Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

sleeping bag (υπνόσακος)

mariam

Recommended Posts

Βρε κοριτσια κ εγω θελω να παρω αλλα προβληματιστικα με αυτο που ειπε η Λαμπρινη. Εγω το θηλαζω κ παντα κοιματαται ετσι. Αν δεν κανει να τον θηλαζω με τον υπνοσακο ,οταν εχει κοιμηθει κ παω να τον βαλω μεσα κ να τον κοθμπωσω θα ξυπνησει οποτε θα εχω αλλο προβλημα! Καμια γνωμη παραπανω?

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 287
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΩΡΑΙΟς ΥΠΝΟΣΑΚΟς ΑΥΤΟς.......ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ?

Ο δικος μας μας κανει ακομα, αλλα 2 βραδια που τον βαλαμε δεν εκλεισε ματι.........παρολο που τα ποδια του ειναιελευθερα να κλωτσησει (Μυρτω...τετοιον να παρεις στην Ληδα, σηκωνεται ορθια αμα θελει) εδειχνε να τον ενοχλει.........χθες κοιμηθηκε λιγο καλυτερα......

Τζενη.......δεν νομιζω οτι θα παθει κατι το παιδι....αλλωστε ποσο κολλητα το κρατας πια ωστε να παρει μεγαλη θερμοκρασια.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

ggeny τα ίδια κι εείις αλλά λέω να έχω απο πριν τον σάκο στην κούνια απλωμένο και να τον βάλω με ήρεμες κινήσεις μέσα.

Θέλω να πιστεύω πως ακόμα κι αν τον ξυπνήσω θα ξανακοιμηθεί γιατι θα έχει υπνηλία, τουλάχιστον ο δικός μου έτσι είναι το βράδυ.

Βρε κοριτσια κ εγω θελω να παρω αλλα προβληματιστικα με αυτο που ειπε η Λαμπρινη. Εγω το θηλαζω κ παντα κοιματαται ετσι. Αν δεν κανει να τον θηλαζω με τον υπνοσακο ,οταν εχει κοιμηθει κ παω να τον βαλω μεσα κ να τον κοθμπωσω θα ξυπνησει οποτε θα εχω αλλο προβλημα! Καμια γνωμη παραπανω?

Παιρνοντας υπνοσακο "φουστανακι" απλα το χεις ανοιχτο και ακουμπας το μωρο μεσα οπως θα το ακουμπουσες στο κρεβάτι . Βεβαια μπορεις και να παραβλεψεις αυτες τις οδηγιες που λεω ... αλλα καλο ειναι να ξερουμε και να κρινουμε τι θα κάνουμε :D

Εγω (τι στο καλο εχει δυο θεματα και λεω συνεχεια τα ιδια !!!) δεν τα βγαζω αυτα απο το μυαλο μου . Τα διαβασα σε φυλλαδιο που μας εδωσε το νοσοκομειο (που μας εκανε δωρο και τον υπνοσακο) . :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Ουτως ή αλλως η Λυδα αν θελει να σηκωθει καλο θα ειναι να σε φωνάξει για να μην έχει κανα ατυχημα

Καλέ Λαμπρινή τι εννοείς;;;Δεν σε πιάνω! :D ! Τι να με φωνάζει, κάποια στιγμή ξυπνάει πιάνεται από τα κάγκελα και στέκεται όρθια, σιγά μη με ρωτήσει!!!(άσε που δε μιλάει ακόμα!)... Μπορεί να κάτσει έτσι για λίγο, μετα να ξανακαθήσει, να παίξει με τα παιχνίδια της και να ξανακοιμηθεί...ενώ αν ξυπνήσει και πάει να σηκωθεί και ο υπνόσακος την εμποδίζει θα εκνευριστεί και δεν πρόκειται να ξαναπέσει για ύπνο... άσε που μου φαίνεται πιο εύκολο να μπουρδουκλωθεί και να χτυπήσει στα κάγκελα της κούνιας με τον υπνόσακο...

Τι εννοω αληθεια ? :?:lol: Μην με ακους ...αλλα σκεφτομουν εγω .. δεν εχω λε εμπειρια απο παιδακια τωρα μαθαινω :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας!

Μα σα να είστε μέσα στο μυαλό μου!!! Σχεδόν κάθε μου απορία τη λύνεται πριν προλάβω καν να ρωτήσω!!! Το Σάβατο θα αγοράσω υπνόσακο με οδηγό τις δικές σας εμπειρίες. :D:D

Γεια σας!

Μα σα να είστε μέσα στο μυαλό μου!!! Σχεδόν κάθε μου απορία τη λύνεται πριν προλάβω καν να ρωτήσω!!! Το Σάβατο θα αγοράσω υπνόσακο με οδηγό τις δικές σας εμπειρίες. :D:D

:D:D:D

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι τώρα και εγώ με την σειρά μου, μου φέραν δώρο σήμερα έναν υπνόσακο απο τα mothercare είναι καλός να τον κρατήσω? Τον έχει καμιά σας ή να το αλλάξω? Περιμένω τα φώτα σας μανουλίτες!! :D

• 4 εβδομάδες μετά...

Πήρα αυτόν τελικά μιας και ειναι βαμβακερός και όχι με πολυαιστέρα κτλ

Λέτε να μην ειναι καλός;;;;

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=157

αν το έχει κάποια κοπέλα ας μου πει!

Ερωτηση: τα χεράκια που μένουν απ'εξω δεν κρυώνουν;;;

Τελειος !!! Δεν τον έχω αλλα ειναι υπέροχη η ποιοτητα του και φοβερή τιμη !

Τα χεράκια δεν κρυώνουν εξάλλου και με κουβέρτα να το σκεπάσεις τα χεράκια θα βγουν :D

Αντε με το καλο να το φορεσεις στο μωράκι σου !

VgL7.jpgIgLdp2.png

έχω και εγώ ένα τέτοιο για νεογέννητο με τα χεράκια έξω και εμεινα πολύ ευχαριστημένη ....

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα τελευταία ξεσκεπάζεται συνέχεια το μικρό μου και δεν ξέρω τι να κάνω... Το ντύνω σχετικά βαριά (μακρυμάνικο εσώρουχο, καλτσάκια και πυζαμούλες), αλλά και πάλι το πρωί είναι παγωμένο και βουλώνει η μυτούλα του. Σκέφτομαι να πάρω υπνόσακο, αλλά φοβάμαι μήπως παραείναι ζεστός και μήπως το περιορίζει, γιατί αλλάζει συνέχεια στάσεις στον ύπνο και σκέφτομαι ότι εκεί μέσα θα νιώθει σαν δεμένο... Τί λέτε; Έχετε κάποια αρνητική εμπειρία από υπνόσακο ή κάποιο αρνητικό σχόλιο να κάνετε;

έχω και εγώ ένα τέτοιο για νεογέννητο με τα χεράκια έξω και εμεινα πολύ ευχαριστημένη ....

Μου ήρθε σήμερα κιόλας παρά το ότι έδωσα μολις χτες την παραγγελία.

Σαν σχέδιο και ποιότητα ειναι πολύ ωραίο και μαλακό το βαμβάκι του αλλα δεν ειναι τόσο χοντρό όσο θα το περίμενα (εννοω μπούγιο)...ίσως έτσι πρέπει :roll: Στο ΛΗΤΩ νομίζω οτι ειχα δει κάποιους που ήταν τόσο χοντροί σαν παπλωματάκι ενω αυτό ειναι μεν έτσι αλλα ψιλούλι.

Μ'αρέσει όμως πάρα πολυ!.....αντε σε κανα κρυο να βάλεις και καμια κουβερτούλα στην άκρούλα έτσι για να εισαι σίγουρη...λεω εγω τώρα η άσχετη!

Kαλύτερα ψιλούλης, παρά χοντρούλης, γιατί στην τελική αν κρυώνει του βάζεις του μωρού κι ένα ολόσωμο πυτζαμάκι και τελειώνεις. Εγώ το κοιμίζω στον υπνόσακο (αλλά είναι λίγο διαφορετικός, είναι σαν φάκελος που μπαίνει το παιδί μέσα, αλλά ως τις μασχάλες, όχι παραπάνω) με ένα τέτοιο φορμάκι και χωρίς τίποτα άλλο από μέσα και όλα οκ!

Να ρωτήσω κάτι τώρα και εγώ με την σειρά μου, μου φέραν δώρο σήμερα έναν υπνόσακο απο τα mothercare είναι καλός να τον κρατήσω? Τον έχει καμιά σας ή να το αλλάξω? Περιμένω τα φώτα σας μανουλίτες!! :D

Kalamaraki βλεπω δεν σε απαντησε κανεις!!Αλλα ναι εμεις τον εχουμε και νομιζω εχει συζητηθει λιγες σελιδες πιο πισω γιαυτον!!!

Και ειμαι πολυ ευχαριστημενη της φοραω το βραδυ πρινη κοιμηθω και ξενοιαζω!!Και μπορει και κουνιεται κιολας γιατι ειναι φορμακι!!Ενω με τα αλλα δεν ξερω πως θα στριφογυρνουσε!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια αυτούς τους βαμβακερούς υπνόσακούς, με τιράντες, εγώ που θα γεννήσω Φλεβάρη (γύρω στις 20), μπορώ να τους χρησιμοποίήσω? Δεν θα κρυώνουν τα μωρά?

Από μέσα με φορμάκι?

ΦΕΗ

Κορίτσια αυτούς τους βαμβακερούς υπνόσακούς, με τιράντες, εγώ που θα γεννήσω Φλεβάρη (γύρω στις 20), μπορώ να τους χρησιμοποίήσω? Δεν θα κρυώνουν τα μωρά?

Από μέσα με φορμάκι?

Σε νεογέννητο βάζεις κουβέρτα και είναι ΟΚ, δεν κουνιέται για να ξεσκεπάζεται!!!

Ο υπνόσακος εξυπηρετεί πιο μεγάλα μωρά που κουνιούνται πολύ στον 'υπνο τους και δεν κρατάνε κουβέρτα.

Οπότε σε βολεύει να πάρεις υπνόσακο του χρόνου, γιατι φέτος μέχρι νατον χρειαστείς θα έχει έρθει Μάιος- Ιούνιος!! :lol:

Εγω κοριτσια γενναω σε καμμια 10 αρια μερες το πολυ και σκεφτομαι να παρω εναν υπνοσακο για το μωρακι μου αλλα θελω πρωτα να ρωτησω..Να αγορασω το 0-3 η να περιμενω λιγο αργοτερα και ν αγορασω το 3-6?

Εγω κοριτσια γενναω σε καμμια 10 αρια μερες το πολυ και σκεφτομαι να παρω εναν υπνοσακο για το μωρακι μου αλλα θελω πρωτα να ρωτησω..Να αγορασω το 0-3 η να περιμενω λιγο αργοτερα και ν αγορασω το 3-6?

Θα σου απαντήσω με την απάντηση που έδωσε πιο πάνω η Σωτηρία

"Σε νεογέννητο βάζεις κουβέρτα και είναι ΟΚ, δεν κουνιέται για να ξεσκεπάζεται!!!

Ο υπνόσακος εξυπηρετεί πιο μεγάλα μωρά που κουνιούνται πολύ στον 'υπνο τους και δεν κρατάνε κουβέρτα.

Οπότε σε βολεύει να πάρεις υπνόσακο του χρόνου, γιατι φέτος μέχρι νατον χρειαστείς θα έχει έρθει Μάιος- Ιούνιος!! "

Ο μικρός μου είναι 8 μηνών και με τη κουβέρτα είναι μια χαρά αφού δε κινείται πολύ ακόμα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΜΩΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!!) :)

Ξέχασα να σου γράψω και εγώ γέννησα τη κόρη μου 24/11 και υπνόσακκο της πήρα τον επόμενο χειμώνα. Άσε που όταν είναι μωρά τους αλλάζεις συνέχεια πάνες και αυτό που σου λείπει είναι να σε ενοχλεί και ο υπνόσακκος σο βάλε -βγάλε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...