Χώροι δεξιώσεων, Τραπέζι βάφτισης & Κεράσματα, Στολισμοί
398 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 20 απαντήσεις
- 35,3k εμφανίσεις
Οδηγίες για κλείσιμο δεξίωσης σε κτήμα ή άλλο χώρο Αγαπητά μέλη εξαιτίας αυξανόμενων περιστατικών όπου μέλη βρίσκονται σε δυσάρεστες καταστάσεις όσον αφορά την διοργάνωση δεξίωσης για βάφτιση ή και γάμο, παρακαλούμε να δημοσιεύσετε εδώ, τι πιστεύετε ότι πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους οι γονείς, καθώς και τις ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνουν στους επιχειρηματίες. Προσοχή - ΜΗΝ αναφέρεστε σε ονόματα επιχειρήσεων/χώρων δεξίωσης καθώς θα αφαιρούνται εξαιτίας δυσφήμισης. Σκοπός του θέματος είναι να αποφεύγονται ατυχή περιστατικά στο μέλλον, μέσω της καλύτερης ενημέρωσης του πελάτη όσον αφορά το τι θα πρέπει να ζητήσει. Παρακαλώ αναφερθείτε σε παρα…
Last reply by elenip, -
Διαφημίσεις
-
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 2,2k εμφανίσεις
Γεια σας !!! Σκεφτόμαστε να κάνουμε την άνοιξη τη βάπτιση της κόρης μας στην Ιερά Μονή Πεντέλης .. μπορείτε να προτείνετε χώρους για να κάνουμε το τραπέζι μετά ; Για να προλάβω να σας πω ότι επειδή θα έχουμε καλεσμένους από μακριά δε θελουμε ένα κέρασμα ή finger food έξω από την εκκλησία αλλά σε καθιστό ! Σας ευχαριστώ !
Last reply by Yovanna, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα ζώντας πλέον στο 2023 με τα σημερινά δεδομένα έχω βαφτιση σε 1 μήνα είμαι 20 δουλεύω μόνο εγώ και όπως καταλαβαίνετε με ένα μισθό νοίκια κλπ δεν βγαίνουν ποσο άλλο ένα τραπέζι και επειδή μου είναι αρκετά δύσκολο ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας τι και αν δεν κάνω έχοντας υπόψη αυτά τα δεδομένα (η βαφτιση θα είναι οικογένεια και Σόι με ελάχιστους φίλους κλπ Μαξ 35 άτομα)
Last reply by Yovanna, -
- 1 follower
- 20 απαντήσεις
- 24,8k εμφανίσεις
καλησπερα! μενω ραφηνα με τον αντρα μου τους τελευταιους μηνες... θελουμε να κανουμε γαμο κ βαφτιση μαζι τον ιουλιο πρωτα ο θεος! θα ηθελα τα ''φωτα'' σας για τις περιοχες ραφηνα, νεα μακρη, αρτεμιδα αν εχετε υποψην σας κανενα ωραιο εκκλησακι ή εκκλησια που να υπαρχει κ η δυνατοτητα για catering μετα το μυστηριο... οπως επισης για κτηματα στις περιοχες αυτες ή αν ξερετε καποιο χωρο εκδηλωσεων που να ειναι ''δοκιμασμενος''... κ με τιμες οσο γινεται προσιτες... ειμαι καινουργια βλεπετε στην περιοχη αυτη κ εχω πελαγωσει δεν ξερω απο που να αρχισω κ που να ψαξω! ευχαριστω εκ των προτερων!
Last reply by little lamb, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 637 εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους! Κορίτσια ετοιμάζω βάφτιση κι έχει δημιουργηθεί θέμα με τη μία νονά λόγω κάποιων αποφάσεων που πήραμε, δηλαδή λέμε να μην κάνουμε μπομπονιέρες για τους ενήλικες, παρά μονο σακούλες με δωράκια για τα παιδιά και τα κουφέτα να μπουν στο welcome. Θα ήθελα τη γνώμη σας!
Last reply by vicky86, -
- 2 followers
- 18 απαντήσεις
- 6,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους, ψάχνουμε για εξωτερικό χώρο στην Ανατολική Αττική (Μαρκόπουλο,Κορωπί,Βάρη,Παιανία,Πόρτο Ράφτη) για το γλέντι του γάμου(κ βάφτισης), υπολογίζουμε γύρω στα 20 με 25 ευρώ το άτομο, αυτό αποκλείει όλα τα κτήματα που ξεκινούν από 30 συν την ενοικιαση του χώρου, έχω πάει σε έναν χώρο που είναι αθλητικές εγκαταστάσεις, μια χαρά ηταν αλλά δε βρίσκου με ημερομηνία, γνωρίζετε κάοιον χώρο να απευθυνθώ; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές
Last reply by Mariana Stamatiou, -
- 1 απάντηση
- 2,3k εμφανίσεις
Γειά σας! Θα ήθελα να μου προτείνετε χώρους βάφτισης στα νότια προάστια (Αθήνα). Με πλούσιο μενού και προσιτή τιμή. (Οχι πανω απο 35€/άτομο). Σας ευχαριστώ πολύ!
Last reply by Συντονιστής Περιεχομένου, -
- 30 απαντήσεις
- 21,1k εμφανίσεις
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το catering tasty planet? Εντυπώσεις?
Last reply by Miam miam, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε ολες τις μανούλες..θα ηθελα να μου πείτε γνωμες για το εξης..τον ιουλιο θα κανουμε γαμο κ βάφτιση μαζι απλα επειδη θα δωσω μια μπομπονιέρα γαμου δεν κανω για τη μικρη..εκτός απο το candy bar που θα εχουμε.με διαφορά καλουδια για τα παιδακια σκεφτηκα να παρω Παιχνίδακια για τα παιδακια η ερωτηση μου ειναι :Να παρω για ολα τα παιδακια η να παρω μισα για αγορακια μισα για κοριτσάκια..Θα με βοηθουσατε πολυ αν μ λεγατε την γνωμη σας..συγγνώμη για το κειμενάκι..Ευχαριστω
Last reply by ninika84, -
Καλησπέρα σας θα ήθελα την βοηθειά σας μήπως γνωρίζετε καμία ωραία ταβέρνα για 50-60 άτομα για την βάπτιση της ανιψιάς μου; Θα γίνει τον Μάιο και έχουμε μπει στην διαδικασία της αναζήτησης απο τώρα. Θα θέλαμε στις περιοχές Δάφνη,Νέα Σμύρνη,Άγιος Δημήτριος,Αμφιθέας...αλλά η τιμή να είναι μέχρι 20€ το άτομο. Ευχαριστώ προκαταβολικά .
Last reply by E_Glyfada, -
- 5 απαντήσεις
- 8,7k εμφανίσεις
Edit admin δείτε και εδώ Σκεφτόμαστε σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουμε το τραπέζι της βάφτισης των διδύμων σε κάποιο κτήματα κοντά στην εκκλησία. Σημειώνω οτι το μυστήριο θα γίνει αρχές καλοκαιριού στην Αθήνα,οπότε ποντάρω στις καλές καιρικές συνθήκες. Μια άλλη ιδέα είναι η τέλεση του μυστηριου και αργότερα της δεξίωσης στον ίδιο χώρο,δηλαδή σε κάποιο κτήμα που έχει και εκκλησάκι.Τα θετικά είναι οτι οι καλεσμένοι δεν θα μπούν στη διαδικασία να οδηγήσουν και ενδεχομένως να μπερδευτούν,αλλά μετά το μυστήριο θα έχουν να περπατήσουν λίγα μέτρα. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα; Ποια απο τις δύο επιλογές θεωρείται καλύτερη κ…
Last reply by Natalie19, -
Τραπέζι βάφτισης σε κλειστό χώρο σε Περισσό, Νέα Ιωνία, Φιλαδέλφεια, Χαλκηδόνα, Άνω Πατήσια, Γαλάτσι
από little lamb- 2 followers
- 6 απαντήσεις
- 2,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Θα ήθελα ιδέες, κατά προτίμηση δοκιμασμένες είτε ως διοργανωτές είτε ως καλεσμένοι, για τραπέζι βάφτισης σε κλειστό χώρο (μάλλον θα είναι χειμώνας, τώρα αρχίζουμε να κοιτάμε) στις περιοχές Περισσό, Νέα Ιωνία, Φιλαδέλφεια, Χαλκηδόνα, Άνω Πατήσια, Γαλάτσι και εκεί γύρω (η βάφτιση μάλλον θα είναι στον Περισσό). Δεν μας ενδιαφέρει να έχει χώρο για χορό. Στυλ κατά προτίμηση όχι δεξίωση με ροτόντες κλπ αλλά ούτε εντελώς ταβέρνα, να έχει κάπως ωραία διακόσμηση. Να χωράει γύρω στα 100-120 άτομα.
- 31 απαντήσεις
- 39,2k εμφανίσεις
Κορίτσια, σκέφτομαι να βαφτίσω τον μικρό μου τελη Αυγουστου. Έχετε μήπως να μου προτείνεται κάποιο χωρο στη Θεσ/νίκη κατα προτίμηση προς ανατολικά με όριο στα 20 ευρώ περίπου; Θα καλέσω όλους οσους έρθουν στη βαφτιση γύρω στα 100 ατομα γι αυτό θέλω κατι οικονομικό!
Last reply by Ραφ, -
- 8 απαντήσεις
- 3,7k εμφανίσεις
λεμε να κανουμε τη βαφτιση στο λουμπαρδιαρη (φιλοπαππου). ξερετε μετα κανενα μαγαζι που να βολευει εκει κοντα;με καλη τιμη;;
Last reply by Special k, -
- 4 followers
- 17 απαντήσεις
- 9,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες και όλους! Σκοπευουμε να παντρευτουμε και να βαπτισουμε το μικρο μας, μέσα στο καλοκαιρι. Ψαχνω σχετικά με την δεξιωση, κατι με 20 ευρω το ατομο ή λιγοτερο..... θα ειναι γυρω στα 150 ατομα.. Εχει κανεις, καμια κάτι υποψην;
- 2 followers
- 9 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα. Θα βαφτίζουμε την μικρούλα μας το καλοκαίρι και παρότι αρχικά σκεφτόμασταν για μπουφέ αποφασίσαμε τελικά να κάνουμε τραπέζι. Έχετε να μου προτείνετε ωραίες αυλές στο κέντρο τις Αθηνάς με νόστιμο φαγητό που να αναλαμβάνουν τέτοιες εκδηλώσεις???
- 21 απαντήσεις
- 56,4k εμφανίσεις
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ,ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ 'Η ΤΙ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πχ. ΓΙΑ ΝΥΜΦΕΣ,ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ,ΠΟΥΛΚΑΣ,ΕΝΑΣΤΡΟΣ,OPERA,ΜΙΘΡΙΟ ΚΤΛ...ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ.Κ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ Κ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ Κ ΑΥΤΟ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΑΖΙ.
Last reply by MariannaPs, -
- 9 απαντήσεις
- 32,4k εμφανίσεις
Γεια σας! Πρόκειται να κάνω τη βάπτιση της κόρης μου τον Ιούλιο. Θα ήθελα λοιπόν προτάσεις για ένα χώρο, φυσικά εξωτερικό, όμορφο και με καλό φαγητό στα βόρεια προάστια και κυρίως στο χαλάνδρι, μαρούσι, ψυχικό. Τα άτομα δε θα είναι και πάρα πολλά (70-80). Ευχαριστώ...
Last reply by marilena2boys, -
- 1 απάντηση
- 1,1k εμφανίσεις
θα βαφτισουμε το μωρακι μας τον αυγουστο και ψαχνω μαγαζι για το τραπεζι στη χαλκιδα και στις γυρω περιοχες. αιθουσα η ταβερνα δεν με πειραζει αρκει να ειναι σχετικα οικονιμικο γιατι παλι μαζευομαστε πολλοι .δεν θελω να δωσω παλι τα χρηματα που στοιχισε το τραπεζι του γαμου το θεωρω υπερβολη. εχετε καμια ιδεα??
Last reply by μαριακουκου, -
- 0 απαντήσεις
- 841 εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια.. Ψάχνω να κάνω για 100 περίπου άτομα τραπέζι σε κάποιον χώρο (δεν με απασχολεί αν είναι Κέντρο, ταβέρνα κτλ) στην Ανατολική Αττική. Αγιο στεφανο , Αφιδναι( κιουρκα) εκεί γύρω. Για πείτε Μου ιδέες.... Οικονομικές please...
Last reply by vasiliki87, -
- 0 απαντήσεις
- 896 εμφανίσεις
Ψάχνω αίθουσες δεξιώσεων οικονομικές και όχι πολύ μεγάλες να έχουν χορό για ορχήστρα η dj.... Κατά προτίμηση δυτική Θεσσαλονίκη. Η βάφτιση θα γίνει Φεβρουάριος άρα θα προτιμούσα κλειστό χορό
Last reply by Tatsh theodwra, -
- 0 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Καλημέρα σας. Εχω ένα μωράκι 6 μηνών και αναζητώ νονό διότι στο περιβάλλον μου δεν υπάρχουν ούτε συγγενείς ούτε κάποιος διαθέσιμος με αυτή την κρίση. Είμαστε απο φτωχική οικογένεια και δεν υπάρχει και πατέρας για το μωρό είναι υιοθετημένο, οπότε είναι κάπως δύσκολα τα πράγματα αλλά πάντα υπάρχει η ελπίδα. Όποιος επιθυμεί να βαπτίσει ένα αγοράκι να μου στείλει μήνυμα στο email μου ευχαριστώ.
Last reply by E-ARGYRO, -
- 0 απαντήσεις
- 2,2k εμφανίσεις
Γεια σας θα ηθελα να με βοηθησει οποιος μπορει και ξερει για χωρους δεξιωσης στην πατρα αλλα να ειναι και οικονομικοι γιατι ειναι δυσκολες οι εποχες... τι αλλο θα μπορουσα να κανω αντι για δεξιωση?Σας ευχαριστω εκ των προταιρων...
Last reply by agelika1999, -
- 1 απάντηση
- 1,6k εμφανίσεις
Καλημέρα θα ήθελα αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από βάπτιση αν μπορεί να μου προτείνει ταβέρνες η κάτι άλλο οικονομικό για βάπτιση περίπου 50ατομα σε Γαλάτσι, Κυψέλη, Λαμπρινή κ περίχωρα. Όλες οι αναρτήσεις που είδα είναι παλιές γι'αυτό άνοιξα θέμα.Ευχαριστώ πολύ.
Last reply by nat2308, -
- 0 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Καλημερα σας. Μηπως γνωριζετε το χωρο villa mia στη Βαρη? Ετοιμαζω το γαμο μου και θα ηθελα εντυπωσεις.
Last reply by vaggelio,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 απαντήσεις
- 19.333 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 9.169 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 7.579 εμφανίσεις