Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ακούστε τι μου είπε 14/2!

ngeo23

Recommended Posts

αργουν πολύ αλλα δεν πειραζει, να σου πω τωρα κανονιζουμε και βγαινουμε μονοι ο καθενας ωστε καποιος να κραταει το παιδι ή μαζι με το παιδι, τωρα που εφτιαξε και ο καιρος, σημερα να φανταστεις είμαστε όλη μερα εξω και αν κατσει κανενας και κρατησει το παιδι παμε οι δυο μας...παλι καλα, εχουμε μια βελτιωση στα πραγματα!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι μου την σπαει βρε κορίτσια το αντίθετο..Σπανια να δεχθει να βγουμε με παρεα - ειδιως δικη μου..Μου λεει καλυτερα δεν ειναι οι δυο μας?Τι να πω δεν ξέρω..Ετσι εκανε παντα..Και εγω που είμαι τώρα στην αντιθετη καταλαβαίνω τους δικους σας..Και εγω θα ήθελα να μπορουσαμε να βγαίνουμε πιο συχνα με φίλους..Με το παιδι και τη δουλειά τους εχω αφησει πολύ πολυ πισω και μου λείπουν καμια φορα..Ειδικα άτομα που εκανα απο παιδι παρεα και αν και μενουν κοντα μου δεν τους βλεπω καθολου!

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Εμείς πάλι.... έχουμε να βγούμε χρόοοοοοοοοοοονιιααααα και με παρέα και μόνοι μας και ανεξάρτητα.

Όποτε το κανονίζαμε όλο κάτι τύχαινε και συνήθως ήταν άρρωστα τα παιδιά και τρέχαμε πιο πολύ από τις άλλες μέρες!!! Έτσι είπαμε πως δε θα ξαναμιλήσουμε για έξοδο... μπας και γλυτώσουμε καμιά αρρώστια! :lol:

Τώρα βέβαια χρειαζόμαστε διακοπές και μάλιστα διαρκείας!! Αλλάαααα.... σε κάθε αργια, τριήμερο, κτλ κτλ... πάλι τρέχουμε με αρρώστιες ή για υποχρεώσεις που έμειναν πίσω επειδή ήταν άρρωστα άλλες μέρες. Αφού έρχεται Πάσχα τώρα... και φοβόμαστε να ξεστομίσουμε τις λέξεις..... "αργία" και "διακοπές".

Υ.Γ. Αλλάζω και πρίζες αμα θέλετε... βάφω... επιδιορθώνω έπιπλα. Στα υδραυλικά έχω λίγο πρόβλημα, αλλά θα μάθω ... πού θα μου πάει. :lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Εμείς πάλι.... έχουμε να βγούμε χρόοοοοοοοοοοονιιααααα και με παρέα και μόνοι μας και ανεξάρτητα.

Όποτε το κανονίζαμε όλο κάτι τύχαινε και συνήθως ήταν άρρωστα τα παιδιά και τρέχαμε πιο πολύ από τις άλλες μέρες!!! Έτσι είπαμε πως δε θα ξαναμιλήσουμε για έξοδο... μπας και γλυτώσουμε καμιά αρρώστια! :lol:

Τώρα βέβαια χρειαζόμαστε διακοπές και μάλιστα διαρκείας!! Αλλάαααα.... σε κάθε αργια, τριήμερο, κτλ κτλ... πάλι τρέχουμε με αρρώστιες ή για υποχρεώσεις που έμειναν πίσω επειδή ήταν άρρωστα άλλες μέρες. Αφού έρχεται Πάσχα τώρα... και φοβόμαστε να ξεστομίσουμε τις λέξεις..... "αργία" και "διακοπές".

Υ.Γ. Αλλάζω και πρίζες αμα θέλετε... βάφω... επιδιορθώνω έπιπλα. Στα υδραυλικά έχω λίγο πρόβλημα, αλλά θα μάθω ... πού θα μου πάει. :lol:

αχ βρε κουκλα εσυ εχεις και τα γλυκα σου τα παιδακια και ετσι σε καταλαβαινω, που καιρος για εξω...θυμαμαι ακομα αυτο που ειχες γραψεις για τον προσωπικο χρονο κτλ...

και εμενα μου αρεσει να βγαινω με παρεα αλλα αν δεν κατσει και βγω με τον αντρα μου παλι ευχαριστημενη ειμαι!

δεν εχω παντως παιδια παραπονο, τελευταια ολο βολτες παω τη μικρη και μονη και με τον αντρα μου, για καφε, μπυρα, στο παρκο!!!επιτελους φτιαχνει ο καιρος

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...