Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βγήκε από το κρεβάτι του!

Recommended Posts

Τα φώτα σας μαμάδες γιατί θα τρελαθώ!

Όταν βάζουμε τον μεγάλο για ύπνο (20 μηνών) συνήθως χαζολογάει λίγη ώρα παίζοντας και μετά κοιμάται.

Εχθές το μεσημέρι, αφού τον άκουγα που μιλούσε για κάνα δίωρο, ξαφνικά ακούω την πόρτα του δωματίου του να ανοίγει :shock::shock: και εμφανίζεται χαμογελαστός έχοντας βγει από το κρεβάτι του!

Τι να κάνω; Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα να βγάλω τα κάγκελα γιατί στριφογυρνάει συνέχεια αλλά αν το ξανακάνει και χτυπήσει;

Άντε, αυτή τη φορά ήταν τυχερός, την επόμενη όμως;

Τώρα τον άκουσα που ξύπνησε και τρέμω μήπως το προσπαθήσει και πάλι. Να αναφέρω ότι και στο ξύπνημα χαζολογάει και μετά μας φωνάζει να τον βγάλουμε. Ουφ! δεν ξέρω.

Καμία ιδέα;

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα! Βαρεθηκε να περιμενει το μωρο κ βγαινει μονος του.

Αχ! Μανουλα μεγαλωνει το παιδακι σου...

Αντε με το καλο να παει σχολειο.

Για το αν πρεπει να βγαλεις τα καγκελα τι να σου πω???

Ακομα δεν ξερω! :lol:

Εγω θα αγοραζα κρεβατακι πλεον κ θα εβαζα προστατευτικο. :roll:

Μαλλον! Δεν εχω εμπειρια...

εμείς ευτυχώς έχουμε το κρεββατάκι οπου το κάγκελο ανεβάινει και κατεβαίνει, έτσι λοιπόν το έχω κατεβάσει στο τέρμα και σκαρφαλώνει μόνη της και βγαίνει πλέον, από το καλοκαίρι. Ίσα ίσα μόνο την προφυλάσσει να μην φαέι τουμπα στον ύπνο της, αλλα μην φανταστείτε είναι πολύ χαμηλωμένο που καμια φορά σκέφτομαι πως αν εχει βάλει απο κει το πάπλωμα και ανέβεί λίγο πάνω, δεν θέλει πολύ να βρεθεί στο πάτωμα. Για αυτό την παρακολουθώ όλη την νύχτα.

Καλή ιδεα με το προστατευτικό, εμείς δεν το πήραμε ακόμα γιατί μας βόλεψε το κρεββάτι που είναι έτσι, αλλά οπου ναναι θα αγοράσουμε κρεββατάκι για την ζουζουνα.

Διαφημίσεις

ο γιος μου είναι 15 μηνών

έχει βγει απ την κούνια εδώ και ενάμιση μήνα περίπου (μπορεί και δύο δε θυμαμαι)

τον έχω σε παιδικό μικροσκοπικό κρεβατάκι (αλλιώς γνωστό κι ως κρεβατάκι του νάνου :lol: ) και του έχω βάλει προσθετο έξτρα κάγκελο που πήραμε απ τα jumbo 20 ευρώ

Δεν πεφτει στον ύπνο του αλλά κατεβαίνει όποτε θέλει με μεγάλη ευκολία

Ερχεται τα πρωινα κατα τις 6 με 6,30 στο δωμάτιο μας και μας ξυπνάει για να του κάνουμε γάλα :lol:

Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο :D

Τί εννοείς ότι πρέπει να του βγάλεις το κάγκελο; το κάγκελο της κούνιας δεν κατεβαίνει;

Εάν δεν κατεβαίνει θα κάνεις αυτό που σου είπαν τα κορίτσια, δλδ κρεβατάκι με κάγκελο έξτρα αν όμως κατεβαίνει όλα καλά, κατεβασέ το και άστον να είναι ανεξάρτητος γιατί αν συνεχίσεις να το έχεις το κάγκελο ψηλά μπορεί κάποια στιγμή που θα προσπαθήσει να βγει να μην το πετύχει και να πέσει να χτυπήσει.

είναι ώρα για μονό κρεβατάκι! με προστατευτικό καγκελάκι για να μην πέφτει στον ύπνο του! μεγαλώνετε!!!!! :D

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Θα συμφωνησω οτι ειναι ωρα πια να παει σε κρεβατακι με προστατευτικο (προστατευτικο = http://www.letoshop.gr/?pID=39&ct=10103&la=1) .

Οχι δεν ειναι πολυ νωρις . Ο Βασιλης μας 17 μηνων ηταν σε μονο με προστασια. Ειναι πολυ πιο επικινδυνο αυτο που κανει τωρα.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

τελευταία είχα παει επισκεψη σε ενα σπιτι και είδα οτι στην κουνια είχαν αφαιρέσει το ενα κάγκελο και ειχαν βαλει το προστατευτικό του jumbo και ήταν σουπερ λύση για τετοια ηλικία γιατι μενει ενα κενο οπου μπορεί και κατεβαίνει το μωράκι οταν αυτο θέλει χωρις όμως να είναι επικίνδυνο οταν κοιματε να το περάσει!!!!

Είμαι και λίγο άσχετη. :oops:

Τι είναι το προστατευτικό; Κάτι σαν χαμηλό καγκελάκι;

Σου εξηγησαν τα κοριτσια κ σου εφεραν κ παραδειγματα!

Αντε ωρα για αγορες.. :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...