Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ Ή ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ?

Recommended Posts

zouzounel πιστευω οτι σου λειπει ο αντρας σου γιαυτο νιωθεισ ετσι αν ειστε καθε μερα ολη μερα μαζι,και ξαφνικα να ειστε χωρια ειναι καπως το ξερω!!εγω οταν αρχισα να κανω την πρακτικη μου μου ειχε κακοφανει παρα πολυ που δεν θα βλεπω τον αντρα μου(αγορι μου τοτε)και ημουν χαλια!μακαρι να δουλευα και γω με τον αντρα μου παντα αυτο ονειρευομουν!!ισως επειδη και οι γονεισ μου δουλευαν μαζι!τωρα δεν δουλευω(καλος η κακος).ψαχνω για δουλεια απο το σπιτι!!καλη ξεκουραση παντως σε ολες οσες σταματησατε!!και με το καλο τα μωρακια σας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elachl

elachl 4 δημοσιεύσεις

• NANA

NANA 3 δημοσιεύσεις

• zouzounel

zouzounel 3 δημοσιεύσεις

• ravT

ravT 3 δημοσιεύσεις

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δουλευα μεχρι και δεκα μερες πριν τον τοκετο. Αυτες τις δεκα μερες που καθησα σπιτι το ποσο βαρεθηκα δε λεγεται. Τα ειχα ηδη ολα ετοιμα, ο αντρας μου ελειπε, ολες μου οι φιλες ηταν στη δουλεια, οποτε σκυλοβαρεθηκα... Επαιζε ομως μεγαλο ρολο που δεν εχω μετακινησεις. Η δουλεια μου ειναι πεντε λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι. Παντως και οταν γεννησα και γυρισα στο σπιτι με το μωρο, δεν αντιμετωπισα αυτα που περιμενα, αυπνια, ταλαιπωρια κλπ. Θηλαζα και δεν χρειαζοταν καν να σηκωνομαι απο το κρεβατι και κοιμομασταν ταυτοχρονα με τη μικρη. Αντιθετως πολλες φορες βαριομουν και ελεγα αντε ποτε θα ξυπνησει. Νομιζω οτι για γυναικες που εχουν συνηθισει να δουλευουν εκτος σπιτιου και να κανουν και τις δουλειες του σπιτιου, η περιοδος με το μωρο δεν τους φαινεται και τοσο κουραστικη.

Τωρα που μαλλον παλι θα με βαλει για προκληση τοκετου ημερα Πεμπτη οπως συνηθιζει, ελπιζω να σταματησω να δουλευω την προηγουμενη Παρασκευη απο τον τοκετο. Θα εχω εξι μερες να πλυνω τα ρουχα του μωρου και να φτιαξω τη βαλιτσα μου ή να τελειωσω καμμια αλλη εκκρεμοτητα.

k9Tap3.png

Εγώ δούλευα μέχρι 50 μέρες πριν την ΠΗΤ. Περίμενα ότι θα βαρεθώ, όμως ο πρωινός ύπνος που είχα στερηθεί (ξυπνούσα 6 το πρωί), το parents, οι πρωινές βόλτες για περπάτημα, τα καθημερινά ψώνια, το μαγείρεμα, το συμμάζεμα κλπ βοήθησαν και όχι απλά δεν μου έλειψε η δουλειά, αλλά γέννησα 5 μέρες πριν την ΠΗΤ και έχω την εντύπωση ότι αυτός ο 1,5 μήνας που κάθησα δεν μου έφτασε. Πάντως κορίτσια κοιμηθείτε τώρα που μπορείτε. Οι πρώτες μέρες με το μωρό είναι δύσκολες και η στέρηση ύπνου πολύ κουραστική.

• 4 χρόνια μετά...

Κοριτσια υπαρχει καμια κοπελα που να δουλευει σε καφετερια η εστω αν δουλευε?Ειμαι σερβιτορα(και μπουφετζου και καθαριστρια μαζι) σε καφε στον πεζοδρομο της αγορας.Ολα τα κανω σ αυτο το μαγαζι πια.Απαιτει ορθοστασια και τρεξιμο (εχουμε και μερικα σκαλακια στην εισοδο κιολας).Υπαρχει καμια κοπελα με αναλογη εργασια στην εγκυμοσυνη της?Και πως το χειριστηκε το θεμα?Εχω αγχωθει τρελα γιατι ειμαι και ωρομισθια και πληρωνομαι μονο οταν δουλευω.Δεν υπαρχουν αδειες δωρα και τετοια...Για να λειψω θα πρεπει να ''χωσω'' την αλλη κοπελα(ειμαστε μονο 2) κι εκεινη το ιδιο οταν πρεπει να λειψει.Επισης στο ΙΚΑ ειμαι μονο 3 μερες στην εβδομαδα απο 3 ωρες.Ποιος πληρωνει πχ σχετικα με τις αδειες τοκετου?Το ΙΚΑ η ο εγοδοτης τα δινει στο χερι?Καμια βοηθεια?Ευχαριστω.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...