Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Όταν οι φίλοι δεν είναι εκεί...

DaF

Recommended Posts

Αυτό πάντως που σου είπε η φίλη σου ότι εκεί έξω κυκλοφορεί πολύ χάλια πράγμα, ξέρεις πόσες φορές το΄χω ακούσει? Τελικά είναι όλοι σκάρτοι ή αυτές κάνουν λάθος επιλογές :?::?::?:

Τάρα μου, επειδή είμαι ανύπαντρη, θα σου απαντήσω. Ναι κυκλοφορεί πάρα πολύ σκάρτο πράγμα. Οι "καλοί" είναι συνήθως "ρεζερβέ" μέχρι τα 25 τους χρόνια. Δηλαδή έχουν βρει δεσμό είτε από την δουλειά είτε από το πανεπιστήμιο, πιο σπάνια απο λυκειο ή φίλους. Οι τριάντα και κάτι, αν είναι αδέσμευτοι:

α)μπορεί να έχουν πολλά κουλά στον χαρακτήρα, πχ τσιγγουνιά,βιαιότητα

β)μπορεί να έχουν άθλια εξωτερική εμφάνιση

Οι διαζευγμένοι είναι σαν τους πιο πάνω αδέσμευτους μόνο που οι πρώην γυναίκες τους, τους πήραν χαμπάρι. :wink:

Μ΄έκανες και γέλασα με το τελευταίο!!! :lol::lol::lol:

Εγώ βέβαια στάθηκα τυχερή γιατί αν και ήμουν κι εγώ διαζευγμένη, συνάντησα άλλον έναν διαζευγμένο με παιδί κιόλας, μόνο που στην όλη ιστορία αυτός πήρε χαμπάρι την πρώην γυναίκα του... :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 138
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό πάντως που σου είπε η φίλη σου ότι εκεί έξω κυκλοφορεί πολύ χάλια πράγμα, ξέρεις πόσες φορές το΄χω ακούσει? Τελικά είναι όλοι σκάρτοι ή αυτές κάνουν λάθος επιλογές :?::?::?:

Τάρα μου, επειδή είμαι ανύπαντρη, θα σου απαντήσω. Ναι κυκλοφορεί πάρα πολύ σκάρτο πράγμα. Οι "καλοί" είναι συνήθως "ρεζερβέ" μέχρι τα 25 τους χρόνια. Δηλαδή έχουν βρει δεσμό είτε από την δουλειά είτε από το πανεπιστήμιο, πιο σπάνια απο λυκειο ή φίλους. Οι τριάντα και κάτι, αν είναι αδέσμευτοι:

Οι διαζευγμένοι είναι σαν τους πιο πάνω αδέσμευτους μόνο που οι πρώην γυναίκες τους, τους πήραν χαμπάρι. :wink:

Αυτη η γυναίκα ειναι πραγματικά ΣΟΦΗ!

πάμε αλλού τ'ωρα αλλά...

Tara πραγματικά θαυμάζω τους ανθρώπους,όπου μετά από ένα διαζύγιο βρίσκουν το κουράγιο να κάνουν πάλι οικογένεια...πόσο μάλλον στην δική σου περίπτωση,όπου υπάρχει ήδη ένα παιδάκι....

μπράβο γλυκιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Αυτη η γυναίκα ειναι πραγματικά ΣΟΦΗ!

Δεν θέλω υπερβολές! :lol::lol::lol::lol:

Περισσότερο πικραμένη είμαι...

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

Ή πηραν αυτοι χαμπαρι τις πρωην γυναικες τους!! (Ελα Yls, εισαι δικαιος ανθρωπος νομιζω!!)

Απλα οι διαζευγμενοι, αν δεν ανηκουν στις κατηγοριες που αναφερεις καηκαν απο τις πρωην και φυσουν και το γιαουρτι... :lol:

Στο λεω γιατι εχω εναν φιλο ο οποιος ειναι εν δυναμει ο ιδανικος συζυγος και πατερας. Ετων 45 αλλα δειχνει 35αρης (χωρις υπερβολη). Πολυ καλο παιδι απο καθε αποψη, εμφανισιμος, μοντερνος, ανοιχτοχερης, καλοκαρδος, τρελαινετα για τα παιδια. Το επαγγελμα του ειναι καλλιτεχνικης φυσης αλλα κερδιζει αρκετα λεφτα. Βρηκε λοιπον μια μην την χαρακτηρισω 29 χρονων, σχετικα εμφανισιμη, ο πιο ανωριμος ανθρωπος που εχω γνωριασει στη ζωή μου...αυτο που λεμε: δεν ξερει τι θελει...μια ετσι μια γιουβετσι. Λυσσαξε λοιπον αυτη να παντρευτουνε. Διστακτικος ο δικος μου γιατι δεν γνωριζονταν αρκετα αλλα ιλ λαμαριν δαγκωτεν... και την παντρευτηκε. Ε, λοιπον, του αλλαξε τα φωτα! Της επιπλωσε ολοκληρο τεσσαρι, της εκανε ολα τα χατηρια, την ειχε στα ωπα ωπα, τα λεφτα του λεφτα τους, τα δικα της...δικα της, δεν συνεισεφερε σε τιποτα μεσα στο σπιτι. Μποτες, χοντος, καφεδες με τις φιλες, πιστωτικες (του) φουλ και τελικα τον τυλιξε σε μια κολλα χαρτι, τον καταχρεωσε και τον πεταξε εξω απο το σπιτι...της. βρεθηκε στα 45 μονος, να χρωσταει τα κερατα του, καταχρεωμενος, να τον κυνηγαν οι τραπεζες κτλ κτλ κτλ...Δεν λεω οτι δεν εφταιγε. ΕΦΤΑΙΓΕ και πολυ μαλιστα αλλα ενα πολυ καλο παιδι χαραμιστηκε γιατι τωρα του λες για γαμο και πεταει φλυκταινες.

Δεν έχει άδικο...

Και το κακό είναι πως άμα το παλληκάρι κάνει μπουρμπουλήθρες σε δάνεια και κάρτες άντε μετά να σε πλησιάσουν οι κοπέλες. Δηλαδή είναι διπλά χαμένος.

Grow up and get a life!

Στο λεω γιατι εχω εναν φιλο ο οποιος ειναι εν δυναμει ο ιδανικος συζυγος και πατερας. Ετων 45 αλλα δειχνει 35αρης (χωρις υπερβολη). Πολυ καλο παιδι απο καθε αποψη, εμφανισιμος, μοντερνος, ανοιχτοχερης, καλοκαρδος, τρελαινετα για τα παιδια. Το επαγγελμα του ειναι καλλιτεχνικης φυσης αλλα κερδιζει αρκετα λεφτα. Βρηκε λοιπον μια μην την χαρακτηρισω 29 χρονων, σχετικα εμφανισιμη, ο πιο ανωριμος ανθρωπος που εχω γνωριασει στη ζωή μου...αυτο που λεμε: δεν ξερει τι θελει...μια ετσι μια γιουβετσι. Λυσσαξε λοιπον αυτη να παντρευτουνε. Διστακτικος ο δικος μου γιατι δεν γνωριζονταν αρκετα αλλα ιλ λαμαριν δαγκωτεν... και την παντρευτηκε. Ε, λοιπον, του αλλαξε τα φωτα! Της επιπλωσε ολοκληρο τεσσαρι, της εκανε ολα τα χατηρια, την ειχε στα ωπα ωπα, τα λεφτα του λεφτα τους, τα δικα της...δικα της, δεν συνεισεφερε σε τιποτα μεσα στο σπιτι. Μποτες, χοντος, καφεδες με τις φιλες, πιστωτικες (του) φουλ και τελικα τον τυλιξε σε μια κολλα χαρτι, τον καταχρεωσε και τον πεταξε εξω απο το σπιτι...της. βρεθηκε στα 45 μονος, να χρωσταει τα κερατα του, καταχρεωμενος, να τον κυνηγαν οι τραπεζες κτλ κτλ κτλ...Δεν λεω οτι δεν εφταιγε. ΕΦΤΑΙΓΕ και πολυ μαλιστα αλλα ενα πολυ καλο παιδι χαραμιστηκε γιατι τωρα του λες για γαμο και πεταει φλυκταινες.

γιατι ρε γ@μ..... τα καλα παιδια πεφτουν σε ηλιθειες παντα?!!!!

Διαφημίσεις

όντως πάντα έτσι γίνεται...

το αντίστροφο άραγε ισχύει???

δλδ τα καλά κορίτσια πέφτουν σε άχρηστους άντρες?? :roll::roll::roll::roll:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Να πω μια παροιμία που δεν με συμφέρει (γιατί δεν έχω παράπονα από τον άντρα μου) αλλά για να την λένε, κάτι ξέρουν... "Οι πουτ.....νες κι οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές....!". :lol:

πάμε αλλού τ'ωρα αλλά...

Tara πραγματικά θαυμάζω τους ανθρώπους,όπου μετά από ένα διαζύγιο βρίσκουν το κουράγιο να κάνουν πάλι οικογένεια...πόσο μάλλον στην δική σου περίπτωση,όπου υπάρχει ήδη ένα παιδάκι....

μπράβο γλυκιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Ευαγγελία μου η αλήθεια είναι ότι είχα τον σχετικό πόλεμο από τη μητέρα μου γιατί αντί να βρω κάποιον ελεύθερο, βρήκα κάποιον που έχει παιδί, άσχετα που ζει με τη μητέρα του. Εγώ βέβαια δεν το έβλεπα ρατσιστικά γιατί στον πρώτο μου γάμο είχα μία αποβολή στο β΄τρίμηνο. Αν αυτό το παιδάκι είχε γεννηθεί, θα της άρεσε άραγε να μη με πλησιάζει κανείς επειδή θα είχα το παιδάκι μου???

:?:?:?

Και όσον αφορά στην υπόλοιπη συζήτηση κορίτσια, η γνώμη μου είναι πως οι γυναίκες μπορεί να αποδειχθούν πιο επικίνδυνες σ΄ένα γάμο. Ειδικά το γεγονός ότι τους δίνεται η επιμέλεια των παιδιών στάνταρ σ΄ένα διαζύγιο, τις κάνει παντοδύναμες. Χρησιμοποιούν τα παιδιά για να εκδικηθούν τον πρώην σύζυγο χωρίς να λάβουν υπόψην τους τα ψυχολογικά προβλήματα που τους δημιουργούν και αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει μια "μάνα" στο παιδί της... :evil::evil::evil:

γιατι ρε γ@μ..... τα καλα παιδια πεφτουν σε ηλιθειες παντα?!!!!

Αυτή είναι μια από τις μεγάλες απορίες της ενήλικης ζωής μου και αμφιβάλλω αν ποτέ θα απαντηθεί!

Grow up and get a life!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...