Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπουκωμένη μύτη...

Recommended Posts

Για να είμαι ειλικρινής, η παιδίατρος μας είχε πει από την αρχή να μην χρησιμοποιήσουμε συσκευές τέτοιες, οπότε και δεν ξέρω να πω αν όντως κάνουν δουλειά ή όχι. Μετά το μπάνιο τους βάζω συνήθως φυσιολογικό ορό και καθαρίζουν πολύ καλά, αλλά ακόμη και αυτό δεν τους το κάνω κάθε μέρα εάν δεν συντρέχει λόγος.

Ellemphriem, δεν έχουμε περάσει (ακόμη) ωτίτιδα, δεν ξέρω καν πως είναι και πως θα μπορούσα να την καταλάβω. Έχω ακούσει/διαβάσει, όμως, ότι πονάει πολύ και συνήθως σηκώνει υψηλό πυρετό. Αληθεύει αυτό;

Αργησα να το δω αυτο :( Να σου πω τωρα για τον πονο ειμαι σιγουρη οτι ποναει απο προσωπικη εμπειρια αλλα απο την μικρη δεν πολυκαταλαβαινω ποτε ποναει γιατι δεν γκρινιαζει αν δεν φτασει το πραγμα ΠΟΛΥ σοβαρο. Εμεις ξεκινησαμε με υψηλο πυρετο 39 και βαλε ο οποιος ΔΕΝ επεφτε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Περναμε ντεπον-πονσταν εναλαξ ανα 5ωρο και απο 39,7 επεφτε το πολυ 38,6.....δραμα η κατασταση. Την τριτη μερα ηρθε η γιατρος και βρηκε οξυα ωτιτιδα στο αριστερο και ελαφρια στο δεξι. Την ιδια νυχτα καθε φορα που την ακουμπουσα στο κρεβαττι σηκωνοταν κλαιγοντας (πιστευω οτι αυτο ηταν οντως πονος) αλλα χρειαστηκε 3 μερες πυρετου και επισκεψη γιατρου και ΜΕΤΑ εδειξε οτι πονουσε......οποτε στην αρχη δεν ειχα καταλαβει τιποτα. Απλα με ψιλιασε οτι ο πυρετος ΔΕΝ υποχωρουσε με την καμια. Αυτο συνηθως ειναι ενδειξη λοιμωξης.....στο τελος πηραμε αντιβίωση (κατι που δεν ηθελα σε καμια περιπτωση).......και μονο τοτε την δευτερη μερα επεσε ο πυρετος και ησυχασαμε. Απο τοτε τρεμω τον φυσικο ορο. Πιστευω οτι εγω της την εκανα την ωτιτιδα λογω του οτι της εκανα πολλους και σε λαθος σταση.....δεν θελω ουτε να τον βλεπω. Τωρα της κανω μονο ατμο.....να σου πω μια χαρα δουλευει και αυτος.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα, εντάξει, δε νομίζω να φταις εσύ. Αλλα κι έτσι να είναι, ποιά μάνα δεν έχει κάνει τα λάθη της με τα παιδιά της; Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, από τότε που διάβασα τα ποστ σας εδώ, φυσιολογικό ορό τους βάζω κι εγώ τώρα σε όρθια στάση. Σ'ευχαριστώ και για τις πληροφορίες σχετικά με την ωτίτιδα. Τι να κάνουμε κι εμείς; Προσπαθούμε, οι μάνες!

Κλάρα, θα ρωτήσω την παιδίατρο για το θαλασσινό νερό. Αν είναι καλύτερο απ'το φυσιολογικό ορό, γιατί όχι;

wyaMp2.pngcEVCp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια sos

σημερα η μικρη μου ξυπνησε με μυξουλες που οσο περναει η μερα αυξανονται πολυ, δε νομιζω οτιεχω δει εντονοτερη καταρροη.!!!!!

τρεχουν συνεχως εξω απο τη μυτη , κι ακομα οταν της κανω αναρροφηση η ανακουφιση δεν διαρκει πάνω απο 15 λεπτα. εννοειται οτι μονο πανω μας μπορει να κοιμηθει.λετε να βαλω ορο ή δε χρειαζεται αφου δεν ειναι ξερές??

υπαρχει κατι που να μπορει να την ανακουφισει?.

το μωρακι μου δεν μπορει να ηρεμησει :-(:-(:-(:-(

κοριτσια sos

σημερα η μικρη μου ξυπνησε με μυξουλες που οσο περναει η μερα αυξανονται πολυ, δε νομιζω οτιεχω δει εντονοτερη καταρροη.!!!!!

τρεχουν συνεχως εξω απο τη μυτη , κι ακομα οταν της κανω αναρροφηση η ανακουφιση δεν διαρκει πάνω απο 15 λεπτα. εννοειται οτι μονο πανω μας μπορει να κοιμηθει.λετε να βαλω ορο ή δε χρειαζεται αφου δεν ειναι ξερές??

υπαρχει κατι που να μπορει να την ανακουφισει?.

το μωρακι μου δεν μπορει να ηρεμησει :-(:-(:-(:-(

Εννοείται ότι θα βάλεις ορό!!!! Πώς αλλιώς θα καθαρίσει ???

azHYp2.png

vwuep3.png

Ο δικοςμου γιατρος τις θεωρει ακρως επικινδυνες για τα αγγεια της μυτης και μια μη φυσιολογικη παρεμβαση στη μυτη του παιδιου.

Επειδη συμφωνω μαζι του, το ακολουθω.

Η καθεμια θα κανει αυτο που πιστευει.

Συμφωνώ απόλυτα! Εμένα μου την είχε "γράψει" ο παιδίατρος μέσα απο το ΜΗΤΕΡΑ μόλις γέννησα μαζί με τα γάλατα του μικρού. Την πηρα και την είχα στην άκρη. Κάποια στιγμή, πριν 4 μήνες περίπου, ο μικρός μπούκωσε και θεωρησα πως μόνο με τον Φ.Ο. δεν τον βοηθούσα αρκετά. Οπότε, λέω στον σύζυγο να κρατήσει το παιδί (13 μηνών τότε) και να του βάλω τη συσκευή για να το ξεμπουκώσω...αποτέλεσμα; Του άνοιξα τη μυτούλα η άχρηστη :( έτρεχε αίμα...! Το παιδί έπαθε σοκ μαζί και εγώ... Φυσικά, επι τόπου ο άντρας μου πήρε τη συσκευή και τη πέταξε στα σκουπίδια...μουρμουρίζοντας :( ! (γιατί εκείνος επέμενε απο την αρχή να μην του βάλω αυτό το "πράγμα" στη μυτούλα του). Αππααπαπα! Εγώ ούτε να το βλέπω αυτό το πράγμα μπροστά μου! Και ο παιδίατρος μου που έχουμε, όταν του ειχα πει πως εχω τη συσκευή και πως μου την είχαν γράψει απο το ΜΗΤΕΡΑ, μου είπε μην την χρησιμοποιήσω...γιατί θέλει πολύ προσοχή και κοτσια! Συγκεκριμένα μου είπε: Αν αντέχεις να του το κάνεις...και αν αντέχεις και τις τυχών συνεπειες.... Εκ των υστέρων κατάλαβα τι εννοούσε ο άνθρωπος.

Παρεπιπτόντως, απόψε όλο το βράδυ ο μικρός δυσκολευόταν στον ύπνο του (τωρα είναι 17 μηνών) γιατί έχει πολύ συνάχι. Το πρωί πριν το γάλα, του έβαλα μια αμπούλα ορού αλλά με τα χίλια ζόρια! Δεν κάθεται βρε παιδί μου...ούτε να του την σκουπίσω τη μυτούλα του! Σκέφτομαι να του πάρω απο το φαρμακείο αυτά τα μαντηλάκια που διαφημίζουν για το συνάχι..που δεν ερεθίζει τη μύτη...αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο κάνει για μωρά.. Γνωρίζεται κάτι; Τώρα του την σκουπίζω με μαλακά βαμβακερά πανάκια (όχι μιας χρήσης) αλλά και πάλι ερεθίζεται ρε γμτ! Και χαμομηλάκι του έβαλα αλλά μάταια... Έχετε ακούσει κάτι για αυτά τα μαντηλάκια που σας αναφέρω;

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα.Και εμένα ο μπέμπης αυτές τις μέρες λόγω μεγάλης πτώσης της θερμοκρασία μου μπούκωσε.¨Οπως έγραψα και λίγο πιο πάνω τις προηγούμενες μέρες εγω χρησιμοποιώ θαλασσινό νερό σε μορφή σπρέι και δεν έχω χρησιμοποιήσει πότε σε κανένα από τα 4 παιδιά μου μηχάνημα αναρρόφησης.Του βάζω στην μυτούλα το σπρέι σε όρθια στάση και με την πίεση που εχει αμέσως τρέχουν έξω οι μυξούλες.Για να τις βοήθήσω περισσότερο έχω παρει ένα σαν λαστιχένιο μπουκαλακι της chicco με μία μικρή μυτούλα από σιλικόνη μαλάκο και ρουφάει πολυ απάλα το υπόλοιπο που έχει μείνει μέσα(και μαλιστα έψαξα πολύ να το βρώ στην αγορά γιατί πλέων οι εταιρίες φαίνεται δεν το βγάζουν πια 'εγω το χρησιμοποιουσα πριν από 9 χρόνια και στα μεγάλα μου).Ο φυσιολογικός ορός δεν κάνει τίποτα και το παιδί υποφέρει.Μάλιστα το βράδυ πριν κοιμηθεί αφού πρώτα του καθαρίσω την μυτούλα του βάζω και από 1-2 σταγονίτσες οντριβιν για παιδάκια και περνάμε ενα σχετικά ήσυχο βράδυ.

Κοριτσια καλημερα. Χρησιμοποιω και εγω τη συσκευη OTRISALIN στον μικρο αλλα μου ειπε ο παιδιατρος οχι καταχρηση μονο αν ειναι πολυ μπουκωμενος και παντα με φυσιολογικο ορο γιατι οντως η υπερβολικη χρηση βλαπτει τα αυτια. Να σας πω την αληθεια απο την στιγμη που τον πηρα απο το μαιευτηριο τον καθαρισμο με φυσιολογικο ορο ποτε δεν μπορεσα να το κανω. Φοβομουν. Οποτε τον καθαριζω με την συσκευη. Οχι οτι και αυτη η μεθοδος ειναι η καλυτερη για μενα αλλα και για το μωρο αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο.

Y9MXp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

γεια σασ κοριτσια η κορουλα μου ειναι τωρα 4 μηνων και 9 ημερων. εδω και 2 μερες εχουμε μπουκωμενη μυτουλα και δυο φορες με το φτερνισμα μου εβγαλε πρασινες μυξουλες. την αποσυμφοριζω με φυσιολογικο ορο και την ιδικη συσκευη της chicco. ο παιδιατρος ομως μου ειπε να της βαλω otrivin με garamat το οποιο περιεχει σε μικρες ποσοτητες κορτιζονη και αντιβιοτικο διοτι μαλλον εχει μικροβιακι και να μην κατεβει προς τα κατω. δεν ξερω τι να κανω ειμαι πολυ κατα των φαρμακων αλλα με αγχωσε ο παιδιατρος. θα ηθελα τη γνωμη σας. ευχαριστω πολυ

helenap :-P

Αν εβγαλε πρασινες μυξουλες θα ακουγα τον παιδιατρο.

Υπερ ή κατα φαρμακων θελει ειδικο χειρισμο. :?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Ο μπέμπης μου είναι 6 μηνών και μέχρι σήμερα δεν αντιμετωπίσαμε θέμα με τις μυξούλες... Κάθε βράδυ μετά το μπάνιο τον ξαπλώναμε στο πλάι και βάζαμε ορό. Μία αμπούλα με πίεση στα ρουθουνάκια του (τη μοίραζα) και μετά τον σηκώναμε μπρούμυτα να τρέξει ο ορός και αν έβλεπα και καμιά μυξούλα τραβούσα με το οτρισαλίν.

Σήμερα το πρωί ξύπνησε με γουργουρητά στη μύτη. Έβαλα 2 ορούς με πίεση, έναν σε κάθε ρουθούνι και τράβηξα. Από το αριστερό ρουθούνι έβγαλα πολλές μυξούλες λίγο πηχτές και ελαφρώς κίτρινες, όχι διάφανες.

Πήρα τηλέφωνο ΩΡΛ θα πάμε αύριο να μας δει γιατί έχουμε ένα θέμα με το αυτάκι (εξωτερικά) και τον ρώτησα και για το μπούκωμα. Μου είπε ότι το οτρισαλίν το χρησιμοποιώ κατά βούληση και δεν κάνει κακό αλλά μου είπε το εξής για τον ορό:

Να μην τον βάζω με πίεση γιατί μπορεί να τον στείλω στο αυτί του! Τι στην ευχή να κάνω που ο ένας γιατρός τα λέει έτσι κι ο άλλος αλλιώς???? Είχα την εντύπωση ότι με πίεση έχω καλύτερα αποτελέσματα...

αυτο ειναι αληθεια για το αυτι..ο ορος ενω νομιζαμε οτι κανει καλο μας επιβαρυνε στο αυτι τελικα ..πολυ τον τρεξαμε και ησυχασαμε οταν σταματησαμε τον παιδικο..

Μα καλά μας δουλεύουν; έτσι κι αλλιώς πιέζεις για να βγεί από το μπουκαλάκι! δεν γίνεται αλλιώς. Και εγώ έτσι το κάνω και έτσι βγαίνουν οι μυξούλες. Εντωμεταξύ τον έχω ταράξει τον καημένο με τους ορούς, τους βλέπει και τρέχει!!! Τι να κάνω αφού μονίμως μπουκωμένος είναι.

γεια σασ κοριτσια η κορουλα μου ειναι τωρα 4 μηνων και 9 ημερων. εδω και 2 μερες εχουμε μπουκωμενη μυτουλα και δυο φορες με το φτερνισμα μου εβγαλε πρασινες μυξουλες. την αποσυμφοριζω με φυσιολογικο ορο και την ιδικη συσκευη της chicco. ο παιδιατρος ομως μου ειπε να της βαλω otrivin με garamat το οποιο περιεχει σε μικρες ποσοτητες κορτιζονη και αντιβιοτικο διοτι μαλλον εχει μικροβιακι και να μην κατεβει προς τα κατω. δεν ξερω τι να κανω ειμαι πολυ κατα των φαρμακων αλλα με αγχωσε ο παιδιατρος. θα ηθελα τη γνωμη σας. ευχαριστω πολυ

Και εγώ επίσης θα άκουγα τον παιδίατρο, γιατί πράσινη μυξούλα σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι να πάρει και αντιβίωση... αν το προλάβεις με την αγωγή που σου έδωσε θα είναι πολύ καλό, αλλά να ξέρεις ότι πράσινη μυξούλα... πρέπει να την αντιμετωπίσεις δραστικά... περαστικά σας!!!

2Niwp2.png

6PDKp2.png

• 1 month later...

βλεπω ότι όλες προτιμάτε το otrisalin ποια η διαφορά του με τα υπόλοιπα ρε κορίτσια? εμένα μου φάνηκε πως αυτό δεν ρουφάει καθόλου.μιλάω για την συσκευή που ρουφάς ετσι?

εμάς πάντως επειδή έχει πολύ μπούκωμα τον τελευταίο μήνα μας ξεκίνησε amoxil για 7 ημέρες.

Διαφημίσεις

Κοριτσια με σωσατε! Η μικρη μου ειναι 5,5 μηνων και αρπαξε την πρωτη της ιωση με μπουκωμα αρκετο σε σημειο να πνιγεται. Οποτε δοκιμασα να της βαλω ορο γινοταν της τρελης, ασε που της εβαζα σταγονες μονο. Ετσι ουτε βοηθουσε και πλανταζε το καημενο. Χθες το βραδυ μπηκα στην "εγκυκλοπαιδια" ( εδω δηλαδη) και διαβασα το θεμα κι ετσι στις 6 το πρωι αφου δεν μπορουσε να ηρεμησει την περιλαβαμε με τον αντρα μου, την τυλιξαμε σε ενα σεντονακι ( σωστη η μαμα που το εφαρμοσε πρωτη) για να μην κουναει τα χερια , την γυρισαμε στο πλαι και επιτεθηκαμε με ορο και ortisalin. Περιττο να πω πως ξυπνησαμε οοοοολη την πολυκατοικια , αλλα μετα η βελτιωση ηταν εμφανης! Σας ευχαριστω πολυ!!:P

uslPp3.png

Εμάς η παιδίατρος μας είπε τον σωστό τρόπο που μπαίνει ο ορός γιατί επί ένα μήνα είτε του έβαζα είτε όχι το ίδιο αποτέλεσμα είχε.

Εγω κάθομαι όρθια και τον βάζω πλάι πάνω στο κρεβάτι με τα ποδια του να εξέχουν προς τα εμένα. Του μαγνώνω τα πόδια του με τα τα γόνατά μου (όχι να πονάει, αλλά να μην τα κουνάει) του μαγκώνω το προσωπάκι στο πλάι με τη μία παλάμη και με το άλλο χέρι βάζω τον ορό. Πάντα βάζω τον ορό στο πάνω ρουθούνι και προσέχω να αρχίσει να βγαίνει από το κάτω ρουθούνι. Τον γυρίζω μπρούμυτα στον αέρα για αρκετά λεπτά και αυτός βγάζει από το στόμα και από τη μύτη μύξες, βλέννες κτλ. Επαναλαμβάνω και στο άλλο ρουθούνι. Βέβαια ποτέ μου δε φανταζόμουν ότι θα το έκανα αυτό το μαρτύριο στο παιδί μου. Ετρεμα !! Αλλά προτιμω να ξεσηκώνουμε το τετράγωνο και να χτυπιέται παρά να πάθει τίποτα από τις βλέννες. Ο άντρας μου φεύγει από το δωμάτιο όταν είναι να κάνουμε ορό.

Κοριτσια εγω ανυσηχω μηπως του κανει κακο ολη αυτη η πιεση στα ευαισθητα αγγεια της μυτης. Εχετε ακουσει τιποτα?? Προς το παρον του ριχνω με την αμπουλα αλλα εχω δει την φιλη μου με τη συρηγγα οτι ειναι πιο αμεσα αποτελεσματικη...

Δεν ξερω κοριτσια προσοχη με τους ορους. Εχω κανει μεχρι στιγμης 2 ΜΕΓΑΛΑ λαθη. Ενα εκανα ξαπλωτη την μικρη με πιεση, της πηγαινε στο αυτι και εκανε ωτιτιδα. Και δευτερο ΜΕΓΑ λαθος εκανα πολλους γιατι ακουγα συνεχεια χρου και χρου μεσα και αποδειχτηκε μετα απο 4 ΜΗΝΕΣ ταλαιπωριας οτι αυτο το ρουουνισμα ειναι ΟΙΔΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ απο........? απο τους ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ που της εκανα για να την βοηθησω. Ολα με ΜΕΤΡΟ, ολα!.....τωρα εχει γινει χρονια ρινιτιδα με οιδημα και αυτο ΔΕΝ φευγει ευκολα....ειμαι τελειως απογοητευμενη. Για καλο τα εκανα, σκατα την εκανα την μικρη τελικα. ΠΡΟΣΕΧΤΕ.....τις υπερβολες.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

εμεις φτασαμε στο νοσοκομειο, επειδη ειχε πολυ βουλωμενη μυτη το θαλασσινο νερο δεν της εκανε τιποτα, με αποτελεσμα να μην μου ετρωγε και να μην επινε!!!!τωρα ομως ειμαστε μια χαρα δοξα το θεο, εγω συνεχιζω να της ριχνω ορο στη μυτη με τη συρηγγα με πιεση προληπτικα!!! παντως η μικρη μου ενοχλειτε παρα πολυ αν εχει τη μυτη της βουλωμενη!!!τον τροπο με τη συρρηγγα μου τον ειπαν στο νοσοκομειο, εγω απλα της εριχνα με την αμπουλα.

εμεις φτασαμε στο νοσοκομειο, επειδη ειχε πολυ βουλωμενη μυτη το θαλασσινο νερο δεν της εκανε τιποτα, με αποτελεσμα να μην μου ετρωγε και να μην επινε!!!!τωρα ομως ειμαστε μια χαρα δοξα το θεο, εγω συνεχιζω να της ριχνω ορο στη μυτη με τη συρηγγα με πιεση προληπτικα!!! παντως η μικρη μου ενοχλειτε παρα πολυ αν εχει τη μυτη της βουλωμενη!!!τον τροπο με τη συρρηγγα μου τον ειπαν στο νοσοκομειο, εγω απλα της εριχνα με την αμπουλα.

εμενα η μεγαλη μου επαθε ριξη τυμπανου και ο ωρολας μου ειπε οτι εγινε πιθανοτητα λογω συριγγας. εγινε την αμεσως επομενη μερα που το ξεκινησα!τωρα η μικρη ειναι μπουκωμενη και θελει να θηλαζει πολυ και οχι τσο πλυ φαγητο ως συνηθως.ευτυχως εχουμε και αυτο καιολα ειναι καλυτερα!

tBTkp3.png

και ο μικρός μας Θοδωρής ήρθε στις 11/04/2011

κορίτσια καλημέρα.κι εμείς είχαμε προβλημα με τη μυτούλα.βάζαμε ορό μαλάκωνε τις βλέννες και τραβούσαμε με ένα μηχανηματάκι της οτρισαλιν ότι μπούκωνε τη μύτη.έγω είδα αποτελέσματα πάντως γιατί όλα αυτά που μαλακώνει ο ορός δεν είναι και ότι καλύτερο να μένουν στη μυτούλα.πρέπει να βγούνε κι επειδή τα παιδιά δεν ξέρουν να φυσήξουν τη μύτη έτσι είδα αποτελέσματα.και τώρα της βάζω καμια φορά ορό αλλά προληπτικά.

Εμεις βαζουμε ορο μονο οταν χρειαζεται και οχι καθε μερα οπως ακουω, μου φαινεται ασκοπο... καταληξαμε απο τις μικρες μικρες με 10αρα συριγγα με ενα μπουκαλι ορο απο το φαρμακειο, (γιατι οι αμπουλες ειναι πανακριβες) με καρφωμενη τη βελονα μεσα.το παιδι ξαπλωμενο στα γονατα μας με το προσωπο χαμηλα προς τακατω για να μη καταπινει τις μυξες που προσπαθεις να του βγαλεις. Κανουμε οσες επαναληψεις χρειαζεται ωστε να βγαινει απο το διπλανο ρουθουνι μονο νερακι...εχει τυχει ας πουμε και 5 φορες συνεχομενες...οτριζαλιν μας ειχαν πει κι εμας και το πηραμε αλλα δεν χουμε βαλει ποτε, μιας και ο ορος κανει πολυ καλη δουλεια με το τροπο αυτο, γιατι να βαζουμε φαρμακα? (διαβασαμε τις οδηγιες και εχει και κατι φαρμακευτικο μεσα στα συστατικα οποτε δε το βαλαμε, αν και εγω βαζω οτριβιν παιδικο σε μενα:mrgreen:) Μολις βγηκαμε απο κρυωματο-μπουκωματα και οι 2 μικρες...οσο για τη μπεμπα που ειναι 6μηνων δε φανταζεστε με αυτο το τροπο με τη συριγγα, ποση μυξα μπορει να βγαινει απο μια τοσο μικρη μυτουλα!!!!!!!!!!!

α ξεχασα...αυτο που ρουφαει τις μυξες το χαμε παρει κι εμεις αλλα τελικα το αφησαμε σαν τεχνικη μιας και αν κανεις πολλες επαναληψεις ορου δε μενει τιποτα να ρουφηξει!!!!!!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια τα εκανα και πετυχε.

-Αφου με αρμεξα λιγο σε ενα καπακι εμφιαλωμενου νερου (που ειναι αποστειρωμενα) του εσταξα λιγο γαλα απο το στηθος με τη συριγγα

-Ρεφλεξολογια-μασαζακι απο τα δακτυλακια (πανω μερος του ποδιου) κ προς τα πανω

-Ανοιξα λιγο το παραθυρο

-Του σηκωσα λιγο το κεφαλακι στο κρεβατι για να κατηφοριζουν οι εχθροι

JBePp2.png?qDX8aAa3

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...