Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι γίνεται με την γονική άδεια στην περίπτωση διδύμων?

Recommended Posts

Οπως καταλάβατε το κέρδισα το 2ο εννιάμηνο. Η εκδίκαση έγινε 25/5 και η απόφαση δώθηκε σήμερα προφορικά στην δικηγόρο μου που είχε ζητήσει να προωθηθεί η απόφαση λόγο επαγγέλματος μου ( εκπαιδευτικός) έτσι ώστε να ξέρω τί να κάνω από Σεπτέμβρη. Τέλος καλά ολα καλά!!!!:-PΚαλή επιτυχία σε όλες!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 650
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα έλειξε χθες το 2ο εννιάμηνο που είχα κερδίσει για τα διδυμάκια μου, από το Διοικ. Εφετείο Ιωαννίνων. Τον επόμενο μήνα όμως αποκτάω ... 2α διδυμάκια ...

Δεν είναι γελοίο να πρέπει να προσφύγω ξανά στη δικαιοσύνη για να διεκδικήσω ακριβώς το ίδιο δικαίωμα 2η φορά ;;;

Και το ειρωνικό της υπόθεσης ... ο υπάλληλος των Διοικητικών υπηρεσιών που μου είχε απορρίψει το αίτημα για 2ο εννιάμενο, τώρα περιμένει και εκείνος δίδυμα, οπότε θα πρέπει να κάνει προσφυγή ενάντια στον εαυτό του ...

FHkYp3.png

7B9qp3.png

Με το καλό τα δίδυμα!!! Είσαι απίστευτη!! :D

:lol: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Θα το πω στο δικηγόρο μου!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ !!!!!

:lol: :lol: :lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Νομίζω πως δεν αξίζω τις υποκλίσεις μια και το κουράγιο δεν το έχω βρει ακόμα ... Ελπίζω να το κρατάνε στα χεράκια τους τα μωρά, και να μου το δώσουν σε αφθονία με τη γέννηση της.

Αυτό μόνο που ξέρω είναι πως το ότι θα γεννηθούν ως "2ο πακέτο" δεν τα ενοχοποιεί ώστε να αξίζουν λιγότερη αγάπη και στοργή και φροντίδα από τα αδέρφια τους. Θα προσπαθήσω λοιπόν, με το κουράγιο που ελπίζω να μου φέρουν, να τους προσφέρω όλα όσα πρόσφερα στα τετράχρονα πια αδελφάκια τους ...

Παντως αλήθεια, ρωτήστε και τους δικούς σας δικηγόρους τι θεωρούν ότι ισχύει για τη δική μου πραγματικά ειδική περίπτωση ...

FHkYp3.png

7B9qp3.png

Εμένα έλειξε χθες το 2ο εννιάμηνο που είχα κερδίσει για τα διδυμάκια μου, από το Διοικ. Εφετείο Ιωαννίνων. Τον επόμενο μήνα όμως αποκτάω ... 2α διδυμάκια ...

Δεν είναι γελοίο να πρέπει να προσφύγω ξανά στη δικαιοσύνη για να διεκδικήσω ακριβώς το ίδιο δικαίωμα 2η φορά ;;;

Και το ειρωνικό της υπόθεσης ... ο υπάλληλος των Διοικητικών υπηρεσιών που μου είχε απορρίψει το αίτημα για 2ο εννιάμενο, τώρα περιμένει και εκείνος δίδυμα, οπότε θα πρέπει να κάνει προσφυγή ενάντια στον εαυτό του ...

Μπράβο μπράβο (για τα παιδιά εννοώ...) και δύναμη...Να μας πεις αν είναι πιο ευκολα τα πραγματα την 2η φορά! (Τα δικά μου ζητάνε ακόμα ένα σετ αλλά δεν τολμώ να το σκεφτώ!)

Εύχομαι ο υπάλληλος να έχει γυναίκα που να παίρνει τις αδειες και να μεινει αυτός στο πόστο του για να κανει θετικες εισηγήσεις ;)

Και για τις κοπέλλες που κερδίσαν στην Θεσσαλονίκη συγχαριτήρια!

Αν και μια "πικρία" την εχω ρε κορίτσια, γιατί να βγαίνουν μερικές θετικές και μερικές αρνητικές? Είναι ανάλογα με το πλευρό που κοιμηθήκαν?

Κάνει και ρήμα το παραπάνω. Γειά σας.

Εγω περιμένω επίσης ενα αγορακι και ένα κοριτσάκι.

Αλλά ελπίζω να μη χρειαστώ δικαστήριο για την άδεια.

Σε μια φίλη η δικηγόρος έφτιαξε αίτηση αναφέροντας δικαστικές αποφάσεις και με το βαρύ τόνο των δικηγόρων τρομοκράτησε τον Προισταμενο που τις έδωσε την άδεια χωρίς δευτερη κουβέντα.

Αλλά ακόμα και αν δεν την δώσει θα πάμε στο δικαστήριο και θα κερδίσουμε!!!!!! Δεν τους χαρίζω ούτε ώρα μακριά απο τα παιδάκια μου, όταν με το καλό σε λίγες μέρες θα έρθουν.

Όποια θέλει να μιλήσει με τη δικηγόρο μου να μου στείλε μαιλ στο [email protected]. και θα την παραπέμψω.

Καλή τύχη σε όλες μας

Κάνει και ρήμα το παραπάνω. Γειά σας.

Εγω περιμένω επίσης ενα αγορακι και ένα κοριτσάκι.

Αλλά ελπίζω να μη χρειαστώ δικαστήριο για την άδεια.

Σε μια φίλη η δικηγόρος έφτιαξε αίτηση αναφέροντας δικαστικές αποφάσεις και με το βαρύ τόνο των δικηγόρων τρομοκράτησε τον Προισταμενο που τις έδωσε την άδεια χωρίς δευτερη κουβέντα.

Αλλά ακόμα και αν δεν την δώσει θα πάμε στο δικαστήριο και θα κερδίσουμε!!!!!! Δεν τους χαρίζω ούτε ώρα μακριά απο τα παιδάκια μου, όταν με το καλό σε λίγες μέρες θα έρθουν.

Όποια θέλει να μιλήσει με τη δικηγόρο μου να μου στείλε μαιλ στο [email protected]. και θα την παραπέμψω.

Καλή τύχη σε όλες μας

Τυγχαινει αυτό και μενα και μιας αλλης κοπελλας την δώσανε μετά από δική μας αιτηση όπου βάλαμε καποιες αποφασεις αλλά παράλληλα ρωτήσαν το υπουργείο εσωτερικών το οποίο 2 μήνες μετά απάντησε ότι δεν πρεπει να την πάρουμε την αδεια και την ανακαλέσαν...

Εγώ είμαι η άλλη! :lol:

Κι εμένα την έδωσαν στην αρχή (με τον τρόπου που αναφέρεις) και μετά την ανακάλεσαν.. όπως λεει η jannis.

Με το καλό τα μωράκια σου και σου εύχομαι να μη χρειαστείς δικαστήρια. Αλλά όπως κι αν έχει... έσω έτοιμη!

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

να ρωτήσω κάτι? με συγχωρείτε εσείς που ξέρετε περισσότερα, αλλά δεν ανήκω(ανήκα) στο δημόσιο και δεν γνωρίζω.

1. Δικαιούστε 9 μήνες για ανατροφή τέκνου και σε περίπτωση διδύμων (έστω μετά από δικαστικό αγώνα) παίρνετε και δεύτερο εννιάμηνο ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ το πρώτο?

2. Σε περίπτωση ιδιωτικού δικαίου μπορεί κανείς να κάνει το ίδιο? ακόμη και δικαστικά?

σορρυ αν είμαι λίγο 'εκτός θέματος' λόγω ιδιωτικού δικαίου...

Ευχαριστώ

Όχι αμέσως.

Μπορείς να το κάνεις όποτε εσύ θες αρκεί το παιδί να μην έχει συμπληρώσει τα 4 έτη.

Για τον ιδιωτικό γνωρίζω πως ισχύει το 6μηνο. Αλλά δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις (έως καμία).

Εκτός αν ο σύζυγός σου είναι στο δημόσιο, οπότε μπορεί να κάνει αυτός χρήση του/των 9μήνου/ων.

Το πρόβλημα δεν είναι η δευτεροβάθμια, αλλά το υπουργείο.... :(

Διαφημίσεις

κοριτσακια γεια βλεπω καποιες καλες γνωριμες εδω.τελικα ειμαι ακομα εδω.δυστυχως ατυχισα γιατι ενω ηταν να δικαστω 21 ιανουαριου επεσα στις απεργιες και αναβληθηκε η δικη.δυστυχως παρολο που ειχαμε ζητησει προτεραιοτητα ακοαμ δεν οριστηκε νεο δικασιμο και ο δικηγορος μου- ταχω παρει γιατι δε φαινεται να θελει να το κηνυγησει ιδιαιτερα.αν τυχει να παει δικαστηριο αν ανεβει στα δικαστηρια θα ρωτησει τον προισταμενο να του δωσει επιτοπου ημερομηνια.την προηγουμενη μου πε τεταρτη θα παει μετα το κανε παρασκευη. μετα παλι τεταρτη και καλα απεργουσε ο προισταμενος και τωρα ειπε αυριο.ειλικρινα μουρχετε να παω εγω!!!!εχω στεναχωρεθει παρα πολυ και υποτιθεται ειναι αντρας και του αντρα μου.θελω να πω απο το γεναρη δε θαπρεπε ναχαμε δικη?ετσι εγω τωρα το σεπτεβρη πρεπει να παω μιας και εληξε το πρωτο 9μηνο και προσπαθω να βρω διαφορες λυσεις γιατο τι θα κανω με τα παιδακια μου!!!!!!

Μπλέξιμο....!

Σου εύχομαι να πετύχεις σύντομα την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δε γνωρίζω τι άλλο μπορείς να κάνεις.

Απ' ότι έχω καταλάβει στην εποχή που ζούμε μόνο δικαστικά μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας... κι αυτό όχι πάντα!!! Μα καλά τι περιμένουν για να ρυθμίσουν τη νομοθεσία και να τελειώνουμε με όλη την ταλαιπωρία και τα έξοδα????

Αλήθεια ξέρει κανένας τι λέει αυτή η απόφαση του ΣτΕ? Και πότε βγήκε?

Όσον αφορά το κόστος των δικηγόρων για να αναλάβουν αυτή την υπόθεση? Πόσο περίπου θα πρέπει να υπολογίζουμε? Ένας δικηγόρος στην Αθήνα μου ζητάει 650 ευρώ με την αίτηση και άλλα τόσα για την παράσταση στο Διοικητικό Δικαστήριο (χώρια το Φ.Π.Α.). Πως σας φαίνεται η τιμή? (Εμένα μου φαίνεται πολλά αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο γιατί θα κυνηγήσω 2 9μηνα λόγω τριδύμων!)

Λιγότερα από χιλιάρικο -όλα μέσα- και με απόδειξη.

Αφού η παράσταση είναι 1 ... νομίζω πως δε χρειάζεται να "διπλοπληρώσεις". Μήπως να έριχνες και μια ματιά σε κανέναν ακόμα;

Αυτό βέβαια σε επαρχία, αλλά νομίζω πως τα έξοδα είναι fix. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται τι θα ζητήσει ο κάθε δικηγόρος για αμοιβή δική του -μαύρα.

Σε εμάς δε ζήτησε.

Απ' ότι έχω καταλάβει στην εποχή που ζούμε μόνο δικαστικά μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας... κι αυτό όχι πάντα!!! Μα καλά τι περιμένουν για να ρυθμίσουν τη νομοθεσία και να τελειώνουμε με όλη την ταλαιπωρία και τα έξοδα????

Αλήθεια ξέρει κανένας τι λέει αυτή η απόφαση του ΣτΕ? Και πότε βγήκε?

Όσον αφορά το κόστος των δικηγόρων για να αναλάβουν αυτή την υπόθεση? Πόσο περίπου θα πρέπει να υπολογίζουμε? Ένας δικηγόρος στην Αθήνα μου ζητάει 650 ευρώ με την αίτηση και άλλα τόσα για την παράσταση στο Διοικητικό Δικαστήριο (χώρια το Φ.Π.Α.). Πως σας φαίνεται η τιμή? (Εμένα μου φαίνεται πολλά αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο γιατί θα κυνηγήσω 2 9μηνα λόγω τριδύμων!)

Κι εμένα τόσα μου ζήτησε ο δικός μου.

Μανούλες διδύμων και τριδύμων γεια σας! Έχω ξαναπροσπαθήσει να συνδεθώ αλλά είχα κάποια προβλήματα. Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας στο φορουμ και αρχικά είχα χαρεί πάρα πόλύ που κάποιες από εσάς κερδίσατε δεύτερο εννιάμηνο.Έχω γεννήσει 2 κοριτσάκια στις 10/08/2010 έκανα προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο της Κομοτηνής αλλά η Εφέτης είπε στο δικηγόρο μου ότι οι αποφάσεις για τις περιπτώσεις αυτές είναι αρνητικές γιατί υπάρχει απόφαση του ΣΤΕ. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Μπορεί κάποια να με βοηθήσει; Εχει κάποια θετική απόφαση με το συγκεκριμένο Εφετείο; Γιατί ο κάθε Εφέτης να αποφασίζει διαφορετικά για το ίδιο ακριβώς ζήτημα;Αν μπορούσε κάποια να με βοηθήσει ας μου απαντήσει, πως μπορώ να βρω άκρη.

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια προς ενημερωση σας, εγω μετα απο την αρχικη αιτηση (στα δικαστηρια) και μετα απο εισηγηση του δικγορου της υπηρεσίας μου, υπεγραψα εναν εξωδικαστικο συμβιβασμο - συμφωνια με την οποια αντι για 2ο εννιαμηνο , πηρα 18 μηνες 4ωρη απασχοληση. Στην δικηγορο μου (Θεσσαλονικη) πληρωσα 700 ευρω και θα πληρωνα αλλα τοσα στη δικη. Καλη επιτυχια σε ολες, να χαιρεστε τα ζουζουνια σας...

κοριτσια προς ενημερωση σας, εγω μετα απο την αρχικη αιτηση (στα δικαστηρια) και μετα απο εισηγηση του δικγορου της υπηρεσίας μου, υπεγραψα εναν εξωδικαστικο συμβιβασμο - συμφωνια με την οποια αντι για 2ο εννιαμηνο , πηρα 18 μηνες 4ωρη απασχοληση. Στην δικηγορο μου (Θεσσαλονικη) πληρωσα 700 ευρω και θα πληρωνα αλλα τοσα στη δικη. Καλη επιτυχια σε ολες, να χαιρεστε τα ζουζουνια σας...

να χαίρεσαι τα παιδιά σου. Και εύχομαι ο διακανονισμός αυτός να σε εξυπειρετήσει.

Να ρωτήσω τι είδος είναι η υπηρεσία σου πχ αυτοδιοίκηση / υπουργείο?

Γιατί μου κανει εντύπωση αυτό. Βασικά μου ακούγετε παράξενο να ζητά η υπηρεσία διακανονισμό, δηλαδή ή σαν υπηρεσία αναγνωρίζεις το δικαίωμα ή όχι...

Εμένα η υπηρεσία μου την είχε δώσει να φανταστείς την άδεια αλλά μετα την πήραν πίσω κατόπιν εντολής ΥΠΕΣ

Ευχαριστω για τις ευχες...

Αυτοδιοικηση σε μικρη περιοχη.

Ο διακανονισμος εγινε μετα απο εισηγηση του Δικηγορου της υπηρεσιας που ανεφερε οτι ειναι οικονομικα ασυμφωρο να παμε σε δικη αφου υπηρχε δεδικασμενο και θα κερδιζα τη δικη, εμενα με βολεψε το 4ωρο γιατι θα ισχυει για 18 μηνες (σχεδον μεχρι να πανε σχολειο)

Καλη επιτυ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...