Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

sleeping bag (υπνόσακος)

mariam

Recommended Posts

Τελικά κορίτσια ο δικός μου δεν ανέχεται με ΤΙΠΟΤΑ τον υπνόσακο....άδικα τον αγόρασα!

Τσιρίζει και δεν κοιμάται αν δεν του τον βγάλω.....ξεσκέπαστος όλο το βράδυ είναι! Τον ντύνω πιο ζεστά και τον αφήνω...τί να γίνει?

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 287
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω κοριτσια γενναω σε καμμια 10 αρια μερες το πολυ και σκεφτομαι να παρω εναν υπνοσακο για το μωρακι μου αλλα θελω πρωτα να ρωτησω..Να αγορασω το 0-3 η να περιμενω λιγο αργοτερα και ν αγορασω το 3-6?

Θα σου απαντήσω με την απάντηση που έδωσε πιο πάνω η Σωτηρία

"Σε νεογέννητο βάζεις κουβέρτα και είναι ΟΚ, δεν κουνιέται για να ξεσκεπάζεται!!!

Ο υπνόσακος εξυπηρετεί πιο μεγάλα μωρά που κουνιούνται πολύ στον 'υπνο τους και δεν κρατάνε κουβέρτα.

Οπότε σε βολεύει να πάρεις υπνόσακο του χρόνου, γιατι φέτος μέχρι νατον χρειαστείς θα έχει έρθει Μάιος- Ιούνιος!! "

Ο μικρός μου είναι 8 μηνών και με τη κουβέρτα είναι μια χαρά αφού δε κινείται πολύ ακόμα!

Και πάλι εξαρτάται από το παιδί, η δικιά μου είναι μόνο 4 μιση μηνών και την έβρισκα κάθε πρώι στο πάνω μέρος της κούνιας και τα σκεπάσματα στο κάτω μέρος και μπούκωμα όλη μερα γιατί κρύωνε ποιος ξέρει για πόση ώρα ή μια φορά πανω στο πρόσωπο της και είχε σκάσει είχε γίνει κόκκινη από το μπούκωμα κόντευε να πνιγεί και έκλαιγε με λυγμούς και έτσι ενώ έλεγα δεν θα αγοράσω πήγα και πήρα έναν υπνόσακο sterntaler και βρήκα την υσηχία μου κοιμάται η μικρή και δεν κρυώνει και κοιμάμαι και εγώ ποιο ήσυχη τα βράδια

• 10 months later...

Κοριτσια καλημερα!! Μου εκαναν δωρο αυτον τον υπνοσακο, με ριγες γαλαζιες κεντητο, και δε ξερω ποσα τογκ ειναι. Μου φαινεται λιγο ελαφρυς αλλα και παλι εινανι ζεστος ο μμπεμπης δε βλεπω να ιδρωνει? Να του βαλω και κουβερτα? Τα χερακια του ειναιλιγο παγωμενα τη νυχτα..τι να κανω? Τον εχει καμια σας να μου πει?

cIWNp3.png

Καλη απορια και θα σου ελεγα να ρωτησεις στο καταστημα αλλα ιδιως απο Ελλαδα δεν νομιζω να βρεις απαντηση. Εδω ρωτησα το ιδιο πραγμα για εναν υπνοσακο απο το Petit Bateau και αφου με κοιταξαν σαν να ειμαι ουφο μου απαντανε "Και που να ξερουμε. Αυτη την ερωτηση δεν μας την εχει κανει ποτε κανενας" :roll:

Διαφημίσεις

Λοιπόν, δεν ξέρω πόσα τόγκ είναι πάντως αν κρίνω από τα παπλώματα του ΙΚΕΑ σίγουρα θα είναι ζεστός!!! Το ''καλοκαιρινό'' παπλωματάκι του ΙΚΕΑ βγάζει όλο το χειμώνα στην Ελλάδα!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Δεν ξερώ αν είναι ζεστός ΤΟΥ ΙΚΕΑ πάντως εγώ τώρα που είναι 17 μηνώ του πήρα με ποδαράκια ίδιο με την προίκα του είναι ποιο πρακτικός και του ρίχνω και μια πικέ έτσι για να νιώθω σιγουριά δεν ξερώ για αυτόν από το ΙΚΕΑ πάντως ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΟΣ

.....

ναι 2,5 ειναι, τον πήρα εγω χτες.

Φαινεται πολύ ελαφρυς παρολα αυτα θα ειναι αρκετα ζεστος αφου ειναι 2,5 tog..

Συγνώμη τον χρησιμοποίησες και τον βόλεψε; Επειδή είναι χωρίς πόδια πώς το βολεύεται το παιδί σου; Όταν ξυπνάει και θέλει να σηκωθεί δεν πέφτει κάτω; Σε ρωτάω γιατί και εγώ είμαι σε αναζήτηση ποδόσακου αλλά σκέφτομαι ότι πρέπει να πάρω με πόδια αλλιώς θα κλαίει όταν ξυπνάει και δε μπορεί να σηκωθεί. Μήπως έχει το ΙΚΕΑ και με πόδια;

Σε ευχαριστώ και ελπίζω να μη σε βομβάρδισα με τις ερωτήσεις μου!!

Διαφημίσεις

Συγνώμη τον χρησιμοποίησες και τον βόλεψε; Επειδή είναι χωρίς πόδια πώς το βολεύεται το παιδί σου; Όταν ξυπνάει και θέλει να σηκωθεί δεν πέφτει κάτω; Σε ρωτάω γιατί και εγώ είμαι σε αναζήτηση ποδόσακου αλλά σκέφτομαι ότι πρέπει να πάρω με πόδια αλλιώς θα κλαίει όταν ξυπνάει και δε μπορεί να σηκωθεί. Μήπως έχει το ΙΚΕΑ και με πόδια;

Σε ευχαριστώ και ελπίζω να μη σε βομβάρδισα με τις ερωτήσεις μου!!

Καλημέρα Μαρίτα!

Δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμα επειδή η θερμοκρασία δεν έχει πέσει κάτω από τους 21 βαθμους ..

να σου πω κ εγ΄ω με μεγάλη επιφύλαξη τον πήρα αλλά λίγο που τον είδα φορα παρτιδα μπροστά μου λίγο που ήταν οικονομικος (19 ευρώ έκανε) είπα να τον δοκιμασω...

η μικρή είναι ταρζαν κ μαλλον δεν θα την πολυβολεψει..

θα σας ενημερώσω μετα το ''τεστ ντραϊβ'':P

Το ικεα δεν εχει με πόδια αλλιως κ εγώ αυτον με τα πόδια θα είχα αγοράσει...

Δεν με βομβαρδισες με ερωτήσεις αλλά θα σου κανω κ εγώ μια:P:

Γιατί νομισες πως είναι αγόρι? από το γαλάζιο στο μαξιλάρι θηλασμού?

Ρωταω γιατί πάντα νομιζουν στο φορουμ πως είναι αγορι κ ποτέ δεν τους ρώτησα νομιζιντας πως είναι τυχαίο:lol::lol::lol:

Πες μου πως σου έχουν κανει πάλι τετοια κουφή ερώτηση:mrgreen:

D9kvp2.png?3X2batCM

Ωχ! Έχεις δίκιο!!! Τελείως ασυναίσθητα την έκανα την ερώτηση και έβαλα αρσενικό άρθρο! Τώρα το είδα που το είπες!!! Με συγχωρείς!

Αυτά παθαίνεις εάν δεν πίνεις το καφέ σου πρώτα και μετά να στρώνεσαι στην ''δουλειά""!!! Μάλλον κοιμάμαι ακόμα!

Ok. Eyxaristv koritsia gia thn apanthsh. Τον Fabler εχω τελικα...καλα το θυμομουνα οτι ηταν 2.5 tog, απλα μου φαινεται ελαφρυς κι ειπα να ρωτησω! Εμενα τον βολευει πολύ. Εχουμε και προγραμμα κάθε βραδυ, μπανακι και μετα υπνοσακο, τοχει καταλαβει κιολας και του αρεσει η διαδικασια. Φοβαμαι ομως οταν μπορεσει να σηκωθει μονος του μη μπουρδουκλωθει μεστον υπνοσακο!!!

cIWNp3.png

Eπειδή το ψάχνω καιρό αυτό το θέμα και δεν έχω βγάλει άκρη, όποιος βρει υπνόσακο με πόδια, αλλά αμάνικο, όχι από αυτούς που είναι σαν στολή του σκι, ας μας ενημερώσει! Έχω φάει τον τόπο....(επίσης θέλω να μην είναι και φλις...αλλά μάλλον πολλά θέλω!)

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Επειδή δεν έβγαζα κ εγώ άκρη γιαυτό τον αγόρασα για να δω αν θα βολευτούμε...

Βρε Μαρίτααααααα

τι ζητάς συγνώμη????????????????

Έχω βάλει τα ροζ λουλουδάκια στο τικεράκι αλλά φαίνεται γαλάζιο στο μαξιλάρι θηλασμου κ αναρωτήθηκα αν γιαυτό νομιζουν πως είναι αγόρι...

D9kvp2.png?3X2batCM

Διαφημίσεις

εμας παντως παρολο που εχουμε υπνοσακο χωρις ποδια ακομα και φετος που του το δοκιμασα τον δεχετε μια χαρα.... και οχι μονο δεν μπουρδουκλωνεται οταν σηκωνεται αλλα καταφερνει και περπαταει κιολας.... :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Βρε εσένα είναι 2 χρονών! Λογικό να μη μπερδεύεται! Ξέρει τι να τα κάνει τα ποδαράκια του! Και εγώ είμαι σε αναζήτηση υπνόσακου. Είναι 6,5 μηνών αλλά δεν σηκώνεται μόνη της ακόμα, οπότε εικάζω πως μπορώ να πάρω "σακί"... Λάθος?

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Βρε εσένα είναι 2 χρονών! Λογικό να μη μπερδεύεται! Ξέρει τι να τα κάνει τα ποδαράκια του! Και εγώ είμαι σε αναζήτηση υπνόσακου. Είναι 6,5 μηνών αλλά δεν σηκώνεται μόνη της ακόμα, οπότε εικάζω πως μπορώ να πάρω "σακί"... Λάθος?

Περίμενε λίγο αν θες γιατί η δική μου 7 μηνών σηκωνόταν μόνη της στην κούνια. Οπότε μπορεί και να τον πάρεις τσάμπα...!!!

Εγώ πάντως αποκλείεται να πάρω χωρίς πόδια γιατί θα πλαντάζει όταν ξυπνάεικαι δεν θα μπορεί να σηκωθεί.

Eπειδή το ψάχνω καιρό αυτό το θέμα και δεν έχω βγάλει άκρη, όποιος βρει υπνόσακο με πόδια, αλλά αμάνικο, όχι από αυτούς που είναι σαν στολή του σκι, ας μας ενημερώσει! Έχω φάει τον τόπο....(επίσης θέλω να μην είναι και φλις...αλλά μάλλον πολλά θέλω!)

Κι εγω τετοιο θελω. Ξερει καμια τιποτα; Κι αν γινετε να ανοιγει κι απο τα 2 ποδια για να την αλλαζω ευκολα ενω κοιμαται...

(Το παρατραβηξα. λετε;)

Εγώ χρησιμοποιών από όταν ήταν η μικρή 7 μηνών υπνόσακο χωρίς πόδια και χωρίς χέρια και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω δυο για διαφορετικό καιρό, έναν πουπουλένιο που τον παρήγγειλα από τον ιντερνετ γιατι δνε τον πουλάνε εδώ και έναν με υαλοβάμβακα GROBAG από το http://www.bumpto3.co.uk. Με βολεύει πολύ και νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειας για τα παιδιά. Η δικιά μου μπορεί και σηκώνεται μια χαρά αλλά δεν μπορεί να βάλει το ποδαράκι της να καβαλήσει το κρεβάτι (καλά να πάθει!). Αν δεν βάζω υπνόσακο μένει ξεσκέπαστη όλο το βράδυ.

A6s2p3.png

Δύσκολο πράγμα οι υπνόσακοι και εγώ μέρες τώρα το έψαχνα τι θα του πάρω γιατί συνέχεια ξεσκέπαστο τον έβρισκα και τελικά πήρα από τα mothercare ένα σάκο χωρίς ποδαράκια (οι μόνοι που είδα με ποδαράκια ήταν ολόσωμοι σαν στολή που λέτε και δεν ήθελα κάτι τέτοιο) μια χαρά κοιμήθηκε το πουλάκι μου χθες το βράδυ και για πρώτη φορά, δε δυσκολεύτηκε καθόλου και κινούταν άνετα και γενικά μια χαρά του έκατσε, ελπίζω βέβαια να συνηθίσει έτσι γιατί με τα μωρά ποτέ δε ξέρεις τη μια μέρα έτσι την άλλη γιουβέτσι.

Πάντως επειδή το έψαξα ολόσωμο αμάνικο και με φερμουάρ για εύκολο άνοιγμα δεν είδα κάπου, lena sourloulou ρίξε μια ματιά στα ΗΡΑ είχε σχετικά καλούς αλλά δεν είδα αν έχει εύκολο άνοιγμα, αλλά πάντα με μακρύ μανικι...

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

στο ικεα εχει αμανικο με φερμουαρ και χωρις ποδια.ειναι αρκετα βολικος ,εδω και μια εβδομαδα με αυτον τον κοιμιζω.βαμβακερος.

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

οντως το ΙΚΕΑ στη φετινη συλλογη εφερς πολυ ωραιους υπνοσακους,εμας μας εκαναν 3 δωρο ,εναν φλις απο Αμερικη που ειναι σαν φορμακι,εναν χωρις ποδια με τον ΜΠΟΜΠ ΤΟΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗ (αν και εχω κοριτσακι) κ εναν σαν φορμακι χοντρο βαμβακερο,αληθεια ενδυκνειται αυτη την εποχη?και αν ναι χωρις πιτζαμουλες ?

NJMAp3.png

ναι 2,5 ειναι, τον πήρα εγω χτες.

Φαινεται πολύ ελαφρυς παρολα αυτα θα ειναι αρκετα ζεστος αφου ειναι 2,5 tog..

Να σε ξαναβομβαρδίσω με ερωτήσεις;;;;

Ποιό υπνόσακο πήρες από το ΙΚΕΑ και σε τί τιμή; Είναι βαμβακερό ή φλις;Το πήρες 12-18 μηνών ή είναι στάνταρ τα νούμερα; Λέω να πάω αύριο μια βόλτα αλλά καλύτερα να έχω μια άποψη πια για το θέμα.

Πω πω, σε τρέλανα πάλι!!!Μήπως της τον δοκίμασες κιόλας για να μας πεις εντυπώσεις;;;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...