Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρούχα για την μαμά από το Internet

Κάτια Ντ.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν maridoula εγώ θα συμφωνήσω με flora & Ντέμπορα, σόρρυ κιόλας αλλά είμαι τρελλή φαν του κοντού. Αμαν ρε κορίτσια στο άνθος της ηλικίας μας είμαστε γιατί να μην ντυθούμε αναλογικά με αυτή, τα μάξυ παρεπέμπουν αλλού..... και ξαναζητώ συγνώμη και θα ξανασυμφωνήσω με μια άλλη κοπέλα -δεν θυμάμαι τ' όνομά της- παίζει πολύ και το προσωπικό γούστο εγώ πάντως θα επέλεγα να φορέσω κάτι αέρινο, φωτεινό και ΚΟΝΤΟΟΟΟ.... όσο για τα μαλλιά ΟΧΙ αυστηρά και στημένα χτενίσματα, οχι, όχι οτιδήποτε άλλο.... κάτω τα μαλλιά, μαζεμένα στο πλάι, οτιδήποτε άλλο εκτός από κότσο....

casperaki , σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ....

όσο για να μαλλιά εγώ δεν είμαι υπερ του αυστηρού κότσου ....προτιμώ να μαλλιά κάτω αλλά χτενισμένα και προσεγμένα ας πούμε σε στυλ βαγκ ή ελαφρώς πιασμένα .....:P

Διαφημίσεις

εμενα δεν μου τα εμφανιζει για αυτο τα ξαναβαζω ελπιζω να μην κανω λαθος

http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=2817

http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=2833

TO πρασινο δεν μου αρεσει καθολου.Ποτε δεν μου αρεσαν τα φορεματα αυτα που εγω τα λεω τουρτες εχουν αυτες τις σουρες.Συγγνωμη ε?

Το δευτερο αντιθετως μου αρεσε αρκετα.Αλλα οχι σε αυτο το υφασμα.Γενικως το υφασμα αυτο δεν το συμπθω καθολου.Ειναι πολυ στημενο ειναι κ γυαλιστερο.

Το δευτερο σε ενα αερινο υφασμα θα ηταν πολυ καλο!

Επειδη ομως εμεις δεν σε εχουμε δει!!!εσυ θα ξερεις καλυτερα στο δικο συο σωμα τι θα δειχνει καλο ποιες γραμμες σου ταιριαζουν.

Πχ μου αρεσουν πολυ τα στραπλες αλλα δυστυχως δεν μπορω να το υποστιριξω το ρουχο αυτο.....οπως μου αρεσουν τα ξωπλατα...αλλα και παλι δυστυχως.....

οταν δεις το φορεμα θα το καταλαβεις οτι ειναι ΑΥΤΟ.οπως με το νυφικο.Ψαχνεις ψαχνεις και τελικα τσουπ το βλεπεις και ξερεις οτι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!!

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAY RAL ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ?

ΤΟ pay pal ειναι ενα σαιτ ας πουμε που αποθηκευεις τα στοιχια σου της καρτας σου και την διευθυνση σου.ΕΙναι ασφλης δεν μπορει κανεις να "¨κλεψει" στοιχια σου απο εκει.

Οταν λοιπον πας να ψωνισεις απο καποιο σαιτ οτιδηποτε τα περισσοτερα εχουν τροπο πληρωμης μεσω pay pal.Οποτε δεν χρειαζεσαι να γραφεις στο καθε ενα σαιτ τα στοιχεια σου και ειδικα της καρτας σου.Συνδεεσαι στο pay pal οπου ειναι περασμενα ηδη τα στοιχια σου και γινετε η πληρωμη μεσω αυτου.

αλλη ερωτηση!μπορεις να αλλαξεις το χρωμα στην παραγγελια;

Εγω που τους ρωτησα πριν μερικες μερες ειπαν μπορεις να αλλαξεις το χρωμα αλλα και το υφασμα.Εχουν ενα δειγματολογιο στο σαιτ τους οπου το καθε χρωμα εινα ιαριθμιμενο οποτε μαζι με τις διαστασεις σου , στελνεις και τον αριθμο και τυπο υφασματος που επιθυμεις!

Λέω να παραγγείλω κι εγώ από κει!

Πείτε μου ποιο σας αρέσει; Βάζω τους κωδικούς 1042, 1129, 1763, 1715. Επίσης θέλω να πάρω 2 (θα πάρω οπωσδήποτε κι αυτό 2057), θα μου χρεώσουν διπλά έξοδα αποστολής; Ξέρει καμία; Α είμαι 1,77 και αφρατούλα! με στήθος λόγω θηλασμού των διδύμων και ενώ δεν έχω κοιλιά η μέση μου δεν είναι και δαχτυλίδι :oops:

Διαφημίσεις

Λέω να παραγγείλω κι εγώ από κει!

Πείτε μου ποιο σας αρέσει; Βάζω τους κωδικούς 1042, 1129, 1763, 1715. Επίσης θέλω να πάρω 2 (θα πάρω οπωσδήποτε κι αυτό 2057), θα μου χρεώσουν διπλά έξοδα αποστολής; Ξέρει καμία; Α είμαι 1,77 και αφρατούλα! με στήθος λόγω θηλασμού των διδύμων και ενώ δεν έχω κοιλιά η μέση μου δεν είναι και δαχτυλίδι :oops:

Μου αρεσει πιο πολυ το 1763 αλλα οχι το χρωμα.Γενικως δεν μου αρεσουν τα ροζ αλλα ειπαμε ειναι γουστα αλλα και το τι σου παει ετσι?

Το φορεμα που λες θα παρεις οπωσδηποτε ειναι παρα πολυ ωραιο

εγω που τους ειχα ρωτησει αν θα με χρεωσουν διπλα μου απαντησα ν το πρωτο φορεμα ειναι 20 λιρες αποστολη και το δευτερο 16 λιρες.

Δεν καταλαβαινω γιατι αφου υποτιθετε ειναι ενα πακετο???

Καλά είναι δυνατόν να ειναι ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΑ!!!!;;;;;;

Εεεεερε τι κοροιδια τρώμε στην Ελλαδάρα!!!!!!!!!!!

Έχω μείνει άφωνη με το πόσο ωραία σχέδια εχει αυτο το site...κρίμα που κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου σε γάμους και βαπτίσεις....ΚΡΙΜΑ...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

και εγώ έκαν μια πρώτη εφαπή με την κινέζα μοδίστρα να την ρωτήσω κάτι που ήθελα ....ταχύτατη απάντηση .....την ρώτησα για 3 φορέματα τα δύο μου έιπε είναι σιφόν και το τρίτο σε ταφτά αλλά μπορώ να το κάνω σε ότι θέλω ....το σιφόν λέτε να είναι τελείως συνθετικό ....?

θέλω λίγο βοήθεια με τους τρόπους πληρωμής ....casperaki επειδή σε βλέπω εξοικειωμένη αν μπορέσεις γράψε μας λεπτομέρειες για το pay pal ....ή στείλε μου πμ ...

για 3 φορέματα που εί[ε 250 € ούτε ένα δεν παίρνεις με αυτά τα λεφτά .....φυσικά θα παραγγείλω ένα πρώτα και αν μείνω ευχαριστημένη θα παραγγείλω και τα υπόλοιπα ,,,αφού έχω γάμους και βαπτίσια ένα σωρό το καλοκαίρι

Ευχαριστώ πολύ

κ................................

θέλω λίγο βοήθεια με τους τρόπους πληρωμής ....casperaki επειδή σε βλέπω εξοικειωμένη αν μπορέσεις γράψε μας λεπτομέρειες για το pay pal ....ή στείλε μου πμ ...............................

κι εγώ θα εκτιμούσα λίγη βοήθεια σε αυτό το κομμάτι, ούσα άσχετη με τις αγορές on line ..:mrgreen: Ευχαριστώ!

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

και εγώ έκαν μια πρώτη εφαπή με την κινέζα μοδίστρα να την ρωτήσω κάτι που ήθελα ....ταχύτατη απάντηση .....την ρώτησα για 3 φορέματα τα δύο μου έιπε είναι σιφόν και το τρίτο σε ταφτά αλλά μπορώ να το κάνω σε ότι θέλω ....το σιφόν λέτε να είναι τελείως συνθετικό ....?

θέλω λίγο βοήθεια με τους τρόπους πληρωμής ....casperaki επειδή σε βλέπω εξοικειωμένη αν μπορέσεις γράψε μας λεπτομέρειες για το pay pal ....ή στείλε μου πμ ...

για 3 φορέματα που εί[ε 250 ? ούτε ένα δεν παίρνεις με αυτά τα λεφτά .....φυσικά θα παραγγείλω ένα πρώτα και αν μείνω ευχαριστημένη θα παραγγείλω και τα υπόλοιπα ,,,αφού έχω γάμους και βαπτίσια ένα σωρό το καλοκαίρι

Ευχαριστώ πολύ

Γιατί το σιφόν τί ύφασμα είναι; Είμαι λίγο άσχετη.

To pay pal ειναι ενα σαιτ οπου δινεις τα στοιχια σου και της καρτας σου οποτε οταν κανεις αγορες απο διαφορα σαιτ να μην γραφεις τα προσωπικα σου δεδομενα οπου να ναι αλλα να πληρωνεις μεσω του πει παλ.Για λογους ασφαλειας.

Αν θελετε πληροφοριες αλλες μου λετε.

ΞΕρω μονο οτι ειναι αερινο και για μενα το αγαπημενο για φορεματα καλα.

ειναι αυτο το λεπτο απαλο που συνηθως θελει 2-3 στρωσεις ....

Απο οτι ειδα με ματια στο νετ το σιφον γινετε απο μεταξι η συνθετικα η ακομα και βαμβακι....Τωρα ειμαι ασχετη απο υφασματα.Οτι ειδα σου λεω.

ειναι παντως ΑΕΡΙΝΟ ΑΝΑΛΑΦΡΟ

να και μια εικονα

maggylondonbeadedcrinkl.th.jpg

59928bg.th.jpg

έτσι είναι casperaki ...Τιο σιφόν έιναι λεπτό αέρινο που στην καλύτερη περίπτωση είνια ολομέταξο ...αλλά επειδή είναι πανάκριβο και πολύ ευαίσθητο συνήθως είναι συνθετικό ....για να αντέχει κιόλας .....αυτό είναι σίγουρα συνθετικό σε αυτή την τιμή ....αλλά μερικές φορές είναι καλής ποιότητας δεν φαίνεταο ψεύτικο ...

αυτό το site το pay pal έτσι θα το ψάξω ,,,,,δίνει οδηγίες το ίδιο το site ?

συγγνωμη αλλα τωρα ειδα το μνμ.

ΘΑ πληκτρολογησεις εσυ στην μπαρα διευθυνσεων http://www.paypal.com

mhn to kaneis αναζητηση απο το γκοογκλ και μπεις.Για λογους ασφαλειας.

Πληκτρολογησε εσυ αυτο που εγραψα και μπες

Καπου γραφει sign up.

Και απο εκει συμπληρωνεις οτι ζηταει!

Παντως για φορεμα ναι σιγουρα ειναι συνθετικο.Ας ελπισουμε οτι θα ειναι συνθετικο"καλης ποιοτητας " που να μην κανει μπαμ!

εγώ είμαι ανάμεσα σε 2 -3 θέλω να αποφασίσω ...βασικά περιμένω την νύφη μου να ρθει να μου πάρει μέτρα γιατί μόνη μου δεν μπορώ ....και σκέφτομαι να προχωρήσω σε παραγγελία ενός φορέματος.....αν το παραλάβω και μείνω ευχαριστημένη και από το φόρεμα και από την διαδικασία θα παραγγείλω κι' άλλα εννοείτε για το καλοκαίρι :P

Καλά δεν το συζητώ ότι θα το δοκιμάσω...εδώ κάτι χαζά πρόχειρα παίρνουμε και πληρώνουμε 80 - 100 € αλλά απλή περιέργεια γι ατο τι γίνεται ρε παιδι μου .....από την άλλη αν ψάξτε για jessica bridal και όχι jessica brides βγαίνου τουλάχθστον 2 άλλα site με παρόμοιο στυλ ίσως και το ίδιο δεν τα έψαξα ...είμαι κουρασμένη τώρα ....αλλά τιμές τσουχτερές :o

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...