Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ακούστε τι μου είπε 14/2!

ngeo23

Recommended Posts

Ολη μέρα ψαχνει παρεα για να βγουμε το βραδι (να σημειωσω οτι μεχρι τωρα βγαινουμε με βαρδιες για να μενει καποιος με το παιδι και εχει ερθει η μαμα μου και μπορουμε να βγουμε επιτελους και οι δυο μας).

Εννοειται οτι ολοι κατι εχουν κανονισει ή μενουν να κανουν ζουζουνιες σπιτι.

Τον ρωτάω λοιπόν (αφου μεχρι 9 το βραδι δεν εβρισκε κανεναν): Γιατί, δεν μπορούμε να βγουμε οι δυο μας τωρα που εχουμε και την ευκαιρία;

και τι απαντά...

Καλά οι δυο μας να βγουμε, δεν θελω!!!

Τον ξαναρωτάω: Τετοια μερα μπορουμε να βγουμε οι δυο μας, ολοι πανω κατω ετσι ειναι σημερα, ασε που ειναι και ευκαιρια αφου ηρθε η μαμα

Και λεει παλι:

Οχι, δεν εχω ορεξη να βγουμε μονοι μας, τί, μόνοι μας να βγούμε;;; (λες και ειπα το απίστευτο!)

Και μετα που ειδε και αποειδε οτι δεν θα βρεθει κανενας μου λεει να παμε για κρασακι...και φταιω εγω που εχω ξενερωσει και δεν εχω ορεξη ουτε να κατσω μαζι του;;;ας απαντησει και κανενας αντρας να μου πει που εχω αδικο. Και να την ακουσω γιατι δεν επρεπε να χαλαστω και παντα πρεπει να περιμενω την απαντηση που θελω και τις κλασικες μπουρδες του τυπου "ολο γκρινιαζεις" κτλ

Και ξαναρωτω: Εχω άδικο;;;;;

Καλα, δεν συζητάω για δωρακι, λουλουδια, μπαλονακι κτλ...οσο ειδατε εσεις απο τον αντρα μου ειδα και εγω!!!!

του λεω: παω να σου παρω ενα λουλουδακι για το καλο και μονο που δε με εβαλε τις φωνες! κατεβασα ενα αρκουδακι με glitter και το εβαλα φοντο αφιερωση στο pc, τουλαχιστον κατι ειναι και αυτο!!!

τα πα!αλλα δεν ξεθύμανα!

(συγγνωμη για τα πολλα :? )

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

εμένα όταν έρχετε απο την δουλειά πάντα μου φέρνει σοκοφρέτα που μου αρέσει.σήμερα ούτε αυτό δεν βρήκε και μου έφερε maltesers που ούτε κάν τις τρώω.και το γελάω κιόλας :lol::arrow::arrow:

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Έπειδη ζητάς άποψη άντρα, σου λέω ότι εχεις 1000% δίκιο που αντέδρασες έτσι!!! :(:(:(:(:(

Δεν ήταν καθόλου καλό ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα ο άντρας σου!!!

Ελπίζω να το καταλάβει σύντομα και να επανορθώσει!!! :roll:

Διαφημίσεις

δικιο έχετε και ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

απλα στεναχωρεθηκα οχι λογω της ημερας (σιγα) απλα δεν εχουμε πολλες ευκαιριες να βγουμε οι δυο μας και τωρα που ειχαμε την κατεστρεψε επειδη ηθελε παρεα, δεν του εφτανα.

Και σημερα μου ειπε οτι δεν εννοουσε αυτο αλλα οτι απλα προτιμουσε με παρεα...Παλι εγω καταλαβα λαθος ή ήμουν υπερβολική που του ειπα ποσες φορες να βγουμε και μου ειπε οχι!

τωρα παμε για καφε, εννοειται με αλλον μαζι!!!

αχχχχχχ

Αν μου 'έγε κανα τέτοιο θα του 'λεγα ότι είναι

45651969zx2.jpg

και θα 'βγαινα μόνη μου με έναν

67830540ug9.jpg

(μη με ρωτήσετε πού θα τον έβρισκα, υποθετικά μιλάμε πάντα)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

45651969zx2.jpg

67830540ug9.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol: Συμφωνώωωωωωωωωωωωωω

ngeo23 μου δεν έχεις άδικο, οι περισσότεροι άνδρες θέλουν να βγαίνουν μαζί με την γυναίκα τους και με άλλα ζευγάρια, εμένα πάλι μου την σπάει μόνο αν είναι συνεχόμενο αυτό το φαινόμενο..

Δεν μπορώ να σου πω και πολλά γιατί εγώ και μόνο με τον άνδρα μου να βγούμε τα 2 μας, μια χαρά τα περνάμε! Και βγαίνουμε και περισσότερο από άλλα ζευγάρια φίλους μας που δεν είναι καν παντρεμένα!

Όμως είχα παλαιότερα έναν "φίλο" που δεν μπορούσε να βγούμε τα 2 μας, μόνο με άλλα ζευγάρια βγαίναμε και πιστεύω πως είχε κόμπλεξ και πίστευε πως δεν θα είχε να πει τίποτα μαζί μου γιατί δεν ήξερε να εκφραζόταν.

Δεν είναι κακό να περνάει αυτό από το μυαλό του συζύγου σου, καμιά φορά η καθημερινότητα τους κάνει και βαριώνται..

Εσύ όμως καλά έκανες και τον "τσιγκλούσες" με διάφορες ζουζουνιές γιατί οι άνδρες πολλές φορές χρειάζονται "σπρώξιμο" για κάτι! :wink::wink::wink:

433965qzur0la2nd.gif

ngeo23 φοβερός ο αντρούλης σου! Καλά ξέχασε τι γιορτάζουμε την συγκεκριμένη μέρα; Είναι δυνατό να ήθελε να βγείτε και με άλλους; Πάλι καλά που δε σου είπε να φέρει και τη μάνα του μαζί :P

Διαφημίσεις

ρε παιδια να τη πω τη γουρουνια μου?

κ εγω επειδη βγαινω σπανια θα ηθελα παρεα.

ιδιως τη συγκεκριμενη μερα μονο με παρεα θα εβγαινα! ελεος με του αγ. βαλεντινου! :mad:

μια ασχετη μερα δε θα με χαλουσε να βγουμε τα δυο μας ρομαντικα!

τωρα αν αυτο γινεται συνεχεια ειναι λιγο προβλημα. αν εγινε ομως μονο τωρα μη το σκεφτεσαι καθολου! :wink:

εμείς βγαίνουμε πολύ συχνά μόνοι μας και περνάμε καλά, πολλές φορές οι φίλοι μας δεν είναι διαθέσιμοι και από το να μείνουμε σπίτι πάμε βολτούλες, πάντως γενικά θεωρούμε ότι του Αγ.Βαλεντίνου είναι γιορτή μόνο για τους ζαχαροπλάστες και τους ανθοπώλες, παρόλα αυτά τη γλαστρούλα μου την τσάκωσα, βγαίνοντας από το super market, με πολύχρωμες πετούνιες, έτσι για το καλό, και το βράδυ είδαμε αγκαλίτσα dvd, σίγα μην τρέχαμε με τον πανικό έξω, είχαμε φροντίσει και είχαμε βγει με φίλους για φαγητό την προηγούμενη, πιο ήσυχα και σ/κ περάσαμε μόνοι μας (εκτός από το μεσημέρι της Κυριακής).

1FdQp2.png

Εγω του ειπα οτι φετος δεν θελω λουλουδια..Του ειπα να μου φερει ενα πιστολι σιλικονης να φτιαξω εναν αρμο στον παγκο της κουζινας (γιατι ενω εχει φτιαξει τα σπιτια ολου του κοσμου,για να αλλαξει μια λαμπα στο δικο μας.....κανω αμαν)

Γελαγε..."Καλα,καλα..θα το φτιαξω μουρμουρισε" (2 μηνες το ακουω)

Ουτε πιστολι κοριτσια,ουτε πιστολι... :(

FWusp3.png

Εγω του ειπα οτι φετος δεν θελω λουλουδια..Του ειπα να μου φερει ενα πιστολι σιλικονης να φτιαξω εναν αρμο στον παγκο της κουζινας (γιατι ενω εχει φτιαξει τα σπιτια ολου του κοσμου,για να αλλαξει μια λαμπα στο δικο μας.....κανω αμαν)

Άσχετο, αλλά με το πιστόλι σιλικόνης θα φτιάξεις τον αρμό?

Για να γεμίσεις τους αρμούς χρειάζεσαι στόκο πλακιδίων-αν ο πάγκος έχει πλακάκι.

Με τη σιλικόνη (που θα την τοποθετήσεις με το πιστόλο) ή θα κολλήσεις, ή θα μονώσεις.

Φιλικά,

Ελίνα

[quo te=elin]

Άσχετο, αλλά με το πιστόλι σιλικόνης θα φτιάξεις τον αρμό?

Για να γεμίσεις τους αρμούς χρειάζεσαι στόκο πλακιδίων-αν ο πάγκος έχει πλακάκι.

Με τη σιλικόνη (που θα την τοποθετήσεις με το πιστόλο) ή θα κολλήσεις, ή θα μονώσεις.

Φιλεναδα,συναδελφε BOB μαστορα,

Εχει φυγει η σιλικονη,στο πλακακι πανω απο τον νεροχυτη,εκει που ενωνεται με τον παγκο.Βλεπω το κατεχεις!

Και εσυ μονη σου αλλαζεις τις λαμπες; :lol::lol:

FWusp3.png

Διαφημίσεις

απλα εβαλα την ημερομηνια και εγω δεν την πολυσυμπαθω αυτη τη μερα, ειναι για να πλουτιζουν οι καημένοι οι ανθοπώλες και τα κοσμηματοπολεία...

Απλα με τσατισε που ενω είχε παρει όοοοολο τον κοσμο και ολοι είχαν κανονίσει, δεν ηθελε να βγουμε οι δυο μας!

τεσπα, περασμένα ναι, ξαχασμένα όχι

Λεω να αρχισω να βγαινω και λιγο μονη μου!!!δεν ειν κακό έ;;;

Μη στεναχωριέσαι! Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.... Ο δικός μου αναπόλησε κάποια στιγμή την παρέα στο ταξίδι του μέλιτος! Πέταξε ένα χαριτωμένο του τύπου "Ωραία δεν θα περνούσαμε αν ήταν και τα παιδιά εδω??" - Φυσικά μούτρωσα και δεν του μιλούσα για δυο μέρες. Τελικά τον συγχώρεσσα, αφού απολογήθηκε ένα σωρό φορές (υποστήριξε πως δεν το είπε γιατί βαριέται μαζί μου αλλά γιατί στις μεγάλες παρέες γίνεται περισσότερος χαβαλές). Κα ίσως έχει δίκιο, αλλά δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες. Το ζευγάρι χρειάζεται και χρόνο μόνο του, να κουβεντιάσει πράγματα που δεν μπορεί μπροστά σε τρίτους.

Εφόσον του εξήγησες πόσο σε πείραξε ελπίζω πως δεν θα το ξανακάνει...

655157xbu5jsvcab.gif.png.png427837dh1uo378hf.gif

του εξηγησα βεβαια αλλα δυστυχως ο δικος μου εχει επιλεκτικη μνημη και προτιμα να με βγαλει τρελη (οτι δηλαδη τα φανταζομαι ολα) παρα να πει ενα συγγνωμη η κατι αλλο!

ναι και εγω προτιμω την παρεα αφου αν βγουμε οι δυο μας μονο εγω θα μιλαω, θα τον αγκαλιαζω κτλ και αυτος μουγκα στη στρουγκα αλλα αν δεν γινεται, ε, δεν θα καθίσω σπιτι. Βλεπετε δεν εχω πολλες δυνατοτητες να βγω εξω ιδιαιτερα με τον αντρα μου αλλα και μονη, ή με το ρολόι, ή σε προκαθορισμενες ωρες που βολευουν τον κυριο...

εχεις απολυτο δικιο...οχι επειδη ηταν "η μερα" (την απεχθανομαι αυτη την γιορτη) αλλα επειδη ηταν μια ευκαιρια για να βγειτε οι 2 σας...

τωρα απλα ξεχασε το κ μην δινεις συνεχεια...ισως καταλαβε την γκαφα του κ ειναι πολυ εγωιστης για να το παραδεχτει...ισως ειναι απο τους ανθρωπους που ζηταει δυσκολα συγνωμη...

οτι κ να συμβαινει ηρεμησε κ μ ενα χαμογελο θα περασουν ολα... :D

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

45651969zx2.jpg

67830540ug9.jpg

και μενα μερικες φορες ψαχνει για παρεα και μου τη δινει!δεν φτανει που βγαινουμε 1 φορα το χρονο.τελοσπαντων!

• 1 month later...

Εγω εχω μια απορια....και μεις δεν ψιλοβαριομαστε αμα βγαινουμε οι δυο μας??? Ενταξει δε λεω να κανει σαν τρελος ο αλλος για να μη βγει με τη γυναικα του αλλα λιγο πολυ τα θεματα συζητησης ειναι πολυ περιορισμενα και πρεπει να ειναι στο αναλογο moud και οι δυο για να γινει παιχνιδι και κουβεντα. Ειναι χειροτερα να βγουν δυο και να βαριουνται, να μη μιλανε και να κοιταει ο ενας απο εδω και ο αλλος απο εκει.

ρε παιδια να τη πω τη γουρουνια μου?

κ εγω επειδη βγαινω σπανια θα ηθελα παρεα.

ιδιως τη συγκεκριμενη μερα μονο με παρεα θα εβγαινα!

Bάλε και εμενα στις γουρουνιες...ε ναι παρεα να γελασουμε και λίγο άμα βγουμε οι 2 μας όλο για το παιδι θα μιλουσαμε...στο σπιτι οι 2 μας όταν κοιμαται το παιδι με κανενα ποτακι εξω στην αυλιτσα μας ειδικα το καλοκαιρι τα περναμε πιο καλα...

εγώ να προσθεσω ότι από πολυ πιτσικρικα που ημουν ΚΑΠΟΤΕ δεν έκανα δωρα εκεινη την ημερα και όταν μου κανανε δυστυχως ψιλοξενερωνα σκεφτομουν ( μην παρεξηγηθουμε παρελθοντα χρονο χρησιμοποιω ) " α το φλωρο που ασχολειται με καρδουλες και λουλουδια" :lol:

rQGhp3.png

Εμεις παλι βγαινουμε συνεχεια οι δυο μας κ σπανια με παρεα. Η αληθεια ειναι οτι αν εισαι συνεχεια με καποιον θες που κ που να δεις κ καποιους αλλους. Ασε που καταληγουμε παντα οταν ειμαστε οι δυο μας να μιλαμε για το παιδι ή τις δουλειες που εχουμε να κανουμε.. Για αυτο κιολας προτιμουμε οταν ειμαστε μονοι να πηγαινουμε θεατρο (ή σινεμα για οποιος το προτιμουν) ή βολτα στα μαγαζια.. Κ οταν εχουμε παρεα μονο θα παμε για ποτο εξω. Οσο για τους τροπους που εχουν ή δεν εχουν καποιοι συζυγοι αυτο πιστευω οτι ειναι θεμα εκπαιδευσης! Αν μια συμπεριφορα δεν μας αρεσει αντιδρουμε κ το δειχνουμε.

45651969zx2.jpg

67830540ug9.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

45651969zx2.jpg

67830540ug9.jpg

:lol::lol::lol:

Ξανακανε μια προσπαθεια. Γενεθλεια ποτε έχεις?

:lol::lol:

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...