Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σας θεωρούν ένα υπεραναλυτικό ούφο?

Jen.

Recommended Posts

Αισθανθήκατε ποτέ ότι θεωρείσται από τον περίγυρο σας ένα υστερικό ούφο επειδή τα ψάχνετε όλα και τα ερευνάτε όλα που έχουν να κάνουν με κάποια φάση της ζωής σας (π.χ. γάμος, εγκυμοσύνη, τοκετός, θηλασμός κλπ) ενώ οι γύρω σας δεν το κάνουν και έτσι θεωρούν ότι είστε υστερική όσο και αν προσπαθείτε να τους πείσετε ότι εσάς το να γνωρίζετε κάτι σχετικό με την υγεία/τοκετό/θηλασμό κοκ σας ξε-αγχώνει αντί να σας αγχώνει όπως αυτοί νομίζουν? :roll:

Γιατί κανείς από τους γύρω μου (εκτός φυσικά από τον γλυκύτατο αντράκι μου) δεν καταλαβαίνει γιατί θέλω να γνωρίζω όσο το δυνατόν περισσότερα για κάτι που περνώ από το να το αφήνω στην τύχη ή στην άγνοια μου? Και στην τελική γιατί μου βγαίνει το όνομα της "υπεραναλυτικής" και "υστερικής"? Δεν μου αρέσει...έχω δοκιμάσει πλέον να μην λέω πολλά από όσα μαθαίνω και να μην φανεί ότι το παίζω "εξυπνάκιας" αλλά όταν τεθεί ένα θέμα στο οποίο έχω άποψη δύσκολα να μην την εκφέρω...

έχετε νιώσει και εσείς έτσι? :roll: εμένα ομολογώ ότι μου προκαλεί αποξένωση αυτή η κατάσταση γιατί θα ήθελα να μπορώ να μοιράζομαι κάποια πράγματα με φίλους...

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Κοίταξε έτσι είναι τα πράγματα , μην προσπαθήσεις να το αναλύσεις διότι θα στεναχωρηθείς περισσότερο.

Άμα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα το να ψάχνεις εξηγήσεις και να μαθαίνεις περισσότερα.......κεεπ γουοκιν :lol:

Οι υπόλοιποι είναι ευχαριστημένοι όπως δηλώνουν , αλλά πολύ απλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο τρόπος τους δεν είναι κάτι το οποίο συνειδητά μπορεί να υιοθετήσει ο καθένας .................μην τρελαθούμε εντελώς :roll:

Εγώ το έπαθα τώρα με την εγκυμοσύνη. Ότιδήποτε έχει σχέση με το μωράκι μου πρέπει να το αναλύσω πολύ πρίν αποφασίσω! Η μητέρα μου, οι θείες καί όλες οι "'έμπειρες" με βλέπουν σαν ουφο :cool:. Το μυστικό είναι να κάνεις αυτό που εσύ θεωρείς σωστό και να μην το αναλύεις πολύ στους γύρω σου. Ακόμα αν ακούς κουφά (απόψεις που δεν στέκουν) δεν είναι ανάγκη να διαφωτίσεις τους πάντες...

ssttaa

Εγώ το έπαθα τώρα με την εγκυμοσύνη. Ότιδήποτε έχει σχέση με το μωράκι μου πρέπει να το αναλύσω πολύ πρίν αποφασίσω! Η μητέρα μου, οι θείες καί όλες οι "'έμπειρες" με βλέπουν σαν ουφο :cool:. Το μυστικό είναι να κάνεις αυτό που εσύ θεωρείς σωστό και να μην το αναλύεις πολύ στους γύρω σου. Ακόμα αν ακούς κουφά (απόψεις που δεν στέκουν) δεν είναι ανάγκη να διαφωτίσεις τους πάντες...

ναι ρε γμτ ξέρεις πόσες φορά μετάνιωσα που άνοιξα το στόμα μου??άπειρες...και βγαίνω και μ@λ@κ@ς στο τέλος που μίλησα...μου έχουν σπάσει τα νεύρα...αλλά κάποια πράγματα θέλεις να τα μοιράζεσαι για το κοινό καλό! Δεν μπορώ να κρατώ την γνώση μόνο για μένα...πρέπει να εξασκηθώ στο να το βουλώνω...αυτό μου λέει ο καλός μου αλλά δύσκολο!! :)

gwggp2.png ISWTp2.png

Κοίταξε έτσι είναι τα πράγματα , μην προσπαθήσεις να ο αναλύσεις διότι θα στεναχωρηθείς περισσότερο.

Αφού σε κάνει να νιώθεις καλύτερα το να ψάχνεις εξηγήσεις και να μαθαίνεις περισσότερα.......κεεπ γουοκιν :lol:

Οι υπόλοιποι είναι ευχαριστημένοι όπως δηλώνουν , αλλά απλώς δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο τρόπος τους δεν είναι κάτι το οποίο συνειδητά μπορείς να υιοθετήσεις.................μην τρελαθούμε εντελώς :roll:

almak δεν είμαι σίγουρη ότι σε εννόησα...μάλλον εννοείς να συνεχίσω να κάνω ότι κάνω...συμφωνώ απλά εκνευρίζομαι όταν μου μπαίνουν ταμπέλες!!! :(

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Ένας φίλος μου έλεγε πάντα: 'Κάνε αυτό που θέλεις κι άσε οι άλλοι να το δούνε στις ειδήσεις". :wink:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Ένας φίλος μου έλεγε πάντα: 'Κάνε αυτό που θέλεις κι άσε οι άλλοι να το δούνε στις ειδήσεις". :wink:

συμφωνώ με αυτό απλά όταν οι άλλοι είναι άτομα που θεωρείς κοντινά σου πόσο μπορείς να το κάνεις αυτό? ουσιαστικά δεν επικοινωνείς πλέον... :(

gwggp2.png ISWTp2.png

Το νιώθω πολύ συχνά!!!!!!!!!

Αρχικά ένιωθα όπως εσύ. Στην τελική όμως, επειδή ο καθένας ζει και πορεύεται με τις δικές του επιλογές και όταν η πορτά κλείνει μένει η καθεμιά με το αντράκι της, όπως λες κι εσύ, δεν δίνω πλέον σημασία σε κανένα και ειδικά σε αυτούς που δεν σέβονται το τρόπο που χειρίζομαι κάποια προσωπικά μου θέματα. Λέω αυτό που έχω να πω -κάνω ότι είναι να κάνω, δε θα σκάσω κιόλας και οποιος κατάλαβε κατάλαβε. Οι πραγματικοί φίλοι δεν παρξηγούν, όλοι οι άλλοι απλά δεν με αφορούν, σε βαθμό που να με προβληματίζουν τόσο :wink:

Αρχικά ένιωθα όπως εσύ. Στην τελική όμως, επειδή ο καθένας ζει και πορεύεται με τις δικές του επιλογές και όταν η πορτά κλείνει μένει η καθεμιά με το αντράκι της, όπως λες κι εσύ, δεν δίνω πλέον σημασία σε κανένα και ειδικά σε αυτούς που δεν σέβονται το τρόπο που χειρίζομαι κάποια προσωπικά μου θέματα. Λέω αυτό που έχω να πω -κάνω ότι είναι να κάνω, δε θα σκάσω κιόλας και οποιος κατάλαβε κατάλαβε. Οι πραγματικοί φίλοι δεν παρξηγούν, όλοι οι άλλοι απλά δεν με αφορούν, σε βαθμό που να με προβληματίζουν τόσο :wink:

λες και το εγραφα εγω....

παντως για να απαντησω και στην ερωτηση σου.....

ναι ειμαι...δε ξερω....μπορει....ισως....για να το σκεφτω....για να δω και αυτο....να θεσω το θεμα και απο την αλλη σκοπια....και νομιζω οτι....αλλα αν το παρουμε και αλλιως....και δε ξρω αλλα πρεπει....

ΝΑΙ ειμαι υπεραναλυτικο ατομο και πολλες φορες στου κουφου τη πορτα οσο θες βροντα.....πολλες φορες δε με ακουνε γιατι δε θελουν να με ακουνε....τωρα που το σκεφτομαι.....ή με παρεξηγουνε....αλλα χεστ......α για αυτους.... :lol::lol::lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

μεσα εισαι!!! μα καλα μπηκες στο μυαλο μου Jen? και καλα το υστερικη να μου το λενε αυτοι που εχουν παιδι πχ... αλλα να σε σχολιαζει και η αλλη που το παιζει ξερολας σε ολα τα θεματα?

αλλα οπως λεει και η yasemi χ@στηκα! ας κανει ο καθενας οτι νομιζει στο παιδι του! στην οικογενεια μου μονο μην παρεμβαινει γιατι γινομαι σκυλα και χαρυβδη 2 σε 1!

me and my men...

Διαφημίσεις

Κοίταξε έτσι είναι τα πράγματα , μην προσπαθήσεις να ο αναλύσεις διότι θα στεναχωρηθείς περισσότερο.

Αφού σε κάνει να νιώθεις καλύτερα το να ψάχνεις εξηγήσεις και να μαθαίνεις περισσότερα.......κεεπ γουοκιν :lol:

Οι υπόλοιποι είναι ευχαριστημένοι όπως δηλώνουν , αλλά απλώς δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο τρόπος τους δεν είναι κάτι το οποίο συνειδητά μπορείς να υιοθετήσεις.................μην τρελαθούμε εντελώς :roll:

almak δεν είμαι σίγουρη ότι σε εννόησα...μάλλον εννοείς να συνεχίσω να κάνω ότι κάνω...συμφωνώ απλά εκνευρίζομαι όταν μου μπαίνουν ταμπέλες!!! :(

Ναι καλά κατάλαβες.

Πρέπει προφανός να βρεις και τρόπους να μην εκνευρίζεσαι :wink:

εδω ειμαστε!!!θελω να μαθαινω τα παντα για το παιδι μου γιατι θελω να μεγαλωσει οσο καλυτερα γινετε..ρωταω το γιατρο-τον καψερο,τι τραβαει :lol: -για ο,τι ακουω η διαβαζω.παντως δεν μπαινει ευκολα ο αλλος στη διαδικασια να ψιλικοσκινησει.απο την αλλη τον κοσμο δεν τον βρισκεις πουθενα.τη μια μου λενε οτι ειμαι υπερβολικη και απο την αλλη μου λενε πως εχω κανει τις καλυτερες δουλειες-σπιτι,γαμος,βαφτιση,προγραμμα παιδιου.

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

Συμφωνώ...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Γιατί κανείς από τους γύρω μου (εκτός φυσικά από τον γλυκύτατο αντράκι μου) δεν καταλαβαίνει γιατί θέλω να γνωρίζω όσο το δυνατόν περισσότερα για κάτι που περνώ από το να το αφήνω στην τύχη ή στην άγνοια μου?

Παρηγορήσου τουλάχιστον μ'αυτό γιατί εμένα με κοροϊδεύει και ο άντρας μου πλέον :D . Πλάκα πλάκα πάντως εγώ έχω αρχίσει να κρασάρω από την υπερπληροφόρηση :)

Διαφημίσεις

Κοίτα και εγώ τα ίδια κάνω και μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει γιατι σε καλό μου έχουν βγεί οι πληροφορίες που άντλησα..απλά προσπαθώ να μην υπερβάλλω(το χω κάνει κάποιες φορές) γιατι τότε χάνω την μπάλα..

ακολούθησε το ενστικτο σου και ικανοποιήσε την περιέργεια σου έστω και αν αυτό σε κάνει ουφο για τους άλλους..αν μαζευτούμε πολλά ουφο μπορεί να λύσουμε μέγαλους γρίφους!! :lol::lol:

Υπεραναλυτικό ούφο

Jen. o ορισμός μου (είσαι άπαιχτη!!!)

Το πρωτοέπαθα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που ξημερωβραδιαζόμουν στο internet ψάχνοντας τα πάντα γιατί ήθελα να ξέρω τα πάντα κι ανησυχούσα επίσης για τα πάντα!!! Τώρα που ήρθε ο μικρούλης κάνω ακριβώς το ίδιο. Ίσως και λίγο χειρότερα δεδομένου ότι ήρθε πλασιέ στο σπίτι ένα μήνα μετά την άφιξη του γιου μου και αγόρασα εξάτομη εγκυκλοπαίδεια για την ανάπτυξη και την ψυχολογία του παιδιού (ακόμα με κοροϊδεύουν οι καλοθελητές γύρω μου..) Ο άντρας μου ευτυχώς με καταννοεί και σ'αυτό....

10eb551645.png

.png

Αχχχ..... Θέμα που άγγιξες τώρα.... Είμαι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως περιγράφεις κι εγώ. Υπεραναλυτική. Με ξε-αγχώνει κι εμένα. Θέλω να ξέρω κι όχι να εξαρτώμαι από την καλή διάθεση του κάθε τυχόν γνώστη για να μου πει.

Θεωρώ πως από τη στιγμή που πχ θέλω να συλλάβω οφείλω να μάθω τι είναι "εχθρός" της γονιμότητας μου, ποιές εξετάσεις πρέπει να κάνουμε ο σύζυγος μου κι εγώ, να πάω μια επίσκεψη στο γιατρούλη μου για να με τσεκάρει και να του πω ότι προσπαθούμε και να του κάνω και τις ερωτησούλες μου κοκ. Και να σου πω και κάτι; Μπορεί να είμαι και λοξή αλλά το θεωρώ και απαράδεκτο να μην ξέρω πράγματα βασικά τουλάχιστον. Ακούω καμιά φορά γυναίκες, σε προχωρημένη κιόλας εγκυμοσύνη, να λένε ότι δεν ξέρουν πράγματα πολύ βασικά (ότι πχ το αλκοόλ, το τσιγάρο, οι καφέδες κοκ βλάπτουν το έμβρυο ή ότι οι βαφές ΛΕΝΕ ότι είναι ακίνδυνες αλλά επί της ουσίας δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ έρευνα που να το αποδεικνύει κοκ). Και ειλικρινά απορώ με την "αδιαφορία" να το πω;; Δεν ξέρω πως να το ονομάσω. Για μένα είναι αδιαφορία, για κάποιους άλλους είναι νορμάλ, δεν θα διαφωνήσω, δεν έχουμε όλοι τα ίδια μέτρα και σταθμά. Μου κάνει εντύπωση το ότι πολλές εγκυμονούσες αφήνονται τελείως στα χέρια του γιατρού. Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει το "μα αν δεν έκανε να φάω το συγκεκριμένο πράγμα, δεν θα μου το έλεγε ο γιατρός μου;;" Μα τον ρώτησες;; Ή μήπως πρέπει να μαντέψει ότι όταν σου λέει ότι απαγορεύονται τα μαλακά τυριά, πρέπει να σου εξηγήσει ποιά είναι αυτά γιατί δεν ξέρεις;; Αν δεν ξέρεις ζητάς διευκρινήσεις, δεν είναι ντροπή.

Τεσπα, μπορεί και να γίνομαι υπερβολική κάποιες φορές, το παραδέχομαι. Ίσως επειδή θεωρώ ότι όταν μια εγκυμοσύνη είναι προγραμματισμένη (εννοώ ότι δεν μας τυχαίνει χωρίς να την επιδιώκουμε) μπορείς να κάνεις ότι καλλίτερο για αυτήν φροντίζοντας από πριν κάποια πράγματα. Και κατά τη διάρκεια της φροντίζεις όχι μόνο τον εαυτό σου αλλά και το παιδί σου. Δεν ξεκινάει η φροντίδα του από την γέννηση αλλά από τη σύλληψη και αν δεν ενημερωθείς τουλάχιστον για τα βασικά πως θα το κάνεις;; Να ρωτάς καλή μου!! Και να ψάχνεσαι και να ενημερώνεσαι!! Κατά τη γνώμη μου μόνο έτσι μπορείς και να "τσεκάρεις" τρόπον τινά και τους ειδικούς....!! Αν δεν ξέρεις τι είναι η αυχενική και τι μετράει, πως θα ρωτήσεις τον γιατρό σου; Κι αν σου πει, τι θα καταλάβεις;; :wink:

Γιατί κανείς από τους γύρω μου (εκτός φυσικά από τον γλυκύτατο αντράκι μου) δεν καταλαβαίνει γιατί θέλω να γνωρίζω όσο το δυνατόν περισσότερα για κάτι που περνώ από το να το αφήνω στην τύχη ή στην άγνοια μου?

Παρηγορήσου τουλάχιστον μ'αυτό γιατί εμένα με κοροϊδεύει και ο άντρας μου πλέον :D . Πλάκα πλάκα πάντως εγώ έχω αρχίσει να κρασάρω από την υπερπληροφόρηση :)

Είπα και εγώ δεν θα απαντήσει??? :lol::lol::lol:

Είχα και σένα στο μυαλό μου φιλενάδα όταν το έγραφα...ήμουν σίγουρη ότι θα με καταλάβεις!!! :wink: Μη μου κρασάρεις...το κόλπο είναι να βρεις ένα επίπεδο πληροφορίας με το οποίο αισθάνεσαι οκ με τον εαυτό σου όταν το έχεις και όταν το ξεπερνάς να πατάς το στοπ! Εγώ το παλεύω αυτό...:roll:

livinath συμφωνώ μαζί σου...δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι επαφίονται εντελώς τυφλά στα χέρια ενός γιατρού πριν τον τσεκάρουν σε σχέση με πράγματα που ισχύουν γενικά και είναι σωστά...

gwggp2.png ISWTp2.png

Όπως είπαν οι almak, aria146, gavrias, κηπ γουόκινγκ και προσπάθησε να μην σου χαλάει η διάθεσή με τις αντιδράσεις των άλλων - η μέθοδος μπενάκης βγαινάκης μερικές φορές αποδίδει.

Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα (υπεραναλυτική εννοώ, γιατί ούφο είμαι :lol::lol: χωρίς να θέλω να πάρω τα σκήπτρα της arias :lol::lol:), αλλά αντιμετώπίζω παρόμοιες καταστάσεις με τις φίλες μου σε άλλα θέματα κι αυτό με κάνει να νιώθω αποξενωμένη αρκετές φορές. Ε, τι να κάνουμε, όμως, δεν μπορώ να τους αλλάξω γνώμη, ούτε αυτές σε εμένα.

Οπότε, μην χαλιέσαι: αντίθετα, να χαίρεσαι όταν χάρη σε εσένα, μερικοί παρακινούνται να ψάξουν τα πράγματα λίιιιγο περισσότερο (όπως συμβαίνει σε μένα με αυτό εδώ το φόρουμ).

Μη μου κρασάρεις...το κόλπο είναι να βρεις ένα επίπεδο πληροφορίας με το οποίο αισθάνεσαι οκ με τον εαυτό σου όταν το έχεις και όταν το ξεπερνάς να πατάς το στοπ! Εγώ το παλεύω αυτό...:roll:

Εκεί είναι που έχω αρχίσει να βραχυκυκλώνω....έχω πάθει τον αχόρταγο με τις πληροφορίες :D:D ...και δεν προλαβαίνω η έρμη να τελειώσω μια ιατρική, μια νομική και 3-4 άλλες σχολές να μου βρίσκονται...

Κι εγώ γίνομαι υπεραναλυτική στα θέματα που με ενδιαφέρουν όπως πχ εγκυμοσύνη. Σε άλλα θέματα που για άλλους μπορεί να είναι πολύ σημαντικά υπήρξα σχετικά χαλαρή όπως πχ στο θέμα γάμου, προσκλητηρίων, τραπεζιού κλπ όπου το ότι μου πήγαν καλά ήταν καθαρά θέμα τύχης, γιατί δεν ασχολήθηκα και πολύ, γιατί δεν με πολυένοιαζε. Καμιά φορά σαν πρώτη αντίδραση μου φαίνεται παράξενο που πολύ κόσμος ασχολείται με θέματα που δεν είναι κατά τη γνώμη μου τόσο ενδιαφέροντα, αλλά αν τα σκεφτώ λίγο συνειδητοποιώ ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.

Το κακό είναι όταν ο ένας προσπαθεί να επιβάλει την άποψή του στον άλλο ή τον κάνει να αισθάνεται άσχημα. Σε τέτοια περίπτωση είτε το συζητάς, αν κρίνεις ότι κάπου μπορεί να βγάλει η κουβέντα, είτε δεν ασχολείσαι καθόλου. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να κάνεις αυτό που σε κάνει εσένα να αισθάνεσαι καλύτερα.

Μη μου κρασάρεις...το κόλπο είναι να βρεις ένα επίπεδο πληροφορίας με το οποίο αισθάνεσαι οκ με τον εαυτό σου όταν το έχεις και όταν το ξεπερνάς να πατάς το στοπ! Εγώ το παλεύω αυτό...:roll:

Εκεί είναι που έχω αρχίσει να βραχυκυκλώνω....έχω πάθει τον αχόρταγο με τις πληροφορίες :D:D ...και δεν προλαβαίνω η έρμη να τελειώσω μια ιατρική, μια νομική και 3-4 άλλες σχολές να μου βρίσκονται...

evita -> :lol::lol::lol:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Ήδη άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα...

Με πήρε μια γνωστή μου τηλέφωνο που γεννάει σύντομα να με ρωτήσει τι παίζει με τα βλαστοκύτταρα γιατί δεν έχει χρόνο να το ψάξει και να της προωθήσω πληροφορίες...οπότε σκέφτομαι έστω και σε ελάχιστους μπορεί αυτό το χάσιμο χρόνου μου, να φανεί χρήσιμο... :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

Jen, πιστεύω ότι κάνεις καλά!!!

Απλά, υπάρχουν και κάποια πράγματα που αν τα αναλύουμε ίσως μας δημιουργούν κάποιους έξτρα προβληματισμούς που μπορεί να μας αγχώσουν.Ίσως γι'άυτό οι γύρω σου βγάζουν αυτό το συμπέρασμα.

Γενικά όμως η ενημέρωση γύρω από πράγματα που μας αφορούν δεν είναι κακό πράγμα!!! Μας κάνει να νοιώθουμε ότι έχουμε περισσότερα εφόδια!!! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Χα,χα,χα,εδώ είμαστε!!!Λοιπόν, εμένα με έχουν χαρακτηρίσει ''γραφική'' μπροστά μου, φαντάσου τι λένε από πίσω μου (έχουμε και το θέμα του θηλασμού, το μέγα αυτό έγκλημα!....), εντάξει το συνήθισα. Στην αρχή νευριάζεις, μετά όλο και λιγότερο....Συνέχισε να ενημερώνεσαι όσο γουστάρεις και όσες φορές αισθάνεσαι σαν ούφο, να έρχεσαι εδώ να τα διηγείσαι στην ουφοπαρέα!!!!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...