Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

baby einstein cd και dvd

Recommended Posts

Eγω ειλικρινα πηγα να πεσω στην παγιδα οτι ισως με τοσα ερεθισματα στο DVD κα αφου ειναι σχεδιασμενο για τετοιες ηλικιες της αναπτυσει την παρατηρητικοτητα κτλ. Ποσο αφελης!!!Υπαρχει καποιος εγκεκριμενος οργανισμος που να το λεει αυτο ή πηγα και επεσα θυμα marketing?

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 85
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικα το fistikaki και η Peony το εθεσαν το θεμα στη σωστη τους βαση. Το ιδιο λεει συνοψιζοντας και ο Dr Christakis.

What I tell parents is 'Ask yourself why you're having your baby watch TV,' " says Christakis. "If you absolutely need a break to take a shower or make dinner, then the risks are quite low. But if you are doing it because you think it's actually good for your child's brain, then you need to rethink that, because there is no evidence of benefit and certainly a risk of harm at high viewing levels."

Eπισης να ευχαριστησω τα μελη Ζaira και Τanya που προτειναν αυτα τα υπεροχα site σχετικα με τα 'εκπαιδευτικα' DVD και το ποσο εξυπνα κανουν τα μωρα μας. Κοριτσια μου ανοιξατε τα ματια!!

tALVp3.png

κατ αρχην, επειδη ΔΕΝ ειναι κατι απαγορευμενο, η δικη μου δεν κολλαει κι ολας...

θα ριξει βλεφαρο, θα κατσει κανει 5λεπτο, 10λεπτο, και τελος...

μετα παει και βαζει βγαζει ντι βι ντι, το κλεινει, το ανοιγει, το κοπαναει (30 ευρω εκανε το μηχανημα, κι ειναι σκυλι!!!! τι εχει τραβηξει δεν μπορω να σας περιγραψω... μεχρι μωρομαντηλο εχει βαλει μεσα, και το εχει σπρωξει με στιλο μεσα...)

οταν νυσταζει, θα παρει το κουβερτακι της και θ αραξει στον καναπε και θα της βαλω κατι να δει.. αυτη τη στιγμη που γραφω, εχει ξαπλωσει στον καναπε, η τηλεοραση ειναι ανοιχτη αλλα η μικρη δεν κοιταει, μιλαει στις καλτσες της...

:-D

κατ αρχην, επειδη ΔΕΝ ειναι κατι απαγορευμενο, η δικη μου δεν κολλαει κι ολας...

θα ριξει βλεφαρο, θα κατσει κανει 5λεπτο, 10λεπτο, και τελος...

μετα παει και βαζει βγαζει ντι βι ντι, το κλεινει, το ανοιγει, το κοπαναει (30 ευρω εκανε το μηχανημα, κι ειναι σκυλι!!!! τι εχει τραβηξει δεν μπορω να σας περιγραψω... μεχρι μωρομαντηλο εχει βαλει μεσα, και το εχει σπρωξει με στιλο μεσα...)

οταν νυσταζει, θα παρει το κουβερτακι της και θ αραξει στον καναπε και θα της βαλω κατι να δει.. αυτη τη στιγμη που γραφω, εχει ξαπλωσει στον καναπε, η τηλεοραση ειναι ανοιχτη αλλα η μικρη δεν κοιταει, μιλαει στις καλτσες της...

:-D

Χαιρομαι που δεν ειμαι μονη μου σε αυτο. Δεν βαζω dvd για να σιδερωσω (ελεος) ΑΛΛΑ το πρωι χρειαζομαι 30 λεπτα να πλυνω πιατα, βαλω φαι δικο της/δικο μας, βαλω πλυντηριο και οργανωσω τσαντα παιδικη χαρα. Ε, την βαζω στο παρκο της με τα παιχνιδια της και βιβλια και ανοιγω το bebe TV (δορυφορικη) και το αφηνω ανοιχτο. Δεν κοιταει, σπανια για κανα 5λεπτο (την εχω παρατηρησει) αλλα την κουτσο-απασχολει οταν θελω αυτο το μισαωρο της μερας. Και το βραδυ την ωρα που την φερνω απο το μπανιο την βαζω παλι να δει λιγο bebetv την ωρα που της σκουπιζω/φιλαω/μασαζαρω κλπ ...... γιατι εκεινη την στιγμη τα διαφορα πλασματακια, αυτοκινητακια, γατακια, σκυλακια (κλπ) κανουν μπανιο πλενουν δοντια και κανουν και αυτα νανι με ηρεμη μουσικη......οποτε βοηθαει.....χιχι......:lol: καλο ειναι γενικως να μην ειμαστε της υπερβολης. Δηλαδη οχι και καθολου οχι και συνεχεια. Παν μετρον αριστον.......(απο εσας εδω μεσα το εμαθα αυτο....ΜΗΝ βαρατε)

Φιστικι εχει και η δικη σου κουβερτακι? Και η δικη μου. ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ ειναι ειδικα στον υπνο.....!

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Φιστικι εχει και η δικη σου κουβερτακι? Και η δικη μου. ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ ειναι ειδικα στον υπνο.....!

Oφφ τόπικ, αλλά με το κουβερτάκι (τύπου υπνόσακος ή αλλιώς "νόκος" :lol:) είναι αυτοκόλλητη εδώ κι ένα χρόνο. Δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς αυτόν. Από τότε που γέννησα δε, είναι και όλη μέρα αγκαλιά...

Και για να μπω στο τόπικ: το αγαπημένο της dvd είναι της baby iq, οι πρώτες μου λέξεις. Πολύ ωραίες εικόνες και τέλεια μουσική (κλασική). Και τα Αγγλικά του brainy baby βλέπει, όχι βέβαια για λόγους εκμάθησης (αλλά έχει μάθει 4 λέξεις, είπε η μαμά κουκουβάγια, χαχα).

Αλλά γενικά δεν συγκεντρώνεται πολύ, πιο πολύ το έχουμε το background να παίζει.

Διαφημίσεις

Χαιρομαι που δεν ειμαι μονη μου σε αυτο. Δεν βαζω dvd για να σιδερωσω (ελεος) ΑΛΛΑ το πρωι χρειαζομαι 30 λεπτα να πλυνω πιατα, βαλω φαι δικο της/δικο μας, βαλω πλυντηριο και οργανωσω τσαντα παιδικη χαρα. Ε, την βαζω στο παρκο της με τα παιχνιδια της και βιβλια και ανοιγω το bebe TV (δορυφορικη) και το αφηνω ανοιχτο. Δεν κοιταει, σπανια για κανα 5λεπτο (την εχω παρατηρησει) αλλα την κουτσο-απασχολει οταν θελω αυτο το μισαωρο της μερας. Και το βραδυ την ωρα που την φερνω απο το μπανιο την βαζω παλι να δει λιγο bebetv την ωρα που της σκουπιζω/φιλαω/μασαζαρω κλπ ...... γιατι εκεινη την στιγμη τα διαφορα πλασματακια, αυτοκινητακια, γατακια, σκυλακια (κλπ) κανουν μπανιο πλενουν δοντια και κανουν και αυτα νανι με ηρεμη μουσικη......οποτε βοηθαει.....χιχι......:lol: καλο ειναι γενικως να μην ειμαστε της υπερβολης. Δηλαδη οχι και καθολου οχι και συνεχεια. Παν μετρον αριστον.......(απο εσας εδω μεσα το εμαθα αυτο....ΜΗΝ βαρατε)

Γιατι ποια η διαφορα του να εχεις να σιδερωσεις και να βλεπει DVD με το να εχεις να κανεις ολες τις υπολοιπες δουλειες που προανεφερεις; Γιατι δηλαδη ελεος με το σιδερωμα? Ερωτηση κανω χωρις παρεξηγηση ετσι?

tALVp3.png

Γιατι ποια η διαφορα του να εχεις να σιδερωσεις και να βλεπει DVD με το να εχεις να κανεις ολες τις υπολοιπες δουλειες που προανεφερεις; Γιατι δηλαδη ελεος με το σιδερωμα? Ερωτηση κανω χωρις παρεξηγηση ετσι?

οχι βρε δεν υπαρχει παρεξηγηση απλα εμενα το σιδερωμα δεν μου περνει μονο 30 λεπτα την μερα......:-D:-D:-D μαλλον κανα 2ωρο.....και βαλε..... 20 και 30 λεπτα ΟΛΗ την μερα για δουλειες ειναι πολυ λιγο νομιζω...μετα ειμαι συνεχεια μαζι της. Αυτη ειναι η διαφορα που ανεφερα. Εκτος και αν δεν καταλαβα καλα με το σιδερο.....:roll:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Αντε ρε συ?Θελει τοση ωρα να σιδερωσεις?Δεν το ειχα προσεξει!Η αληθεια ειναι οτι το σιδερο το κανω παντα με δοσεις!!Θυμαμαι μια φορα το ανοιξα 5 φορες να ζεσταθει και 5 φορες το εσβησα γιατι η μικρη μου δεν με αφηνε. Παντως αν διαβασες ολη την συζητηση τελικα αλλαξα γνωμη με αυτα τα DVD.Oφειλω να ομολογησω οτι με ειχαν παραπλανησει!Ευτυχως που υπαρχει αυτο το forum και ανταλασσουμε αποψεις!

tALVp3.png

• 2 months later...

κοριτσια τελικα πειτε μου γιατι εμπερδευθειν!!!

ποιο απ ολα αυτα τα baby einstein,mozzart,iq, κλπ ειναι το καλυτερο??? ενα ομως γιατι τα οικονομικα sucks! δεν βλεπει καθολου tv. μεχρι πριν 2 μηνες δεν βλεπαμε καθολου μαζι του. τωρα που περπαταει και θελω να τον απασχολησω να κανω ενα μπανιο πριν να φυγω για δουλεια δεν καθεται το σκατοπαιδο!!! σημερα χρυσο τον εκανα να δει λιγο τον γουινι! του εδειχνα την tv κ αυτος πηγαινε στον δωματιο του του κ εβλεπε την μπορντουρα!(γουινι) μονο αυτη την εξολης την μπεμπε γουσταρει ο αλητης :)

τελικα ποιο να παρω??? ποιο ειναι τοπ απο αυτα ολα? εχουν και 20 εουρος! πολεμαω να παρω κανα ρουχο τοσους μηνες να μην γυρναω σαν τον γυφτο αλλα ολο μου τα τρωει και μαλον θα μου τα τρωει για πολυ καιρο αλλα χαλαλι!!!

M6bap3.png

cik1p3.png

• 1 month later...

Δε ξερω εαν εβαλα σε σωστο τοπικ το θεμα μου αλλα θα ηθελα να μαθω εαν γνωριζει η εχει αγορασει καποια μανουλα αυτη τη σειρα και με ποιο τροπο την εχει αποκτηση?

και γενικα τις εντυπωσεις σας.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

μηπωσ ξερετε απο που μπορω να κατεβασω τα dvd brainy baby στα ελληνικα?θελω αυτα που ειναι για 1-5 χρονων!ευχαριστω!

εκτοσ αν τα εχει καποια κοπελα και μπορω να τα αντιγραψω?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...