Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καμινόπετρος

Scorpina

Recommended Posts

Συγνώμη για την αναστάτωση, έμαθα τελικά ότι δεν πέθανε ο γιατρός αλλά άρρωστο συγγενικό του πρόσωπο ...Κρίμα πάντως ...ο γιατρός εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ευαγγελισμό

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Jeanne

Jeanne 7 δημοσιεύσεις

• sunsun

sunsun 5 δημοσιεύσεις

• Olg@

Olg@ 4 δημοσιεύσεις

• nancy14

nancy14 3 δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα,

πριν από λίγο έμαθα νεότερα του Καμινόπετρου και είπα να σας ενημερώσω μια που έχει βοηθήσει πολλές από εμάς και ξέρω ότι δεν τον ξεχνάτε.

Είναι εδώ και πολλές μέρες στη ΜΑΦ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας) του "Ευαγγελισμού", δέχεται επισκέψεις, έχει κανονική επικοινωνία με το περιβάλλον αλλά δεν μιλάει γιατί έχει τραχειοστομία (εγχειρητική διάνοιξη της τραχείας και η τοποθέτηση ειδικού σωλήνα εντός αυτής).

Οι γιατροί είναι -επιτέλους- αισιόδοξοι!

UmGGp3.png

Κορίτσια καλημέρα,

πριν από λίγο έμαθα νεότερα του Καμινόπετρου και είπα να σας ενημερώσω μια που έχει βοηθήσει πολλές από εμάς και ξέρω ότι δεν τον ξεχνάτε.

Είναι εδώ και πολλές μέρες στη ΜΑΦ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας) του "Ευαγγελισμού", δέχεται επισκέψεις, έχει κανονική επικοινωνία με το περιβάλλον αλλά δεν μιλάει γιατί έχει τραχειοστομία (εγχειρητική διάνοιξη της τραχείας και η τοποθέτηση ειδικού σωλήνα εντός αυτής).

Οι γιατροί είναι -επιτέλους- αισιόδοξοι!

αχ ευχαριστώ πολύ

θα τα μεταβιβάσω

μακάρι ο άνθρωπος να γίνει καλά

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ... μακάρι να πηγαίνει όλο και καλύτερα ο άνθρωπος!!!

Αυτο που λενε τα κορίτσια ειναι αληθεια, αφιερώνει πάρα πολλες ώρες σε μια εξέταση. Εμένα μου είχαν ζητήσει να πάρω και είδη πρώτης ανάγκης μαζί μου αφού δεν μένουμε Αθήνα, σε περίπτωση που χρειαστει διανυκτέρευση και επανέλεγχος της εξέτασης την επόμενη μέρα.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

σας γράφω τα νεότερα για την κατάσταση του κ. καμινόπετρου τα οποία είναι και πολύ-πολύ ευχάριστα! βρίσκεται εδώ και 2 εβδομάδες στο ισραήλ (αν δεν κάνω λάθος για το μέρος) σε κέντρο αποκατάστασης και είναι πολύ καλύτερα. μιλάει, γράφει και ίσως σε μερικούς μήνες να επιστρέψει και πάλι στο ιατρείο του. όλοι πια οι φίλοι του είναι πολύ αισιόδοξοι...

UmGGp3.png

σας γράφω τα νεότερα για την κατάσταση του κ. καμινόπετρου τα οποία είναι και πολύ-πολύ ευχάριστα! βρίσκεται εδώ και 2 εβδομάδες στο ισραήλ (αν δεν κάνω λάθος για το μέρος) σε κέντρο αποκατάστασης και είναι πολύ καλύτερα. μιλάει, γράφει και ίσως σε μερικούς μήνες να επιστρέψει και πάλι στο ιατρείο του. όλοι πια οι φίλοι του είναι πολύ αισιόδοξοι...

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε για τον κ. Πέτρο Καμινόπετρο. Παρακολουθώ από κοντά την υπόθεση ως και θα σας ενημερώνω έγκυρα.

Πράγματι ο Καμινόπετρος είναι στο Ισραήλ στο καλύτερο κέντρο αποκατάστασης στον κόσμο και η κατάστασή του βελτιώνεται καθημερινά. Μιλάμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο και ελπίζουμε ότι σύντομα θα επιστρέψει στα ιατρικά του καθήκοντα.

Θα τον ρωτήσω αν επιθυμεί την κοινοποίηση της e-mail διεύθυνσής του για να του στέλνετε μηνύματα.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε για τον κ. Πέτρο Καμινόπετρο. Παρακολουθώ από κοντά την υπόθεση ως και θα σας ενημερώνω έγκυρα.

Πράγματι ο Καμινόπετρος είναι στο Ισραήλ στο καλύτερο κέντρο αποκατάστασης στον κόσμο και η κατάστασή του βελτιώνεται καθημερινά. Μιλάμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο και ελπίζουμε ότι σύντομα θα επιστρέψει στα ιατρικά του καθήκοντα.

Θα τον ρωτήσω αν επιθυμεί την κοινοποίηση της e-mail διεύθυνσής του για να του στέλνετε μηνύματα.

Χρόνια πολλά και σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση hdimop. Η ανησυχία για την υγεία του κ. Καμινόπετρου έχει αναφερθεί και σε άλλα topics του forum από πολλές κοπέλες. Αν σου είναι εύκολο μετέφερε του ότι δεν τον ξεχνάμε και ότι του ευχόμαστε ταχεία αποκατάσταση.

UmGGp3.png

Διαφημίσεις

καθώς με παρακολουθούσε ο κος Γιαννακόδημος και στις 2 εγκυμοσύνες, όταν έμαθα αυτό που συνέβει στον κο Καμινόπετρο σοκαρίστηκα παρα πολύ. Για μενα, αυτοί οι 2 επιστήμονες και άνθρωποι ήταν οι άνθρωποι μου κατά τη διάρκεια αυτών των 18 ωραίων αλλά και δύσκολων μηνών. Ελπίζω, εύχομαι και προσεύχομαι, ο κος Καμινόπετρος να μπορέσει να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει πολλές ακόμα έγκυες γυναίκες, με τις πολύτιμες γνώσεις του αλλά, πολύ περισσότερο, με τη αφοσίωση, την ανθρωπιά και την ευαισθησία που τον διακρίνει!!!

Πολυλογώ αλλά, πραγματικά, οι λέξεις οσες και να είναι είναι πολύ λίγες για αυτόν τον Άνθρωπο!!!

Αθηνά squsquadb20070430_0_Bekos.pngcatcatavi20050610_0_Titina+is.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Jeanne ευχαριστουμε για να καλά νέα! Hdιmop αν μπορείτε να του μεταφέρετε και τις δικές μου ευχές για ταχεία ανάρρωση! Ελίζα είναι το όνομά μου. Αν έχει πρόσβαση στο ιντερνετ μήπως θα ήθελε να τις διαβάσει από εδώ;

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Να δώσω και εγώ με την σειρά μου τις καλύτερες ευχές μας στον κο Καμινόπετρο.

Έκανε τους βασικούς υπερήχους στην μικρή μας και έδειξε τρομερή ευαισθησία και επαγγελματισμό.

Εύχομαι πάνω από όλα γρήγορη ανάρρωση και σιδερένιος.

Μια στιγμή, μια ζωή

Η στιγμή που σε είδα...

catcatsrd20090114_1_To+mpoumpouki+mou+is.png

Τωρα το ειδα αυτο το θεμα. πριν ενα μηνα που κανονιζα αυχενικη με τον γυναικολογο μου , μου τον ανεφερε γιατι με αυτοβν συνεργαζοταν και απ΄οτι μου ειπε ηταν και φιλοι αλλα μου ειπε πως πεθανε.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Τωρα το ειδα αυτο το θεμα. πριν ενα μηνα που κανονιζα αυχενικη με τον γυναικολογο μου , μου τον ανεφερε γιατι με αυτοβν συνεργαζοταν και απ΄οτι μου ειπε ηταν και φιλοι αλλα μου ειπε πως πεθανε.

Δεν πέθανε βρε ντοράκι, εγκεφαλικό έπαθε, ή έγινε κάτι (οξω από δω και μακριά ) και δε το ξέρω? By the way ντοράκι μου είσαι εγκύος? Μπράβο κοπέλα μου.

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 4 εβδομάδες μετά...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

μήπως θα ήταν ωραία να έστελναν τα μέλη ταχυδρομικά κάποια ζωγραφιά στον κ. Καμινόπετρο?

Μπορεί καποιος να επιβεβαιώσει αν οντως βρίσκετια εκεί έτσι ωστε να σταλουν εκεί?

http://www.filoktitis.com.gr/

210-66.70.000 e-mail e-mail.gifinfo(at)filoktitis.com.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Διεύθυνση postal-addr.gif Πεύκων & Πεισιστράτου - Καρελλάς - Κορωπί Αττικής, 19400 Στείλτε μας τις προτάσεις ή τα σχόλια σας για την βελτίωση του ιστότοπου.

e-mail.gif informatics(at)filoktitis.com.gr

εδω είναι τα στοιχεία επικοινωνίας.

Εγώ δεν είχα ποτέ επαφή με αυτό τον άνθρωπο, αλλά απο όσα διαβάζω,

όποιος είχε επαφη, σίγουρα θα θέλει με καποιο τρόπο του στείλει κάτι.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

ευχες κι απο μενα για μια καλη χρονια και ταχεια αναρρωση για τον κ.Καμινοπετρο!!!

δεν τον γνωριζω προσωπικα αλλα εχω ακουσει τοσα καλα λογια που πολυ θα το ηθελα..

οι προσευχες μας μαζι του για να γινει γρηγορα καλα!! :P

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

• 1 χρόνο μετά...

O κ. Καμινόπετρος βρίσκεται στο σπίτι του σε σταθερή κατάσταση, δυστυχώς δεν φαίνεται να βελτιώνεται...

Το ιατρείο του υποστηρίζεται από τον συνεργάτη του κ. Λίβανο (Λείβανο?), Αγίας Σοφίας 8, 210 6772922

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...