Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ.

Recommended Posts

Εχω μείνει αφωνη με αυτά που ακούω.

Αν εγώ σας περιγράψω τις συνθήκες εργασίας μου θα με μισήσετε....

Ξέρετε πόσες κοπάνες κάνω το μήνα με την προφαση οτι το παιδί΄ή εγώ ειμαστε άρρωστοι;

Μηπως το αφεντικο μου ειναι το τελειο αφεντικο και τον εχω παρεξηγησει...;

..ναι!:lol:

τα ένσημα πάντως αν θέλει να τα διορθώσει εκ των υστέρων γίνεται-

Διαφημίσεις

irene 1000ε περνεις τελικα η 800ε?

γνωμη μου ειναι να καθησεις εκει που εισαι γιατι ολα αυτα που αναφερεςειναι πολυ ικανοποιητικα ειδικα αν ειναι ατομο ομιλητικο το αφεντικο σου.α'οτι καταλαβαινω εχει κ κατανοηση!

θελετε να αρχισω κι εγω με τις ιστοριες μου?

μια μερα πηγα στην δουλεια μου(πωλητρια παππουτσιων)5 κοπελες μεσα.

μοιραζομασταν τις καθημερινες δουλειες.εκεινη τη μερα εγω καθαριζα τζαμαριεσ(ποσα μετρα)σκουπισμα εξω κ βιτρινες.

ενω σκουπιζα εξω βλεπω οτι ενας σκυλος μαλλον τα ειχε κανει τα κ@κ@ του.

κ τι κ@κ@ ε?

το λεω στην αφεντικινα μου κ παω να παρω τον κουβα με το νερο ωστε να τα βρεξω κ σκουπιζοντας τα να παταχτουν στον υπονομο.

βγαινει τοτε εξω κ αρχιζει να με φωναζει κ να μου λεει''τι πας να κανεις εκει?νομιζεις οτι ετσι θα καθαριστουν?οχι να τα μαζεψεις με το χερι!!!

τι? λεω εγω?δεν γινεται αυτο που λες!

κι αρχιζουμε τωρα εναν εντονο διαλογο γιατι σονι κ καλα να τα μαζεψω με το χερι.

αφου της ειπα οτι σιχαινομαι μου λεει φορα γαντι!

αρνηθηκα τα σκουπισα οπως σας ειπα κ παραπανω αλλα απο εκεινη την μερα αρχισε πολεμος εναντιον μου.

καθε πρωι μου αρχιζε τις φωνες,με αγγαρευε,μου εβαζε ολες τις δυσκολες δουλειες κ εσωτερικες κ εξωτερικες κ μη πω κ για τον ψυχολογικο πολεμο!

αντεξα ενα χρονο φτανοντας με σε νευρολογο με ημικρανιες που με ταλαιπωρουν μεχρι σημερα!

γι αυτο σου λεω μην μιλας!κατσε εκει που εισαι.υπαρχει μεγαλη εκμεταλευση κι αυτα που ειπα δεν ειναι τιποτα!!!

οσο για εκμεταλευση χρηματων κ ενσημων?θελω σελιδες για να γραψω!

Αχ! ρε Χριστινάκι άκου τι έπαθε μια γνωστή μου κι αυτή πωλήτρια παπουτσιών και πολλά χρόνια στο ίδιο μαγαζί.

Είχε πρόβλημα να κάνει παιδί και κάθε φορά που ήθελε να κάνει εξωσωματική τους το έλεγε και φυσικά αυτοί δεν πετάγανε από την χαρά τους.

Όταν έμεινε έγκυος τελικά ξέρεις τι της είπανε "Καλά μη το δέσεις και σκοινί κορδόνι" (ότι θα το γεννήσει τελικά).......οι αχρείοι.

Ευτυχώς με πολλά προβλήματα την εγκυμοσύνη και ξάπλα της έδωσε ο Θεός το παιδάκι της.

σαν δεν ντρεπονται λιγο!!

πατανε στην αναγκη μας γι αυτο!εκεινη την ωρα θελει ενα βρισιμο καλο κ παραιτηση αλλα?η αναγκη!

ξερεις ποσες φορες δεν μιλησα?ποσες φορες εσκυψα το κεφαλι κατω?

κι οταν εφερνα αντιρηση μου κανανε πολεμο!ε οχι ρε φιλε να τρελαθω εγω επειδη εσυ την εχεις δει αφεντικο!

line_flow2_beg_39_time_1208577600_text_e720ece5ebe9f3f3effdebe120eceff520e5e9ede1e9.gif

Στα 20 μου περασα 2 μηνες στο κρεβατι γιατι επαθα δισκοπαθεια απο το ξεφορτωμα στην δουλεια(σουπερ μαρκετ). Ετυχαν μερες που πηγαινα στις 05:30 και εφευγα στις 23:00 γι' αυτο κατσε στα αυγουλακια σου και πες ενα μεγαλο ευχαριστω. Στο γραφειο που ειμαι τωρα εχουνε κλεισει 3 εταιρειες που συνεργαζομασταν.

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

Διαφημίσεις

Εγω κορίτσια είμαι στον ιδιο εργοδότη 10 χρόνια το εργασιακό περιβάλλον είναι απαράδεκτο απο άποψη καθαριότητας και όχι μόνο (το ίδιο θα έλεγα και για το αφεντικό μου) έχω κάνει διάφορα άσχετα με το αντικειμενο της εργασίας μου χωρίς να έχω ανταμειφθεί ούτε κάν λεκτικά... Πιο πολύ μου αναγνωρίζουν το πόσο πολύτιμη υπάλληλος είμαι στην εταιρεία οι πελάτες της παρα το αφεντικό μου, έχω κάνει απίστευτες υποχωρήσεις ένα θα σας πω πέρσι ανέβηκα στην αποθήκη να βρώ ανταλλακτικά (που σημειωτέον δεν είναι η δουλειά μου) αλλα λυπήθηκα το αφεντικό που ήταν στο νοσοκομείο και είπα δεν θα αφήσω την εταιρεία ξεκρέμαστη, και το πληρωσα... έσκισα το καλάμι μου σε τέτοιο βάθος που έπρεπε να φύγω για ράμματα!!! Τί έκανα? ενημερωσα το αφεντικό μου τηλεφωνικά τι έγινε και πήρα την άδεια να πάρω ένα συνάδελφο να με πετάξει μέχρι το κατ. Υπ'οψιν το οτι ανέβηκα στην αποθήκη πάλι είχα πάρει άδεια απο το αφεντικό για να το κάνω! Το αποτελεσμα ήρθε στο κάτ η ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ γυναίκα του να με κατηγορήσει μέσες άκρες οτι σιγα το τραύμα... (νοσοκόμα σε άλλο νοσοκομειο αυτη) λιγο πολύ οτι αφησα την εταιρεια και ποιος σηκώνει τηλέφωνα και ποιος εξυπηρετεί πελάτες!!!! Τι έκανα? γύρισα πίσω και συνέχισα την δουλειά μου με ραμμένο πόδι μέχρι που ήρθε η ώρα να σχολάσω!!!

Απο την στιγμή που έμεινα εγκυος άλλαξα τακτική είπα πλέον δεν με νοιαζει και όπως με εκμεταλεύτηκαν θα τους εκμεταλευτώ σταματησα στην ωρα μου και θα πάρω και την 6μηνη αδεια αντιδράσεις δεν σας περιγράφω απείρου κάλους! Τι θα κάνουν αμα γυρίσω θα με απολύσουν? θα έχουν να μου δώσουν όμως και αποζημίωση 11 ετών .... Its their choise!

Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ αλλα ένιωσα οτι έπρεπε να μοιραστώ μαζί σας την δική μου εμπειρία!

fqXEp3.png

Το δικό μας θαύμα...! Νεφέλη μου σε λατρεύω είσαι η ζωή μου!

Μια χαρά αποζημιωσάρα θα πάρεις και μη δίνεις σημασία σε αυτούς γιατί δεν προκειται να ενδιαφερθούν ούτε για σένα ούτε για το παιδί σου... απορώ πως δεν έφυγες τόσο καιρό...

Μου θύμησες και μια ιστορία από εκείνο το αφεντικό που είχα και είναι Πρόεδρος κάπου... μου είπε πριν με προσλάβει... είσαι παντρεμένη? όχι του λέω.. δεν νομίζω όμως να μείνεις έγκυος? γιατί μια άλλη κοπέλα που έχουμε είπε ότι δε θα μείνει έγκυος για τα επόμενα 3 χρόνια κι έμεινε! ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ!

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

Σε τέτοιους εργοδότες αρμόζουν άτομα που θέλουν πολλάαααααααα παιδιά κάθε χρόνο και μια εγκυμοσύνη!!!

fqXEp3.png

Το δικό μας θαύμα...! Νεφέλη μου σε λατρεύω είσαι η ζωή μου!

Μια χαρά αποζημιωσάρα θα πάρεις και μη δίνεις σημασία σε αυτούς γιατί δεν προκειται να ενδιαφερθούν ούτε για σένα ούτε για το παιδί σου... απορώ πως δεν έφυγες τόσο καιρό...

Μου θύμησες και μια ιστορία από εκείνο το αφεντικό που είχα και είναι Πρόεδρος κάπου... μου είπε πριν με προσλάβει... είσαι παντρεμένη? όχι του λέω.. δεν νομίζω όμως να μείνεις έγκυος? γιατί μια άλλη κοπέλα που έχουμε είπε ότι δε θα μείνει έγκυος για τα επόμενα 3 χρόνια κι έμεινε! ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ!

δεν το πιστευω!!!

παρομοια ιστορια.αφου εφυγα απο τα παππουτσια

δουλευα σε μαγαζι γνωστης εταιρειας με ρουχα 4ωρη.ερχεται ο υπευθυνος κ μου λεει οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος απο μενα κι αν θελω να γινω 8αρη αλλα με την προυποθεση να μην μεινω εγκυος.

του λεω ''αυτο δενμπορω να σας το υποσχεθω.αυτα ειναι του θεου''

κ τι μου απαντα ο ηλιθειος!

''δεν φταιει ο θεος αν ανοιγεις εσυ τα ποδια!!!''

τον φτυνεις η δεν τον φτυνεις?

φυσικα κ δεν δεχτηκα την προταση του.προτιμησα να γινω μανα!

εχετε πεσει θυμα σεξουαλικης παρενοχλησης απο αφεντικο?

O Λογιστης της εταιρειας τι λεει για ολα αυτα? Κατω απο τον βασικο σου?

Στειλε μου με πμ πτυχια, προυπηρεσια με ενσημα και οικογενειακη κατασταση (στο τικερακι δεν βλεπω τι γραφεις) και θα σου πω ποσα πρεπει να παιρνεις. Συζητησε μετα με τον λογιστη της εταιρειας το θεμα και ασε να κανει εκεινος κουβεντα.

Οντως οι αδειες ειναι ενα μεγαλο + αλλα πρεπει να ξερεις τι δηλωνει. Πηγαινε στο ΙΚΑ της περιοχης σου και ζητησε αναλυση των ενσημων (θα λειπει το τελευταιο τριμηνο αλλα σκασιλα σου).

Η προσωπικη μου πειρα λεει οτι οταν εισαι μητερα ειναι δυσκολοτερη η ευρεση εργασιας οποτε πριν γινει το κλιμα ανυποφορο εκει και ερθετε σε εντασεις και αδιεξοδα κανε μια ερευνα αγορας να δεις. Αν βρεις κατι καλυτερο κοπανα την αλλα τι θα κανεις τους μηνες που ειναι κλειστος ο παιδικος.

Η απαντηση του με χαλασε πολυ παντως και εχεις δικιο να τα παιρνεις.

Ποσο ειναι το παιδι σου?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Έχω πάει για συνέντευξη σε γνωστό όμιλο εταιρειών (πετρελαιοειδή).

Καμιά 20άρια κοπέλες με ραντεβού την ίδια ώρα, η "συνέντευξη" της κάθε μιας κράταγε γύρω στο 5λέπτο, μετά από λίγο άρχισαν να καταφθάνουν τα ραντεβού του επόμενου μισάωρου!!!!

Φτάνει η σειρά μου αφού μου κάνει δυο-τρεις ερωτήσεις, που ήταν και στο βιογραφικό, συράπτει την φωτογραφία μου και μου αναλύει τα καθήκοντα τις ιδιαιτέρας του διευθυντή, φτάνει η σειρά μου να κάνω ερωτήσεις.

Τον ρωτάω ωράριο: 8 με 7 μου λεει.

Μισθός: ο βασικός απαντάει.

Πόσο η υπερωρια: Δεν έχει υπερωρίες.

Μα λεω το ωράριο που μου είπατε είναι 11ώρο όχι οκτάωρο.

Θα είσαι η ιδιαιτέρα του διευθυντή αντικρούει.

Σηκώνομαι όρθια του ζητάω ευγενέστατα την φωτογραφία μου πίσω και του λεω "Η μανούλα μου ζει και σκοπεύει να ζήσει πολλά χρόνια ακόμα, οπότε εγώ δεν μπορώ να αρχίσω να δουλεύω από τώρα για την ψυχή της μάνα μου".

Τον έκοψε κρύος ιδρώτας, έτρεμε τόσο που δεν μπορούσε να ξεσυράψει την φωτογραφία μου....

Τον καλημέρησα και έφυγα

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Είχα αρχίσει να "φορτώνω" από την ώρα που έφτασα και είδα το χάος με τα ραντεβού, βγαίνοντας κοπέλες για να φύγουν λέγανε μισόλογα, του στυλ, δεν πληρώνει, ζητάει πολλά, πολλές ώρες, οπότε μπήκα προετοιμασμένη, είχα πάει και σε πολλές συνεντεύξεις εκείνο τον καιρό και είχα πάρει το κολάι.

Αλλά τελευταία ήταν στη "Γη του Παραδείσου" όπου γνώρισα και την φίλη μου Zana1911, την οποία την πρώτη μέρα την αντιπάθησα αλλά μετά γίναμε κολλητές :wink:

Αλλά τελευταία ήταν στη "Γη του Παραδείσου" όπου γνώρισα και την φίλη μου Zana1911, την οποία την πρώτη μέρα την αντιπάθησα αλλά μετά γίναμε κολλητές :wink:

Τι κακό κι αυτό με μένα ρε παιδί μου, σιγά μη με συμπαθήσει άνθρωπος με την πρώτη φορά, κάτι η μεγάλη μύτη, κάτι η δυνατή φωνή (για λαϊκή μιλάμε)............... γι'αυτό κρατάω επάξια τα σκήπτρα της ξυνής.

Τσάμπα τα'χω τα γαλόνια? :D:D:D

Διαφημίσεις

πως σας ερχονται αυτες οι ατακες κ τις λετε κ εγω δεν μπορω?καλα του ειπες!

αχ κι εγώ αυτό το προβλημα έχω... δε μιλάω ακόμα και δίκιο να έχω..

μου είχε κάνει ένα αφεντικό που είχα μια χουνέρα... απίστευτη και όταν το είπα το σκηνικό στην συνέταιρό του με συμβούλεψε να του τα πω ξεκάθαρα... αλλά εγώ απλά του είπα ευχαριστώ για την απόλυση (3200 πήρα) και βγήκα από το γραφείο του με μια χαρά απερίγραπτη λες και κέρδισα το λοττο! με κοιτούσαν οι συνάδελφοι λες και βλέπανε UFO!

πάντως ότι μερικοί χρειάζονται να μπουν στη θέση τους... με "πολύ ευγενικό τρόπο" είναι αλήθεια.. :wink:

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

Eγω πριν εγραψα διαβαζοντας το πρωτο ποστ μονο.

Irene-stathis εισαι τρελληηηηη? :lol::D Που θα τα βρεις ολα αυτα. Κατσε εκει και χαλαρωσε λιγο.

upgrade εγραψες.

:D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

αμαν ρε Ελενίκ, διαβάζω το πρωτο σου ποστ και χαιρομαι και σου στελνω αμέσως πμ. Και φτάνω στο τέλος της γραμμής και τι να δω...

οτι συμφωνεις με ολες τις αλλες.

Το θεμα ειναι ομως οτι τελευταία δεν τα πάμε καθολου καλά. Και επειδή το κοβώ να με διωχνει λέω να με βοηθήσετε να ξέρω τι εχω να λαμβάνω αναδρομικά, γιατι αυτος ελπιζω πως θα παραιτηθω και εχει αρχισει και μου τη λεει. Αλλά εγω και μόνο τους 2 μισθους της αποζημίωσης δεν τους χαριζω οχι τα αναδρομικά.

Αν εχεις χρονο να δεις το πμ μου και να ασχοληθεις σε ευχαριστώ διαφορετικά... και παλι σε ευχαριστώ..

και ολες σας που με κανατε και να γελάσω.. :wink:

Αλλά εγω και μόνο τους 2 μισθους της αποζημίωσης δεν τους χαριζω οχι τα αναδρομικά.

.. :wink:

2 μεικτούς μισθούς +1/6 επί του ποσού που θα βγει, μην τα ξεχνάμε αυτά.

+ δώρα, άδειες,επιδόματα κλπ.

Αλλά εγω και μόνο τους 2 μισθους της αποζημίωσης δεν τους χαριζω οχι τα αναδρομικά.

.. :wink:

2 μεικτούς μισθούς +1/6 επί του ποσού που θα βγει, μην τα ξεχνάμε αυτά.

+ δώρα, άδειες,επιδόματα κλπ.

σωστα!!!

line_flow_rose_beg_minie_time_1227934800_text_e720ecf0eff5ecf0effd20ece1f22c20e5dfede1e9.gif

ακου τι εκανε μια φιλη μου για να την διωξουν απο την δουλεια της !!!!

δουλευε στον ιδιο εργοδοτη 7 χρονια!!! στο λογιστηριο!!!! αλλα εκανε τα παντα εκει ουσιαστικα !!! για τα παντα ο εργοδοτης της την πιεζε κ της ειχε βγαλει το λαδι!!! ακομη κ για τα δεματα που δεν συσκευαστικαν!!! οποιος εκανε λαθος αυτη τα ακουγε!!!

επερνε 930 €

ζητηση αυξηση 30 € !!!

ο εργοδοτης της ειπε: οχι, δεν μπορω να στα δωσω!!!

τον αλλο μηνα ξαναζητησε την αυξηση

παλι τα ιδια :cry:

τον επομενο την ξαναζητησε :lol:

ο εγοδοτης παλι τιποτα!!!

τον αμεσως επομενο ξανα!!!

ο εργοδοτης τα ειχε παρει!!! τι θα γινει της λεει, καθε μηνα αυτο θα εχουμε!!!

ναι!!! :lol: του λεει αυτη!!! εχω βαλει στοχο σε 2 χρονια να ανεβει ο μισθος μου στα 1200€

εργοδοτης : :shock:

η κατασταση ειχε γινει εκνευριστικη!!!

τελειωνει η χρονια !!!

εχουν κλεισιματα ετους , απογραφες, κτλ. περνει αναρωτικη αδεια μια βδομαδα !!!

κροσια τα νευρα του εργοδοτη!!!

μετα ζηταει υπερωριες!!!

εργοδοτης :evil::evil::evil:

κ μια μερα του λεει.....

σκεφτομαι να κανω την ιδια δουλεια με εσενα , τωρα που την εμαθα!!!

εργοδοτης : μαζεψε τα πραγματα σου κ φυγε !!!

πηρε επιδ.αδειας, αδεια , ποσο δ.πασχα. κ 4 μηνιατικα αποζημιωση + των τρεχων μισθο της!!!

:D:D:D:D:D:D

line_flow_rose_beg_minie_time_1227934800_text_e720ecf0eff5ecf0effd20ece1f22c20e5dfede1e9.gif

Σάμπως κάτσαμε και πολύ, βάλε ένα μήνα μέχρι να πεις μπα δεν είναι ιδέα μου, ένα μήνα με την ελπίδα ότι θα αλλάξει, έ και ένα μήνα που είχε ρήτρα στο συμβόλαιο να του το ανακοινώσεις εγγράφως ότι αποχωρείς......

Σάμπως κάτσαμε και πολύ, βάλε ένα μήνα μέχρι να πεις μπα δεν είναι ιδέα μου, ένα μήνα με την ελπίδα ότι θα αλλάξει, έ και ένα μήνα που είχε ρήτρα στο συμβόλαιο να του το ανακοινώσεις εγγράφως ότι αποχωρείς......

Μαρή underage μάντεψε ποιός ζητάει υπάλληλο πάλι......... για δισεκατομυριοστή φορά.

Μαρή underage μάντεψε ποιός ζητάει υπάλληλο πάλι......... για δισεκατομυριοστή φορά.

Όποια συμφορουμίτισσα ενδιαφέρεται να εργαστεί στη "Γη του Παραδείσου", να δει τη γλύκα ας στείλει πμ στη φίλη μας τη Zana1911 για να περαιτέρω πληροφορίες, όχι τίποτε άλλο εγώ έχω πετάξει τα τηλέφωνα του!!!!! :cool::cool:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...