Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ

Recommended Posts

Εμένα ο γιατρός μου, μας είπε ότι μπορούμε να κάνουμε άνετα, εκτός βέβαια κ αν πονέσω ή αν δω αίμα. Και εννοείται ότι μειώνεις τα "decibel". Βέβαια να σας πω την αλήθεια δεν έχω και τρομερή όρεξη για sex, αλλά δε μπορώ να αφήσω κ στο έλεος του Θεού τον σύζυγο, ο οποίος ακόμα δεν έχει μεγάλο πρόβλημα, αντέχει :lol: :lol:

as1cCBH0g410030MzAyNTNifDAyMjUxNjJifA.gif

as1cCx00g410010Nzc3NzZzbHp8MDE2N3N8d2UgYXJlIG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Διαφημίσεις

Τα ματια μας γυαλιζουν!!! Το βλεμα μας γραφει τη λεξη...."στεριση" χαχαχαχα!!! Καθε 1 με 1 1/2 μηνα κανουμε και αυτο με πολυ αγχος! Αυτό το μήνα δεν καταφεραμε γιατι ψιλοεννοχληθηκα!!! Και του ειπα την τελεια ατακα μου... "ε δεν χορατε και ολοι εκει μεσα!! ενας ενασ" χαχαχαχα

bl0Hp3.pngLaUTp3.png

Τα ματια μας γυαλιζουν!!! Το βλεμα μας γραφει τη λεξη...."στεριση" χαχαχαχα!!! Καθε 1 με 1 1/2 μηνα κανουμε και αυτο με πολυ αγχος! Αυτό το μήνα δεν καταφεραμε γιατι ψιλοεννοχληθηκα!!! Και του ειπα την τελεια ατακα μου... "ε δεν χορατε και ολοι εκει μεσα!! ενας ενασ" χαχαχαχα

χαχαχαχα :D:):D:):D:):D:):D:):D:):D:):D

Θα με διωξουν απο τη δουλεια! Γελάω σαν τη χαζη μόνη μου!

ejdnoznx2qfczs7i.png

απ οτι ειδα μονο εγω ημουν ετσι...ρα κοριτσια, εκτος το οτι ο γιατρος μας εδωσε το οκ μετα τον 1ο μηνα αλλα χωρις ακροβατικά, κάθε μερα ήθελα!!!δεν αντεχα...δεν μπορούσα να κοιμηθώ...αφήστε τα και αυτός με το ζορι να μου καθεται γιατι φοβοταν. Παντως οπως καταλαβατε το τιμήσαμε το αθλημα. Μου ειχε πει ο γιατρος οταν μπεις στο μηνα σου κομμένο και φροντίσαμε μια μερα πριν μπω να το ευχαριστηθουμε...

Παντως οι ορμονες ατιμες!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Εμείς από την μέρα που μάθαμε για την εγκυμοσύνη συνεχίσαμε κανονικά την σεξουαλική επάφή και εξάλλου μας το είπε και ο γιατρός και μάλιστα ελεύθερη επαφή. Στον 3ον - 4ον μήνα μάλλον λόγω του σπέρματος με έπιαναν λίγα πονάκια σαν συπάσεις οπότα συνεχίζαμε κανονικά αλλά όχι ελεύθερη επάφή ! Από τον 5ον και μετά πάλυ συνεχίζουμε την ελεύθερη επαφή χωρίς κανένα πρόβλημα! Βασικά πιστεύω πρέπει να ακούτε τον ευατό σας και αν νιώθετε καλά να κάνετε αυτό που νιώθετε !!!

Βασικά εμείς που συνεχίζουμε είμαστε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον και δεν ξέρω όμως μετά την γέννα με την κούραση και τα ξενύχτια τι θα γίνει για αυτό απολαμβάνουμε τώρα που μπορούμε! Φυσικά αραιώσαμε λιγάκι την συχνότητα από ότι παλιά αλλά μια χαρά το απολαμβάνουμε :lol::lol::lol:

[/url]

Διαφημίσεις

Ελα ρε συ. Δηλαδή το σπέρμα κάνει συσπάσεις....? Κάτι άλλο πως καταλβαίνουμε ότι κάνει συσπάσεις η μήτρα? Δηλαδή τι αισθανόμαστε? Πονάμε, κράμπες,?

Διαφημίσεις

Τις συσπασεις τις αισθανεσαι κυριως σαν πετρωμα στην κοιλια , οσο πιο πολυ προχοραει η εγκυμοσυνη τοσο περισσοτερο θα το νοιωθεις , αλλα δεν ειναι και απαραιτητο να εχιες , μια φιλη μου δεν ειχε καθολου.

Ελα ρε συ. Δηλαδή το σπέρμα κάνει συσπάσεις....? Κάτι άλλο πως καταλβαίνουμε ότι κάνει συσπάσεις η μήτρα? Δηλαδή τι αισθανόμαστε? Πονάμε, κράμπες,?

Εγώ λοιπόν ήμουν στον έκτο μήνα και ήταν Κυριακή του Πάσχα... και ήπαμε να λιώσουμε στο κρεβάτι... (και δεν εννοώ ύπνο..)

Το βράδυ όμως κατά τις 11 μετά από 4-5 γύρους και όλα μια χαρά....

αρχισε να πετρώνει πολύ η κοιλιά μου και κάθε τρια λεπτά να τη νιώθω να αλλάζει σχήμα από το σφίξιμο (μεγάλες συσπάσεις) και να πετρώνει... μια κατάσταση πολύ τρομακτική... Πέρνω το χέρι του άντρα μου το βάζω στην κοιλιά μου και του λέω τι νιώθεις? και μου λέει παρε αμέσως τηλ τον γυναικολόγο... έλα μωρε του λέω σιγα... αύριο.. Τελικά μετά από μισή ώρα που δεν ηρεμούσε με τίποτα η κοιλιά μου πέρνω τηλ το γυναικολόγο και του λέω: νιώθω κάθε τρία λεπτά την κοιλιά μου να πετρώνει και να σφίγγεται για περίπου 10- 15 δευτερόλεπτα... Και η απάντησή του? Πήγαινε στο Ιασώ και έρχομαι! Και του απαντάω: οοοοοοχι τώρα... αύριο καλύτερα!!!!!!!!!!! Και μου λέει Τώρα αμέσως και μου το κλείνει!

Τελικά από τότε σταμάτησε το σεξ και οι βόλτες και πολλά άλλα.... Οι συσπασεις μου έφταναν στο 100... (σημείο που αν το παιδί έχει φτάσει τράχηλο, γεννας...)

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

Το βράδυ όμως κατά τις 11 μετά από 4-5 γύρους και όλα μια χαρά....

Καλά φιλενάδα εσύ πια του έδωσες και κατάλαβε!

Είπαμε ναι στις επαφές, αλλά εσύ το παράκανες πια! Τι να κάνει κι αυτό το μωρό, τσαντίστηκε! Το θυμάσαι το ανέκδοτο με το μωρό που βγήκε και έψαχνε τον πατέρα του να τον εκδικηθεί?

:lol::lol::lol:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Bλεπω ειστε σε φορμα οι περισοοτερες....Εμεις απο την μερα που μαθαμε οτι ειμαι εγκυος κομμενο μαχαιρι....Δεν μπορει φοβαται! Αν και ο γυναικολογος μου επιμενει οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα...ο αντρας μου ειναι λιγο φοβιτσιαρης...βολευομαστε με αλλες τεχνικες :P:wink: ! Τι να πεις.....Κριμα τις ορεξεις τις παραπανω που ειχα!!!! :oops:

Διαφημίσεις

ΝΑΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ :cool::cool: .....ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ :cry::cry:

LOYA-LOYA ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ 6 1/2 ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ

ΦΟΥΝΤΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...