Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συναντηση στον Πειραια

dora

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 242
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• balabol

balabol 51 δημοσιεύσεις

• dora

dora 39 δημοσιεύσεις

• lenagr1

lenagr1 24 δημοσιεύσεις

• Vann

Vann 14 δημοσιεύσεις

Δεν θελω να χανει μαθηματα με τιποτα,μπορει να ερθουμε μετα, κατα τις 1

απλα μετα ειναι πολυ κουρασμενη η μικρη,θα δουμε ομως,θα προσπαθησουμε παλι να ερθουμε

Ασε που εχω θεμα κ με το μαγειρεμα :lol: πειραζει εαν εγω φερω απο τα goody's :lol:

Ρε παιδια μισο γιατι μαλλον παρεξηγησατε τις προθεσεις μου :lol::lol::lol:

Οταν λεω να μαγειρεψουμε... :lol::lol:

Δεν εννοω να αρχισουμε τα παστιτσια και τις πρασοπιτες...

Εννοω να πραγματα που ολοι μπορουμενα κανουμε... Πχ

Μπομπα σαντουιτσακια..

Σφολιατοειδη..(και ο ΚΑΝΑΚΗΣ καλος... με τα χερακια σας θα ανοιξετε τη σακουλα..) :lol:

καμια σαλατα για τους γονεις (σιγα μην φανε τα πιτσιρικια)

Αν φερουμε ολοι απο κατι οσοι ερθουμε πιστευω πως θα γινει ενας αξιοπρεπεστατος μπουφες... παραγγελνουμε και 3-4 πιτσες εκεινη την ωρα και ειμαστε οκ..

Για την ωρα εγω δεν εχω προβλημα, απλα ρωτησα... Αν σας βολευει καλυτερα απογευμα το κανουμε απογευμα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

καλλιο αργά παρά ποτέ...απ΄τις σπάνιες δικές μου ευκαιρίες να γνωρίσω κορίτσια του φόρουμ και περάσαμε με τη μικρή μου υπέροχα..χαρήκαμε κι οι δυο πολύ..αν και δεν πρόλαβα να τις γνωρίσω όλες τις μαμάδες καλά, θέλω να πω ότι ομορφήνατε τις ώρες μας..και στην Αρτεμούλα: ευχαριστούμε για όλα και για το ζεστό της χαμόγελο-ψυχή.....zannoula περαστικά και θα τα ξαναπούμε..πολλά φιλιά σε όλες και στ΄ αγγελούδια σας..

Διαφημίσεις

Σκεφτηκα επειδη αρχισαμε να μαζευομαστε οι Πειραιωτισσες ... αλλα επειδη τις κανονιζουμε στο τσακ μπαμ και πολλοι δεν προλαβαινουν να προγραμματισουν η να το δουν και περα απο τις συναντησεις που θα γινουν στο ενδιαμεσο μεχρι να γινει αυτη να κανουμε μια συναντηση την οποια θα την προγραμματισουμε λιγο καιρο νωριτερα..

Τι λετε για Κυριακη 15 Φλεβαρη? Πρωι???

Βολευει? νομιζω 3 βδομαδες ειναι αρκετες να το δουν ολοι..

Μπορουμε επισης να μαγειρεψουμε και να κανουμε εναν μπουφε μονες μας, ετσι να ωστε να μην εχουμε το αγχος του μεσημεριανου φαγητου... Τι λετε?

Περιμενω..

Αμάν βρε φιλενάδα που τις βρίσκεις παντα αυτές τις ημερομηνίες που κατι σοβαρο έχω (έχει εκλογές ο σύλλογος λέμε!!!) :roll::?

Αμαν και συ με τους συλλογους σου... Και αμα δεν πας τι εγινε? Δεν θα γινουν χωρις εσενα οι εκλογες? Εδω υποχρεωτικη δεν ειναι η ψηφος στις δημοτικο-βουλευτικες.. :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Αμαν και συ με τους συλλογους σου... Και αμα δεν πας τι εγινε? Δεν θα γινουν χωρις εσενα οι εκλογες? Εδω υποχρεωτικη δεν ειναι η ψηφος στις δημοτικο-βουλευτικες.. :lol:

Αντιπροεδρος ειμαι φιλενάδα!!! αν δεν παω μαλλον δεν θα γινουν οι εκλογές :wink:

Διαφημίσεις

κορίτσια να αποφασίσουμε μόνο αν είναι πρωί ή απόγευμα για να ρωτήσουμε και την 'Αρτεμης μήπως τυχόν έχει τίποτε αποκλειστικό.

Η αφεντομουτσουνάρα μου δεν έχει πρόβλημα είτε πρωί είτε απόγευμα.

Για πέτε..........

1. Dora + Χαρης (θα φερω πιροσκι με λουκανικανι ) :lol:

2. lenagr1 + Εύα

(και εμείς θα φέρουμε κάτι ακόμα δεν έχω σκεφτεί τι, ίσως muffins ολικής με σοκολάτα και άλλα χαμηλών λιπαρών, έχουμε καιρό μεχρι τοτε ) τον λόγο τον ξέρετε :!::!::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

1. Dora + Χαρης (θα φερω πιροσκι με λουκανικανι )

2. lenagr1 + Εύα

3.Νινεττα + Αλεξανδρος(ρολακια με φιλαδελφεια και ζαμπον)

4. Ελενα + Μάριος ( κάτι σφολιατοειδές αλλά δεν ξέρω ακριβώς ακόμα )

. Dora + Χαρης (θα φερω πιροσκι με λουκανικανι )

2. lenagr1 + Εύα

5.Vann+eva(μαλλον πιτσακια θα φερω)

Κορίτσια πρωί τελικά έτσι? Μην ξεχαστεί κι έρθει καμία το απόγευμα :lol:

1.Dora + Χαρης (θα φερω πιροσκι με λουκανικανι )

2. lenagr1 + Εύα (κάτι light)

5.Vann+eva(μαλλον πιτσακια θα φερω)

6. zana (λεω να κάνω 2 μπόμπες διαφορετικών γεύσεων-ναπάλμ μη βγούνε μόνο).

οχι δεν τον κλείνουμε για μας, απλά κανονίζουμε συνατήσεις οι Πειραιώτισες και μη και φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό να παραστούμε (κάτι μπορεί να συμβεί). Αυτή τη φορά λέμε να φέρουμε και κα'να φαγητό.

Εννοείται ότι μπορείς να έρθεις κι εσύ και η γυναίκα σου

Και εννοειτε οτι δεν ειναι μονο για Πειραιωτες.. Απλα μιας και εμεις ειμαστε απο την περιοχη το διοργανονουμε εδω που μας βολευει καλυτερα... Ευπροσδεκτοι ειναι ολοι.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

ΟΚ.Μεσα.

Αλλα οταν λετε πρωι ? Τι ωρα δλδ ?

Μονος ενδοιασμος (αλλα αυτο το εχουμε γενικοτερα με τους παιδοτοπους) ειναι μην αρπαξουμε καμια ιωση.

Δλδ. οτι γλυτωνουμε απο τον παιδικο...μην το παρουμε απο εκει.

Γενικα ειναι τιγκα στα πιτσιρικια ?

Οι γονεις ειναι συνειδητοποιημένοι (δε λεω για σας) ή τα φερνουν εκει και με 40 πυρετο να παιξουν ?

Αυτα με απασχολουν.

Ισως περασω και μια βολτα να "κοψω" κινηση μια μερα :roll:

Νομίζω ότι ο παιδότοπος ανοίγει γύρω στις 10, εγώ προσωπικά κατά τις 11 (και μετά) θα σκάσω μύτη.

Σε γενικές γραμμές (επειδή πάω συχνά) δεν έχω δει να κυκλοφορούν παιδάκια με ιώσεις. Και η κοπέλα που τον έχει προσέχει πολύ γιατί τα παιδιά της έχουν νοσηλευτεί στο παρελθόν με σοβαρές ιώσεις σε νοσοκομεία.

Τώρα αν θα αρπάξει κάτι η δικιά σου............. αυτό δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανένας. Εμένα η δικιά μου δεν έχει αρπάξει κάτι από παιδότοπο (κανέναν παιδότοπο), μου τα φέρνει από το σχολείο.

Όπως είπες κάνε μια βόλτα να δεις κι εσύ τι παίζει. Μόνο αν είναι ΣΚ πάρε τηλ πριν να ρωτήσεις μήπως έχει τίποτα αποκλειστικό γιατί κλείνει πολλά αποκλειστικά ο συγκεικριμένος παιδότοπος.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...