Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα ΠΡΕΠΕΙ της ΝΟΝΑΣ & της ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ

ΒΙΚΥ

Recommended Posts

Και δεν εννοώ τα σχετικά με το μυστήριο αλλά το μετά! Για να σας δω λοιπόν!

Και για να δώσω ένα έναυσμα, πρέπει η Νονά να πηγαίνει να βλέπει το βαφτιστήρι ή το βαφτιστήρι να πηγαίνει στην Νονά?

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Λοιπόν η περίπτωση μου είναι η εξής:

To γιο μου τον έχει βαφτίσει ένας καλός φίλος του μπαμπά μας αλλά μένει σε άλλη πόλη και σπάνια ανεβαίνει Αθήνα.Τα δώρα έρχονται με courier!;Μόνο εμείς πάμε καμιά φορά επίσκεψη σε αυτούς και ο μικρός δώξα το Θεό υπεραγαπάει το νονό του!

Και τώρα την κόρη μουθα τη βαφτίσει μια δική μου καλή φίλη που και αυτή μένει σε άλλη πόλη.Όταν πηγαίνουμε εκεί πάντα την επισκεπτόμαστε.Η αρχική της αρνητικότητα προερχόταν από το ότι μας δήλωσε ότι δεν θα μπορεί να μας επισκέπτετε.Κι εμείς?Χαρήκαμε !

Και τα δυο μας παιδιά θα έχουν τους καταλληλότερους νονούς, μόνο που θα πρέπει να τους επισκεπτόμαστε εμείς!! :lol::wink:

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

και τα δυο...εμεις και παμε και ερχονται....βασικα οποτε λεμε θα κανουμε παρτυ κατευθειαν λεει παμε νονο και νονα....εχει συνδυασει ετσι τη βολτα γιατι ξερει οτι θα περασει καλα.....

νομιζω οτι καλο ειναι να μαθαινει και το σπιτι του νονου και της νονας.....

και βολτα στο λουνα παρκ εχουμεπαει ολοι μαζι .....και βολτα στο παρκο...και οσο γινεται βρισκομαστε γενικοτερα ...το που ειναι αναλογα τη μερα και τη στιγμη....γιατι εχεις καποιο θεμα με τη νονα???

οσο για αλλες υποχρεωσεις....εμας θα μας παρει τηλ εστω μια φορα τη βδομαδα να δουν τι κανει η μικρη και εμεις...και εμεις ομως θα παρουμε τηλ να δουμε τι κανουνε....μαζι με τη μικρη ....και ζωγραφιες της εχω πει να φτιαξει να παμε δωρο στο νονο και τη νονα....

τι αλλο εννοεις με τις υποχρεωσεις???

οσο για τα δωρα ....δε με απασχολουν καθολου....δεν με ενδιαφερει αν θα παρουν κατι στη μικρη....με απασχολει να εχουν επαφη και μονο.....για αυτο και οταν τους βλεπει ξετρελαινεται....σε παιδοτοπο πηγαμε και αντι να τους δουμε και εμεις παιζανε μαζι μεσα.....πολυ γελιο!!!!!!

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Εγώ πιστεύω ότι και τα δύο πρέπει να γίνονται .

Και εσέις να τους επισκέφτεστε και αυτοι αντίστοιχα έτσι ώστε να έχουνε μία ουσιαστική σχέση με τα παιδιάκαι τα παιδιά μαζί τους.

Ασχετο...Αλλα να το πω επειδη εχω βαπτισει 3 φορες ως νονα και τωρα τον Απριλη βαπτιζουμε τον μπαμπουλη μας:

Το ξερετε οτι μετα την βαπτιση απαγορευεται για 3 ημερες η επαφη και για τουε γονεις και για τους νονους;

Το εχετε ακουσει;

FWusp3.png

Διαφημίσεις

όχι αυτό δεν το έχω ακούσει angi!

Εμείς βαφτίσαμε τον Αναστάση τον Ιούνιο και η νονά μας βλέπει το παιδί ΜΟΝΟ όταν θα τον πάω εγώ, και δεν εννοώ να τον πάω σπίτι της, γατί αυτό δεν ξέρουμε καν που είναι, ούτε το τηλέφωνο του σπιτιού της δεν ξέρουμε. Απίστευτο ε??! Κι όμως!!! Θα με κράξετε το ξέρω που την επέλεξα για νονά αλλά....ήθελε πάαααρα πολύ να τον βαφτίσει και είναι νέα και ελεύθερη μένει με τους γονείς της, και πίστεψα οτι θα ενδιαφέρονταν για το παιδί... έλεγα οτι θα έχει την ζωντάνια να παίζει μαζί του κ.λ.π. Κάνα 2 -3 φορές που την έχουμε καλέσει εμείς μας έχει απαντήσει οτι Α! τελευταία στιγμή δεν μπορώ έχω κανονίσει!(3 μέρες νωρίτερα της είπα) Μα με 2 παιδιά μπορώ να κάνω πρόγραμμα για τραπέζι 15 μέρες πρίν??? Στην τελική σκέφτομαι οτι έκανε την βάφτιση για τις φώτο και το βίντεο και για το κονέ. Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω...

Με πήρε το παράπονο...Εχθές μίλαγα με μια κοπέλα και έλεγε για την κουμπάρα της και έσταζε μέλι... :cry:

Τι να τα κάνω τα δώρα ρε παιδιά? Σε αυτά΄είναι τυπική δεν λέω, αλλά μας τα δίνει στην πόρτα! Δεν έχει χρόνο!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Εμείς βαφτίσαμε τον Αναστάση τον Ιούνιο και η νονά μας βλέπει το παιδί ΜΟΝΟ όταν θα τον πάω εγώ, και δεν εννοώ να τον πάω σπίτι της, γατί αυτό δεν ξέρουμε καν που είναι, ούτε το τηλέφωνο του σπιτιού της δεν ξέρουμε. Απίστευτο ε??! Κι όμως!!! Θα με κράξετε το ξέρω που την επέλεξα για νονά αλλά....ήθελε πάαααρα πολύ να τον βαφτίσει και είναι νέα και ελεύθερη μένει με τους γονείς της, και πίστεψα οτι θα ενδιαφέρονταν για το παιδί... έλεγα οτι θα έχει την ζωντάνια να παίζει μαζί του κ.λ.π. Κάνα 2 -3 φορές που την έχουμε καλέσει εμείς μας έχει απαντήσει οτι Α! τελευταία στιγμή δεν μπορώ έχω κανονίσει!(3 μέρες νωρίτερα της είπα) Μα με 2 παιδιά μπορώ να κάνω πρόγραμμα για τραπέζι 15 μέρες πρίν??? Στην τελική σκέφτομαι οτι έκανε την βάφτιση για τις φώτο και το βίντεο και για το κονέ. Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω...

Με πήρε το παράπονο...Εχθές μίλαγα με μια κοπέλα και έλεγε για την κουμπάρα της και έσταζε μέλι... :cry:

Τι να τα κάνω τα δώρα ρε παιδιά? Σε αυτά΄είναι τυπική δεν λέω, αλλά μας τα δίνει στην πόρτα! Δεν έχει χρόνο!

αχ βρε βικυ που επεσες;;;;

εγω θα βαφτισω μια μπουμπου τον μαιο και εχω ξετρελαθει θελω να την βλεπω συνεχεια...

αλλα δεν ειναι ευκολο καθως υπαρχει αποσταση :( και ειναι και ο δικος μου ο γιος μικρουλης ακομα για να τον παιρνω και να πηγαινω μονη τοσο μακρια :cry:

παντως οποτε τα καταφερνει ο μπαμπας μας παμε!!!!

.png

To παιδι πρεπει να εχει συχνη επαφη με το νονο χωρις τυπικα (ποιος θα κανει τι). Ακους εκει.

Προσωπικα θα εκανα μια κουβεντουλα με την νονα :evil:

Με την κοπελα που θα βαφτισει το μικρο μου ημουνα ξεκαθαρη (αν και κολητη μου). Αναλαμβανεις ευθυνη. Και δεν εννοω δωρα κλπ (χ$$%κα για αυτα). Εννοω οτι θα εισαι διπλα στο παιδι. Αλλοιως αστο (ειχα το θαρρος να της τα πω βεβαια αυτα).

Αυτη την κια με το πρεπει να με πηγαινει την ειχει η δικη μου νονα και εχει να με δει απο τα 16 μου .

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ψωνισες απο σβερκο Βικυ! :roll:

Απορω γιατι θελουν να βαφτισουν ενα παιδι αν βαριουνται τοσο......

Δε νομιζω οτι μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα αν δεν ενδιαφερεται σοβαρα.........μπορει και να παρεξηγηθειτε αν της πεις κατι.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Eμενα θα ειναι 2 νονες νυφη και κουνιαδα

την λατρευουν κιριολεκτικα την μπεμπα μου

παρολο που ειναι του μεροκαματου οι κοπελες

μαλιστα η μια εχει 3 παιδακια η αλη δεν εχει ακομα

την εχουν πρηκηση απο ριλαξ, καλαθουνα ,καρεκλακι φαγιτου, μπανακι αλαξιερα, σην τα ρουχα που της εχουν παρει απο παπλομα ,κουβερτες πετσετες ρουχαλακια παιχνιδια

τη να σου πω ειμε καταειποχρεωμενη!!!

δε με νια ζουν τα δωρα βλεπω οτι την λατρευουν την μπεμπα μου!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Διαφημίσεις

Και εγώ τη νονά μου ίσα που την θυμάμαι! Γι αυτό το λόγο όταν καταλήξαμε να βαφτίσει το παιδί, κάναμε μια κουβέντα και της είπα ξεκάθαρα οτι εμένα με ενδιαφέρει να έχει επαφή το παιδί μου με την νονά του. Της είπα τα σχετικά με την δική μου νονά και πόσο μου κακοφαίνονταν και είχα καταλάβει οτι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, οτι είχε καταλάβει τι περιμένω και είχαμε συμφωνήσει. Η πράξη με διέψευσε. Της έκανα συζήτηση με τα δώρα των Χριστουγέννων και της ξαναεπεσήμανα οτι εμείς θέλουμε να βλέπουμε την νονά και όχι τα δώρα της. Δεν είπε τίποτα, περίμενα κάποια βελτίωση αλλά μάταια.... Ο μικρός μου, ο γλυκός μου, έχει μάθει και φωνάζει νονά, και γνωρίζει που είναι το μαγαζί της, μόλις περνάμε από την διασταύρωση δείχνει και φωνάζει νονά, από τη μια, λέω να τον πάω, ΠΑΛΙ εγώ, από την άλλη με πιάνει το γαμώτο, μετά στο μαγαζί μπαίνουν συνέχεια πελάτες, δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί του, ύστερα πειράζει τα πράγματα και πρέπει να τον κυνηγάω και να τον μαλώνω. Τι να κάνω ? Πείτε μου! Μπορώ να της επιβάλω το βαφτιστήρι της???

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Δε νομιζω οτι μπορεις να το επιβαλεις.........

Αφου της μιλησες και δεν θελει να καταλαβει, εγω στη θεση σου θα φροντιζα να μη περιμενει το παιδι πλεον πολλα απο την νονα, και θα κοβα τα παρε δωσε.......μηπως ετσι παρει μπρος ο σκληρος δισκος της.... :roll:

η ΑΥΤΟ η συμβιβαζεσαι σε αυτα που ηδη προσφερει........

Ο αλλος γιος σου εχει πιο ενεργη νονα? Θα ζηλευει ο μικρος?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Δε νομιζω οτι μπορεις να το επιβαλεις.........

Αφου της μιλησες και δεν θελει να καταλαβει, εγω στη θεση σου θα φροντιζα να μη περιμενει το παιδι πλεον πολλα απο την νονα, και θα κοβα τα παρε δωσε.......μηπως ετσι παρει μπρος ο σκληρος δισκος της.... :roll:

η ΑΥΤΟ η συμβιβαζεσαι σε αυτα που ηδη προσφερει........

Ο αλλος γιος σου εχει πιο ενεργη νονα? Θα ζηλευει ο μικρος?

Αχ Βέρα μου....έχεις απόλυτο δίκιο και στο προηγούμενο πόστ, οτι θα παρεξηγηθεί κιόλας. Παρεξηγιέται εύκολα και παρερμηνεύει και αυτά που λέω. Ο μεγάλος μου έχει 3 νονούς! Ο ένας εξ αυτών είναι πάρα μα πάρα πολύ κοντά μας και έχει μάθει και ο μικρός ακούγοντας τον μεγάλο και τον φωνάζει νονό, καλά, ο νονός συγκινείται και βουρκώνει και πραγματικά λατρεύει και τον μικρό!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Το θεμα ειναι γιατι ο αλλος επιλεγει να γινει νονος.....

Πολλοι το θελουν για να κερδισουν κατι, ειτε κονε, επαγγελματικες απολαβες, σχεσεις με τους γονεις......αυτους πρεπει να τους αποφευγουμε.....

Αυτα τα ατομα δεν μπορουν να δωσουν κατι περα απο τα υλικα,......και δεν καταλαβαινουν τις απαιτησεις σου...... :? ...νομιζουν οτι με τα δωρα καθαριζουν......

Αν δεις οτι δεν βελτιωνεται η κατασταση μπορει να κανεις το εξης...να "βαφτισεις" δευτερο νονο καποιο ατομο δικο σου κοντινο που το θελει φυσικα, και στο εξης το παιδι θα χει δυο νονους.....ενα την τυπικη νονα κι ενα τον ουσιαστικο νονο που θα ασχολειται μαζι του........ετσι διασφαλιζεις την ψυχικη ηρεμια του παιδιου σου και αποφευγεις συνδρομα εγκαταλειψης.......Για σκεψου το!

Βέρα σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου! Είναι πολύ καλή! Και τώρα που το συζητάμε "είδα" οτι ο νονός του μεγάλου όπως σου είπα, στα μάτια του μικρού μου, είναι και δικός του νονός. Θα το συζητήσω μαζί του!

Εσύ τι τακτική θα ακολουθούσες με την νονά στο εξής? Αυτό, δεν ξέρω πως να το χειριστώ.... :(:roll:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Εγω Βικυ θα της εριχνα το μπαλακι..........δεν θα της πηγαινα να δει το παιδι, δεν θα την κυνηγουσα με προσκλησεις σπιτι, και θα υιοθετουσα μια τυπικη συμπεριφορα...........οχι εχθρικη, απλα τυπικη για να μην εχει να λεει.......(φυσικα δεν θα της εκανα και την χαρη να την βοηθησω επαγγελματικα, αν σε κατι τετοιο αποσκοπουσε)

Θα φροντιζα το παιδι να χει την παρουσια του αλλου νονου ( by the way εξαιρετικη ιδεα να χουν και τα δυο παιδια τον ιδιο νονο, διευκολυνεται και ο νονος αλλα και το παιδι :wink: )

Απο κει κι επειτα αν η μανδαμ δεν πιασει το μηνυμα και συνεχισει την ιδια αδιαφορη συμπεριφορα, δεν υπαρχει λογος να καθεσαι και να σκας καθως η περιπτωση της ειναι αγιατρευτη, προφανως θελει να κανει πως δε καταλαβαινει.......και να μιλησεις εσυ και να δειξεις δυσφορια δεν θα κερδισεις κατι, απλα θα χαρακτηριστεις υπερβολικα απαιτητικη, αχαριστη και δεν ξερω τι αλλο........ειναι περιεργος ο κοσμος.... :? ...μη νομιζεις ...οι περισσοτεροι καπως ετσι βλεπουν το ρολο του νονου....τα αναγκαια δωρα, λαμπαδες κι οξω απο την πορτα.

Το θεμα ειναι να διαφυλαξεις το παιδακι σου απο πικρα........αν κανεις αυτο που λες ειναι οτι καλυτερο γιατι δεν προκειται να ξαναπογοητευτεις! :wink:

γεια σας κορίτσια.Εγώ έχω 2 γιους και 2 βαπτισιμιούς.Ο πρώτος μου γιος έχει τρέλα με το νονό του.Τον βλέπει αρκετά συχνά.Και έρχεται ο νονός και πάμε και εμείς.Για μένα έτσι είναι το σωστό.Τον δεύτερο θα τον βαπτίσουμε το Μαιο. Ο νονός βλέπω ότι τον αγαπάει και νοιάζεται.Το πρόβλημα το έχω με τους γονείς του δεύτερου μου του βαπτισιμιού.Εχουν να ρθουν στο σπίτι μου ένα χρόνο σχέδον.όλο εμείς πάμε.Αρχισα να τα παίρνω λίγο.Το σάββατο είχε τα γεννέθλια του πρώτου της γιου.Βρήκα μια δικαιολογία και δεν πήγαμε.Πάλι εμείς να πάμε.Τι να κάνω?Με την κουμπάρα μου είμαστε φίλες απο μικρές?Να τις το πώ ευθέως?Με πλάγιο τρόπο δεν το κατάλαβε. Λίγο σεβασμός στο νονό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...