Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μπομπο-παπουτσακια!!!!

fistikaki

Recommended Posts

παιδες, χρειαζομαι τη βοθεια σας...

εχω καψουρευτει κατι μπομπονιερες!!! τις εχω ξαναδειξει, μ αρεσουν παααααααρα πολυ!!!

http://www.an-agapas.gr/f1l3s/product_images/VAP057.jpg

το θεμα ειναι οτι θελω να κανω κατι τετοιο μονη μου, για... προφανεις λογους!!! βεβαια, επειδη εγω ειμαι εντελως κουλη, ακομα και να δεσω ενα φιογκο, εχω 2 φιλες που θα με βοηθησουν!! :D (ο θεος να μου κοβει τριχες, να τους δινει χρονια!!!)

λοιπον, στο θεμα μας... εχετε δει πουθενα, σε μερη που πουλανε υλικα βαφτισης, παρομοια παπουτσακια?? σα μπαλαρινες ειναι... που θα μπροσουνα βρω κατι τετοιο???

Διαφημίσεις

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Απ' ο,τι θυμαμαι στο Τζαμπο ειχε παπουτσακια αγκαλιας οικονομικα, μην σου ερθει και ο κουκος αηδονι...

Ειναι αυτα τα μαλακα μικροσκοπικα παπουτσακια που ειναι για μωρα (για φιγουρα δηλαδη, αφου δεν περπατανε ακομα)

oaiqp2.pngm9YLp2.png

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....... τι ειναι τα παπουτσακια αγκαλιας?
κάτι τετοιο 57ADCBC47F1580060731AA07DE9C0288EB783D4E.jpg ή thumb_Baby_311.gif

αλλά η αλήθεια είναι πως οικονομικά έχει στα τζάμπο... ίσως και σε παντοφλάδικα! παραπέρα δεν ξέρω!!

όπως λέει η Christie είναι υφασμάτινα παπουτσάκια με πάνινη σόλα!

ακόμη και η μπομπό που θες... παπουτσακια αγκαλιας είναι!!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

παιδες, χρειαζομαι τη βοθεια σας...

εχω καψουρευτει κατι μπομπονιερες!!! τις εχω ξαναδειξει, μ αρεσουν παααααααρα πολυ!!!

http://www.an-agapas.gr/f1l3s/product_images/VAP057.jpg

το θεμα ειναι οτι θελω να κανω κατι τετοιο μονη μου, για... προφανεις λογους!!! βεβαια, επειδη εγω ειμαι εντελως κουλη, ακομα και να δεσω ενα φιογκο, εχω 2 φιλες που θα με βοηθησουν!! :D (ο θεος να μου κοβει τριχες, να τους δινει χρονια!!!)

λοιπον, στο θεμα μας... εχετε δει πουθενα, σε μερη που πουλανε υλικα βαφτισης, παρομοια παπουτσακια?? σα μπαλαρινες ειναι... που θα μπροσουνα βρω κατι τετοιο???

fistikaki ,κοίτα αυτά τα πατρόν...

μπορείς να τα φτειάξεις και μόνη σου..

τα εκτυπώνεις -μεγενθείνεις σε χαρτί της αρεσκείας σου και βουαλά!!

ενα πολύ ωραίο πατουσάκι mama-made..

snmfe30slz74aod6np81.gif

uuhwp7yamerephl48z1g.jpg

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Αυτό το έφτιαξα και μου πήρε μισή ώρα το κομάτι. Αν θέλεις να κάνεις 300 δηλαδή 150 ώρες, είναι περίπου 20 εργάσιμες, χώρια τα τούλια και τα κουφέτα. Επίσης εγώ το έκανα στο μισάωρο με απλό χαρτί εκτυπωτή, αν είναι πιο χοντρό τι γίνεται? μπα...

ssttaa

Διαφημίσεις

δε χρειαζονται τα bold βρε?????

μπορει να φταιει το πισι μου, αλλα ενω ειδα οτι αναφερεις κατι , δε βλεπω κανενα λινκ να αναφερεται. για αυτο και το εβαλα.

μονο το λινκ του an agapas βλεπω :roll:

Απο περιεργεια θα το δω και απο το λαπτοπ μου

ΟΚ??? :wink:

kKZUp2.png

Αυτό το έφτιαξα και μου πήρε μισή ώρα το κομάτι. Αν θέλεις να κάνεις 300 δηλαδή 150 ώρες, είναι περίπου 20 εργάσιμες, χώρια τα τούλια και τα κουφέτα. Επίσης εγώ το έκανα στο μισάωρο με απλό χαρτί εκτυπωτή, αν είναι πιο χοντρό τι γίνεται? μπα...

μπορείς να πας σε τυπογραφείο να τους δώσεις το πατρον. θα κάνουν καλούπια, θα διαλέξεις ότι χαρτι θέλεις και θα στα δώσουν έτοιμα κομμένα. Αν είναι για μεγάλη ποσότητα συμφέρει.

.png

λετε δηλαδη, αντι για υφασματινα , να τα κανω χαρτινα ?

κοιταξτε, αν βρω αυτα τα παπουτσακια αγκαλιας που λετε, μεχρι 1 ευρω, στα τζαμπο η καπου αλλου, νομιζω θα παρω αυτα... μου φαινεται πολυ πακετο αυτο με τα πατρον, και ειμαι πολυ κουλη και αδεξια εγω ρε παιδι μου, δε πιανουν τα χερια μου...

Διαφημίσεις

είστε σίγουρες ότι μπορούμε να βρούμε και στα jumbo φθηνά παπουτσάκια αγκαλιας ? ενδιαδέρομαι κι εγώ κι έμαθα οτι η τιμή της μπομπο παπουτσάκι είναι 3 ε περίπου :shock:

για πες βρε νικολ, βρηκες τιποτα πουθενα?

βρήκα σε πολλα σιτε παπουτσάκια αλλά είναι ίδια τιμή σχεδόν!!!!

τα χάρτινα δεν νομίζω να δείξουν τόσο όμορφα , όσο για αυτά τα σιέλ πιο πάνω είνια μάλλον ψάθινα ε ? δεν με εντυπωσίασαν η αλήθεια!!!!!!

εχω κολλήσει κι εγώ σε παπουτσάκι και θα δώ τι θα κάνω!!!!!

θα πάω και jumbo :D:roll:

bookie ενημερωτικα, το σκ...πισι της δουλειας εφταιγε ως συνηθως!!!!1

και απο τικερακια οτι γουσταρει δειχνει :twisted:

αυτα τα γαλαζια ψαθωτα στην αρχη της σελιδας ειναι ομ,ορφα αλλα δε καταλαβα 0,89 κανουν ε? δυο ομως πρπει να δωσουμε η ενα?

στο jumbo παντως δε νομιζω να εχουν κατω απο 2 ευρω, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη

οσα εχω παρει νομιζω ηταν μεταξυ 2-3

kKZUp2.png

ξερεις γιατι? βασικα, θα δωσω ενα ειδος μονο... δε θα κανω δηλαδη ξεχωριστα για μεγαλους και ξεχωριστες για παιδακια... γι αυτο ελαγα να εχουν και σμαρτις μεσα

ξερεις γιατι? βασικα, θα δωσω ενα ειδος μονο... δε θα κανω δηλαδη ξεχωριστα για μεγαλους και ξεχωριστες για παιδακια... γι αυτο ελαγα να εχουν και σμαρτις μεσα

εγώ πάντως θα δώσω ένα, ούτως η άλλως το παπουτσάκι είναι παιδικό απο μόνο του(γιατί κι εγώ ένα είδος θα ΄κανω, όχι και παιδικό)αλλά μπορείς αν θές να βάλεις μέσα χρωματιστά κουφέτα ή ακόμη και κουφέτα με σοκολάτα αντί αμύγδαλο!!! εγώ τέτοια θα βάλω :wink:

ενημερωτικά σου λέω ότι το διπλό παπουτσακι το βρήκα 4.30

:shock::shock: ενώ το μονό 3.10 :shock:

μήπως τα ψαθωτά να τα δούμε αλλιώς με 0.89 ?