον μελετησω γιατι ειναι εδω ο Μητροπολιτης μας και εχουμε να συζητησουμε καποια αλλα διαδικαστικα θεματα. Θα τον μελετησω και θα σας ενημερωσω.''

Αυτα μου ειπε ξερα κοφτα και μου εκλεισε το τηλεφωνο κατα την προσφιλη τακτικη του. Συγκρατησα για μια ακομη φορα την ψυχραιμια μου και πηρα στην Μητροπολη Συρου οπου ευγενεσταστα οι ανθρωποι που σηκωσαν το τηλεφωνο του Μητροπολιτη με ρωτησαν τι προβλημα υπαρχει κι αφου τους εξηγησα μου απαντησαν οτι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ και με ταλαιπωρει με ενα σκασμο χαρτιων. Μου ειπανε μαλιστα οτι επρεπε να καταγγειλω τη συγκεκριμενη συμπεριφορα του γιατι οπως μου τονισαν η εκκλησια ειναι για να λυνει τα προβληματα των πιστων κι οχι για να τους δημιουργει επιπλεον προβληματα και καταληξαμε να κανω αυριο ενα τηλεφωνο παλι σε εκεινους για να μου κλεισουν ενα ραντεβου με τον Μητροπολιτη στη Συρο στον οποιο οπως μου ειπαν θα γνωστοποιησουν αμμεσα το θεμα μου. Απορησαν απλα και οι ιδιοι με την επιμονη και τη σταση του σγκεκριμενου ιερεα. Τους εκανε δε μεγαλη εντυπωση το γιατι ο ιδιος αν ειχε οποιεσδηποτε επιφυλαξεις δεν με παρεπεμψε στο Μητροπολιτη του και στη Νομικη Υπηρεσια της Μητροπολεως του.

Τα συμπερασματα δικα σας .....

Βάλε κάποιο φίλο/η σου να πάρει τον παπά και να του συστηθεί ως δικηγόρος της κυρίας φρίντας ... και να ζητήσει τα πλήρη στοιχεία του για να του επιδοθεί αγωγή και μήνυση.

Μετά βάλε άλλο/η (ή τον/την ίδιο/α) φίλο/η σου να τον πάρει και να συστηθεί ως δημοσιογράφος του Τριανταφυλλόπουλου και πότε μπορεί να πάει να του πάρει δηλώσεις του για μια καταγγελία που έχουν ότι αρνείται να βαφτίσει.

Μετά ξαναπάρτον! :evil:

aPiIp2.png AMd6p2.png

Διαφημίσεις

εχω μια απορια τωρα

αφου γινονται 3 βαφτισεις ταυτοχρονα, δε μπορεις να βρεις τους αλλους παπαδες?????

δε νομιζω να τα βαφτιζει και τα 3 ο ιδιος εεεεε??????

λεω τωρα :roll:

kKZUp2.png

Βάλε κάποιο φίλο/η σου να πάρει τον παπά και να του συστηθεί ως δικηγόρος της κυρίας φρίντας ... και να ζητήσει τα πλήρη στοιχεία του για να του επιδοθεί αγωγή και μήνυση.

Μετά βάλε άλλο/η (ή τον/την ίδιο/α) φίλο/η σου να τον πάρει και να συστηθεί ως δημοσιογράφος του Τριανταφυλλόπουλου και πότε μπορεί να πάει να του πάρει δηλώσεις του για μια καταγγελία που έχουν ότι αρνείται να βαφτίσει.

Μετά ξαναπάρτον! :evil:

Ναι αυτο μου ειναι πολυ ευκολο να το κανω! Πρωτον γιατι και δικηγορο καλο εχω και δευτερον γιατι η πρωτη μου εξαδελφη που ειναι σαν αδελφη μου ειναι δημοσιογραφος και στην τηλεοραση και σε εφημεριδα.

εχω μια απορια τωρα

αφου γινονται 3 βαφτισεις ταυτοχρονα, δε μπορεις να βρεις τους αλλους παπαδες?????

δε νομιζω να τα βαφτιζει και τα 3 ο ιδιος εεεεε??????

Μα ο ιδιος απ οσο ξερω δεν βαπτιζει απλα εχω πεσει στην περιπτωση του κρατους εν κρατη καταλαβες τι εχει γινει. Προς το παρον απευθυνθηκα στον Μητροπολιτη του και περιμενω.

λεω τωρα :roll:

Να σου πω ..... βάφτιση με παραγγελία εισαγγελέα δεν είναι λύση. :roll:

Ευχή θα δώσει στο παιδάκι, ας είναι στοιχειωδώς σωστός ο ιερέας.

Προσωπικά δεν θα επέλεγα ν΄αγγίξει το παιδί μου ένας τέτοιος αγύρτης.

Διαφημίσεις

Στη Συρο πρεπει να παω. Προεδρος της Ευαγγελιστριας της Τηνου ειναι ο Μητροπολιτης Συρου. Μου ειπανε να παρω αυριο τηλεφωνο στη Συρο να μου πουνε ποτε θα ειναι εκει ο Μητροπολιτης και να κανονισω να παω απο κοντα. Απλως το ασχημο ειναι οτι ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ στην Τηνο ο δικος μου κανει την παπια. Δεν του δινει τον φακελο να τον παρει στα χερια του ο Μητροπολιτης να ξεμπερδεψουμε. Τετοια ατυχια ....

Να σου πω ..... βάφτιση με παραγγελία εισαγγελέα δεν είναι λύση. :roll:

Ευχή θα δώσει στο παιδάκι, ας είναι στοιχειωδώς σωστός ο ιερέας.

Προσωπικά δεν θα επέλεγα ν΄αγγίξει το παιδί μου ένας τέτοιος αγύρτης.

Δεν ξερεις ποσο συμφωνω μαζι σου!!! Δεν ξερεις .....

Απλως ειναι το ταμα που εχω κανει και γι αυτο επιμενω μεχρι τελους.

Κατα τα αλλα ουτε να ακουσω δεν θελω για τον συγκεκριμενο ανθρωπο.

Απλως ειναι το ταμα που εχω κανει και γι αυτο επιμενω μεχρι τελους.

Κατα τα αλλα ουτε να ακουσω δεν θελω για τον συγκεκριμενο ανθρωπο.

Το τάμα το χεις κάνει στην Παναγία σωστά;

E δε νομίζω να θέλει η Παναγία να υποστηρίξει τον τράγο.

Τέλος πάντων, δικό σου θέμα, δεν επιμένω

:roll:

Λοιπον κοριτσια μου βαλατε ιδεες κι ακουστε τι εκανα. Εβαλα τη δικηγορο μου και τον πηρε τηλεφωνο. Δεν σηκωνε εκεινος ουτε το κινητο του ουτε το σταθερο. Μου λεει η δικηγορος μου που ειναι και φιλη μου '' Ασε θα τον παρω κατα τις πεντε '' Πριν απο 10 λεπτα με παιρνει και μου λεει '' Με πηρανε απο την Τηνο, ενας νεαρος ο οποιος μου ειπε οτι ο πατερας ταδε να μην γραφω το ονομα του εχει ξεχασει εδω το κινητο του, εσεις ποια ειστε; '' Του λεει λοιπον η δικηγορος '' Ειμαι η ταδε δικηγορος της κυριας Φριντας ... '' Ακουει αυτος ετσι και ρωταει εντρομος. '' Δικηγορος μα συμβαινει κατι; '' Του ειπε λοιπον η δικηγορος μου '' Συμβαινει κατι αλλα πριν προβω κι εγω στις ενεργειες που πρεπει να κανω ως δικηγορος προτιμω να μιλησω με τον ιδιο '' Ενταξει ενταξει της λεει εκεινος θα τον βρω τωρα και θα του πω να σας παρει. Λετε να γινει κατι;

Μακαρι να γινει κατι γιατι διαβαζω και ξαναδιαβαζω και δεν πιστευω στα ματια μου. Ουτε λεφτα να του ζητουσες ελεος. Ευχομαι ν αβαλει η Παναγιτσα το χερι Της και να σου πανε ολα καλα κι οπως τα θελεις γιατι ξερω τι βαρος στην ψυχη ειναι ενα ταμα.

Μακαρι να γινει κατι γιατι διαβαζω και ξαναδιαβαζω και δεν πιστευω στα ματια μου. Ουτε λεφτα να του ζητουσες ελεος. Ευχομαι ν αβαλει η Παναγιτσα το χερι Της και να σου πανε ολα καλα κι οπως τα θελεις γιατι ξερω τι βαρος στην ψυχη ειναι ενα ταμα.
aPiIp2.png AMd6p2.png

Κοριτσια θελετε να ακουσετε τη συνεχεια; Τον παιρνει η δικηγορος μου απο τις 4 η ωρα το μεσημερι και δεν σηκωνει το τηλεφωνο του....!!!

Χτυπαει κανονικα, βλεπει ποιος τον καλει και μετα το κλεινει.....!!

Τωρα πριν απο λιγο βγηκε ο τηλεφωνητης του, του αφησε μηνυμα και τιποτα παλι.... Καλο ε;

Δεν τα χω διαβάσει όλα από την αρχή, κι ίσως κάνω λάθος. Απλα σκέφτομαι, τόσο πολύ πιστεύεις ότι πρέπει να εκπληρώσεις το τάμα σου; Εσύ προσπάθησες, από κει και πέρα άλλος είναι το εμπόδιο κι αν δεν το εκπληρώσεις δε φταις εσύ. Η Παναγία το βλέπει. Εμείς όταν θέλαμε να παντρευτούμε, ο ιερέας εκεί που θέλαμε μας αρνήθηκε γιατί δεν ήταν ενορία μας ,έτσι μας είπε. Κι εμείς παντρευτήκαμε αλλού. Τι να κάναμε; να τρέχαμε στο δεσπότη; Σκασίλα μας, ο γάμος έγινε.

frida καινούργιο μπλέξιμο πάλι :?::shock: αν είναι δυνατόν!!!! έγω έχω εξαφανισθεί λόγω του μωρού (δεν προλαβαίνω να κατουρήσω, άλλη ώρα θα σας τα πω τα δικά μου) Διάβασα εν τάχει το θέμα και κουφάθηκα!!! προϊστάμενος του Ιερέα είναι όντως ο μητροπολίτης Σύρου που είναι ηπίων τόνων άνθρωπος! αυτό που δεν κατάλαβα : ο παπάς αρνήθηκε να σου δώσει ημερομηνία ή απλώς χρονοτριβεί και το σκέφτεται γιατί είναι ευθυνόφοβος? Επίσης έχω να σημειώσω ότι η Παναγία είναι μία! Μήπως να το ξανασκεφτόσουν, να πάς με το παιδί απλώς να ανάψετε ένα κεράκι (θα σας αφήσουν!) και να κάνεις τη βάφτιση κάπου πιό βολικά? Κυρίως μην στεναχωριέσαι, δεν αξίζει !!!!!!

ssttaa

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...