fistikaki Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 παιδες, χρειαζομαι τη βοθεια σας... εχω καψουρευτει κατι μπομπονιερες!!! τις εχω ξαναδειξει, μ αρεσουν παααααααρα πολυ!!! http://www.an-agapas.gr/f1l3s/product_images/VAP057.jpg το θεμα ειναι οτι θελω να κανω κατι τετοιο μονη μου, για... προφανεις λογους!!! βεβαια, επειδη εγω ειμαι εντελως κουλη, ακομα και να δεσω ενα φιογκο, εχω 2 φιλες που θα με βοηθησουν!! (ο θεος να μου κοβει τριχες, να τους δινει χρονια!!!) λοιπον, στο θεμα μας... εχετε δει πουθενα, σε μερη που πουλανε υλικα βαφτισης, παρομοια παπουτσακια?? σα μπαλαρινες ειναι... που θα μπροσουνα βρω κατι τετοιο??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrysalis Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 δεν έχω ιδέα! ψάξε για παπουτσάκια αγκαλιάς μήπως βρείς κάτι παρόμοιο! Quote .....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted January 15, 2009 Author Share Posted January 15, 2009 μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....... τι ειναι τα παπουτσακια αγκαλιας? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christie Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Απ' ο,τι θυμαμαι στο Τζαμπο ειχε παπουτσακια αγκαλιας οικονομικα, μην σου ερθει και ο κουκος αηδονι... Ειναι αυτα τα μαλακα μικροσκοπικα παπουτσακια που ειναι για μωρα (για φιγουρα δηλαδη, αφου δεν περπατανε ακομα) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrysalis Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....... τι ειναι τα παπουτσακια αγκαλιας? κάτι τετοιο ή αλλά η αλήθεια είναι πως οικονομικά έχει στα τζάμπο... ίσως και σε παντοφλάδικα! παραπέρα δεν ξέρω!! όπως λέει η Christie είναι υφασμάτινα παπουτσάκια με πάνινη σόλα! ακόμη και η μπομπό που θες... παπουτσακια αγκαλιας είναι!!! Quote .....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tab Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 ειναι φθηνα στα τζαμπο περιπου 0.50 εχουν τις αγκαλιας κ 1 με 150 τα κανονικα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELENA1974 Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Φιστικακι ειδα κατι παρομοιο σε ενα σαιτ ftiaxtomonosou αν θυμαμαι καλα. Καλα επειδη με κοβει σου στελνω πμ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssttaa Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Ειναι πολύ ωραία ιδέα πάντως! Quote ssttaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
boukie17 Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 παιδες, χρειαζομαι τη βοθεια σας... εχω καψουρευτει κατι μπομπονιερες!!! τις εχω ξαναδειξει, μ αρεσουν παααααααρα πολυ!!! http://www.an-agapas.gr/f1l3s/product_images/VAP057.jpg το θεμα ειναι οτι θελω να κανω κατι τετοιο μονη μου, για... προφανεις λογους!!! βεβαια, επειδη εγω ειμαι εντελως κουλη, ακομα και να δεσω ενα φιογκο, εχω 2 φιλες που θα με βοηθησουν!! (ο θεος να μου κοβει τριχες, να τους δινει χρονια!!!) λοιπον, στο θεμα μας... εχετε δει πουθενα, σε μερη που πουλανε υλικα βαφτισης, παρομοια παπουτσακια?? σα μπαλαρινες ειναι... που θα μπροσουνα βρω κατι τετοιο??? fistikaki ,κοίτα αυτά τα πατρόν... μπορείς να τα φτειάξεις και μόνη σου.. τα εκτυπώνεις -μεγενθείνεις σε χαρτί της αρεσκείας σου και βουαλά!! ενα πολύ ωραίο πατουσάκι mama-made.. Quote [/url][img Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssttaa Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Αυτό το έφτιαξα και μου πήρε μισή ώρα το κομάτι. Αν θέλεις να κάνεις 300 δηλαδή 150 ώρες, είναι περίπου 20 εργάσιμες, χώρια τα τούλια και τα κουφέτα. Επίσης εγώ το έκανα στο μισάωρο με απλό χαρτί εκτυπωτή, αν είναι πιο χοντρό τι γίνεται? μπα... Quote ssttaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γατουλα Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 και εδω εχουμε ενα πατρον για παπουτσακι http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=11953&start=0 τωρα οι αντοχες σας???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boukie17 Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 και εδω εχουμε ενα πατρον για παπουτσακι http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=11953&start=0 τωρα οι αντοχες σας???? τό ίδιο είναι με αυτό που έχω βάλει.. Quote [/url][img Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γατουλα Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 δε χρειαζονται τα bold βρε????? μπορει να φταιει το πισι μου, αλλα ενω ειδα οτι αναφερεις κατι , δε βλεπω κανενα λινκ να αναφερεται. για αυτο και το εβαλα. μονο το λινκ του an agapas βλεπω Απο περιεργεια θα το δω και απο το λαπτοπ μου ΟΚ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evoulita Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Αυτό το έφτιαξα και μου πήρε μισή ώρα το κομάτι. Αν θέλεις να κάνεις 300 δηλαδή 150 ώρες, είναι περίπου 20 εργάσιμες, χώρια τα τούλια και τα κουφέτα. Επίσης εγώ το έκανα στο μισάωρο με απλό χαρτί εκτυπωτή, αν είναι πιο χοντρό τι γίνεται? μπα... μπορείς να πας σε τυπογραφείο να τους δώσεις το πατρον. θα κάνουν καλούπια, θα διαλέξεις ότι χαρτι θέλεις και θα στα δώσουν έτοιμα κομμένα. Αν είναι για μεγάλη ποσότητα συμφέρει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted January 15, 2009 Author Share Posted January 15, 2009 λετε δηλαδη, αντι για υφασματινα , να τα κανω χαρτινα ? κοιταξτε, αν βρω αυτα τα παπουτσακια αγκαλιας που λετε, μεχρι 1 ευρω, στα τζαμπο η καπου αλλου, νομιζω θα παρω αυτα... μου φαινεται πολυ πακετο αυτο με τα πατρον, και ειμαι πολυ κουλη και αδεξια εγω ρε παιδι μου, δε πιανουν τα χερια μου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikol28 Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 είστε σίγουρες ότι μπορούμε να βρούμε και στα jumbo φθηνά παπουτσάκια αγκαλιας ? ενδιαδέρομαι κι εγώ κι έμαθα οτι η τιμή της μπομπο παπουτσάκι είναι 3 ε περίπου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 για πες βρε νικολ, βρηκες τιποτα πουθενα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikol28 Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 για πες βρε νικολ, βρηκες τιποτα πουθενα? βρήκα σε πολλα σιτε παπουτσάκια αλλά είναι ίδια τιμή σχεδόν!!!! τα χάρτινα δεν νομίζω να δείξουν τόσο όμορφα , όσο για αυτά τα σιέλ πιο πάνω είνια μάλλον ψάθινα ε ? δεν με εντυπωσίασαν η αλήθεια!!!!!! εχω κολλήσει κι εγώ σε παπουτσάκι και θα δώ τι θα κάνω!!!!! θα πάω και jumbo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 μια απο τα ιδια........ αμα βρεις τιποτα, σφυρα κι απο δω μια!!! οκ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γατουλα Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 bookie ενημερωτικα, το σκ...πισι της δουλειας εφταιγε ως συνηθως!!!!1 και απο τικερακια οτι γουσταρει δειχνει αυτα τα γαλαζια ψαθωτα στην αρχη της σελιδας ειναι ομ,ορφα αλλα δε καταλαβα 0,89 κανουν ε? δυο ομως πρπει να δωσουμε η ενα? στο jumbo παντως δε νομιζω να εχουν κατω απο 2 ευρω, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη οσα εχω παρει νομιζω ηταν μεταξυ 2-3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrysalis Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 δυο ομως πρπει να δωσουμε η ενα?ένα καλέ! αφού για μπομπό θα τα δίνετε!!! Quote .....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 εγω ελεγα 2... στο ενα κουφετα, στο αλλο σμαρτις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrysalis Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 εσύ είσαι large!! αλλά εν ειν κακή ιδέα Quote .....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 ξερεις γιατι? βασικα, θα δωσω ενα ειδος μονο... δε θα κανω δηλαδη ξεχωριστα για μεγαλους και ξεχωριστες για παιδακια... γι αυτο ελαγα να εχουν και σμαρτις μεσα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikol28 Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 ξερεις γιατι? βασικα, θα δωσω ενα ειδος μονο... δε θα κανω δηλαδη ξεχωριστα για μεγαλους και ξεχωριστες για παιδακια... γι αυτο ελαγα να εχουν και σμαρτις μεσα εγώ πάντως θα δώσω ένα, ούτως η άλλως το παπουτσάκι είναι παιδικό απο μόνο του(γιατί κι εγώ ένα είδος θα ΄κανω, όχι και παιδικό)αλλά μπορείς αν θές να βάλεις μέσα χρωματιστά κουφέτα ή ακόμη και κουφέτα με σοκολάτα αντί αμύγδαλο!!! εγώ τέτοια θα βάλω ενημερωτικά σου λέω ότι το διπλό παπουτσακι το βρήκα 4.30 ενώ το μονό 3.10 μήπως τα ψαθωτά να τα δούμε αλλιώς με 0.89 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts