Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η ζωή απο την άσχημη πλευρά!!!

man-os

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι κάνουν σε άλλα φόρουμς που είσαι γραμμένος.

Για εδώ δεν μιλάμε τώρα?

Είσαι γραμμένος εδώ και 10 μέρες και έβγαλες κιόλας αυτό το συμπερασμα?

Συμμαχίες και έτσι?

Εγώ τις πρώτες 10 μέρες προσπαθούσα να μάθω τα κατατόπια.

Εσύ μάλλον είχες άλλον αέρα. :lol:

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 97
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• man-os

man-os 15 δημοσιεύσεις

• helen18

helen18 12 δημοσιεύσεις

• dora

dora 6 δημοσιεύσεις

• micnat

micnat 5 δημοσιεύσεις

Εδω και 2 περικου ωρες διαβαζω με προσοχη την ιστορια που θελησε να μοιραστει μαζι μας ο manos και τα οσα στη συνεχεια σχολια ακολουθησαν!!!Δεν θα γενικευσω γιατι υπηρξαν και ανθρωποι που πραγματικα θελησαν να πουν δυο λογια ουσιας και παρηγοριας.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι επιμενουν ορισμενοι να εκφραζουν αποψεις για ολα τα θεματα ανεξαιρετως και να επιμενουν να διαμορφωνουν τις εριστικες και προκλητικες τους αποψεις συνεχως.Λοιπον εδω δεν γινεται διαγωνισμος των περισσοτερων δημοσιευσεων για να σπευδουν ολοι να μιλουν για ολα ουτε εινα χωρος ιδιωτικος καποιων που ειναι κολλητοι και σπευδουν να αλληλουποστηριζει ο ενας τις οποιεσδηποτε ηλιθιες αποψεις του αλλου.Κλεινοντας την περενθεση αυτη θα ηθελα να πω στο φιλο man-os οτι δυστυχως η ζωη διπλα σε ανθρωπους με ψυχικα προβληματα ειναι θυσια,βεβαια προσεχε μην θυσιαστει πανω απο ενας(εκτος δηλ.απ εσενα),και τα παιδια σας.Ελπιζω να βρεθουν στο δρομο σου οι σωστοι ανθρωποι και οι καταλληλες συνθηκες ωστε να επιλυθει το προβλημα σας με τις λιγοτερες απωλειες!!

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ...."ΜΑΜΑ"!!!!!!!!!

Εδω και 2 περικου ωρες διαβαζω με προσοχη την ιστορια που θελησε να μοιραστει μαζι μας ο manos και τα οσα στη συνεχεια σχολια ακολουθησαν!!!Δεν θα γενικευσω γιατι υπηρξαν και ανθρωποι που πραγματικα θελησαν να πουν δυο λογια ουσιας και παρηγοριας.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι επιμενουν ορισμενοι να εκφραζουν αποψεις για ολα τα θεματα ανεξαιρετως και να επιμενουν να διαμορφωνουν τις εριστικες και προκλητικες τους αποψεις συνεχως.Λοιπον εδω δεν γινεται διαγωνισμος των περισσοτερων δημοσιευσεων για να σπευδουν ολοι να μιλουν για ολα ουτε εινα χωρος ιδιωτικος καποιων που ειναι κολλητοι και σπευδουν να αλληλουποστηριζει ο ενας τις οποιεσδηποτε ηλιθιες αποψεις του αλλου.Κλεινοντας την περενθεση αυτη θα ηθελα να πω στο φιλο man-os οτι δυστυχως η ζωη διπλα σε ανθρωπους με ψυχικα προβληματα ειναι θυσια,βεβαια προσεχε μην θυσιαστει πανω απο ενας(εκτος δηλ.απ εσενα),και τα παιδια σας.Ελπιζω να βρεθουν στο δρομο σου οι σωστοι ανθρωποι και οι καταλληλες συνθηκες ωστε να επιλυθει το προβλημα σας με τις λιγοτερες απωλειες!!
line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

ουτε εινα χωρος ιδιωτικος καποιων που ειναι κολλητοι και σπευδουν να αλληλουποστηριζει ο ενας τις οποιεσδηποτε ηλιθιες αποψεις του αλλου.

Είπες κάποιους ηλίθιους ή κάνω λάθος? Δεν κάνω!

716217ybmeeuyfgz.gif

ουτε εινα χωρος ιδιωτικος καποιων που ειναι κολλητοι και σπευδουν να αλληλουποστηριζει ο ενας τις οποιεσδηποτε ηλιθιες αποψεις του αλλου.

:shock::shock:

ε,οχι και ηλιθιες αποψεις.σιγουρα υπαρχουν ατομα που ειναι φιλοι και εχουν ερθει πιο κοντα,αλλα δε δεχομαι να χαρακτηριζονται ετσι καποια ατομα,επειδη οι γνωμες τους απλα συμφωνουν...

και σιγουρα ο χωρος δεν ειναι ιδιωτικος...

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

οχι δεν κανεις...

:?

οχι δεν κανεις...

:?

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Δική σου άποψη δεν έχεις?

716217ybmeeuyfgz.gif

Εκανα παραθεση το μην της mama2 γιατι συμφωνω απολυτα μαζι της!!!!!!

Δεν ηθελα να επεκταθω περισσοτερο γιατι ηξερα εκ των προτερων οτι θα γινοταν επιθεση ..ΚΑΙ σε μενα!!Αν ειναι να φοβομαστε να πουμε τη γνωμη μας γιατι καποιοι η καποιες θα μας προσβαλλουν η θα μας ειρωνευτουν τοτε λυπαμαι πολυ γιατι η εννοια του forum ειναι η ανταλλαγη αποψεων και αυτονοητα θα επρεπε να ειναι σεβαστες εστω? κι αν ειναι διαφορετικες!!!!

.....τωρα περι ορεξεως......κολοκυθοπιτα!!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Και ποιά είναι η άποψή σου ζένια;

Εσύ δεν ειρωνεύεσαι;; Και μάλιστα καλυπτόμενη πίσω από την άποψη κάποιου άλλου;;;

Η ανταλλαγή χαρακτηρισμών όπως "ηλίθιες απόψεις" σε εκφράζει;

Όταν κάποιος πει την άποψή του καλοπροαίρετα και χωρίς χαρακτηρισμούς δεν νομίζω να του κάνει κανείς επίθεση.

Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει..

716217ybmeeuyfgz.gif

καλυπτομενη;δε νομιζω,βλεπεις οτι κ εσυ με ειρωνευεσαι επειδη εκανα παραθεση στο μηνυμα.Αν κ δεν υπαρχει λογος να απολογηθω συμφωνω απολυτα με το νοημα του μηνυματος της και δε θα κολλησω σε 2 λεξεις.Αλλωστε δεν εκανε προσωπικη επιθεση σε κανεναν.Μιλησε γενικα.Για να καταληξω το οτι γραφουμε σε ενα φορουμ ανωνυμα δε μας δινει το δικαιωμα να ειμαστε επικριτικοι με τους αλλους οποιο και αν ειναι το προβλημα τους διοτι αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ.

δε μας δινει το δικαιωμα να ειμαστε επικριτικοι με τους αλλους οποιο και αν ειναι το προβλημα τους διοτι αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ.

Αν όμως κάποιοι μπαίνουν με σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις με ψεύτικες ιστορίες,έχουμε κάθε δικαίωμα εμείς που ξέρουμε τον σκοπό του φόρουμ,να τους αποκλείσουμε να τους επικρίνουμε κτλ.

Κάτσε κανένα 6μηνο να δεις τι μουφαδόροι κυκλοφορούν και μετά να δούμε αν θα λες τα ίδια.

Και αυτή τη στιγμή συζήτηση κάνουμε,δεν νομίζω να νιώθεις οτι σου επιτίθετε κανένας?

716217ybmeeuyfgz.gif

καλυπτομενη;δε νομιζω,βλεπεις οτι κ εσυ με ειρωνευεσαι επειδη εκανα παραθεση στο μηνυμα.Αν κ δεν υπαρχει λογος να απολογηθω συμφωνω απολυτα με το νοημα του μηνυματος της και δε θα κολλησω σε 2 λεξεις.Αλλωστε δεν εκανε προσωπικη επιθεση σε κανεναν.Μιλησε γενικα.Για να καταληξω το οτι γραφουμε σε ενα φορουμ ανωνυμα δε μας δινει το δικαιωμα να ειμαστε επικριτικοι με τους αλλους οποιο και αν ειναι το προβλημα τους διοτι αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ.

Μα δε βλέπεις ότι κάνεις ακριβώς αυτό για το οποίο κατηγορείς τους υπόλοιπους;;

Το γενικά που λες δεν διορθώνει την κατάσταση. Δηλαδή λέει όλους γενικά ηλίθιους;;;

Θα ήθελα επίσης να μου δείξεις σε ποιό σημείο σε ειρωνεύτηκα, και πού σου ζητήθηκε να απολογηθείς...

Διαφημίσεις

Οταν καποια μου λεει οτι δεν εχω δικη μου αποψη;δεν ειναι ειρωνια;και οταν εσυ μου λες ''καλυπτομενη πισω απο την αποψη ενος αλλου''δε με βαζεις αυτοματα σε θεση απολογουμενης;δηλ. να εξηγησω γιατι τη συγκεκριμενη εκεινη στιγμη πατησα παραθεση αντι να γραψω ολοκληρο μηνυμα.Ενιωσα πως συμφωνω και εκανα παραθεση χωρις σχολιο.Παει να πει δεν εχω δικη μου αποψη;Τελοςπαντων ας το ληξουμε εδω γιατι δε μου αρεσουν οι αντιπαραθεσεις

Αν και δεν ειχα σκοπο να ξαναμιλησω για το θεμα αυτο ,θα κανω ξανα δυο επισημανσεις.Καταρχην, ο καθενας μας ειναι σε θεση να ξεχωρισει τα σοβαρα θεματα απο τα μη σοβαρα και να ασχοληθει με αυτα που πραγματικα τον αγγιζουν. Οσο για τις διαφορες κυριες που απαντουν σε σοβαρα θεματα με ειρωνειες και διαφορα ταπεινα σχολια δεν εχω να πω τιποτα!!!!Φιλε manos υπομονη και κουραγιο,οπως βλεπεις υπαρχουν ανθρωποι με σοβαρα εσωτερικα κενα ,που δεν εχουν καν εντοπισει το προβλημα τους και αναζητουν διεξοδους στους αλλους...

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ...."ΜΑΜΑ"!!!!!!!!!

Δεν είπα πως δεν έχεις άποψη, σε ρώτησα ποιά είναι η άποψή σου.

Αν δε σου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις να μην τις προκαλείς. Είναι πιό εύκολο να μην απαντήσεις σε κάτι, παρά να κάνεις παράθεση αν δεν έχεις κάτι χρήσιμο να πεις.

Τέλος πάντων, ας έρθει η mama2 να υποστηρίξει την άποψή της, εσύ όπως λες, μία παράθεση έκανες. Καλό βράδυ.

πωπω ρε παιδια ελεος!

και θα πω και κατι αλλο. το εχω ξαναπει. το οτι θα μπει καποιος ηλιθιος και θα λεει ψεματα και θα φτιαχνει ιστοριες για αγριους δε σημαινει οτι το φορουμ πρεπει να γεμισει με ντεντεκτιβ που προσπαθουν να ξεσκεπασουν τον ηλιθιο! εχει γινει πια ενα παιχνιδι που οποιος ξεσκεπασει πρωτος τον αλλο κερδιζει βραβειο.

ειναι πολυ ασχημο αυτο. δεν το καταλαβαινουν τα παλια μελη?

κ εγω πλεον εχω ψιλοπαλιωσει κ ορισμενοι μου φαινονται ηλιθιοι ψευτες, αυτο δε σημαινει ομως οτι θα αρχισω να λεω διαφορα. στη τελικη μπορει λιγο να αργει αλλα παντα ο ψευτης αποκαλυπτεται.

και τα νεα μελη ειναι λογικο να αισθανονται ασχημα με ολο αυτο το κλιμα συνομωσιολογιας.

ελεος εχουμε γινει χειροτεροι και απο τους αμερικανους! ετσι κανουν κ αυτοι με τους τρομοκρατες.

Και για να μην ξεχνιομαστε , μιας και αυτο

επρεπε να κανουμε εξ αρχης , παμε .....

'' Το παει το ταψι στο φουρνο ''

Διοτι εγω θα χαρτζιλικωσω οποιον ξεκιναει

τις μουφες . Ριχνω γελιο με την ψυχη μου .

Αν και πρεπει να ομολογησω οτι ειμαι ψυχοπονιαρα

και δεν καταλαβαινω την κοροιδια !!!!!!!!!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

ANTE......AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.......

Σας αγαπαω πολυ και ας εχασα την ευκαιρια να ακουσω κατι χρησιμο για θεμα που με καιει,οσο ελειψα...

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...