Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γενέθλια,αδελφάκια.Μαζί ή όχι?

Recommended Posts

Με προβληματίζει πολύ το θέμα....

Από την μία γιατί ο μικρός στα πρώτα του γενέθλια-βάφτιση δεν έσβησε κεράκι, γκρρρρ, το ξέχασε το κέτερινγκ. Και από την άλλη πέρυσι δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο στον μεγάλο στα γενέθλια του λόγω δυσάρεστων που είχαμε στην οικογένεια...

Ο μεγάλος μου γιός είναι 5,5 ετών και ο μικρός θα γίνει 2. Ο ένας έχει γενέθλια 21 Ιουνίου και ο άλλος 29 Ιουλίου.... Το ερώτημα είναι ? Τα κάνω μαζί ή όχι? Εννοείται οτι θα έχουν διαφορετικές τούρτες....

Γνώμες ιδέες κορίτσια pleeeeeaaaaaaaseeeeee!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Καλημερα Βικυ

Εγω εχω 2 κορες .Η μεγαλη εκλεισε τα 9 στις 17.12 και η μικρη τα 6 στις 24.10 .

Απο την πρωτη χρονια κανουμε μαζι τα γενεθλια τον Δεκεμβρη . Οταν αρχισε η μικρη να πηγαινει στον παιδικο εφαρμοσαμε αλλο :lol: Παιρνω τουρτα , χυμους και κρουασανακια απο φουρνο και κανει το παρτυ στον παιδικο . Ωραια περνα και ειναι ευχαριστημενη.

Φετος που πηγε πρωτη δημοτικου , υη ρωτησαμε αν θελει να κανει παρτυ μονη της αλλα ειπε οχι γιατι κανοντας τα γενεθλια μαζι με την αδερφη της εχει περισσοτερα παιδια να παιξει :lol: (και διπλα δωρα :lol::lol::lol: )

Οι τουρτες τους ειναι διαφορετικες , τα παιδακια πολλα και περνουν και οι δυο καλα .

Φιλια

Μαρω

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Εγω παλι ειμαι της αποψης πως αφου ειναι δυο διαφορετικα και πολυ σημαντικα γεγονοτα, πρεπει να γινονται ξεχωριστα για το καθε παιδι!!!

Εξαλλου εχεις διαφορα πανω απο ενα μηνα και εισαι τοσο αξια που

σιγουρα θα καταφερεις να κανεις καταπληκτικα τα γενεθλια

και των δυο παιδιων σου!!!

Ασε που και τα παιδια θα αισθανονται ποιο ξεχωριστα

και ποσο σημαντικος ειναι ο εορτασμος των γενεθλιων τους

για καθενα μεμονομενα!

Απο την αλλη υπαρχουν τα μειονεκτηματα του κοστους

για δυο παρτυ σε τοσο συντομο διαστημα

και η κουραση προετοιμασιας τους...

:wink:

Εγω νομιζω πως προς το παρον τουλαχιστον μπορεις να τα κανεις μαζι, μεχρι να ζητησουν απο μονα τους να τα κανουν ξεχωριστα.

Μπορεις να κοβεις μια τουρτα για το καλο μεταξυ σας και πχ οι παπουδες την ημερα των γενεθλιων και το παρτι μια ανεξαρτητη μερα

O5Lop2.png

kIP3p2.png

εμας η μαμα μου παντα μας τα έκανε μαζί τα γενεθλια με τον αδερφό μου!!!!

ειχαμε 15 μερες φιαφορα στο ίδιο μηνα,

κ ειχαμε 2 χρόνια διαφορά!!!!!

θυμάμαι μου άρεσε πολυ.....

κοιτάζω τωρα τις φωτογραφιες κ μου αρέσουν πάρα πολυ!!!!!

αν μπορουσα θα το έκανα ακόμα με τον αδερφό μου :wink:

εγω πάντως αν ειχα παιδακια κοντα στις μέρες θα το έκανα :wink:

καλη επιτυχία σε ότι κ αν κάνεις :D

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ κορίτσια για τον χρόνο σας! Μάλλον θα τα κάνω μαζί τουλάχιστον για φέτος μιας και θα έχουμε και ανακαίνιση στο σπίτι (20 παιδικό δωμάτιο) και θα τρέχω με χίλια :lol::lol::lol:

Για τον μεγάλο σκέφτομαι θέμα "ποδόσφαιρο" που του αρέσει πάααρα πολύ μιας και παίζει σε ομάδα και για τον μικρό κάτι πιο μπεμπέ αλλά δεν ξέρω τι???

Ιδέες?

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Βίκυ και μένα η μαμά μου μας έκανε τα γεννέθλια μαζί τον αδερφό μου είχαμε μονο 6 μέρες διαφορά και ήταν παρα πολύ ομορφα, είχαμε παντα 2 τούρτες πολλά πολλά παιδιά να παίζουμε και θυμάμαι ήμασταν μεσα στην τρελλή χαρά!!!!!!

Ακομα κι όταν μεγαλώσαμε παρα πολλές φορές κάναμε σε κάποιο club μαζί τα γεννέθλια μας.

Για τον μικρό μπορείς να του κάνεις τουρτα με τουϊτι ή μπομπ ο μάστορας ή μίκυ.

Με τον αδελφό μου έχουμε 4 χρόνια διαφορά και πάντα μας τα έκαναν μαζί, τουλάχιστον στο δημοτικό.

Μάλιστα έπεφταν στις απόκριες (είμαστε Φεβρουάριο και Μάρτιο) και περνούσαμε τέλεια!

Ποτέ μα ποτέ δεν μας πείραξε, αντίθετα είχαμε πολλά παιδιά και δώρα και παιχνίδια και τραγούδια...και φυσικά 2 τούρτες.

Ε μετά εγώ πήγα γυμνάσιο και τα κόψαμε αυτά. :D

Διαφημίσεις

Virginia μου σε ευχαριστώ πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης!

Sabrina είναι σαν να την έβαλες, για μένα μετράει η διάθεση! Πολύ ωραία η περιγραφή σου Σε ευχαριστώ!

Ρούλα , Gerakina ευχαριστώ που μοιραστήκατε μαζί μου τόσο γλυκιές αναμνήσεις... Μακάρι και οι γιοί μου να είναι έτσι αγαπημένοι όταν μεγαλώσουν!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Έχουμε θέμα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Όπως και θέμα ανακαίνισης δωματίου πάλι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Δουλειές με φούντες δηλαδή! :lol: Ότι σου τύχει και αν δεις κάτι , όχι να κάθεσαι να ψάχνεις εξ επι τούτου!!! :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

γιρλαντες...

string.jpg

φαναρακια που μπορεις να ζωγραφισεις....

και να κρεμασεις σε διαφορα σημεια....

lantern.jpg

:idea: μπορεις να σχεδιασεις ενα "γηπεδο" λεγετε :?:

image002.gif

να το βαψεις στα χρωματα του αγωνιστικου χωρου ή να βαλεις ψευτικο γρασιδι και τερματα και να "στρωσεις" με αυτο το τραπεζι του μπουφε,

τοποθετοντας τα φαγητα ωστε να φαινεται .....

41OjdacqXzL_SS500_.jpg

Βίκυ μου και γω μαζί θα τους τα έκανα! Συγκεκριμένα το 2007 είχα κάνει ένα πάρτι για γενέθλια Αλκμήνης, γενέθλια Βασίλη και γιορτή Δήμητρας!

3 σε 1! Η Δήμητρα και ο Βασίλης δεν έχουν δικούς τους φίλους και έτσι τα καταφεραμε.... φέτος για την Αλκμήνη που ειναι μεγαλύτερη και ηθελε κάτι πιο προσωπικό δράσαμε μόνες μας χωρίς τα μικρά.....

Βρε Βιργινία με εχεις πεθάνει κοπέλα μου.

Λοιπον για να μαζευόσαστε.....Βιργινία, Βίκυ και Χρυσαλις θα σας χρειαστώ να κάνω μία ανακαίνιση στο σπίτι μου :lol::lol::lol:

Virginia μου πολύ ωραία! Ευχαριστώ!!!

Pam σε ευχαριστώ πολύ! Να είστε γεροί και να έχετε πάντα χαρές στο σπίτι σας!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Τα γενέθλια πειράζει να τα γιορτάζουμε πριν? Κάποια μου είπε οτι δεν πρέπει δεν κάνει.....

Όμως 29 Ιουλίου έχουν φύγει όλοι.... ποιός θα έρθει???

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Καλημέρα!!!!

Κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Τέλειες ιδέες!!

Καλά βρε Βικάκι το καλοκαίρι έχετε γενέθλια και από τώρα "ψάχνεσαι"??? Μμμμ μήπως τελικά να αρχίσω και γω για την 1 του Ιούνη???

Λοιπόν ο μικρός μου έχει γενέθλια Δευτέρα 1/6 και εγώ 9/6 και σκέφτομαι να τα κάνω μαζί το προηγούμενο Σάββατο.

Πάντως κορίτσια εδω γύρω να είστε, θα σας χρειαστώ....

Καλημέρα!!!!

Κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Τέλειες ιδέες!!

Καλά βρε Βικάκι το καλοκαίρι έχετε γενέθλια και από τώρα "ψάχνεσαι"??? Μμμμ μήπως τελικά να αρχίσω και γω για την 1 του Ιούνη???

Λοιπόν ο μικρός μου έχει γενέθλια Δευτέρα 1/6 και εγώ 9/6 και σκέφτομαι να τα κάνω μαζί το προηγούμενο Σάββατο.

Πάντως κορίτσια εδω γύρω να είστε, θα σας χρειαστώ....

Αν ψάχνομαι λέει??? :lol::lol::lol: Που να δεις τι έχω παραγγείλει ήδη! :D

1η Ιούνη??? Έχεις αργήσει παιιδί μου!!! Καλά δεν έχεις αγχωθεί??? :lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Η αληθεια ειναι οτι τα σαιτ που παραγγελνεις ειδικα αν ειναι απο εξωτερικο μπορει και να αργησουν.. (τα δικα μου κανανε 2 μηνες περιπου)

Οποτε καλυτερα να εχεις αποφασισει νωρις αν θες να κανεις κατι ιδιαιτερο ωστε να μην εχεις προβλημα τελευταια στιγμη..?Φαντασου οτι για ανιματερ πρεπει να κλεισεις τουλαχιστον 2-3 βδομαδες πριν ειδικα αν θες συγκεκριμενο.. εγω τον πειτατη για το παρτι του χαρη τον εχω κλεισει εδω κ τρειςβδομαδες ηδη..

O5Lop2.png

kIP3p2.png