Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συναντηση στον Πειραια

dora

Recommended Posts

Σημερα εγινε οντως συναντηση... ειχε και θεμα μαλιστα.. Ηταν πιτσα-παρτι :lol::lol:

Περασαμε σουπερ και φαγαμε και πιτσες.. :lol::lol:

Αλλα αν τα κοριτσια ενδιαφερονται εγω μπορω να ξανασυναντηθουμε την Πεμπτη.. παντως μην φανταστεις οτι 7 ειναι αργα.. καπου εκει φανταζομαι θα συναντησουμε..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 242
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• balabol

balabol 51 δημοσιεύσεις

• dora

dora 39 δημοσιεύσεις

• lenagr1

lenagr1 24 δημοσιεύσεις

• Vann

Vann 14 δημοσιεύσεις

Όντως περάσαμε καταπληκτικά και πίτσες πραγματικά εκπληκτικές.

Οκ από μένα για Πέμπτη και 7 είναιι μια χαρά, άλλωτσε μέχρι να ξυπνήσει η δικιά μου , να ντυθούμε κλπ, κλπ, τέτοιες ώρες πάμε.

'Ελα κορίτσια ποιές βολεύει Πέμπτη?

Αχ περάσαμε υπέροχα και τελικά μια απλη συνάντηση εγινε παρτυ-πιτσα!!!

Ο γιος μου ξετρελλάθηκε και επεσε ξερός για υπνο μετά με το χαμογελο στα χειλη!!!Αυτό θα πει ευτυχία!!! :D

Ευχαριστουμε Αρτεμουλα για ολα :wink:

Για αυτή την Πέμπτη μάλλον δεν θα μπορέσω ομως με μας ποτε μη λες ποτέ!!! :roll:

:lol::lol: κανεις δεν ξερει τι γινεται κοριτσακιμου.. και εμεις που ειπαμε ναι ανθρωποι ειμαστε.. μπορει και να μην παμε και να πας εσυ που λες οτι δεν μπορεις.. κατι περιμενω απο σενα.. (κατι περιμενω απ΄ολες σας.. ενα μειλ if you remember)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ! ¨Ηταν όντως πολύ καλή η ¨θεματική" συνάντηση pizza που κάναμε ! Να το επαναλάβουμε ! Εμείς δυστυχώς είμαστε απο εχθές με πυρετό οπότε λίγο χλωμό το βλέπω για Πέμπτη ! :( Επιφυλάσομαι για την επόμενη φορά ! :wink:

Διαφημίσεις

Καλε δεν θα τις παρουμε τις πιτσες θα τις παραγγειλουμε.. :lol:

Τιμες να σου πω την αληθεια δεν ξερω γιατι ο γιος μου πηρε ενα καρο βλακειες (σοκολατες, σακουλες κλπ κλπ εγω ηπια διαφορα (οχι λιγμενα για να μην οαρεξηγουμε..) οποτε δεν ξερω τι εκανε ποσο..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

το μόνο πρόβλημά μας παιδιά είναι αυτό, μην εμφανιστούν μεζεκλίκια στο τραπέζι!! η δικιά μου και εγώ δηλ. δεν κάνει να τρωμε σοκολάτες και γλυκά, για αυτό αν μου επιτρέψει η αρτεμούλα θα φέρω μόνο το γιαουρτάκι της και κανενα φρουτάκι για να την ελέγχω, τωρα αν αργότερα τσιμπήσει κανα κομματι πιτσα, ε ενταξει δεν θα της το απαγορέψω και αυτο. Αλλά ειλικρινά δεν τρωμε ουτε πατατογαριδάκια ουτε σοκολάτες και για λόγους υγιεινής διατροφής αλλά και γιατί η μικρή μου έχει χοληστερινη 218 παρακαλώ!!

Από μικρό στα βάσανα το ζουζουνάκι μου!

Διαφημίσεις

Για να κανουμε και μια νέα συνάντηση την Κυριακή βρε τσουπρες γιατι χρειάζομαι μια ακομη ψυχολογική υποστήριξη :oops::wink:http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=500116#500116

Για δηλώστε τις συμμετοχές σας παρακαλώ!

Μόνη μου θα με αφήσετε;;; :wink::roll:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...