Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μπομπο-παπουτσακια!!!!

fistikaki

Recommended Posts

http://www.pupadonna.gr/pop_zoom.php?lang=1&thephid=133

κορίτσια πρόκειται για αυτήν εδώ την μπομπο παπουτσάκι η οποία υπάρχει και με ένα παπουτσάκι (στην τιμή 2,60) είναι το παππουτσάκι με την πιο χαμηλή τιμή που βρήκαμε :wink:

έτσι απο περιέργεια πόσες μπομπο θα χρειαστείτε στο περίπου για να δούμε σαν παραγγελία πόσες μαζεύονται!!! ( αν κάτσει φυσικά η σκέψη αυτή)

nikol28 ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΤΗΝ ΤΙΜΗ 2,60 ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ (2) Ή 1 ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ

ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ 2 ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ( ΡΟΖ- ΓΑΛΑΖΙΟ)

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΦΤΙΑΖΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΔΩ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

επικοινώνησα με puppa donna και μου είπανε την τιμή η οποία είναι για ένα παπουτσάκι, για τα δύο έιναι 3.80 ανδεν κάνω λάθος!

όμως κορίτσια αξίζει να πάτε και μια βόλτα στα μαγαζιά γιατί έχουν εκπληκτικά πράγματα και σε καλύτερες τιμές, εγώ πήγα χθες και τελικά ξεκόλλησα απο το παπουτσάκι :wink:

nikol28 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 141
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδες, χρειαζομαι τη βοθεια σας...

εχω καψουρευτει κατι μπομπονιερες!!! τις εχω ξαναδειξει, μ αρεσουν παααααααρα πολυ!!!

http://www.an-agapas.gr/f1l3s/product_images/VAP057.jpg

το θεμα ειναι οτι θελω να κανω κατι τετοιο μονη μου, για... προφανεις λογους!!! βεβαια, επειδη εγω ειμαι εντελως κουλη, ακομα και να δεσω ενα φιογκο, εχω 2 φιλες που θα με βοηθησουν!! :D (ο θεος να μου κοβει τριχες, να τους δινει χρονια!!!)

λοιπον, στο θεμα μας... εχετε δει πουθενα, σε μερη που πουλανε υλικα βαφτισης, παρομοια παπουτσακια?? σα μπαλαρινες ειναι... που θα μπροσουνα βρω κατι τετοιο???

Γεια χαρά κορίτσια

Έψαχνα και εγώ για παπουτσάκια μπομπο

και πραγματικά με βοηθήσατε με το συγκεκριμένο site .

:P Έχει ψωνίσει κανείς από το συγκεκριμένο μαγαζί??

Κορίτσια δεν διάβασα όλες τις σελίδες αλλά επειδή είδα τί ψάχνετε, για δείτε και εδώ μήπως σας βολεύει:

http://www.veryniceday.gr/eshop/popup_image.php?type=D&id=2429&title=%D0%C1%D0%CF%D5%D4%D3%C1%CA%C9%20%CA%D1%D5%D3%D4%C1%CB%CB%CF&area=C

φυστίκι δες εδώ μου σου κάνει αυτό εναλλακτικό

http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/ylika-gia-mpomponieres/poygkia/643-poygki-kaltsaki-kwd.g20.html

όταν βάπτιζα είχα δει κάτι ωραία τερλικάκια (πρέπει να τα χω σε φωτο σπίτι -το μεσημέρι θα τη βάλω)

τερλίκι = πλεκτό καλτσάκι τύπου παντοφλάκι ή αλλιώς και κάτι σαν τσουράπι παραδοσιακό, εδώ πάνω τα πουλάνει στις λαϊκές και οι ρώσοι.... :lol::lol:

:idea::idea::idea::idea::idea::arrow: δε βάζεις τη "βλάχα" να στα πλέξει :?::wink::wink::wink::wink: (θα σου βγει και πιο φθηνά :wink: - θα ναι ωραία πιστεύω- επίσης μπορείε να τα κοκκαλώσεις -δλδ κολάρισμα- αν τα ξεπλύνεις με ζάχαρη - αν θες ρωτάω μια θεία μου πως γίνεται αυτό που κάνει κάτι πλεκτά καλαθάκια μ' αυτόν τον τρόπο)

Διαφημίσεις

για τα χαρτινα, τετοιου τυπου...

1173902.jpg

εχετε αποκλεισει την ιδεα??????

Αν τυπωνατε το πατρον σε ενα ωραιο χαρτι

σε τυπογραφειο???....

:wink: Αλλα το μονταρισμα ειναι οντως πολυ

μπελαλιδικο και χρονοβορο......... :roll:

Εφτιαξα πεντε -εξι για τα γενεθλια της κορης μου

και μετα τα παρατησα......

ωραια ολα αυτα κοριτσια... αλλα εγω παραμενω ερωτευμενη... μ αυτα

:?:? και επειδη ειναι σχετικα ακριβα... ψαχνομαι για κατι οσο το δυνατον πιο οικονομικο... η πιο χαμηλη τιμη που βρηκα εγω και μου δειξατε και σεις, ειναι γυρω στα 3.50... το οποιο ειναι αρκετα πανω απο το προυπολογισμο μου... σνιφ :(

Διαφημίσεις

αν εκανες ενα παπουτσάκι μόνο? Δηλαδη να αγοράσεις τα παπουτσακια τα τουλια και τα κουφέτα και να τα συσκευάσεις μόνη σου ?

Πάντως συμφωνώ ότι είναι τέλεια!

ssttaa

αν εκανες ενα παπουτσάκι μόνο? Δηλαδη να αγοράσεις τα παπουτσακια τα τουλια και τα κουφέτα και να τα συσκευάσεις μόνη σου ?

Πάντως συμφωνώ ότι είναι τέλεια!

ναι, για κατι τετοιο ψαχνομαι... προς τα παρον κοιταω στο ιντερνετ και ρωταω και σας, μηπως εχετε υποψη σας κατι... στα μαγαζια δεν εχω βγει ακομα

παντως είμαι σιγουρη ότι στο τελος θα το καταφερεις! Το θέμα είναι πόσο θα πάει! Κι εγω ακόμα με βάφτιση δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά! (μόνο όνομα, εκκλησία, νονά και μήνα έχω αποφασίσει :lol: )

περιμένω να αποφασίσει και ο μπέμπης να σκάσει μυτη!!!!!

ssttaa

160254.jpg

εγώ πάντως τη βάζω τώρα που τη βρήκα (χθες όλη μέρα στο σπίτι δεν είχα ιντερνετ)

τα παπουτσάκια ωράια είναι αλλά πολύυυυ ακριβά (εγώ έκανα 500 μεγάλων και 120 παιδικές :roll::roll::cool::cool::cool: )

πόσο κόσμο θα έχεις???

Διαφημίσεις

Λοιπόν φυστίκι, έσκασα, είχα δει εδώ και μέρες παπουτσάκια και ενώ αποθήκευσα την σελίδα δεν μπορούσα να την βρω.

Βλέπεις με τους 2 υπολογιστές στο σπίτι, πότε κάθομαι στον έναν πότε στον άλλο, βάλε και ότι έχω βάλει στα αγαπημένα μου του ένα κάρο σελίδες γιατί ψάχνομαι και για την δική μας την βάφτιση, τα ΄χασα η γυναίκα.

Λοιπόν αυτό που βρήκα είναι:

http://www.victoria-wedstories.gr/start.php?page=6#

Nα πω μια ιδέα? Μπορεί να είναι και βλακεία... Αν πάρετε καλτσάκια και τα βάλετε στην κόλλα αυτή που κολάρουν τα πετσετάκια και μετά τους βάλεται μέσα σελοφάν για να σταθούν όρθια , θα στεγνώσουν και θα γίνουν σκληρά σαν παπουτσάκια....

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

κορίτσια δεν ήταν η δική μας μπομπονιέρα :oops::oops::oops::oops: απλά μου είχε αρέσει πάρα πολύ , αλλά δεν προλάβαινα να ετοιμάσω τόσες πολλές (στο 2ο μωράκι μας :lol::lol: )

αν ξέρεις καποια να πλέκει γίνεται πολύ εύκολα και όπως είπα πουλάνε και στις λαϊκές πια - μπορείς να παραγγείλες σε κάποια κυρία σε ότι χρώμα και σχέδιο θέλεις:wink::wink::wink:

νομίζω ότι είναι πιο πρωτότυπη και μπεμπέ (γούστα :cool::cool: αλλά ίσως πιο πολύ για αγόρι)

:?:? και επειδη ειναι σχετικα ακριβα... ψαχνομαι για κατι οσο το δυνατον πιο οικονομικο... η πιο χαμηλη τιμη που βρηκα εγω και μου δειξατε και σεις, ειναι γυρω στα 3.50... το οποιο ειναι αρκετα πανω απο το προυπολογισμο μου... σνιφ :(

Νομίζω ότι μπορείς να τα φτιάξεις εύκολα μόνη σου και να σου έρθουν πάμφθηνες οι μπομπονιέρες. Εγώ το έχω αποφασίσει ότι θα φτιάξω τις μπομπονιέρες του γιου μου μόνη μου και θα κάνω κάτι αντίστοιχο σε αγορίστικα παπουτσάκια. Θα χρειαστώ πατρόν, χαρτί χοντρούτσικο, ύφασμα, κόλλα για ύφασμα, μια λεπτή τρέσα για το τελείωμα και κορδονάκια. Πολύς μπελάς αλλά είναι καταπληκτικά μη μου πείτε. Σε μονόχρωμο ή σε λεπτό καρουδάκι θαλασσί θα είναι πανέμορφα! Το πατρόν είναι το πιο δύσκολο, όλα τα άλλα γίνονται πολύ εύκολα!

γειά σου ,

μπαίνω λίγο στο άσχετο αλλά έτυχε να διαβάσω το θέμα και έχω να σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά και στο http://www.rozsiel.com. Έχει τα ίδια πράγματα σε πολύ καλύτερες τιμές !!!!!!!! πρέπει να πας από το κατάστημα , έχει πολλά σχέδια και χρώματα στις υφασμάτινες μπομπονιέρες. Εγώ αγόρασα από εκεί, υφασμάτινα σιελ καπελάκια τζόκευ για τη βάπτιση του γιου μου.Είδα μεγάλη διαφορά στη τιμή !!! Αξίζει να πας.

line_line_b_beg_40_time_1183867200_text_6f20e8e1edeffdebe7f220eceff520e5dfede1e920.gif

πηγα στη διευθυνση που εδωσες!! οντως, εχει και αυτο που ψαχνω στη πιο χαμηλη τιμη που το εχω βρει!! 2 παπουτσακια 2.80... θα παρω τηλ, και θα περασω και μια βολτα

ευχαριστω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...