Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρούχα για την μαμά από το Internet

Κάτια Ντ.

Recommended Posts

βρε κοριτσια μια απορια πηγα σημερα να πληρωσω στην western union το φορεμα απ το κινεζικο και ενω της ειπα οτι θελω να στειλω 49.99 λιρες δε το δεχοταν γιατι λεει στην κινα μπορει να στειλει μονο δολαρια και το τοπικο της νομισμα... εσεις τι ειχατε κανει?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια μια απορια πηγα σημερα να πληρωσω στην western union το φορεμα απ το κινεζικο και ενω της ειπα οτι θελω να στειλω 49.99 λιρες δε το δεχοταν γιατι λεει στην κινα μπορει να στειλει μονο δολαρια και το τοπικο της νομισμα... εσεις τι ειχατε κανει?

οταν πηγα στο ταχυδρομειο για να στειλω τα χρηματα μεσω western εστειλα σε ευρω !!! εσυ θες να στειλεις λιρες???

οταν πηγα στο ταχυδρομειο για να στειλω τα χρηματα μεσω western εστειλα σε ευρω !!! εσυ θες να στειλεις λιρες???

oxi Ελενα αλλα της λεω της τυπισας λεω το ποσο ειναι σε λιρες να το γραψω σε λιρες και να κανετε εσεις την μετατροπη με την ισοτιμια εκεινη την στιγμη ,,, αλλα η τυπισα κολησε μαλλον και τελικα δε εκανα την δουλεια μου..... τεσπα θα ξαναπαω να τα στειλω σε ευρω... χαρηκα που ακουσα οτι παρελαβε καποιος....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

oxi Ελενα αλλα της λεω της τυπισας λεω το ποσο ειναι σε λιρες να το γραψω σε λιρες και να κανετε εσεις την μετατροπη με την ισοτιμια εκεινη την στιγμη ,,, αλλα η τυπισα κολησε μαλλον και τελικα δε εκανα την δουλεια μου..... τεσπα θα ξαναπαω να τα στειλω σε ευρω... χαρηκα που ακουσα οτι παρελαβε καποιος....

ξερεις πως να κανεις μετατροπη απο λιρες σε ευρω ετσι!?

Χαίρομαι που παραλάβατε ....γιατί περιμένω και εγώ .....και δεν ήξερα πως θα μου έρθουνε ....ανακουφίστηκα που έρχονται σπίτι ....ελπίζω να είναι΄και όπως τα ζήτησα ....καλοφόρετο!

Διαφημίσεις

καλοφορετο να ειναι !!!! ωραια!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!:P:p:p:p:pπεριμενω και εγω το δικο μου....

ενταξει 3 ευρω δεν ειναι τιποτα γιατι ελεγα αν ηταν παραπανω τοτε δεν θα αξιζε να ξανα παραγγειλω διοτι ειχα δωσει ειδη 135 ευρω αλλα αν ειναι τοσα λιγα σιγαα:lol::lol::lol::lol::lol:..αλλα τι ουτε ενα τηλ δεν σε πηραν και αν θα ελειπες???? και τι το χρωμα ειναι ασχημο δεν σου αρεσει?? τι χρωμα ζητησες??? και τι σου εστειλαν.???..διοτι και εγω κοραλι θελω και η κινεζα ολο για πορτοκαλι μου ελεγε!!! λες να μου ερθει και σεμενα σε αλλο χρωμα?

και κατι ακομα συγνωμη που σε κουρασα σε παρακαλω επειδη σκεφτομαι να το κοντηνω αν δεν μου αρεσει...μπορεις να μου πεις ποσα σου πηρε η μοδιστρα αν δεν ειναι μυστικο, για να ξερω τι τιμες παιζουν στην αγορα...διοτι εχω γνωστες δυο μοδιστρες αλλα να ξερω κατι και απο τιμες...αν θες στειλε πμ...ευχαριστω εκ των προτερων.....

Το παράγγειλα ροζ και το έστειλαν...κίτρινο.

Ο μόδιστρος χαχα μου πήρε 5ευρώ για το κόντυμα.

Τηλέφωνο δεν με πήραν το κουδούνι χτύπησαν.

Το παράγγειλα ροζ και το έστειλαν...κίτρινο.

Ο μόδιστρος χαχα μου πήρε 5ευρώ για το κόντυμα.

Τηλέφωνο δεν με πήραν το κουδούνι χτύπησαν.

ΚΑΛΑ το ροζ με το κιτρινο.... αλλα κοιτα μου αρεσει το κιτρινο αν μαυρισεις τωρα το καλοκαιρι ειναι ωραιο χρωματακι..:P:p:p και ευαριστω πολυ για την πληροφορια...:P:p:p:p

Καταπληκτικό αυτό το site !!! Μπράβο στην κοπέλα που το βρήκε !!!

Θα παντρέψω ένα ζευγάρι το Σεπτέμβρη και μου άρεσε αυτό http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=1899 πως σας φαίνεται ??? Με τα μεταφορικά 129 ευρώ!!! Θα έδινα 350-400 άνετα γι αυτό!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

κοριτσια εγω επειδη ψαχνω φορεμα για την βαπτιση του γιου μου βρηκα ενα μαγαζακι με πολυ ωραια ρουχα στο Παγκρατι,Φρυνης νομιζω ειναι το οποιο το εχει μια Γαλλιδα και εχει τρομερα φορεματα...απο βιτρινα δεν του φαινεται!Η τυπισσα κανει ''κοπιες'' σχεδιαστων και δικα της και εχει πολυ καλες τιμες και νουμερα!!!!!

Καταπληκτικό αυτό το site !!! Μπράβο στην κοπέλα που το βρήκε !!!

Θα παντρέψω ένα ζευγάρι το Σεπτέμβρη και μου άρεσε αυτό http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=1899 πως σας φαίνεται ??? Με τα μεταφορικά 129 ευρώ!!! Θα έδινα 350-400 άνετα γι αυτό!

ΒΙΚΥ, ειναι φοβερο! Ωραιο γουστο;) Θα το αφησεις σε αυτο το χρωμα ή θα το αλλαξεις? Με το καλο να παραλαβεις!

κοριτσια εγω επειδη ψαχνω φορεμα για την βαπτιση του γιου μου βρηκα ενα μαγαζακι με πολυ ωραια ρουχα στο Παγκρατι,Φρυνης νομιζω ειναι το οποιο το εχει μια Γαλλιδα και εχει τρομερα φορεματα...απο βιτρινα δεν του φαινεται!Η τυπισσα κανει ''κοπιες'' σχεδιαστων και δικα της και εχει πολυ καλες τιμες και νουμερα!!!!!

ALIS, "γλυκανε μας" λιγο παραπανω...:) Πες μας περιπου τιμες και σε τι υφος ειναι τα φορεματα (κλασικα, μοντερνα κλπ) .Αν μπορεις στειλε πμ με διευθυνση! Με το καλο να βαπτισεις το ζουζουνι σου!

4usdp3.png

Διαφημίσεις

ΒΙΚΥ, ειναι φοβερο! Ωραιο γουστο;) Θα το αφησεις σε αυτο το χρωμα ή θα το αλλαξεις? Με το καλο να παραλαβεις!

Vasso st Σε ευχαριστώ!!! Ναι θα το πάρω σε αυτό το χρώμα, είμαι και εγώ ξανθιά, πιο ξανθιά από το μοντέλο και νομίζω πως με ένα ελαφρό μαυρισματάκι τον Αύγουστο θα "δείχνει" πολύ !!! Επίσης είδα πως σου στέλνει και δωράκι! Θα πάρω και μια στέκα για τα μαλλιά με ζιργκονάκια!ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ !!!! Και πάλι ευχαριστώ!!!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

εχει για ολα τα γουστα..απο κλασικη γραμμη,φλοραλ και διαφορα σχεδια χρωματα και νουμερα!!σου λεω βιτρινα δε λεει κατι γιατι τα εχει ολα μαζι αλλα αξιζει να δεις...εγω πηρα ενα μαυρο κλασικο λιγο κατω απο το γονατο σε ισια γραμμη που φοριεται απο το πρωι ως το βραδυ αναλογα το παπουτσι με 80 ευρω..και ειχε τα πιο καλα απο 120 νομιζω...γενικα ειχε καλες τιμες!Θα ξαναπαω για να δω για την βαπτιση και αλλα σχεδια που θα βγαλει και θα σου πω ακριβως.Ειναι καπου στην Φρυνης μολις στριψεις απο Υμμητου..

δεν ξερω εχει αναφερθει , αλλα στα stock prince oliver στο Μοσχατο εχει φορεματα της kathy heyndels με εκπτωσεις 80%

σε ποια διευθυνση ειναι μου στελνουν συνεχεια sms για εκπωσεις 70% στα karren millen επειδη ψωνιζω πολυ απο αυτη την μαρκα αλλα δεν ξερω που ειναι του Μοσχατου.

k4xS.jpg

Διαφημίσεις

Frosobal μου, να σου ζήσουν τα ζουζουνάκια σου!

Ευτυχισμένα κ καλότυχα για όλη τους τη ζωή!

Περιμένουμε φωτό με αγωνία!

Φιλιά!

Υ.Γ. Από τη Λία έμεινες ευχαριστημένη?

Λοιπον χτες παρηγγειλα απο τη jessica πληρωσα με paypal.Σημερα μου απαντησε η κινεζουλα οτι ενταξει με την πληρωμη καθως οτι τωρα πρεπει να στειλω τα μετρα μου.Προσπαθησα 10 φορες να ανοιξω τη φορμα και δεν τα καταφερα τελικα εστειλα email.Ελπιζω να πανε ολα καλα.Επειδη της ειπα οτι το θελω στις 10 ιουνιου και μου απαντησε οτι δεν υπαρχει προβλημα.Εσεις απο την εμπειρια σας τι λετε θα το εχω παραλαβει η οχι?

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Λοιπον χτες παρηγγειλα απο τη jessica πληρωσα με paypal.Σημερα μου απαντησε η κινεζουλα οτι ενταξει με την πληρωμη καθως οτι τωρα πρεπει να στειλω τα μετρα μου.Προσπαθησα 10 φορες να ανοιξω τη φορμα και δεν τα καταφερα τελικα εστειλα email.Ελπιζω να πανε ολα καλα.Επειδη της ειπα οτι το θελω στις 10 ιουνιου και μου απαντησε οτι δεν υπαρχει προβλημα.Εσεις απο την εμπειρια σας τι λετε θα το εχω παραλαβει η οχι?

κοιτα εγω τις ειπα οτι το θελω εως 25 μαιου για να εχω περιθωριο να κανω αλλαγες πανω σε αυτο!!! ομως δεν εχω νεα ακομα και εχουμε 18 μαιου τωρα....

θα δουμε ποτε θα ερθει... με το καλο να το παραλαβεις....;)

εχει για ολα τα γουστα..απο κλασικη γραμμη,φλοραλ και διαφορα σχεδια χρωματα και νουμερα!!σου λεω βιτρινα δε λεει κατι γιατι τα εχει ολα μαζι αλλα αξιζει να δεις...εγω πηρα ενα μαυρο κλασικο λιγο κατω απο το γονατο σε ισια γραμμη που φοριεται απο το πρωι ως το βραδυ αναλογα το παπουτσι με 80 ευρω..και ειχε τα πιο καλα απο 120 νομιζω...γενικα ειχε καλες τιμες!Θα ξαναπαω για να δω για την βαπτιση και αλλα σχεδια που θα βγαλει και θα σου πω ακριβως.Ειναι καπου στην Φρυνης μολις στριψεις απο Υμμητου..

Καλο ακουγεται παντως! Και μαλλον να σπευσουμε να προμηθευτουμε γιατι αν δυσκολεψουν τα πραγματα με την κριση...μπορει να μας φαινονται πολλα:P:p;):shock::-(

4usdp3.png

Frosobal μου, να σου ζήσουν τα ζουζουνάκια σου!

Ευτυχισμένα κ καλότυχα για όλη τους τη ζωή!

Περιμένουμε φωτό με αγωνία!

Φιλιά!

Υ.Γ. Από τη Λία έμεινες ευχαριστημένη?

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια :D

Δυστυχώς ότι έφτιαξε η Λία δεν μπορέσαμε να βάλουμε τίποτα. Φύσαγε και δεν στεκόταν τίποτα. Εγώ επέμενα τουλάχιστον να βάλουμε ο δεντράκι για τις μπομπονιέρες. Το έβαλε και το κρατούσε να μην πέσει.

Οι επόμενοι από εμάς είχαν μπαλόνια και τα είχαν δέσει και μια χαρά κρατιούνταν.

Πολύ καλή δουλειά αλλά κανείς δεν την είδε....:(

Και τα χρήματα εννοείται στο ακέραιο.

Το φόρεμα είναι αυτό http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=2147

Είναι ακριβώς έτσι όπως το βλέπετε και μπορώ να πω και καλύτερο.

Frosobal να σου ζήσουν τα διδυμάκια!΄

Txara εγώ πλήρωσα και έκανα τη παραγγελία 26/4. Μετά απο πίεση γιατί βαφτίζουμε στις 13/6, μου έστειλε σήμερα mail και μου είπε οτι στις 21/5 θα το στείλει και θα το παραλάβω σε 5-7 εργάσιμες μέρες. Ελπίζω να είναι καλό το φόρεμα πάνω μου, αλλιώς με βλέπω τελευταία στιγμή να ψάχνω...Εγώ βέβαια παρήγγειλα 2 φορέματα. Νομίζω οτι θα το παραλάβεις on time.

Με το καλό!

Λοιπον χτες παρηγγειλα απο τη jessica πληρωσα με paypal.Σημερα μου απαντησε η κινεζουλα οτι ενταξει με την πληρωμη καθως οτι τωρα πρεπει να στειλω τα μετρα μου.Προσπαθησα 10 φορες να ανοιξω τη φορμα και δεν τα καταφερα τελικα εστειλα email.Ελπιζω να πανε ολα καλα.Επειδη της ειπα οτι το θελω στις 10 ιουνιου και μου απαντησε οτι δεν υπαρχει προβλημα.Εσεις απο την εμπειρια σας τι λετε θα το εχω παραλαβει η οχι?[/quote

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙΡΟ.ΕΓΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE ΣΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΟΤΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΙΟΥ. Η JESSICA ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ FEDEX ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΕΓΚΑΙΡΑ . ΩΣΤΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΑΝ ΘΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ...:wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...