Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σας ζήτησαν υλική ή χρηματική υποστήριξη-δημόσιο νηπιαγωγείο

Ποιο είναι το μηνιαίο χρηματικό ποσό/αγαθά που σας έχει ζητηθεί να δίνετε στον δημόσιο παιδικό σταθμ  

814

1. 1. Ποιο είναι το μηνιαίο χρηματικό ποσό/αγαθά που σας έχει ζητηθεί να δίνετε στον δημόσιο παιδικό σταθμ

• 5-10 ευρώ
      28
    • 10-20 ευρώ
      24
    • 20-30 ευρώ
      23
    • 40 ευρώ και πάνω
      94
    • δεν μου έχουν ζητήσει καμία υποστήριξη οικονομική/αγαθών
      40

Recommended Posts

Εμείς φέτος πήγαμε πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό του Δήμου και δεν μας ζήτησαν τίποτα από χρήματα, ούτε από υλικά για να αγοράσουμε. Δεν πληρωνουμε τίποτα τον μήνα. Από ότι έμαθα ο συγκεκριμένος Δήμος φέτος έκοψε την πληρωμή. Μέχρι πέρισυ πληρώνανε από 50 ως 90 ευρω ανάλογα το εισόδημα.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 91
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο ολοήμερο νηπιαγωγείο μας ζήτησαν κατά μέσο όρο 80 ευρώ για υλικό και 150 για τραπεζοκόμο, επειδή δεν προβλέπεται η αμοιβή της τελευταίας από το Υπουργείο.

• 1 month later...

sti dimotiko paidiko stathmo mas zhthsan 130 evrw kathe mina.

tin mikri oute duo bdomades den peigene, arostene sinexia, kai den tin afina polles wres, kan den etroge ekei. apofesisa na thn stamathsw. kai to tslos to mhna plhrwsamai 90 evrw.

den einai thema mono lefta, to thema einai to g i a t i?

• 1 month later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

στο προνηπιο μας ζητησαν η 60 η να αγορασουμε τη λιστα που μας εδωσαν

μετα για το συλλογο 15 ε για ολη τη χρονια δωρο για καθαρηστριες

και επιπλεων οτι εισητηρια χρειαστει για τις παραστασεις που φερνουν στο σχολειο η για γιορτες που κανουν π.χ αποκριατικη σε παιδοτοπο και βαζουν το εισητηριο 2 -3 -4 ε παρα πανω για να εχει το σχολειο αποθεματικο για οτι χρειαστει

Τα σημαντικότερα πλάσματα για μας χρειάζονται το πιο πολυπόθητο αγαθό της ζωής μας.Το χρόνο μας.

http://www.facebook.com/home.php?

• 1 month later...

Στο νηπιαγωγείο που πήγε η μεγάλη μου κόρη δεν είχαν ζητήσει οικονομική υποστήριξη, αλλά μας είχαν δώσει μια λίστα με πραγματάκια που θα χρησιμοποιούσε το παιδί. Δηλαδή παράδειγμα ψαλιδάκι, ξυλομπογιές και υλικά για χαρτοκοπτική.

Επίσης ζητήθηκε να φέρει το κάθε παιδάκι, αν θέλει, από ένα παιχνίδι το οποίο θα το χάριζε στο νηπιαγωγείο. Φυσικά με αυτά τα παιχνίδια που θα συγκεντώνονταν θα έπαιζαν όλα τα παιδιά.

1457745k8p286od3g.gif

• 1 month later...

Μας έδωσε μια λίστα με κάποια πράγματα (αναλώσιμα) που κόστισαν περίπου 22 ευρώ!!!

Τα Χριστούγεννα 2-3 ευρώ και το πάσχα 1-2 ευρώ για την καθαρίστρια (προαιρετικά), όποιος ήθελε να πάει κάποιο πάζλ ή παραμύθι, όπως επίσης μωρομάντηλα ή ντετόλ για τα χέρια (πάλι προαιρετικά)!!!!!

Οι φωτογραφίες κόστισαν 15 ευρώ, οι οποιές τα άξιζαν με το παραπάνω τα λεφτά τους!!!

Και τώρα τους έφτιαξε μπλουζάκια με καπελάκι αναμνηστικά με το όνομα του νηπιαγωγείου και του παιδιού 6 ευρώ!!!!

Ψαλίδια, μολύβια, αυτοκόλλητα, διάφορα αστεράκια, χρυσόσκονες κλπ που βλέπω κατά καιρούς στις εργασίες/ καρτούλες που φτιάχνει δεν τα έχουμε επιβαρυνθεί εμείς!!! Ούτε κόλλες Α4 μας ζήτησε.

Στολές για τις γιορτές, της έχει στην ντουλάπα της και της δίνει ανάλογα με το ποίημα του κάθε παιδιού!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

• 1 month later...

90 ευρω το μηνα για τροφεια με την μονη διαφορα οτι επειδη γεννησα σταματησα το παιδι μου απο νοεμβριο μεχρι και μαρτιο (τον ξαναπηγα μετα το πασχα)και πληρωνα κανονικα ολους αυτους τους μηνες.......

Ακομα μας εδωσαν μια λιστα με υλικα....μπογιες , κολλες , χαρτια Α4 ,ντοσιε κτλ που κοστησαν 25 ευρω !!!!

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

• 2 months later...

Εμείς δεν πληρώνουμε τίποτα.

μόνο κάποια υλικά ζωγραφικής που κόστισαν γύρω στα 20,00? με τα οποία φτιάχνουν διάφορες κατασκευές τις οποίες τις φέρνει το παιδί στο σπίτι και στο τέλος της χρονιάς μας δίνουν και το φάκελο με όλες τις ζωγραφιές του.

Διαφημίσεις

Σε συνάντηση που μας ζήτησε η παιδαγωγός στο προνήπιο μας ενημέρωσε οτι έπρεπε να πάρουμε κάποια υλικά για όλη τη χρονιά.Ετσι ρώτησε τους γονείς αν προτιμούν να μας δίνει λίστα με τι χρειάζεται κάθε μήνα ή απλά να δώσουμε ο καθένας 50 ευρώ για όλη τη χρονιά.

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

κι εμείς ψωνίσαμε μια λίστα με διάφορα περί τα 50 ευρώ...

μαλλον είναι για όλη τη χρονιά...

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Καπου το εχω βαλει καιγω θεμα. για τα εξοδα νηπιαγωγιου. Εκτος απο την υλη για ολη τηχρονια εμεις ειμαστε πιο προχωρημενοι. πληρωνουμε και το πλυσιμο χαλιων και λογικα θα μας πουν τωρα και για το πετρελαιο. Αλλα δε παιζει να δωσω ουτε 1 ευρω.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Renia μόνο εάν μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο απο πρωτοβάθμια εκπαίδευση θα το μάθεις.... μην το αμελήσεις...

Για τον παιδικό σταθμό θα ρωτήσει την πρωτοβάθμια εκπαίδευση;;; Η Α/βαθμια έχει να κάνει με τα σχολεία της πρωτοβάθμιας: Νηπιαγωγεία-Δημοτικά

Το θέμα αφορά τους παιδικούς σταθμούς ή τα Νηπιαγωγεία;;;Έχω μπερδευτεί...

• 4 months later...

Απο δήμο σε δήμο στο νομο Θεσσαλονικης το ποσο για τους παιδικους σταθμους διαφερει πολυ. Ξεκιναει απο 60 μεχρι και 200 που είναι στο δημο Θεσσαλονικης τα οποία έδινα και απο του χρόνου θα πρέπει να ξαναδίνω.

Διαφημίσεις

Αν μιλάτε για δημόσιο νηπιαγωγείο (όχι για δημοτικό παιδικό σταθμό), μπορώ να σας ενημερώσω για τα έσοδα του σχολέιου και για τα έξοδα.

Λοιπόν, κάθε σχολείο παίρνει από τη δημαρχεία κάποια χρήματα κάθε χρόνο. Σε 2 δόσεις (ποτέ στην ώρα τους, δηλαδή μπορεί τώρα να πάρουν τα χρήματα για το Σεπτέμβριο).

Τα χρήματα αυτά είναι περίπου 5.000 ευρώ τη φορά. Με αυτά πρέπει να πληρωθούν λογαριασμοί (ΔΕΗ, νερό, τηλέφωνο), να πληρωθεί τοπετρέλαιο (νομίζω ότι από τα σπίτια σας γωνρίζετε πόσο κοστίζει), να πληρωθούν οι καθαρίστριες (οι περισσότερες πλοσλαμβάνονται από τα σχολέια και δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι) και το ΙΚΑ τους, να πλρωθούν διάφοροι μάστοροι (π.χ. συντήρηση φωτοτυπικού), να αγοραστούν αναλώσιμα (π.χ. μελάνι για το φοττυπικό), να αντικατασταθούν χαλασμένα πράγματα (π.χ. μοκέτες) και να αγοραστούν και υλικά για τα παιδιά (χαρτιά, χαρτόνια, μαρκαδόροι κλπ).

Όλα αυτά κάθε χρόνο βγαίνουν πάνω από 12.000 ευρώ (υπολογίστε τα μόνοι σας και θα το δείτε).

Οπότε, κάθε χρόνο ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι νηπιαγωγοί αναγκάζονται να ζητήσουν από τους γονείς να συμβάλουν (πιστέψτε με δεν το θέλουμε καθόλου). Συνήθως αυτή η συμβολή γίνεται στην αρχή της χρονιάς και περιλαμβάνει τα πρώτα υλικά για μπορέσει να δουλέψει το σχολέιο (π.χ. χαρτόνια).

Μπορεί να είναι είτε σε μορφή λίστας, ώστε οι γονέις να μπορέσουν να τα πα΄ρουν από όπου θέλουν ή χρημάτων που δίνουν οι γονείς για να αγοράσουν οι νηπιαγωγοί μαζικά (και άρα πιο φτηνά) τα απαραίτητα υλικά. Στη νηπιαγωγείο που είμαι εγώ δίνουμε λίστα, γιατί πριν από κάποια χρόνια είχαν δημιουργηθεί προβλήματα με γονείς που αμφισβητούσαν το πού πήγαν τα χρήματα, η οποία λίστα φροντίζουμε να μην ξεπερνάει τα 20-25 ευρώ. Περιλαμβάνει χαρτόνια, Α4, μολύβι, πινέλο, μαρκαδόρους χοντρούς, ψαλίδι, σβύστρα, κόλλα στικ, μία κασέτα (για ηχογραφίσεις των παιδιών), 1 cd (για να δώσουμε στο τέλος τις φωτογραφίες που θα βγάλουμε στην τάξη), ένα πακέτο πλαστελίνες, παγουρίνο (το έχει το παιδί στην τσάντα του), πετσετούλα (για το φαγητό που μένει στην τσάντα), πετσέτα για τα χέρια (μένει στο σχολέιο και κάθε Παρασκευή την παίρνουν για πλύσιμο), οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα (μένουν στο σχολέιο στο ντουλάπι του κάθε παιδιού), παντοφλάκια (μένουν στο σχολέιο).

Από εκεί και πέρα, ο σύλλογος γνέω μπορεί να ζητήσει ό,τι θέλει από τους γονείς. Στο ν/γ που είμαι εγώ δίνουν 15 ευρώ το χρόνο και παίρνουν δώρο στα παιδιά τα Χριστούγεννα, μπουφέ μετά τη γιορτή των Χριστουγέννων, δώρο για το καλοκαίρι, δώρο στις νηπιαγωγούς το καλοκαίρι, δίνουν κα΄ποια χ΄ρηματα στην καθαρίστρια για να έρχεται στις 12 και να καθαρίζει τις τουαλέτες (2 τουαλέτς για 50 παιδιά δυστυχώς και το σχολέιο ολοήμερο) και παίρνιε και κάποια παιχνίδια για το σχολέιο (π.χ. μπάλες, κουβαδάκια, τσάντα γιατρού).

Ειδικά φέτος, τα πράγματα είανι πολύ πιο σφιχτά λόγω οικονομίας που κάνει το υπουργείο και οι δήμοι. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο σε πολλά σχολέια να μην έχουν καν πληρωθείθ τα χρήματα για την περσυνή χρονιά, οπότε τα ταμεία είναι μείον. Εκέι έχουν ζητήσει από τους γονέις να δώσουν χρήματα για πετρέλαιο μέχρι και για χαρτί υγείας...ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Αλλά δεν φταίνε οι νηπιαγωγοί, όσο και αν αυτή είναι η εντύπωση που επικρατεί!

• 2 εβδομάδες μετά...

Σε μας ζητήσανε από 80Ε, για κάθε παιδί στην αρχή της χρονιάς,

+ από ένα πακέο Α4

+χαρτοπετσέτες και χαρτί γενικά,

Τώρα-Φεβρουάριο-:

τελειώσανε τα Α4, και μας ζητάνε κι άλλα,

επίσης μας ζητάνε χαρτόνια, κόλες stick και μολύβια,

επίσης καθαριστικά για τουαλέτες, πάτωμα κλπ.

Δεν μ΄αρέσει να είμαι καχύποπτη, αλλά μου φαίνονται λίγο υπερβολικά...

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Εμάς βρε κορίτσια μας έχουν ξεπουπουλιάσει. Με το ξεκίνημα μας ζήτησαν 160 ? για γραφική ύλη και διάφορα άλλα που χρειάζονται τα παιδιά. Επίσης 30 ? για όλο το χρόνο για την καθαρίστρια. Αυτά στην αρχή και μέχρι σήμερα έχουμε δώσει άλλα 300 ? σε διάφορα πραγματάκια πχ δώρα χριστουγέννων, για το σύλλογο κλπ. Συν τις εκδηλώσεις που παρακολουθούν τα παιδια δηλαδή καραγκιόζη, θέατρο, βιωματικές ασκήσεις.

Δεν ξέρω εγώ στα δικά μου χρόνια υπήρχαν όλα δωρεάν, δεν θυμάμαι η μαμά μου να πλήρωσε κάτι. Δεν λέω, έχουν έξοδα και να συμβάλουμε και εμείς όσο μπορούμε αλλά όχι να δίνω τόσο λεφτά. Αν ήταν έτσι τον έγραφα και στο ιδιωτικό.

Εμάς βρε κορίτσια μας έχουν ξεπουπουλιάσει. Με το ξεκίνημα μας ζήτησαν 160 ? για γραφική ύλη και διάφορα άλλα που χρειάζονται τα παιδιά. Επίσης 30 ? για όλο το χρόνο για την καθαρίστρια. Αυτά στην αρχή και μέχρι σήμερα έχουμε δώσει άλλα 300 ? σε διάφορα πραγματάκια πχ δώρα χριστουγέννων, για το σύλλογο κλπ. Συν τις εκδηλώσεις που παρακολουθούν τα παιδια δηλαδή καραγκιόζη, θέατρο, βιωματικές ασκήσεις.

Δεν ξέρω εγώ στα δικά μου χρόνια υπήρχαν όλα δωρεάν, δεν θυμάμαι η μαμά μου να πλήρωσε κάτι. Δεν λέω, έχουν έξοδα και να συμβάλουμε και εμείς όσο μπορούμε αλλά όχι να δίνω τόσο λεφτά. Αν ήταν έτσι τον έγραφα και στο ιδιωτικό.

1. Όντως τα 160 ευρώ στην αρχή εμένα προσωπικά μου φαίνονται πολλά (εμείς υπολογίζαμε να μην βγαίνουν τόσα πολλά).

2. Τα 30 ευρώ για την καθαρίστρια μήπως τα ζήτησε ο σύλλογος; Η καθαρίστρια πλη΄ρωνεται ανάλογα με τις αίθουσες που καθαρίζει (περίπου 150 ευρώ για 6 αίθουσες). Αν έρχεται και άλλες φορές τη μέρα ή αν εκτελέι χρέη τραπεζοκόμου, αυτά είναι εξτρά, δεν περιλαμβάνονται στο μισθό της και τα δίνει ο σύλλογος γονέων (το σχολείο δεν έχει καμία ανάμειξη, και στο δικό μου σχολέιο, για να μην υπάρξουν περεξηγήσεις αρνούμαστε να τα μαζέψουμε εμέις αυτά τα χρήματα)

3. Δώρα Χριστουγέννων, ΄δωρα καλοκαιριιού, συνδρομή στο σύλλογο γονέων....πάλι το σχολέιο δεν έχει καμία ανάμειξη. Ο κάθε σύλλογος γονέων μπορεί να ζητήσει ό,τι θέλει και όσα θέλει.

4. Οι εκδηλώσεις, είναι εκδήλωση του σχολέιου προαιρετική. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδά δεν είναι υποχρεωτικό ν τις παρακολουθήσουν, άρα και ο γονιός δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει τα χρήματα. Δυστυχώς, παρόμοιες εκδηλώσεις (θετρικέα παραστάσεις, καραγκιόζης κλπ) γίνονται από ιδιωτικούς φορείς, οι οποίοι από αυτά τα χρήμτα ζουν και δεν μπορούν να παίζουν δωρεάν για τα παιδιά.

5. Πριν από 26 χρόνια που πήγαινα εγώ νηπιαγωγείο αγοράζαμε μέχρι και βιβλία και τετράδια!!!!!!!!

Δυστυχώς, όπως είπα και πιο πάνω, η επιχορήγηση των σολείων έχει μειωθεί τραγικά. Υπάρχουν σχολεία που δεν έχουν ούτε χαρτί υγείας ή πετρέλαιο. Δυστυχώς το υπουργείο δεν ενδιαφρέρεται! Το μόνο που ενδιαφέρει είναι να δείξουμε μειωμένα έξοδα....Με τι κόστος όμως;

Δυστυχώς, αυτή η κατάσταση κάνει τους εκπαιδευτικούς να ζητάνε χρήματα από τους γονέις για να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων, και δυστυχώς οι γονέις στρέφονται εναντίον των εκπαιδευτικών...

Πάντως, αν έχετε αμφιβολίες για το πού πάνε τα χρήματα που δίνετε, έχετε κάθε δικαίωμα να ζητήσετε αποδείξεις!

Σε μας ζητήσανε από 80Ε, για κάθε παιδί στην αρχή της χρονιάς,

+ από ένα πακέο Α4

+χαρτοπετσέτες και χαρτί γενικά,

Τώρα-Φεβρουάριο-:

τελειώσανε τα Α4, και μας ζητάνε κι άλλα,

επίσης μας ζητάνε χαρτόνια, κόλες stick και μολύβια,

επίσης καθαριστικά για τουαλέτες, πάτωμα κλπ.

Δεν μ΄αρέσει να είμαι καχύποπτη, αλλά μου φαίνονται λίγο υπερβολικά...

δεν ειναι υπερβολικα..ειδικα αν ειναι ολοημερο..

Στο ολοήμερο δημόσιο προνήπιο μας ζητήσανε 70+70 ευρώ (ttl:140) για την καθαρίστρια, την κυρία που ζεσταίνει τα φαγητά και γραφική ύλη.

Τα κουκλοθέατρα είναι έξτρα.

Τα λεφτά δεν είναι πολλά, αλλά που είναι η δωρεάν παιδεία;;;;;

Στο ολοήμερο δημόσιο προνήπιο μας ζητήσανε 70+70 ευρώ (ttl:140) για την καθαρίστρια, την κυρία που ζεσταίνει τα φαγητά και γραφική ύλη.

Τα κουκλοθέατρα είναι έξτρα.

Τα λεφτά δεν είναι πολλά, αλλά που είναι η δωρεάν παιδεία;;;;;

ελα ντε..δεν υπαρχει

επειδή είμαι σε σύλλογο γονέων στο νηπιαγωγείο του γιου μου, ξέρω πολύ καλά πως περιμένουνε την επιχορήγηση της νομαρχίας για να πληρώσουν πετρέλαιο και καθαρίστριες. Εμεις τώρα σαν σύλλογος έχουμε ζητήσει 20 ευρώ σε δύο δόσεις, και με αυτά τα λεφτά έχουμε φτιάξει κάποιες βλάβες του σχολείου βάψαμε ένα τοίχο που είχε γκράφιτι, στείλαμε κάποιες στολές από το θεατρικό των χριστουγέννων σε καθαριστήριο, κ.λ.π. και πάλι έχουμε υπόλοιπο. Αλλά υπάρχουν λίγοι κακόπιστοι γονείς που δεν τους ενδιαφέρει η προσωπική εργασία που καταβάλεις εσύ για να πλύνεις και να σιδερώσεις τις στολές που θα φορέσει το παιδί τους, ταχρήματα που ξοδεύεις από τον οικογενειακό σου προυπολογισμό για να πλύνεις κουρτίνες, να φτιάξεις γλυκάκια κ.λ.π. Αγαπητή φίλη που αρνήσαι να πληρώσεις την καθαριότητα του χαλιού όπου το δικό σου παιδί πατάει τσίσα και βρωμίτσες και μετά ακουμπάει τη φόρμα του επάνω, έχεις προτείνει να ψάξεις να βρεις ένα φτηνό καθαριστήριο χαλιών, ή να σου πάρουν ο σύλλογος ένα μπουκάλι καρπέξ και να κάτσεις μια Κυριακή πρωί να αφιερώσεις 3-4 ώρες να καθαρίσεις 1-2 χαλιά του σχολείου? Ο σύλλογος γονέων δεν εκλέχτηκε για να φάει λεφτά από του γονείς ούτε όμως και να είναι οι υπηρέτες των εκατό υπολοίπων. Είναι γονείς που διαθέτουν 1 ώρα ελεύθερου χρόνου παραπάνω από τους εργαζόμενους ως αργά υπόλοιπους, έχουν όρεξη να προσφέρουν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι μια κλειστή κλίκα, δεν πρέπει να είναι. Ολοι μπορούν να βάλουν ένα χεράκι. Πάρτε προσφορές, προτείνετε πιο φτηνές λύσεις, καρφώστε και κανα καρφί σε κανα ξύλο αμα είναι απαραίτητο δεν χρειάζεται να είστε ο πρόεδρος ή ο ταμίας του συλλόγου για να προσφέρετε. Βέβαια είναι δικαιωμά σας και ίσως και υποχρεωσή σας να ζητήσετε να δείτε τις αποδείξεις.

δεν ειναι υπερβολικα..ειδικα αν ειναι ολοημερο..

Υπερβολικά ή όχι, όποιος θέλει και έχει, δίνει, όποιος όχι, όχι, έτσι δεν είναι;

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Καλησπέρα σας , είμαι νέα χρήστης και οφείλω να ομολογήσω οτι ακόμα ψαχνομαι.

Έχω ένα γιο 4,5 ετών και θα πάει νηπιαγωγείο τον Σεπτέμβριο. Είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λέτε και προσωπικά δεν έχω πρόβλημα , όπως έχει καταντήσει η χώρα μας γενικότερα , να συνεισφέρω στα έξοδα αλλά και στις εργασίες του νηπιαγωγείου. Αυτό που με απασχολεί είναι να βρω καλό νηπιαγωγείο με καλές νηπιαγωγούς που να αγαπάνε την δουλειά τους. Μένω στο Περιστέρι, μήπως έχει καποια από εσας εμπειρία απο τα νηπιαγωγεία του Περιστερίου?

Ευχαριστώ.

4E6Bp2.png?BNiCNORG

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...