Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γυναικολόγος στην interamerican;;

astarti

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ...ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΛΗΤΩ, ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ...ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...

Υ.Γ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ: ΚΙΡΜΟΥΤΣΕΛΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ ΚΑΙ ΣΥΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟ?????ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!![/b]

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

τους γιατρους που ειπες δεν τους ξερω.ειχα και εγω ιντεραμερικαν και υποτιθεται οτι θα μου τα πληρωναν ολα.απο 2500 που χαλασα πηρα μονο 500 ευρω.ψαχτο λιγο .καλη εγκυμοσυνη :roll:

ΕΜΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ( ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1500 ΕΥΡΩ.

apo αυτα που λες κοριτσακι καταλαβαινω οτι εχεις medisystem??

αν ναι στην ουσια τα πληρωνουν ολα!!!

καταρχην αν θελεις γιατρο εγω εχω στον κορυδαλλο ειναι καλος αλλα ειναι ιασω.

επισης σου καλυπτει το προγενητικο ελενχο τις πρωτες εξετασεις δηλαδη.

μετα οι επισκεψεις στο γιατρο και τα υπερυχα ειναι ολα πληρωμενα

επισης οι επιπλεον εξετασεις μπορεις να πας σε γιατρο αλλο του δικτυου (παθολογο) να σου δωσει αυτος πααραπεμτπικο γι τις εξετασεις του γυναικολογου(βλακεια αλα ναι τις δεχονται ετσι)

επισης πληρωνει ενα ποσοστο της αμοιβης του γιατρου μεγαλο δε θυμαμαι το ποσοστο

το αναισθησιολογο

το νοσοκομειο 80% ΑΝ δεν ειναι το λητω που το πληρωνει ολο

και σου δινει και 1000 ευρω που στην ουσια καλυπτουν και με το παραπανω τα ποσοστα που δεν καλυπτει στο γιατρο και στο νοσοκομειο αν ειναι το ιασω για παραδειγμα.

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δε πληρωσα τιποτα.... η μαλον σχεδον ελαχιστα που δεν τα θυμαμαι καν 100-200 ευρω.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Διαφημίσεις

apo αυτα που λες κοριτσακι καταλαβαινω οτι εχεις medisystem??

αν ναι στην ουσια τα πληρωνουν ολα!!!

καταρχην αν θελεις γιατρο εγω εχω στον κορυδαλλο ειναι καλος αλλα ειναι ιασω.

επισης σου καλυπτει το προγενητικο ελενχο τις πρωτες εξετασεις δηλαδη.

μετα οι επισκεψεις στο γιατρο και τα υπερυχα ειναι ολα πληρωμενα

επισης οι επιπλεον εξετασεις μπορεις να πας σε γιατρο αλλο του δικτυου (παθολογο) να σου δωσει αυτος πααραπεμτπικο γι τις εξετασεις του γυναικολογου(βλακεια αλα ναι τις δεχονται ετσι)

επισης πληρωνει ενα ποσοστο της αμοιβης του γιατρου μεγαλο δε θυμαμαι το ποσοστο

το αναισθησιολογο

το νοσοκομειο 80% ΑΝ δεν ειναι το λητω που το πληρωνει ολο

και σου δινει και 1000 ευρω που στην ουσια καλυπτουν και με το παραπανω τα ποσοστα που δεν καλυπτει στο γιατρο και στο νοσοκομειο αν ειναι το ιασω για παραδειγμα.

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δε πληρωσα τιποτα.... η μαλον σχεδον ελαχιστα που δεν τα θυμαμαι καν 100-200 ευρω.

Αλήθεια λες???Κι εγώ medisystem έχω αλλά είναι σχετικά νέο συμβόλαιο ( από το 2005 )...Λες να ισχύουν αυτά που λες???Θα το ψάξω...Μήπως εσύ έχεις παλιότερο συμβόλαιο που στα κάλυπτε όλα γιατί από όσο ξέρω η ασφάλεια μου καλύπτει αυτά που είπα στο πρώτο ποστ...Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες...Θα το κοιτάξω πάντως γιατί αν είναι έτσι θα γλιτώσω πολλά...Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου!!!

ασταρτη δεν ειχες γιατρο πριν μεινεις εγκυος???

Είχα κάποιον αλλά τελείως τυπικά, είχα πάει λίγες φορές και δεν ήμουν πολύ ικανοποιημένη...Τώρα με την εγκυμοσύνη θέλω κάποιον καλό καθώς είναι και η πρώτη μου και ένα άγχος παραπάνω το έχω....

einai ποιο παλιο το δικο μου αλλα δεν θυμαμαι απο ποτε.. παντως γιατι δε παιρνεις τηλ στο 1010 να ρωτησεις τι σου καλυπτει αναλυτικα ο αριθμος συμβολαιου σου?

οσο για τις εξετασεις να κανεις αυτο με το παθολογο .

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Καλησπέρα και απο μένα. Από τους γιατρούς που αναφέρεις δεν τους γνωρίζω αλλα ξέρω ότι ο κ. Ηλιάδης (ΙΑΣΩ) είναι πάρα πολύ καλός και επίσης είναι στο δίκτυο.

Όσον αφορά άλλον καλό γιατρό, σου προτείνω Χασιάκο δαγκωτό, που ειναι ΛΗΤΩ, ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ και πάνω απ' όλα είναι άνθρωπος και επιστήμονας.

Σου εύχομαι να επιλέξεις τον καλύτερο και να σου πάνε όλα καλά! :lol:

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Διαφημίσεις

Δεν γνωρίζω βέβαια εάν ανήκει στο δίκτυο της interamerican αλλά ο δικός μου γιατρός από τον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη ονομάζεται Μιχαλόπουλος Ιωάννης, και βρίσκεται στο ΛΗΤΩ και στο ΜΗΤΕΡΑ, έχει δύο ιατρεία ένα δίπλα σοτ ΛΗΤΩ το οποία ονομάζεται Μονάδα Αναπαραγωγικής Ιατρικής και ένα ακόμη στην Βούλα. Τώρα βέβαια εάν διαπιστώσεις οτί ανήκει στι δίκτυο της ασφάλησης σου θα χαρώ πολύ να σου στείλω τα στοιχεία του. Πάντως τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου είμαστε άπόλυτα ευχαριστημένες και έχει γίνει ο οικογενειακός γυναικολόγος για όλο το σόι.

astarti ειμαι κι εγω με medisystem και οταν εμεινα εγκυος επελεξα γυναικολογο με αυτο το κριτηριο.λεγεται ζαρκινος και ειναι στο Ιασω. δεν θα σου πω αν ειναι καλος γιατρος η οχι γιατι αυτο το θεμα το θεωρω τελειως υποκειμενικο και τα κριτηρια παντα διαφερουν. το θεμα ειναι πως αυτη την στιγμη που σου γραφω κραταω στην αγκαλια μου την υγιεστατη οχταμηνη κορουλα μου.οτι αλλο θες με ρωτας.

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ 20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 600 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΙ ΚΑΝΟΥΡΙΟ.

ΕΠΙΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ.ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.ΑΝ ΘΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ,ΠΕΣ ΜΟΥ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για την βοήθεια σας και τις συμβουλές σας. Τελικά κατέληξα στον κύριο Κιρμουτσέλη από τον οποίο έμεινα πολύ ευχαριστημένη...Ελπίζω να έκανα σωστή επιλογή. Στις 12 του μηνός έχω το δεύτερο ραντεβού μαζί του όπου ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα...

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου Astarti.

Κι εγώ εχω ασφάλεια την Interamerican και ειμαι αρκετά ευχαριστημένη.

Γέννησα στο ΛΗΤΩ και δεν πλήρωσα απολύτως τίποτα!!!

Όταν μπήκα έδωσα την κάρτα μου και ολά τα κανόνισε η ασφάλεια.

Στην εγκυμοσύνη όσες εξετάσεις έκανα έδωσα τις αποδείξεις και πήρα πίσω κάποια χρήματα. Πιστεύω οτι παιζει ρόλο και ο ασφαλιστης που έχεις.

Οσο για γυναικολόγο έχω να σου συστήσω τον Κο Μητσάκο Κυριάκο που είναι στο ΛΗΤΩ.

Ειναι φοβερός γιατρός!!!!

Μου τον είχαν συστήσει και εμένα, μετά απο 3 παλίνδρομες εγκυμοσύνες που είχα.

Ο προήγούμενος γιατρός μου ήταν στο ΙΑΣΩ όπου και εχω τις χειρότερες εμπειρίες απο εκει, αφού δεν έβρισκε τι πρόβλημα είχα μου είπε ότι πιθανόν δεν θα μπορέσω να κάνω παιδιά. Καταλαβαινεις ότι έχασα την Γη απο τα πόδια μου.

Έτσι πήγα στον Μητσάκο και με ανέλαβε, βρήκε το πρόβλημα και μετά από 1 χρόνο γέννησα τον γιό μου.

Πιστεύω οτι θα μείνεις ευχαριστημένη με αυτον τον γιατρό όπως και εγώ.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο και με το καλό!!!

Ileana.

line_m121_beg_17_time_1168837200_text_cf20caf9edf3f4e1edf4dfedeff220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

astarti κατ' αρχην να ευχηθώ όλα να πάνε καλά!!! Επειδή είμαι και εγώ στην Interamerican κάθε σου σχόλιο θετικό ή αρνητικό για τους γυναικολόγους του δικτύου θα βοηθούσε. Αν θέλεις στείλε μου πμ, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ!

Στην εγκυμοσύνη όσες εξετάσεις έκανα έδωσα τις αποδείξεις και πήρα πίσω κάποια χρήματα. Πιστεύω οτι παιζει ρόλο και ο ασφαλιστης που έχεις.

Οσο για γυναικολόγο έχω να σου συστήσω τον Κο Μητσάκο Κυριάκο που είναι στο ΛΗΤΩ.

Ο προήγούμενος γιατρός μου ήταν στο ΙΑΣΩ όπου και εχω τις χειρότερες εμπειρίες απο εκει, αφού δεν έβρισκε τι πρόβλημα είχα μου είπε ότι πιθανόν δεν θα μπορέσω να κάνω παιδιά. Καταλαβαινεις ότι έχασα την Γη απο τα πόδια μου.

Έτσι πήγα στον Μητσάκο και με ανέλαβε, βρήκε το πρόβλημα και μετά από 1 χρόνο γέννησα τον γιό μου.

Ileana.

Τι συμβόλαιο έχεις? Ο κ. Μητσάκος δεν είναι στο δίκτυο της Interamerican. Μήπως έχεις συμβόλαιο πολύ παλιό που καλύπτει τα πάντα?

Ileana.

Τι συμβόλαιο έχεις? Ο κ. Μητσάκος δεν είναι στο δίκτυο της Interamerican. Μήπως έχεις συμβόλαιο πολύ παλιό που καλύπτει τα πάντα?

Εχω παλιο συμβολαιο, το ειχα κανει το 1994 για αυτο καλυπτει τα παντα.

Ο κ. Μητσακος δεν ειναι στο δικτυο της Interamerican αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα με αυτο, με ολες τις αποδειξεις τα δεχτηκε η ασφαλεια.

Ileana

line_m121_beg_17_time_1168837200_text_cf20caf9edf3f4e1edf4dfedeff220eceff520e5dfede1e9.gif

Γιαυτό σε κάλυψαν. Τα νεότερα συμβόλαια (όλων των ασφαλιστικών εταιρειών) δεν δικαιολογούν επισκέψεις γυναικολόγου σε εγκυμονούσες. Όπως και η astarti έχω και εγώ προνομιακό Medisystem που περιλαμβάνει προγεννετικούς ελέγχους (κάποιες εξετάσεις κατά την εγκυμοσύνη), παρακολούθηση της εγκυμοσύνης μόνο από γυναικολόγο του δικτύου και ένα επίδομα τοκετού περίπου 3000€ ανεξαρτήτως θέσης, νοσοκομείου και τρόπου τοκετού. Δηλαδή είτε επιλέξω να πάω σε δημόσιο μαιευτήριο είτε σε Lux θέση ιδιωτικού το επίδομα είναι το ίδιο.

• 1 month later...

Gnorizo ton Kirmoutseli ke ine kalos, iremos anthropos.

Gennika omos sto Leto diskola tha glitosis tin kesariki,,,ine thema hospital management. Ine i idia diefthinsi me to Mitera.

Mia alli lisi ine to Elena ke sigekrimena o k. farmakidis- diefthidis ke poli pepiramenos yiatros pou ipostirizi ton fisiologiko.

Good luck.

• 3 χρόνια μετά...

καλησπέρα!

έχω πρόγραμμα interamerican medisystem με δωρεάν επίσκεψη σε γιατρούς του δικτύου κ νοσηλεία.

επέλεξα ένα γυναικολόγο που μου δημιούργησε πρόβλημα κ ήταν αναξιόπιστος κ με ελλειπή ενημέρωση προς τη πελάτισσα του (εμένα).

ψάχνω λοιπόν (επειδή στα 'αμεσα σχέδια είναι κ ένα μωράκι) ένα γυναικολόγο ΑΝΘΡΩΠΟ πάνω απόλα κ μετά ας με δει κ σα τσέπη!!

θέλω ναναι προσιτός κ σωστός!!

δυστυχώς οι γυναικολόγοι είναι ιδιαίτερος κλάδος γιατρού κ απαιτείται προσοχή οπότε δε θέλω να ''δοκιμάζω'' όλους τους γιατρούς του δικτύου...

κάθε προταση δεκτή για φάληρο/νέα σμύρνη/πατήσια/γαλάτσι

ευχαριστώ!!

Μήπως κάποια μανούλα (είτε μέλλουσα μανούλα) έχει να μου συστήσει κάποιον -καλό- γυναικολόγο του δικτύου???είναι επείγον το θέμα,ψάχνω καλό γιατρό αλλά κ άνθρωπο

Kαλησπέρα, εγώ έχω γιατρου του δικτυου τον κο Γαλανοπουλο Χαραλαμπο.....το είχα πριν μείνω έγγυος και όταν γεννησα....πολυ καλος, ηρεμος, γλυκός....τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Εγω ειχα γεννησει στο Μητερα....δεν ξερω εαν συνεργάζεται με το Λητώ....

Το ιατρείο του είναι απέναντι απο την Αμερικάνικη Πρεσβεία στους Αμπελόκηπους.

Εαν θέλετε καποια αλλη πληροφορια στην διάθεση σας......

U80ep3?r=1271337460

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...