Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ.............

ΙΟΥΛΙΤΤΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειναι στελεχος σε μια μεγαλη βιομηχανια.Αλλα επειδη παει πολλα ταξιδια και εσωτερικο και εξωτερικο λειπη αρκετα

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Ειναι στελεχος σε μια μεγαλη βιομηχανια.Αλλα επειδη παει πολλα ταξιδια και εσωτερικο και εξωτερικο λειπη αρκετα

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Έχω μια υπόνοια ότι επειδή ζουνε στην επαρχία-κλειστή κοινωνία ίσως να σκέφτονται τι θα πει ο κόσμος. Μήπως πούνε ότι η κόρη τους δεν τα κατάφερε και τώρα γύρισε για να την ζήσουνε οι γονείς της. Λες να φοβούνται μήπως χαλάσει το <<καλό όνομα>> που έχουν λόγω μεγάλης περιουσίας? Δεν μπορώ να φανταστώ γονιό που δεν θα πετούσε την σκούφια του αν κάποιο από τα παιδιά του του ανακοίνωνε την επιστροφή του στην πατρίδα του :shock::shock::shock: Ακόμη και τελείως εγωιστικά να σκεφτόντουσαν ότι δηλαδή θα τους <<γηροκομήσεις>> πάλι θα έπρεπε να χαιρόντουσαν.

Μήπως να τους έλεγες ότι αν δε σε θέλουν θα νοικιάσεις αλλού σπίτι, για να καταλάβουν ότι το έχεις πάρει απόφαση???Είμαι σίγουρη ότι θα ντραπούν τον κόσμο και δε θα το δεχθούν

.png

Ιουλίτα θέλεις μόνο να μείνεις κοντά τους ή μήπως να χρηματοδοτήσουν το νέο επιχειρηματικό σου άνοιγμα? Αν πρόκειται απλώς να μείνεις στο σπίτι που ούτως ή άλλως ανήκει στο παιδί σου, νομίζω δεν τους πέφτει λόγος. Μήπως βλέπουν τις συνθήκες της αγοράς εκεί, που εσύ δεν τις ξέρεις τόσο καλά και έχουν δίκιο να φοβούνται? Συζήτησε μαζί τους, εξήγησε τους τη σημερινή σου κατάσταση και προσπάθησε να κατανοήσεις τους φόβους τους. Πιστεύω ότι σαν γονείς σε αγαπάνε και θέλουν το καλό σου!

ssttaa

Διαφημίσεις

Αν μπορεις να στηριχτεις στα ποδια σου και να μην τους ζητησεις το παραμικρο (ωστε να τους διαψευσεις) να πας. Αλλοιως αστο γιατι θα σε πρηζουν. Ειναι κριμα να ειστε τοσο αγαπημενοι με τον αντρα σου και να σας ζαλισουν (θα νοιωσει ασχημα και εκεινος)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Δεν εχω σκοπο να τους ζητησω χρηματα,τοσα χρονια μονη μου εχω μαθει να στηριζωμε στα ποδια μου.Δεν σας κρυβω κατι αλλα φοβουντε μην με θεωρισουν αποτυχιμενη στην πολη τους..........

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Διαφημίσεις

Και αν μετακομίσετε στους γονείς σου ο άντρας σου πώς θα συνεχίσει με τη δουλειά του???

Μήπως οι γονείς σου φοβούνται ότι θα σταματήσει να δουλεύει???

Δηλαδή κοπέλα μου εσύ θέλεις να πας να μείνεις στην ίδια πόλη με τους γονεις σου, σε διαμέρισμα πάνω από το δικό τους. Η αδερφή σου μένει επίσης μακριά, οπότε οι γονείς σου δεν έχουν παιδί κοντά τους αυτή τη στιγμή. Με τον άντρα σου τα πάτε καλά, και οι γονείς σου επίσης, αυτός έχει μια καλή δουλειά την οποία θα συνεχίσει και από την άλλη πόλη και θα έχουν κοντά και το εγγόνι τους.

Κι αυτοί αντί να χοροπηδούν από τη χαρά τους με όλα αυτά, δεν σας θέλουν!

Πράγμα που για μένα σημαίνει δύο τινά:

1) είτε φοβούνται ότι θα ζημιωθείς εσύ με την επένδυση που θέλεις να κάνεις, ή ότι θα παρατήσει ο άντρας σου τη δική του δουλειά, ή

2) κάτι συμβαίνει μέσα στο δικό τους σπίτι και δεν θέλουν να το μάθεις.

Διαφημίσεις

Εγω εχω ειδη μαγαζι μινι μαρκετ εδω.Απο το οποιο δεν μπορω να χαρω τιποτα γιατι δουλευω 15 ωρες την ημερα.Εκει θελω να ανοιξω multirama,κατι αρκετα σοβαρο.Χωρις να ζηταω τιποτα απο αυτους οικονομικα εννοω

.png

Aριστουλα σε αγαπω

θέλω να σε ρωτήσω το εξής:

γιατί αποφασίσατε να πάτε εκεί;

δεν πήγε καλά το μαγαζί που είχες και ψάχνεις καλύτερες προοπτικές στην περιοχή των γονιών σου;

μήπως προσβλέπεις στην βοήθειά τους, αν όχι οικονομική, στο να σου κρατάνε το παιδί όσο εσύ εργάζεσαι και δεν είναι διαθέσιμοι γι' αυτό;

(μήπως σκέφτονται και το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού που θα κάνεις και δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κρατάνε;)

Εγώ θα έλεγα να πας, αφού τους διαβεβαιώσεις ότι δεν θα τους ζητήσεις κανενός είδους βοήθεια,

μην τους προσεγγίσεις εσύ, άσε να το κάνουν αυτοί όταν θα βρεθούν προ τετελεσμένου γεγονότος, αυτό δεν είναι τσαμπουκάς, αποφασίζεις εσύ και η οικογένειά σου το που θα μείνετε, γιατί τους ρωτάς;

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Αλλο παιδι δεν μπορω να κανω,δυστηχος,τι μαγαζι που εχω εδω παει πολυ καλα αλλα το εχω 8 χρονια και τα εχω δει ολα.Θελω το παιδακι μου να ζησει καλυτερα...

.png

Aριστουλα σε αγαπω

θέλεις να σου κρατάνε το παιδί;

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Για να πω την αληθεια δεν καταλαβαινω τη σταση τους.Δεν θα τους επιβαρυνεις οικονομικα δεν θα τους επιβαρυνεις με το παιδι δεν θα αφησει ο αντρας σου τη δουλεια του ε τοτε τι στο καλο τους ενοχλει?Γιατι το να μην παει το μαγαζι καλα και να σε θεωρησουν οι γειτονες "αποτυχημενη" τουλαχιστον στο δικο μου μυαλο δεν στεκει!

Εσυ γιατι θελεις να πας εκει?Στην περιοχη που μενεις τωρα δεν μπορεις να ανοιξεις αντιστοιχο μαγαζι?Ετσι και εσυ θα αλλαξεις τη δουλεια που δεν αντεχεις αλλο και δεν θα διαταραχθουν οι σχεσεις σου με τους γονεις σου, που απ'οτι μας λες ειναι πολυ καλες,για λογους που εγω δεν καταλαβαινω βεβαια αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Γιατι θελουν να γινετε το δικο τους....

Μείνε μακριά τότε, όπου μακρία ορίζεται οποιαδήποτε απόσταση ακτίνας τριακοσίων (300) τουλάχιστον χιλιομέτρων από τους γονείς σου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...