Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προτιμησεις τριτων για το φυλο του παιδιου...

Recommended Posts

Κορίτσια ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας. Δεν είχα δει ότι υπήρχε σχετικό θέμα και πήγα και το άνοιξα αλλού. Από τη θολούρα μου ούτε έβλεπα ούτε κοιτούσα:roll: Τώρα διάβασα και τα δικά σας και ηρέμησα. Ήξερα ότι θα έβρισκα συμπάσχουσες στο φόρουμ:D Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 267
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε καταλαβαινω απολυτα,εγω οταν ειπαμε οτι ειμαι εγκυος στο πεθεριδιον ειπε:εμεις θελουμε αγορι:shock::shock::shock:

Εγώ σε τέτοιες κοτσάνες απαντώ: στο επόμενο θα δεχόμαστε και παραγγελίες:mrgreen:

url]

url]

Αχ κορίτσια κι εγώ γελάω πολύ με αυτά τα σχόλια. Ποτέ δεν μπόρεσα να τα πάρω σοβαρά και να εκνευριστώ, παρόλο που μου θυμίζουν Μεσαίωνα! Και νιώθω ένα περίεργο συναίσθημα γι' αυτούς που τα λένε και τα πιστεύουν: οίκτο (για τα μυαλά που κουβαλάνε) αλλά και ευγνωμοσύνη (γιατί συμβάλλουν τα μέγιστα στη διασκέδασή μου).

Εγώ έχω δυο αγόρια και τα πιο κουφά που άκουσα είναι τα εξής:

Στο πρώτο:

- Μπράβο είσαι άξια

-Ε καλά τώρα, της καλομάνας το παιδί το πρώτο είναι κορίτσι (από την κουμπάρα μου, που γεννήσαμε μαζί, εκείνη κοριτσακι)

- Καλά πώς τα κατάφερες?

Στο δεύτερο:

- Έλα ρε συ, πες μας το μυστικό!

- Τρεις άντρες μες στο σπίτι? Σε λυπάμαι κακομοίρα μου

- Πάλι αγόρι? Καλά δεν πειράζει, το τρίτο κοριτσάκι

- ο Θεός πρέπει να αγαπάει πολύ τον άντρα σου

Τα σχόλια νομίζω περιττεύουν...

:lol:

να δεις εμενα τί μου λένε που έχω 3 αγοράκια.....

Λύσσα κακιά να κάνω και 4ο για να αγοράζω λέει φορεματάκια.

Ε μα δεν θέλω κυρία μου φορέματα. Αγοράκι θέλω εσένα τί σε νοιάζει. Εσύ θα μαζεύεις το σπίτι μου.

καλά!

εγώ το άκουσα απο τον πεθερό μου, πρίν μάθουμε το φύλο του μωρού, όπου ήθελε σαν τρελός αγόρι για να πάρει το όνομά του.

εγώ χάλια με εμετούς και αναγούλες, και είχαν έρθει σπίτι για καφέ. σε κάποια στιγμή λέει ο πεθερός μου..."άντε κορίτσι μου με το καλό τώρα να έρθει ο εγγονός μου και να γίνει πανικός.... " kai του ρίχνω μια ματιά και λέει..."εεε καλά και κορίτσι να είναι, τί να κάνουμε???????"

είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο παρακαλούσα να έχω κορίτσι.

αλλά ο Θεούλης μου έδωσε έναν παίδαρο που πάντα ονειρευόμουν!!!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Διαφημίσεις

Εγώ σε τέτοιες κοτσάνες απαντώ: στο επόμενο θα δεχόμαστε και παραγγελίες:mrgreen:

Πολύ καλό!!! Τώρα που μιλούσα με μια φίλη μου, μου είπε το εξής, επίσης, ανεκδιήγητο: η κοπέλα έχει κάνει 3 αποτυχημένες εξωσωματικές και πάει για τέταρτη. Στην τέταρτη λοιπόν, όλα πηγαίνουν καλά και ο γιατρός τους ανακοινώνει ότι είναι δίδυμα και αργότερα ότι είναι κοριτσάκια. Παίρνει να το πει στην πεθερά και εκείνη της απαντάει: "Και τα δύο κοριτσάκια; Ε, τι να κάνουμε, δεν πειράζει!" Άφωνη η κοπέλα!!! Βρε οοοοοοοοοοοοουυυυυστ που λέει και η συμφορουμίστρια νελλίτσα:lol::lol:

Qep5p3.pngrWtbp3.png

:lol:

να δεις εμενα τί μου λένε που έχω 3 αγοράκια.....

Λύσσα κακιά να κάνω και 4ο για να αγοράζω λέει φορεματάκια.

Ε μα δεν θέλω κυρία μου φορέματα. Αγοράκι θέλω εσένα τί σε νοιάζει. Εσύ θα μαζεύεις το σπίτι μου.

Καλά άμα κάνω και τρίτο γιο η πεθερά μου θα πέσει να πεθάνει. Όταν έμαθε για το δεύτερο με τριγύριζε περίλυπη και μοιρολογούσε "εμείς ένα ροζ φουστάνι δεν θα αξιωθούμε να κρατήσουμε στα χέρια μας..." Δεν την παρεξηγούσα γενικά, αλλά καμια φορά μου ερχόταν να της πω "μήπως να δοκιμάσω με κανέναν άλλον, μπας κι αλλάξει το γούρι?";)

Ο πεθερος σε καποια φαση που ηταν αμφιβολο οτι θα ειναι αγορακι το μικρο μας ...

"-εαν ειναι κοριτσι θα πηδηξω απο τον τριτο"

τα σχολια δικα σας...

καλα δηλ.που ηταν αγορι και γλιτωσαμε την κηδεια...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

καλά!

εγώ το άκουσα απο τον πεθερό μου, πρίν μάθουμε το φύλο του μωρού, όπου ήθελε σαν τρελός αγόρι για να πάρει το όνομά του.

Το διαβασα εδω κανα δυο τρεις φορες αυτο με τους πεθερους που περιμεναν αγορι για να προχωρησει το ονομα τους. Εμας προχωρησε το ονομα του πεθερου σε.....κοριτσι. Οποτε το ακουσε το ονομα του σε θηλυκο...χαχαχαχα γελαω γιατι εχουν κατι κολληματα ωρες ωρες ρε παιδι μου ομως. Ο δικος μας χαρα πηρε και ας τον καναμε απο Στεφανο, Στεφανια......:-D

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

• 3 months later...

Είναι απίστευτοι πραγματικά. Εμένα το πρώτο μου παιδί πήρε το όνομα της πεθεράς μου και τώρα το δευτερο θέλουν να είναι αγόρι για να ακούσει κ ο πεθερός το δικό του. Μη χέσω! Εγώ πάντως και στο δευτερο γερό να είναι πρώτα απο όλα θα ήθελα να είναι κοριτσάκι να χαρήσω μια αδερφούλα στην μικρή μου.....

Διαφημίσεις

πωπω τι μου θυμησατε τωρα.........οταν ο αντρας μου ελεγε στη μανουλα του να βαλουν μπρος για το γαμο γιατι θελουμε να κανουμε παιδι, δεν του εδινε καμια σημασια.....και ο πατερας το ιδιο..........τους ανακοινωνουμε λοιπον οτι θα παντρευτουμε Νοεμβριο και λενε ΟΧΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ (ηταν Ιουνιος οταν το ειπαμε) Με τα πολλα, Σεπτεμβριο κανουμε αρραβωνα, και λεμε βαζουμε μπρος για παιδι και οτι θελετε καντε.....

μεσα Οκτωβριου καταλαβαινω οτι ειμαι εγκυος, το ανακοινωνουμε σε ενα τραπεζι στα πεθερικα και τι λεει η φαλκονερα ( mother in law)

Γ Ι Α Τ Ι Δ Ε Μ Α Σ Ρ Ω Τ Η Σ Α Τ Ε ?????????????????????????????

Τα σχολια δικα σας!!!!!!!!!!!!

σορρυ αν ειμαι οφ τοπικ αλλα θα γελασατε τουλαχιστον!

Δεν ηξερα οτι πρεπει να παρουμε και την αδεια για να κανουμε μωρο!

Εμενα η πεθερα μου στην πρωτη εγκυμοσυνη που ηταν παλινδρομος μου ειπε:ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ!

Τρελαθηκα οταν το ακουσα!Που το ηξερε αυτη αφου ημουν μονο 8 εβδομαδων!

Οταν εμεινα εγκυος στο Μαρακι μου ελεγε συνεχεια ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΓΟΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?

Οταν μαθαμε οτι ηταν κοριτσακι μας ελεγε ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!

Ελεγε και το ωραιο η κοιλια σου ειναι μυτερη και θα κανεις αγορακι!

Μεχρι τελους ελεγε οτι ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ!

Κρατηθητε και το πιο ωραιο

ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ!

Δηλαδη το κοριτσι δεν ειναι παιδι...?

Φυσικα δεν εβαλα το ονομα της!Δεν ειμαι κακια αλλα με στεναχωρησε!

Τωρα οταν μου λεει για το δευτερο της λεω επιτειδες παλι κοριτσι θα΄ναι και μου λεει δεν πειραζει γερο παιδι να΄ναι!Απλως ωραιο θα΄ταν να΄κανεις αγορακι για να εχεις και απο τα δυο!

Αυτα εν ολιγης!!!!!!!!!!

εγω η αληθεια παντα ελεγα οτι το πρωτο μου μωρο θελω να ειναι αγορακι γιατι παντα ηθελα να εχω ενα μεγαλο αδελφο. πριν μαθουμε τι ηταν, σε ενα τραπεζι η κατα τα αλλα πολυ καλη πεθερα μου γυρνα κ ξεφουρνιζει: α εγω δεν τα θελω τα κοριτσια! (εχει 3 γιους)κ του αδερφου μου τα διδυμα προτιμω το αγορακι! εεε τα πηρα ξεγυρισμενα! εγινε ενα πατηρντι με τον αντρα μου κ του λεω πως μη τυχον κανω κοριτσι κ διανοηθεουν να πουν για ονοματα! μαυρο φιδι! τελικα μαθαινουμε οτι ειναι αγορακι κ μολις το λεμε μου λεει:κ εγω αγορακι ηθελα, εσυ? της λεω ενα γερο μωρο ηθελα κ θελω! εε αυτο εννοειται μου λεει! αλλα κ αφοτου γεννηθηκε ο μικρος ειπε εγω αγορακι ηθελα! οποτε οταν με το καλο ερθει το δευτερο, μακαρι να ειναι κοριτσακι να τους την μπω αφενος κ να βγαλω τη μανα μου αφετερου!!

για να μην αναφερω τον κουνιαδο μου, νεο παιδι 29 χρονων που ολο λεει εγω μονο αγορια θελω! τα κοριτσακια γινονται ολα π..α!!! κ του λεω αμα το μαθεις ετσι το παιδι τετοιο θα βγει!!!!! αν ειναι δυνατον!!!

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

αχ διαβαζα αυτα που γραφετε και συνειδητοποιησα οτι δεν ειμαι η μονη που εχει ακουσει τετοιου ειδους κουλαμαρες για το φυλλο του παιδιου.

εγω ακουσα τα πρωτα σχολια στην πρωτη μου εγκυμοσυνη και δη απο την πεθερα μου που οταν εμαθε οτι ειναι κοριτσι ειπε το θεικο ''γαμωτο ειναι κοριτσι. ε τουλαχιστον θα το βγαλουν γεωργια''(το ονομα της):evil:εγω παρακαλουσα τον Θεο να μου το εχει γερο και υγειες καθως αντιμετωπισα σοβαρα προβληματα κυριως για την υγεια του μωρου.....και αυτη γλωσσοτρωγε που ηταν κοριτσι......ηθελε βλεπετε το ονομα του συζυγου της για να συνεχιστει η φαμιλια!αχ τι να πεις;;;;αντι να παρακαλαει να ειναι γερο αυτη το βιολι της....και το σοου συνεχιστηκε οταν με καθε ευκαιρια ακουγα σχολια ''δεν πειραζει το επομενο αγορι'' ή ''αντε και με τον γιο τωρα'':evil:και να που η δευτερη εγκυμοσυνη εδειξε οτι ειναι ξανα κοριτσακι!ανημερα τα χριστουγεννα αντι να μου ευχηθει καλη λευτερια ειπε ''αντε και με τον μπεμπη τωρα'' και συνειδητοποιω οτι ο συζυγος μου δεν της εχει πει κουβεντα οτι το μωρο ειναι κοριτσι!:evil: τωρα αν το εχει μαθει δεν ξερω και ουτε θελω να μαθω!δεν αντεχω να σκεφτομαι οτι μπορει να μου το γλωσσοτρωει και αυτο το μωρο....αληθεια σας λεω ο μονος λογος που ηθελα να ειναι αγορακι ειναι για να γλυτωσω απο την γλωσσοφαγια της και να μην αναγκαστω να της βγαλω το ονομα μετα απο ολα αυτα!τωρα δεν βλεπω να το αποφευγω.το σοου παντως συνεχιζετε απο ασχετους που λενε ''αντε τωρα και το τριτο να ειναι αγορι''γκρρρρρρρρ λες και αν αποφασισω να κανω και τριτο και ειναι κοριτσακι θα το ριξω στον καιαδα!!!!!!!!ελεος πια!!!!!!!!!!!!εγω παντως το μονο που παρακαλαω ειναι να γεννησω ενα γερο και υγιεες μωρο.για τα υπολοιπα αποφασισα οτι δεν αξιζει να τους δινω σημασια!τοσα καταλαβαινουν ολοι οι ασχετοι τοσα λενε!

PRW0p2.pngORfXp3.png

• 1 month later...

κορίτσια σας διαβάζω 1-2 μέρες τώρα (πολύ ενδιαφέρον θέμα!) και απ'τη μια μου ρχεται να γελάσω απ'την άλλη θυμώνω με τις κοτσάνες που ακούω. Εγώ δεν έχω παιδάκι ακόμα αλλά έχω 2-3 φίλες που έχουν κάνει σερί 2 αγόρια η καθεμία. Όταν έμεναν έγκυες το δεύτερο και πήγαιναν να μάθουν το φύλο, όταν μου έλεγαν ότι είναι και το 2ο αγοράκι, τους έλεγα το χαρακτηριστικό "δεν πειράζει" που γράφετε όλες. Τώρα που διαβάζω τις περιπέτειές σας, το μετάνιωσα που έλεγα έτσι, αλλά ειλικρινά δεν το έκανα από κακία ή για να ειρωνευτώ, ούτε τις λυπόμουν. Το έκανα γιατί ήξερα ότι ήθελαν το 2ο κοριτσάκι και πιο πολύ για να τις παρηγορήσω, ότι δεν πειράζει, μια χαρά θα παίζουν τα 2 αδελφάκια μετάξύ τους. Βέβαια καμιά δεν παρεξηγούταν μ'αυτά που έλεγα αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα να προσέχουμε τί λέμε σε μια έγκυο που είναι ευαίσθητη. Απλά το γράφω για να ξέρετε ότι κάποια ίσως δήθεν παρηγορητικά λόγια δεν σας τα λένε από κακία, αλλά μπορεί απλά να νομίζουν ότι έχετε στενοχωρηθεί για το φύλο και να θέλουν να σας εμψυχώσουν. Μην τα παίρνετε όλα στα σοβαρά δηλαδή γιατί παίζει ρόλο και το άτομο που τα λέει και ο τρόπος που τα λέει. Να χαίρεστε όλοι τα παιδάκια σας.

Άντε και στα δικά μας οι "ανύπαντρες"!

r7Bsp2.png

"Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει".

Διαφημίσεις

• 5 εβδομάδες μετά...

Δηλαδη εγω τι να πω που μολις εχω γεννησει τη δευτερη κορη και ειμαι ακομη μαιευτηριο, με παιρνει τηλ η πεθερα απο χωριο πολυ κοντα στην Αθηνα-ουτε καν ηρθε να μου το πει απο κοντα- Να ζησει, αντε και με ενα γιο. Ουτε καν σε ξεχωριστη προταση. και εχει εγγονους.

Πειτε μου τωρα , τι θα λεγατε? φυσικα της απαντησα¨με φτανουν οι 2 κορουλες μου, δεν θελω άλλο.

Συν οτι πριν γεννησω, ειμαστε σε φιλικο ζευγαρι που προσπαθει χρονια για παιδι και μολις λεμε και το δευτερο κοριτσι, γυρναει ο αντρας και λεει ¨τι?παλι κοριτσακι? με μια απογοητευση.... σε αυτον δεν ειπα τιποτα.

Επιτελους τα βγαζω απο μεσα μου. και για να μην πω γενικα τα σχολια οταν μαθαιναν οτι ερχεται δευτερη κορη....που ειναι μια τσαχπινα...σαν την πρωτη!

εγω ειμαι εγκυος σε κοριτσακι το πρωτο μου..

τις προαλλες ειχα παει στο χωριο και μου μια κυρια η οποια με ξερει φυσικα απο μικρη..

-Μαρακι μου, καλη λευτερια, με το καλο, μου ειπε η μαμα σου, κοριτσακι ε;

-Ευχαριστω πολυ, ναι, κυρα-Μαρια μου κοριτσακι περιμενω..

-Ε, δεν πειραζει.. το αλλο θα ειναι γιος

(χαμογελαω ειρωνικα..)

-Εμενα κυρα-Μαρια μου δεν με πειραζει καθολου, αν πειραζει εσενα....

εγω γερα παιδακια θελω να κανω..

Καγκελο η κυρα-Μαρια! ηταν και η δικη μου η γιαγια διπλα και μου ειπε καλα της απαντησες!!

668bab1939.png

Με το καλο το μωρακι σου!! Πολυ καλα της ειπες.

Το πιο περιεργο παντως ειναι οτι και τωρα με οποιον μιλαω και το φερει η κουβεντα στα παιδια, μου λεει, αντε να κανεις και τριτο. βεβαια δεν λενε αντε να κανεις και γιο γιατι μεχρι να τελειωσουν τη φραση μαλλον βλεπουν οτι τα παιρνω και το αλλαζουν τελευταια στιγμη!!χαχα!

Μακαρι να ημουν 25 να εκανα κανα δυο ακομη κι ας ηταν κοριτσακια, αλλα στα 35 και χωρις οικονομικη ασφαλεια, δεν θα το κανω.

Δηλαδη, ωρες ωρες σκεφτομαι τι θα τραβηξε ο καημενος ο μπαμπας μου τοσα χρονια πριν που του βγηκα δευτερη κορη! Εννοειται ποτε δεν εδειξε τπτ αλλα τωρα τον καταλαβαινω...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...