Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γενέθλια,αδελφάκια.Μαζί ή όχι?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλά για να χαζεύεις εσύ θα ανεβάζω φώτο εγώ??? ε??? :D Άντε επειδή είσαι εσύ....

Για τον μεγάλο το θέμα είναι ποδόσφαιρο. Η πρόσκληση μας θα είναι χάρτινο πιατο -μπάλα ποδοσφαίρου- που πίσω θα γράφει τα σχετικά.

Η τούρτα μας θα είναι soccer_cake_1_1.jpg θα το παλέψω!

Θα φτιάξω και τέτοια cakeT_SoccerCup.jpg και θα τα βάλω soccerstand.jpg το δώρο για τα πιτσιρίκια -που θα έιναι η ομάδα του Πανιωνίου που παίζει ο γιός μου θα είναι μπισκοτάκι-γλειφιτζούρι αθλητική φανέλα και σορτσάκι. Θα νοικιάσω και ένα μεγάλο ποδοσφαιράκι αυτό με τα χερούλια ξέρεις, για να παίξουν ΚΑΙ οι μπαμπάδες!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Για τον μικρό μου τώρα το θέμα θα είναι φορμάκι.

Η πρόσκληση θα είναι έτσι invitationpartyonesie.jpg μόνο που θα γράφει ΑΝΑΣΤΑΣΗς επάνω. Η τούρτα θα είναι http://images.google.com/imgres?imgurl=http://farm3.static.flickr.com/227 Θα φτιάξω και τα κεκάκια αυτά θα τα βάλω γύρω από την τούρτα http://images.google.com/imgres?imgurl=http://farm3.static.flickr.com/2279/2932594242_cec03dbc9e.jpg%3Fv%3D0&imgrefurl=http://flickr.com/photos/66286528%40N00/2932594242&usg=__Y9--d86YDOSKRX56hvfu_QtpFlE=&h=37 Δωράκια για τους καλεσμένους kerasmaanast.jpgkerasmacariage.jpg αυτό είναι κουτάκι από ζάχαρη-καραμέλα ή σοκολάτα.

Μπαλονάκιαonesieballon.jpg

Θέλει οργάνωση όλο αυτό ε? Δεν θέλει?

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Συγνώμη μετά από όλα αυτά εγώ καλύτερα να σε προσλάβω να ετοιμάσεις εσύ το πάρτυ μας. :D:D:D

Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Και μπράβοοοοο!!!!!!!!!!!!

Έγω πάντως για το δικό μας δεν φαντάζομαι τέτοια υπερπαραγωγή γιατί πολύ απλά δεν πιάνουν τα χέρια μου.... Καμιά πινάτα λέω να παραγγείλω απο τα εξωτερικάς και κανένα παιχνιδάκι να οργανώσω να παίξουμε...

Μπράβοοοοο

Διαφημίσεις

ΒΙΚΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!

Καλα εχω παθει την πλακα μου!!!!!!!!!! :shock:

Υστερα ζηταγες και ..βοηθεια.....

σιγα, εσυ εισαι "μαστερ"!!!!!!!!!!

Πες μας τωρα απο ποιο σαιτ παραγγελνεις και

την τουρτα του μικρου γιατι δεν την εμφανιζει?????

Επισης ποσο αγορασες και απο που την συσκευη για μαλλι γριας??

Αυτα για την ωρα..................... :):):):D

Daffaki μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! :oops: Κρίμα που είμαστε μακρυά, ευχαρίστως να σου έφτιαχνα ό,τι κάνεις κέφι!!! Ξέρεις πόσο σε συμπαθώ! :wink: Αν μπορώ να βοηθήσω πάντως, εδώ είμαι ε?!

Virgo μου υπερβάλεις ή μου φαίνεται?

Την τούρτα δεν θα την παραγγείλω, απλά βρήκα την ιδέα στο νετ και πήγα και πήρα την φόρμα από τα vefashouse και θα την φτιάξω μόνη μου.

Η μηχανή είναι από http://www.pixmania.com κάνει μόνο 33ευρώ 39 περίπου με τα μεταφορικά :wink: Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις αν το θες, ΔΑΝΕΙΖΩ! :lol: κοντά είμαστε! Περιμένω να το παραλάβω μέσα στις επόμενες 10μέρες!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Βικυ μου εχουν μεγαλη αποσταση τα γεννεθλια τους (1 μηνα+ εκτος και αν ειναι κατι λαθος) για να τα κανεις μαζι.

Κι εγω θα τους κανω μαζι την γιορτη αλλα μιλαμε για μια εβδομαδα αποσταση. Δεν θα το εκανα στην περιπτωση σου (εκτος αν ειναι Ιουνιο και τα 2 και γραφτηκε λαθος)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Βικυ μου εχουν μεγαλη αποσταση τα γεννεθλια τους (1 μηνα+ εκτος και αν ειναι κατι λαθος) για να τα κανεις μαζι.

Κι εγω θα τους κανω μαζι την γιορτη αλλα μιλαμε για μια εβδομαδα αποσταση. Δεν θα το εκανα στην περιπτωση σου (εκτος αν ειναι Ιουνιο και τα 2 και γραφτηκε λαθος)

όχι elenik μου σωστό είναι 21 Ιουνίου ο ένας 29 Ιουλίου ο άλλος. Απλώς 29 Ιουλίου δεν είναι κανείς Αθήνα για να κάνουμε πάρτυ....

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Νά μαι κι εγώ Βικάκι μου....κι ας άργησα.:D

Μετά από τόσο καιρό που έχω να μπω στο φόρουμ χαίρομαι που γράφω σε δικό σου θέμα για αρχή.

Βλέπω ετοιμάζεις πολύ special παρτυ για τα ζουζούνια σου.

Μου αρέσει πολύ το θέμα του Πάνου με το ποδόσφαιρο και του Αναστάση σου όμως που είναι πιο μπεμπέ.

Τα γενέθλια μπορείς να τα κάνεις άνετα πιο πριν. Τι θα πει δεν κάνει?

Οι δικοί μου έχουν 3 μέρες μόνο διαφορά. (26 & 29 Ίουνίου)

Κι εγώ όταν ήμουν έγκυος στον Έκτορα, τα γενέθλια του Φοίβου τα έκανα 20 μέρες νωρίτερα.

Θα ήταν καλύτερα να μην προλάβω να του τα κάνω ή να κόβαμε την τούρτα του στο μαιευτήριο?

Όσο για το αν πρέπει να τα κάνεις μαζί ή οχι, έχει να κάνει με τη διάθεσή σου και τις αντοχές σου κατά κύριο λόγο και με το τι θέλουν τα παιδιά κατά δεύτερο.

Εγώ τους τα έκανα χωριστά και αυτό για διάφορους λόγους.

Ο ένας είναι ότι ο Φοίβος δεν ήθελε να τα κάνουν μαζί.

Ο δεύτερος, ότι ήταν τα πρώτα γενέθλια του Έκτορα οπότε ήθελα να είναι ιδιαίτερα και ξεχωριστά.

Ο τρίτος ότι έχουν 6 χρόνια διαφορά και μια και ο Φοίβος πάει σχολείο θα καλούσαμε εκτός από τους φίλους μας και τα παιδιά τους, όλους τους συμμαθητές του και τους γονείς τους.

Δεν χρειάζεται να σου πω πόσα άτομα ήταν τελικά....χαμός.

Γι αυτό και δεν του τα έκανα στο σπίτι αλλά στα Βalloons.

Το μόνο σίγουρο είναι πως είτε τους τα κάνεις μαζί , είτε χωριστά, με τέτοια οργάνωση, φαντασία , διάθεση

και γούστο που έχεις θα είναι ΥΠΕΕΕΕΡΟΧΑ!!! :wink:

........μετά το πάρτυ θα μπορούσες να μου στείλεις με κούριερ λίγη σοκολάτα απ το συντριβάνι? :lol:

.png.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

το έπαθα το υπαρξιακό σοκ εγω ... οχι μόνο απο τις φωτο που είδα εδω Βικάκι ... :D:D:D:D:D

ένα έχω να πώ : ο Πάνος & ο Αναστάσης εκτός απο υπέροχα παιδιά , είναι και πολυ τυχερά που η μαμά τους είναι τόσο πολύ γλυκιά & χρυσοχέρα !!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΜΠΡΑΒΟ σου Βικυ! μπράβο !

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Αφροδιτάκι μου σε ευχαριστώ πολύ-πολύ- πάάάάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Από ιδέες καλά πάω, για αν δω πώς θα τις υλοποιήσω!!! :roll::?::idea:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

πλάκα κάνεις ετσι ;

εκείνη η καταπλικτική τούρτα που ειχες φτιάξει για την βαπτιστηρα σου(νομίζω) με την κορώνα ... την ξέχασες ; ή θέλεις να βγάλω κι'άλλα στην φόρα ;

τελειά θα τα καταφέρεις όλα Βικυ μου και βάζω ότι στοίχημα θές! :D:wink:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...